KHL-otteluiden seurantaketju

  • 382 786
  • 3 460

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarttisko vetää enemmän eikä vaan siirrellä
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Parempi onni ensi kerralla. Toivottavasti hiihto luisti kun vedonlyönti takkuaa.
Mulla oli Kazan -1.5, jotenkin kyllä harmitutti tämä loppu veikkausmielessä;>
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Hieno kotiyleisö Ufa-Arenalla. Kiittivät omiaan kaudesta tämän ottelun tappiosta ja 0-4 -tuloksella jatkosta putoamisesta huolimatta.

Ulkomaalaisilla pelaajilla näytti olevan perheet katsomossa. Juha Metsolan vaimon ja tytön ehdin tunnistaa, kun ovat olleet Habarovskista alkaen aika paljon esillä paikallisessa mediassa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän on puuduttavaa tää Loko-CSKA, tosin niin nää lännen puolen pelit on näissä poffeissa olleet.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Kazanilta poissa vielä Da Costa ja Zaripov :D. Ja parhaassa tapauksessa olisi vielä Jokereiden riesa Azevedo..

Piti oikein tarkistaa, että pelaako Danis Zaripov tosiaankin vielä ja näköjään joo, varmaan olen sekoittanut johonkin muuhun eläköityneeseen KHL-legendaan. Jos Kazan nyt mestaruuden vie, niin se olisi herralle jo kuudes. En usko, että kellään on KHL-aikakaudella yhtä montaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän tuo TsSKA avauserä oli ihan Nikitinin suunnitelman mukaista pelissä mukana roikkumista ja saivat siitä kaupan päälle maksimituloksenkin.
Loko vetää kyllä hyvällä sykkeellä, sääli vain että taas jäi maalit tekemättä. Veikkaanpa että jos ei Loko toisessa erässä onnistu maalinteossa, niin TsSKA kaapii viimeistään kolmannessa voittoon tarvittavat maalin/maalit.

Perkele, se oli kyllä hienoa aikaa kun vanha kunnon Izvestija-turnaus pamahti ruutuun ja "Zaibu"-huudot vielä tuohon päälle!
Nyt sitten kaiken maailman EHT:n pussihousu-höntsiä väännetään siellä täällä vähän väliä ja nyt noin 80 äijän kekkulia vetää Leijonapaidan päälleen kausi kuin kausi jos riittääkään.
Kyllä ennen oli kaikki paremmin, vai oliko sittenkään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös