KHL-otteluiden seurantaketju

  • 382 471
  • 3 460
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hassu homma että pelin voi nähdä kaksi henkilöä aivan eri tavalla. Omasta mielestäni nimittäin Dynamo kyllä rohkeasti ja onnistuneesti paineisti SKA:n pakistoa useamman ukon voimin koko avauserän.
Muutenkin hyökkäyspään pelaaminen sujuvaa, kiekko sekä miehet liikkuvat liukkaasti.

Harmi vain että se palkinto maalien muodossa jäi kotijengiltä tulematta ja kaiken huipuksi Podkolzin iskee erän ainoan halvanoloisesti ainakin jos asiaa kuikuilee Dynamon näkövinkkelistä.

Villi veikkaus kakkoserään: Pelitapahtumat kaukalossa tulevat tasoittumaan kaukalossa verrattuna avauserään.
 

dorka

Jäsen
Miten SKA onnistuu leikkamaan jatkuvasti maalinedustalle? Vartin sisällä ollut nokikkain maalivahdin kanssa joku viisi kertaa. Missä keskustan puolustaminen?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos SKA jatkoilla maalin tekee, niin sellainen kutina on että ratkaisija löytyy Tkachev Kuzmenko-akselilta.
Dynamolta ratkaisijaa vaikeampi veikata sillä sen verran laajemmalla rintamailla pakkeja myöten ovat vyöryttäneet.

Dynamon tehopakki Sergeyevilla tosiaan suht "nöyrän sorttinen" pelinumero käytössään. No, jos peli kulkee noin, niin kai sitä silloin kehtaa käyttääkkin.?
Jokereissa ei muuten vielä tota ysiysiä ole käytetty. Hämäläisen Eepi, Nylanderin Mikke ja Kalninsin Janis muistaakseni lähimmäksi päässeet Jokerit.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
voi vittu
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Harmi, että Dynamo taipui jatkoajalla noustuaan 0-2-tappioasemasta tasoihin. Joukkue uskalsi tänään kuitenkin pelata eikä lähtenyt pelkäämään virheitä.

SKA olisi tänä keväänä lyötävissä, mutta Dynamo näyttää tällä hetkellä kaatuvan yhden avainpelaajan, Kagarlitskyn, loukkaantumiseen. Joukkue on koottu liikaa yhden ketjun varaan eikä kestä yhdenkään ykkösketjun hyökkääjän loukkaantumista.

Krikunov kertoi ottelun jälkeen kahden top6-hyökkääjistä puuttuneen tänään, kun ykkösketjusta puuttui Kagarlitsky ja kakkosketjusta Brjukvin.

Tarasov nostettiin jo edelliseen peliin ykkösketjuun paikkaamaan 1. SKA-ottelun lopussa leukamurtuman saanutta Kagarlitskya. Valitettavasti Tarasovia 2. ketjuun paikkaamaan nostettu Brjukvin loukkaantui edellisessä pelissä ja 2.-4. ketjut jouduttiin kokoamaan tämän päivän otteluun uudelta pohjalta. Brjukvinilla oli paha loukkaantuminen runkosarjan aikana ja jälleen sairastupa kutsui häntä.

Kysymykseen Kagarlitskyn paluusta Krikunov vastasi, että tämä saattaa palata ”pian”.

Puolustaja Andrei Sergejev esitti 2-2-tasoituksessa kyllä hienoa taitoa. Hän nousi jo runkosarjassa Dynamon parhaaksi puolustajaksi ja on jatkanut hyviä otteita pudotuspeleissä. Sergejev on yhtäkkiä, 29-vuotiaana, puhjennut pelaajana kukkaan. Toisaalta, hän pelasi puolustajana Venäjän viimeisimmän maailmanmestaruuden voittaneessa U20-joukkueessa 10 vuotta sitten.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpas mukava seurata jääkiekkopeliä missä on yleisöä mökki täynnä. On siinä heti eri fiilis. UFAn suomalaisten olisi syytä rueta herräilemmään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös