KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 096
  • 3 460

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onpa todella tasapaksua puurtamista Moskovassa. Toisen jengin valmentajan pelikirja on jäänyt 70-luvulle ja toisella ei materiaali riitä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Vahva avaus Dinamo Rigalta Vitjazin isäntänä. Peli on puolenvälin lähestyessä vasta 2-1, mutta isännillä on ollut tahtipuikko vahvasti käsissään ja peli voisi olla jo parin kolmen maalin erollakin. Ensimmäisen erän laukaukset menivät jotain 15-2. Latvian paras Europelaaja Kaspars Daugavins kuritti kuitenkin omaa seuraansa vähemmän yllättäen (joskin onnekkaasti), joten peli ei ole päässyt repeämään. Myös Riga teki pari ihan näyttävää ylivoimamaalia, joten se puoli alkaa lopultakin näyttämään jotain elonmerkkejä.

Skudra on tehnyt lopultakin tarvittavat muutokset. Miks Indrasis on heitetty laitaan, joten sentteriosasto koostuu syntyperäisistä keskareista; Mitchell-Chernov-Komarek-Berzins. Tämä auttaa osaltaa pelin selkeytymistä kun pelaajat saavat vetää omilla paikoillaan. Joukkueeseen huhutaan tällä hetkellä kokeneita venäläisiä Gennadi Stolarovia ja Jevgeni Grachjovia, joiden myötä tulisi lisää syvyyttä, kokoa ja alaketjuihin oikea kilpailutilanne.

Vitjazin maalilla torjuu Carolinan aikainen varaus Kochetkov ja hän onkin pitänyt vieraita pystyssä ensimmäiset 30min. Torjui äsken mm Parshinin läpiajon. Tämän nuorukaisen otteita onkin mukava seurata tällä kaudella, jos hän pääsee maaliin kun tulee välillä katseltua Daugavinsin, Seminin, Tedenbyn ja kumppanien tekemistä.

Edit. Rigan hyvä alku sulaa nopeasti viestiä kirjoittaessani. Legendaarinen Alex Semin iskee ylivoimalla tasoituksen ja Galimov imuroi heti perään vieraiden johtomaalin joka syntyi helposta riistosta. Toinen Skudralle tuttu veska Proskuryakov pääsekin näyttämään taitojaan, kun Galimovin prosentti on tänään jotain 70 vaikka helppoja menikin vain 1..
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Lauris Darzins iskee pukukoppimaalin ja tasoittaa pelin kauniin rintamahyökkäyksen päätteeksi. Darzins on nyt naputtanut 3 pistettä kahteen erään päästyään pelaamaan Mitchellin rinnalle ja hän onkin ottelun tehokkain ohi esim. 2 pinnan Daugavinsin. Omat koirat purevat kuitenkin näissä matseissa sen verran tehokkaasti, etten ihan heti laskisi Semin-Daugavins kaksikkoa pois illan tähtitaistelusta..

edit. Darzins jatkaa riehumistaan kolmannen erän alkajaisiksi. Hyvin tänään pelannut Kochetkov torjuu heti kärkeen yhden Laurisin tilanteen ja 10 sekuntia tästä Darzins upottaa 4-3 osuman terävällä laukauksellaan. Koko kesän nukkunut Mikelis Redlihs tekee esityön terävällä pyörähdys-harhautuksella ja pitkäaikaisen pelikaverinsa vapaan mailan löytämisellä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Dinamolle avausvoitto Vitjazin kustannuksella, mahtava homma. Ei mikään turha jengi, vaikka Jokereita vastaan todella keskinkertaisilta näyttivätkin.

Samalla Torpedo tasoittaa SKA:ta vastaan.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo Riga nappaa kauden avausvoittonsa ansaitusti Vitjazin kustannuksella. Kotijoukkue oli pelin päällä pitkät pätkät tänä iltana, mutta Vitjaz oli lähellä pisteitä koska he käyttivät paikkansa tänään hyväksi todella tehokkaasti ja parissa maalissa oli myös tuuria. Galimovin tilalle vaihdettu Proskuryakov torjui toisaalta kolmannessa erässä muutaman tilanteen hyvin ja Vitjaz pyöritti myös pitkään ilman veskaria, mistä olisi voinut hyvin upota jotain pompuista tms.

Rigan tanssitytöt olivat sonnustautuneet tänään Latvian värisiin Koronamaskeihin, joten he näyttivät seksikkäiltä pankkirosvoilta. Edes tässä erikoisessa tilanteessa ei siis ole luovuttu tanssiryhmästä. Dinamon kauden aloittava kotiputki päättyy perjantaina Neftehimikiä, joten siinä olisi taas kohtuullinen mahdollisuus lisätä pistepottia keskitason vastustajan kanssa..
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hartikainen on kyllä aivan jäätävässä vireessä. Jos jotkut MM-kisat edes saadaan pelattua, niin Granlund-Hartikainen lienee satavarma tutkapari, jos kavereita kiinnostaa lähteä.
 
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo ja kaipa siihen Mannisen kehtaa laittaa keskelle. Valmis ketju kisakoneeseen.

Joo ehdottomasti. Hartikainen ja Granlund siellä nyt tehoilee sekä ovat jatkuvasti esillä kaikessa, jonka seurauksena epähuomiossa unohdin ketjun kolmannen lenkin, joka täydentää kavereita mahtavasti. Jännä nöhsö kuinka kauan kavereiden tämän kauden liito kestää.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hartikainen on siitä ihmeellinen kaveri, että en muista yhtään hyvää visiittiä majussa. Tekeekö Ufassa ketjukaverit Hartikaisesta hyvän vai mikä mättää majussa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös