Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Portot
Ufan ja Omskin väliset konferenssifinaalipelit olivat kyllä pääosin ihan viihdyttävää katsottavaa. Aivan eri planeetalta kuin TsSKA-SKA -sarjan pelit.
Itsekkin yhdyn tähän. CSKA:n pelit ovat olleet poikkeuksellisen tylsiä tänä vuonna. Taitotaso riittäisi vaikka mihin, mutta pelityyli on mikä on. Jännä sinänsä, koska viime vuonna CSKA pelasi viihdyttävää kiekkoa. Ufan ja Omskin välinen sarja oli taas osittain semmosta tykitystä, mitä en oo NHL:n ulkopuolella kauheasti nähnyt.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Portot
Saa nähdä minkälaista peliä tänään nähdään. Hartleyn Omsk on selkä seinää vasten, joten odotusarvo on, että Omsk hyökkää ja CSKA sumputtaa.
 

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo ei kyllä SKA sarja ollut mitenkään viihdyttävä. Pelkkää sumputtamista ja meinasi uni tulla monta kertaa. Finaalien ensimmäinen peli oli kyllä kaikin puolin viihdyttävä ja tempokin oli aivan järkyttävä.

Tällä kaudella muutenkin seurannut KHL kiekkoa jopa yllättävänkin paljon ja heittelee kyllä pelien viihtyvyys aivan laidasta laitaan. Taitotaso on eittämättä huomattavasti kotimaista sarjaa parempaa, mutta silti yllättävänkin usein pelit lässähtävät tylsäksi. Tämä tietenkin myös kotimaisessa liigassa, eikä ole edes tarkoitus lähteä vertailemaan ko. sarjoja keskenään. Tulee kummiskin niin paljon seurattua NHL kiekkoa, niin väkisinkin Eurooppalaiset kiekkosarjat on usein melko laimeaa sen rinnalla. Ettei nyt tule väitettyä koko KHL kiekkoa tylsäksi, niin sanonkin vuoden aktiivisemman seuraamiseni jälkeen Jekaterinburgin ja Magnitogorskin pelien olleen ehdottomasti silmää miellyttävimpiä.
Eurooppalaisissa sarjoissa on se problematiikka että keskikertaisella runkosarjalla pääsee pleijareihin. NHL:ssä täytyy tahkota 1,2p/peli eikä pitkiin tappio putkiin ole varaa. Tämän vuoksi taso on tasaisen kova koko ajan.
 
Se ei pelaa joka pelkää

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Portot
Isojen pelien mies Max Talbot ei taida vieläkään mahtua Avangardin kokoonpanoon. Mitäpä sillä Stanley Cupin ratkaisseella pelaajalla tekisi tiukassa paikassa
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut CSKA!

Nyt on odotus ohi ja vodka virratkoon. Joku päivä se on Jokereiden vuoro mutta siinä voi vielä muutama litra vettä Laatokassa liikahtaa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
"En koske mömmöihin enää metrin kepilläkään! - Kas metrin keppi ja mömmöjä, taidanpa koskea niihin sillä vähän..." - 8.2.2013 Rauno Repomies

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TsSKA - Omsk 1-3

Eipä ollut kummoinen TsSKA tai sitten Omsk oli vaan todella hyvä. Sen mitä ottelua näin, sanoisin kuitenkin, että kotijoukkueen heikkoutta oli tämä. Vasta kolmannessa erässä saivat hommasta jotenkin kiinni.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kyllä minunkin silmään näytti et Tsska ei ollut oma itsensä viel tässä ekassa KHL kamppailussa täl kaudella.
Se työnteko, jota Moskovalaiset harrastaa peleissä alusta loppuun, ei näkynyt. Lukuunottamatta viimeist Kymppiä. Siinä alkoi Tsska luistella paljon ja hallitsi kiekkoa.
Mut myös Omsk oli tehokas maalipaikoissa. Mm ekasta yv:stä heilahti heti verkko ja peli oli 1-1.

Ja sit tokassa erässä tuli Lars Johanssonille musta. Omsk pelaaja Maxim Zhudinov laukoi oman b pisteen jälkeen laukauksen kohti Tsska maalia ja kiekko painui verkkoon Johanssonin längistä.

Viimeisellä kympillä viel hieman Moskovan Tsska pääsi peliin kiinni, mutta Avangard puolusti ja otti ansaitun 1-3 voiton. Seuraavaks Omsk nähdään tiistaina 3.9 Hartwall Arenalla Jokereiden kotiavauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy