Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KHL:n huhuketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana wunderveba, 17.04.2014 klo 23.53.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Miljoonaa taalaa minimissään, jotta Oilers pitää Puljujärven oikeudet itsellään. En usko, että Jesse nykynäytöillä ihan samaan tiliin Venäjällä yltäisi.
   
 2. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Onko Maionen seuraavasta osoitteesta liikkunut mitään huhuja? SKA?
   
 3. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Colorado Avalanchen pelaaja Sven Andrighetto signaamassa Omskiin. Lähteenä Igor Eronko.

  Lainaus:
  SKA:lla taitaa olla ulkkarikiintiö täynnä, joten tuskin sinne. Jännä nähdä, koska tuskin myöskään jatkaa Riikassa tommosen kauden jälkeen.
   
 4. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Valko-Venäjän nuorehkoja peruspakkeja viedään Venäjän suurseuroihin. Jevgeni Lisovetsin osoite olisi UFA ja Kristian Khenkelin Kazan. Vaikea uskoa että nämä pelaajat mahtuisivat noin koviin jengeihin jos heidät lasketaan ulkomaalaiskiintiöön. Olen myös ymmärtänyt, että he eivät saa pelata Belarussian maajoukkueessa, jos he ovat "venäläisiä" KHLn laskuissa. Kun Valko-Venäjän pakisto (ja materiaali muutenkin) alkaa ukkoutumaan, niin tällaisten kohtuullisten ja hyväikäisten pakkien menetys olisi isku, kun 98-01 ikäluokkien lupauksienkaan varaan ei voi laskea vielä ihan heti liikoja. Belarussialla on vielä kotikisat ovella, joten siirrot olisivat outoja. Ruplakasa sumentaa tietysti silmiä, mutta diktaattorilta luulisi löytyvän jotain takataskusta, jos hänen tietoonsa vain saatetaan että ongelmasta voisi selvitä rahalla.

  On tietysti toinen juttu pitäisikö pienten maajoukkueiden pelaajat laskea kotimaisiksi. Kazakstan, Ukraina, Liettua, Puola ja Valko-Venäjä ovat vähän sellaisia maita ettei se ketään haittaisi. Varsinkin jos ei lasketa Kanadan mahdollisia kaksoiskansalaisia.
   
 5. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomenna ilmeisesti julkaistaan 2 uutta sopimusta Jokereihin. 1 jatkosopimus, 1 uusi.

  Nimet voitte päätellä itse.

  Hienoa!
   
 6. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Jori Lehterää huhuillaan rsport.ru:n sivuilla SKA:n. Olisi kyllä toteutuessaan erittäin mielenkiintoinen siirto.
   
 7. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Erikoista siinäkin mielessä, että siellä on ulkkaripaikat täynnä.

  Olisihan tuo aikamoinen keskikaista

  Kemppainen
  Lehterä
  Koskiranta
  X

  Edit. Done deal ilmeisesti jo.
   
  Frostbite tykkää tästä.
 8. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Ois kyllä mahtava nähdä Jortsi SKA:ssa. Jokereihin ei taida ikinä olla enää palaamassa, joten ei osaa oikein harmissaan olla vaikka SKA:han meniskin.
   
 9. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Kuka tuolta sitten lentää pihalle? Koskiranta vai Rundblad? Tilastoscouttauksen perusteella tuossa on varmaan ne vaihtoehdot.
   
 10. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei varmaan kukaan lennä pihalle. Varmaan kierrätetään pelaajia. Yks ulkkari istuu aina poppareilla ja 5 kentällä.
   
 11. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tuo on muutenkin ns. rahaseuroille varmaan ihan hyvä ratkaisu. Todennäköisyys sille, että tuo kuusikko on kokoajan täysin kunnossa on aika pieni kuitenkin. Ja jos yksi loukkaantuu pidemmäksikin aikaa niin silti on heittää ns. maximit kehiin ulkkareiden osalta.
   
 12. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
 13. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Olisi varmasti ihan hyvä paikka Zapolle lähteä rakentamaan itseluottamusta pienemmillä paineilla. Vähän samantyylinen kaupunki ja ilmastokin, kuin Helsingissä, joten vaimokaan ei ehkä jätä miestään.

  Gudlevskis jatkaa toisena maalivahtina, eikä hän mitenkään erityisen maagisesti käsittääkseni vetänyt, joten Zapolski voisi hyvinkin saada juonesta taas kiinni Riikassa.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jason Spezzaa huhuillaan Avagard Omskiin. Omsk tehnyt käsittääkseni tarjouksen myös Sven Andrighettolle. Kovia nimiä.
   
 15. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Siellä on tainnut mennä jollain suomalaisilla paskasivustolla hieman oikopolulle, kun uutisessa puhuttiin Spezzan kohdalla, että on "siirtymässä Omskiin". Toisella sivustolla sentään mainittiin, että Omsk on Spezzan perässä. Molemmilla oli sama lähde mainittuna.

  Alkuperäisen lähteen käännös englanniksi: (saattaa toki sisältää virheitä kun translaten avulla käänsin, saa korjata)

  Work is underway in the signing of the central striker from overseas. Names are not called, but the center is strong by the standards of the KHL. In this version with Jason Spezza, Theodor Blugers and Zemgus Girgensons (the last two worked with him in the national team of Latvia) were noted. However, there are quite a few options, especially considering the connections of Bob Hartley, who is able to persuade many people (for some reason, Nick Cousins comes to mind).

  Tuosta nyt on kuitenkin aika pitkä matka siihen jonkin sivuston mainitsemaan "on siirtymässä"...
   
 16. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Omskilla lienee tosiaan vetovoimaa kun Bob Hartley on kuitenkin erittäin hieno valmentaja KHL-mittapuulla! Nuo nimet kuulostavat kuitenkin vähän siltä, että siellä on silmäilty vapaiden pelaajien listaa ja nostettu sieltä esiin ne jotka ovat edes jossain määrin mahdollisia. Spezzan ura on jyrkässä laskussa ja Girgensons junnaa paikallaan, joten leipääntyminen voisi olla mahdollista. Vaikea nähdä että he kuitenkaan lähtisivät mineekään Änäristä. Blugersista ei tarvitse edes keskustella koska hän on pitkän työn jälkeen puhkaissut paikan Penguinsistä, niin siitä ei kannata luopua ihan helpolla.

  En kuitenkaan ihmettelisi jos Omskin ulkkarit olisivat taas ensi kaudella kovia. Andrighetto kuulostaisi järkevältä monella tapaa. Hän on rimpuillut pitkään sarjassa, mutta katsomo on tullut tutuksi lähes jokaisella kaudella. Eurooppaan paluu lienee edessä. Kysymys on lähinnä se, kuinka paljon KHL maksaa versus Davos, Zurich yms. Laadukaat ulkomaalaiskiintiöön kuulumattomat pelaajat saavat määrittää käytännössä itse palkkansa NLAssa kun heitä pitää palkata jokaiseen joukkueeseen melkein 4 ketjua. Omskin pitääkin lyödä kunnolla ruplia pöytään jos haluavat sveitsiläisen. Heitä ei ole tainnut pelata juurikaan KHLssä Goran Bezinan pikaista pyörähdystä lukuunottamatta..

  Kristers Gudlevskis ei tunnu kasvavan koskaan kunnolliseksi ykkösvahdiksi. Hänen fysiikassaan voi olla puutteita, mutta epäilen myös pään kestävyyttä (miehen pitää olla tyhmä jos ongelmat johtuvat kuntopohjasta 6 vuotta putkeen, mutta toisella suurikokoisella vahdilla Kari Lehtosella taisi olla myös nuorena jotain ongelmia treenaamisen kanssa, joten veskarit taitavat olla vähän outoja). Hän ei pysty pelaamaan viikosta toiseen ykkösvahtina korkealla tasolla. Riga tarvitseekin kohtuullisen vahdin, joka pystyy syömään kunnollisen määrän otteluita Gudlevskisin kuormasta. Zapolski olisi aika ymmärrettävä hankinta, koska hänellä on potentiaalia nousta ykköseksi, ja hinta ei toisaalta liene taivaassa heikompien otteiden jälkeen. Zapolskilla on myös kokemusta, joten hän voisi pelata vaikka parikin kautta ennen kuin Columbuksen farmeissa kokemusta keräävä Matiss Kivlenieks on vähän kypsempi. Hänet voisi kotiuttaa parin vuoden päästä nuoreksi kakkoseksi, koska potentiaali ei mielestäni riitä lähellekään NHLää..
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 01.28
 17. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Heh. Eronkon mukaan Kazan tarjoaa/on tarjonnut 4 miljoonaa Mikko Rantaselle ensi kaudesta. No, saman saisi Rantanen käteen, jos Avs maksaisi 8 miljoonaa.

  Ihan höpöhöpö puheitahan nämä on, koska ei Rantanen tee "Nylandereita", mutta aina hauska spekuloida.

  Toisaalta, jos Avs ei ole valmis maksamaan kunnon palkkaa, niin kaikkihan on mahdollista.
   
 18. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Mun oman veikkauksen mukaan Kazanin päällimmäisenä motiivina, jos siis puheet 4m tarjouksesta pitävät paikkansa, ovat pikemminkin suhteiden luomista kuin mitään muuta. Nyt kun saavat luotua suhteet kuntoon Rantaseen ja tämän agenttiin, niin mahdollisen NHL-lockoutin koittaessa pohjatyöt on jo tehtynä ja nopea soppari todennäköisempi kuin se olisi ilman konkreettista ja sinänsä kovaa tarjousta aiemmin tehtynä. Ja jos nyt jostain kumman syystä Rantanen pistäisi nimen alle jo kaudelle 2019-20, niin se olisi vain ylimääräinen lottovoitto. Ja mun silmissä yhtä todennäköinenkin kuin jättipotti lotosta, eli teoriassa mahdollista ja käytännössä ei niinkään.

  Ja tuskin Rantasenkaan leirissä kauhean pahalla suhtautuvat siihen, jos tuollaista pahvia on oikeasti tarjottu. Vaikka motiivina olisi jatkaa Coloradossa monivuotisella pahvilla, niin tuosta saa pelillisten näyttöjen kylkeen vielä lisää vipuvartta.
   
  DonTirri tykkää tästä.
 19. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Ei Rantanen siirry Kazaniin tulevalla kaudella, asiasta voisin lyödä oman pääni pantiksi. Kovin on vaikeaa myöskään kuvitella, että jos/kun kirjoittaa sopimuksen, minkä arvo lähentelee jotain 80 miljoonaa, niin tämänkään tähden lähtisi mahdollisesti tulevalla työsulun aikana Venäjälle. Rahan tähden ei Rantasen tarvitse pelata Kazanissa, joten omat veikkaukseni ovat TPS, TPS sekä vielä kerran TPS. Samat sävelet pätevät niin Ahoon, Laineeseen, Heiskaseen kuin Kakkoon.
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Onhan näitä esimerkkejä Pekka Rinteestä lähtien.

  Mutta joo, asia on varmaan niin, kuten sekolust sanoi.