Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
KHL:n Facebookissa ja Instagramissa joulukuun TOP10-suorituksissa ainakin kaksi katsomisen arvoista:

Paras torjunta: Juha Metsolan torjunta Salavat - Sibir -ottelussa. Hän käy lyömässä kiekkoa maalin takana, mutta tulee vähän huti, ja Sibirin pelaajat pääsevät kiekkoon. Näyttää siltä, että tulee maali Salavatin verkkoon, mutta ei. Metsola paikkaa tilanteen niin oudolla sätkyttelyllä, että selostajaa naurattaa. Metsolan vaimolla välähtää kaukalon laidalla kauhistunut ilme, pikkuvauva sylissä istuu rauhallisena...

Paras taklaus: Andrei Mironovin lonkkataklaus Lukas Radiliin Dynamo Moskova - Spartak Moskova -ottelussa. Kommenteissa joku toteaa NHL:ssä annettavan vastaavanlaisesta taklauksesta vähintään 5 minuutin jäähy. Mironov on outo kaveri. Hän näyttää välillä keskittyvän vain lonkkataklauksien hakemiseen ja pelaa samalla itsensä liian usein ulos tilanteesta. Tässä taklauksessa Radil lentää kyllä aika pahan näköisesti, kun taklaus yllättää hänet ja isona pelaajana hän lentää niin korkealta.

Paras maalivahti: Dynamo Moskovan 40-vuotias Aleksander Jerjomenko alkaa vertyä. Joulukuun tilastot ovat hienot: 6 ottelua, 2 nollapeliä, torjuntaprosentti 96,7 %, keskimäärin 0,99 päästettyä maalia / ottelu.
Krikunovilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, onko Jerjomenko KHL:n paras maalivahti. Krikunov vastasi: ”En tiedä, onko hän koko KHL-liigan paras, mutta Dynamon paras hän on.”
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy