Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Slovakiassa huhuillaan Slovan Bratislavan paluusta KHL:ään. Seuralla on uusi slovakialainen umpirikas omistaja, Rudolf Hruby, ja Hruby olisi halukas viemään Slovanin takaisin KHL:ään. Edessä on ainakin kaksi ongelmaa, halli ja farmiseura. Slovanin nykyisessä (tai entisessä) kotihallissa on liian suuret kustannukset. Kustannuksia olisi saatava alas ja farmiseura olisi löydyttävä Slovakian omasta sarjasta.

Mediaa ja sosiaalista mediaa silmäilemällä, näyttäs siltä, että Slovakiassa nää huhut otetaan ilolla vastaan. Edelliseen viritykseen oltiin kyllästytty, koska seura roikkui venäläisten varassa, omistajat suhmuroi kaikennäköistä ja kaukaloon ei saatu panostettua.

Slovanihan möi kotihallinsa loppuun useana vuonna peräkkäin jokaisessa matsissa ennen kyykkäystä, joten tilaustakin luultavasti olisi.

Venäläiset puhuu ja jauhaa, mutta tällä huhulla on jo jotain lihaa luiden ympärillä, koska itse seuran omistaja puhuu myötämielisesti asiasta ja huhu liikkuu Slovakiassa.

Korona on varmaan lyönyt kapuloita rattaisiin, joten tuskin ensi kaudelle ainakaan ehtii, vaikka siellä oikeasti olisi viritykset käynnissä.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
SKA viiden vuoden sopimukseen Matvei Michkovin kanssa, siinä on uusi Gusev/Panarin tulossa.
Aihiota suurpelaajaksi löytyy. Toivottavasti nuorukaisen kehitys jatkuu.

Noteerasin tämän pojan, kun hän rikkoi tänä syksynä MHL:ssä ennätyksen nuorimpana tehdystä maalista sarjassa. Vanhan ennätyksen haltijat taisivat olla Ovetshkin ja Bure.

Michkov on syntynyt 9.12.2004 Permissä Uralin länsirinteellä ja hän teki ensimmäisen maalinsa MHL:ssä 15-vuotiaana. Molot Permin juniorimyllystä. On jatkanut kautta hienosti, kun tällä hetkellä 18 ottelun jälkeen pisteitä on koossa 13+8=21.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toi Slovan Bratislava olisi kyllä kiva nähdä taas KHL kartalla, oli jotenkin sympaattinen porukka varmaan sen kanukki muukalaislegioonan takia, rosteri erottui niin huimasti muista KHL pumpuista.

(en jaksa uskoa että toteutuu, huhusta on vielä pitkä matka siihen että kiekko tippuu jäähän)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy