J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, Tappara
Aloitetaan uusi ketju kun ensimmäiset pelaaja sopimukset on tehty.
Teksti KeuPa HT:n sivuilta:


Jani Kluuskeri – Klusu on monipuolinen puolustaja, jolta ei asennetta tai tahtoa puutu. Pitää oman pään puhtaana ja tykkää osallistua myös hyökkäyksiin. Omaa myös joukkueen kovimman lämärin, mutta tarkkuutta tarvitaan vielä.

Atro Leppänen – Mäntän Bobby Orr. Atro taisteli itsensä joukkueeseen viime vuonna try-outin kautta ja yllätti varmasti jokaisen. Hyvä luistelija ja pystyy tekemään kiekon kanssa peliä edistäviä ratkaisuja. Atro omaa valtavan potentiaalin ja ensi kaudella siitä revitään kaikki irti.

Mikko Lahtinen – Lavin jatko lämmittää varmasti jokaisen keuruulaisen mieltä. Kulttipelaajan maineessa oleva talonmies on iso pala meidän puolustustamme. Lavi tuo kokemusta ja johtajuutta pukukoppiin sekä kaukaloon. Vahvojen huhujen mukaan mies on ensi kaudella myös semmoisessa kunnossa, että henkilökohtainen piste-ennätys tullaan rikkomaan.

Jani Siekkinen – Jani on kahden suunnan pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskellä sekä laidassa. Siekkinen tulee olemaan tärkeä palanen meidän keskikaistaa ja tulee ottamaan isoja harppauksia kehityksessään. Mies, jolla ei ole lainkaan heikkouksia, tulee tekemään rumaa jälkeä ensi kaudella.

Justus Mikkonen – Väitän että Mikkonen on tämän sarjan nopeimpia luistelijoita. Jusse on ottanut isoja kehitysaskelia joka kaudella ja uskon että sama suunta tulee jatkumaan. Todella vaarallinen pelaaja hyökkäyssuuntaan, jolla on koko ajan pyrkimys päästä maalintekoon.

Oula Kuure – Oula pelasi meillä vahvan tulokaskauden ja on valmis ottamaan seuraavan kehitysaskeleen. Hyvä luistelija, vahva luonne ja tarkka rannelaukaus on tämän kaverin vahvuudet. Näitä ominaisuuksia päästään varmasti ihailemaan taas tulevalla kaudella.

Joni Piipponen – Pipsa on iso johtaja kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän kaverin pystyy heittämään jäälle tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tulee olemaan taas isossa roolissa tulevana kautena. Luistelussa ja teränkäytössä on otettu isoja askelia viimevuosina, joten uskon että ensi kaudella nähdään parasta Pipsaa.

Nyt julkaistut jatkosopimukset takaavat hyvän rungon tulevan kauden joukkueeseen. Vaikka poikkeustilanne tuo omat haasteensa, on päävalmentaja Westerlund tyytyväinen joukkueen rakennukseen:

”Ollaan hyvällä mallilla tulevan kauden rakennuksen suhteen, vaikka tämä poikkeustilanne hankaloittaa maailmalla varmasti jokaisen elämää. Ollaan nyt saatu tärkeitä palasia kiinnitettyä ensi kautta ajatellen ja tästä on hyvä jatkaa. Töitä tehdään tällä hetkellä taukoamatta ja neuvotteluja käydään tiuhaan tahtiin, joten lähiaikoina tullaan varmasti julkaisemaan lisää sopimuksia. Nyt on tietenkin tärkeintä, että pysytään terveinä ja kuunnellaan sekä noudatetaan Suomen hallituksen neuvoja ja ohjeita.”
 

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, Tappara
Samuli Tervo siirtyy Ketterästä takaisin KeuPaan.


Teksti kopioitu KeuPan kotisivuilta:


Päävalmentaja Westerlund on erittäin tyytyväinen tutun maalivahdin palattua ihmisten joukkueeseen ja uskoo, että Tervo tulee jatkamaan kehitystään myös tulevalla kaudella:

”Tämä mies ei esittelyjä kaipaa ja loistavaa, että saadaan Tervo takaisin kotiin. Samuli on pystynyt pelaamaan jo useamman kauden Mestiksessä hyvällä tasolla, mutta uskon että kaikkea potentiaalia ei ole vielä mitattu.”

Tervo itse on myös mielissään kotiinpaluusta ja odottaakin jo innolla uutta kautta:

”Mahtava fiilis palata kotiin ja en malta odottaa, että pääsee pelaamaan taas meidän fanien edessä. Tiedän, että ensi kaudelle meille on tulossa todella hyvä joukkue ja mahdollisuudet pärjätä ovat loistavat. Itsellä tavoitteena on ottaa kehityksessä seuraava askel ja uskon, että näin tuleekin tapahtumaan tutussa ympäristössä kovasti töitä tekemällä.”
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niklas Westerlund on ilmeisesti palaamassa Ranskasta Suomeen. Antaisikohan velipoika vielä mahdollisuuden Mestis-tasolla?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Jesse Pelamo siirtyy KeuPasta Jokereihin, ei tosin Helsinkiin vaan Ranskan pääsarjan Cergyyn (Jokers de Cergy) vuoden sopimuksella.
 
Yogi - Saskatchewanin sheriffi #43

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT, Tappara
Juho Koivusaari jatkaa Keuruulla.

Teksti kopioitu KeuPan kotisivuilta:

KeuPa HT on solminut hyökkääjä Juho Koivusaaren kanssa 1-vuotisen jatkosopimuksen. Koivusaari, 21, pelasin viime kaudella ensimmäisen kautensa Mestiksessä ja saavutti niin joukkueen kuin yleisönkin suosion ja arvostuksen pelaamalla illasta toiseen työteliästä jääkiekkoa rautaisella asenteella. Päävalmentaja Westerlund kommentoi tuoretta jatkosopimusta seuraavasti:

”Koivusaari on kovan työmoraalin omaava laituri. Hän on joukkuepelaaja, joka tykkää pelata fyysisesti ja on valmis tekemään kaikkensa joukkueen edun eteen. Lisäksi ”Dima” on hyvä luistelija, jolla on terävä laukaus ja uskon, että ensikaudella hän pystyy ottamaan seuraavan askeleen kehityksessään”.

Koivusaari itse odottaa jo innolla tulevan kauden alkua:

" Todella hyvät fiilikset jatkaa Keuruulla ja kyllähän tässä malttamattomana odottaa jo kauden alkua. Viime kautta vähän pilasi loukkaantumiset, joten uskon, että nyt kun on saanut terveenä treenata ja valmistautua kauteen, niin pystyn jatkamaan kehittymistä ja ottamaan isompaa roolia joukkueessa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy