Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2012–2013

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Sepe75, 12.08.2012 klo 21.26.

 1. Sepe75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT ja HCK
  Huomasin, että viime vuoden mestarille ei oltu vielä avattu omaa viestiketjua niin päätin nyt tekaista sellaisen pystyyn.

  Keuruulla on pitkin kesää kiertänyt villejä huhuja KeuPan tulevasta kokoonpanosta. Viime kauden mestarijoukkueesta muutama pelaaja on vaihtanut seuraa, mutta rungoltaan joukkue säilynee hyvin pitkälti samana.
  Joukkueeseen on tullut myös muuta huippuvahvistus, sillä Akatemiasta KeuPa paitaan siirtyy mm. Ville Tenovaara ja KeuPan oma kasvatti; naiskatsojien silmänilo Toni Rautakorpi.

  Myös pari puolustajaa on sorvannut sopimukseen KeuPaan; toissakaudella D-teamissa pelannut Marko Laurikainen ja viime kaudella Espanjassa pelannut K-V Koivisto.

  Viime kauden mestarit vaikuttavat ainakin näin ennakkoon jo todella kovalta nipulta. Lisäksi mestisjyyrä ja liigassakin pelannut Tuomo Laukkanen sekä mestispuolustaja Panu Hyyppä ovat vierailleet KeuPan toimistolla lähiviikkoina!

  Kyllä tässä alkaa jo olla KIIMA aivan valtaisa tulevaa kautta ajatellen. Erittäin mielenkiintoinen Suomi-Sarjakausi tulossa!
   
 2. Jovana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Сибирь Н
  Tosiaankin tätä viestiketjua onkin odotettu.

  Keupa avaa kautensa harjoitusotteluiden osalta tulevana perjantaina S-Kiekon vieraana Seinäjoella.

  Ottelusta tulee todella mielenkiintoinen, sillä kotijoukkueella on jo allaan muutama harjoitusottelu. Kun Keupa vasta heräilee kesäuniltaan.

  Mielenkiintoista nähdä miten Keuruulaiset ovat kesän aikana valmistautuneet puolustamaan suomi-sarjan mestaruuttaan. Pelaajahankinnat ainakin viittaavat menestymisen jatkumiseen.

  Toni Rautakorven paluu Keupan paitaan on todella iso asia. Uskon, että Tonille on C-kirjaimen lisäksi tarjolla myös sijoitus pistepörssin kärkinimiin.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPa Ht on tehnyt lisää pelaajasopimuksia alkavalle kiekkokaudelle. Uusimmat vahvistukset, puolustaja Panu Hyyppä sekä maalivahti Tomi Pennanen.

  Samalla kertaa spekuloinnit Jani Lyytisen jatkosta päättyivät. Pistepörssejä hallinnut Lyytinen jatkaa Keupa Ht.n riveissä ulkomaalaispykälän voimin.

  Keupa Ht käy vielä tiiviisti pelaajaneuvotteluja joidenkin pelaajien kanssa, joten joukkue saattaa vahvistua entisestään. Näin kertoi Keuruun paikallislehti.

  Tämän hetkinen joukkue:

  (G) Petri Pitkänen
  Tomi Pennanen

  (D) Olli Hytönen
  Kalle-Veikko Koivisto
  Marko Laurikainen
  Miikka Niiranen
  Joni Ronkainen
  Iiro Vaittinen
  Panu Hyyppä
  Matti Heikkinen
  Tero Ahola

  (F) Tomi Ahonen
  Mikko Hyvönen
  Kaarlo Jormakka
  Matias Kiiskinen
  Pirkka Lahtinen
  Taneli Maasalo
  Kalle Mäkinen
  Toni Rautakorpi
  Markus Rämä
  Arttu Saarinen
  Ville Tenovaara
  Teemu Varjamo
  Jani Lyytinen


  Tänään myös KeuPan ensimmäinen harjoituspeli S-Kiekkoa vastaan Seinäjoella. KeuPa on saanut Seinäjoelle mukaan varsin niukasti pelaajia, illan peliin lähdetäänkin vaan kahdella hyökkäysketjulla ja viidellä pakilla.

  Kokoonpano illan peliin:

  Hyökkääjät

  Varjamo-Rautakorpi-Lyytinen
  Ahonen-Tenovaara-Jormakka

  Pakit

  Laurikainen-Hyyppä
  Heikkinen-Niiranen
  Ahola

  Maalivahdit

  Pitkänen
  Pennanen
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2012 klo 18.44
 4. Kiekko-niilo Jäsen

  Lainaus:
  Kyseiset jampat saapu dösällä hallille vartti ennen peliä, pizzakuski odotteli lättyjen kanssa pihalla, ite höntzä päätty huhujen mukaan 8-8.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2012 klo 22.01
 5. Jovana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Сибирь Н
  Keupa lähti otteluun 12 kenttäpelaajalla. S-kiekolla pelaajia näytti olevan yli 3 kentällistä.

  S-kiekko johti ottelua parhaimmillaan jo 5-1.

  2minuuttia ennen loppua tilanne oli vielä 8-6, mutta Hyypän ja Jormakan maaleilla Keupa nousi tasoihin.

  Keupasta vahviten esille nousi Jormakka 3+1, Ahonen 2+2 ja Rautakorpi 2+1.

  Myös pakkipari Laurikainen - Hyyppä pelasi todella hyvin.

  Kolmannen erän puolivälissä Lyytinen poistui pukusuojaan. Eikä palannut enää takaisin peliin. Onko kenelläkään tietoa miksi?

  Aikamoinen höntsypeli ottelu tosiaan oli. Mutta ihan hyvä suoritus, kun ottaa huomioon että kokoonpanosta puuttui sellaisia nimiä kun Koivisto, Hytönen, Lahtinen, Maasalo, Mäkinen, Rämä, Kiiskinen yms...
   
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 7. Vanha mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja Suolahden Urho
  Laittakaahan tietoa miten peli meni.
   
 8. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  KeuPa HT - Diskos 8-3
  KeuPan maalintekijöinä Kiiskinen, Varjamo, Rautakorpi, Hyyppä, Ahonen ja Rämä kolmesti. KeuPalla maalissa pelasi viimekaudella Diskosta edustanut Tomi Pennanen.

  Sunnuntaina revanssi Jyväskylässä, Diskos - KeuPa HT.

  Turha vetää vielä suurempia analyyseja eiliseltä, KeuPa oli parempi ja huomattavasti taitavampi. Jännä nähdä kun KeuPa saa vielä kokoonpanoon eilen kokoonpanosta uupuneet Hytösen, Hyvösen, Jormakan, Maasalon, Lahtisen, Mäkisen, Vaittisen ja Koiviston. Kohtuu hyvä porukka on KeuPalla kasassa.
   
 9. Jovana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Сибирь Н
  Eilen Keupa HT hävisi kotonaan S-kiekolle 4-7.

  Ensimmäinen erä meni S-kiekolla 0-2

  Kahden erän jälkeen Keupa johti 3-2

  Kolmas erä meni S-kiekolle 1-5.

  Oli sitten harjoituspeli tai ei, niin mielenkiintoista miten Keupan kolmas erä noin huonosti meni. Oliko sitten pientä vastustajan aliarvioimista vai mitä.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Katsomoon nähtynä ainakin näytti, että osalta KeuPan miehistä loppui virta. Enkä kyllä ihmettele, jos kahdella kentällä mennään ja jotkut jätkistä käyneet vasta tällä viikolla ensimmäistä kertaa jäillä. Toinen syy oli varmasti totaalinen ketjujen sotkeminen ja avainpelaajien poissaolot, esim. ykköskentästä puuttui tehomiehet Lyytinen ja Kiiskinen. Viimekauden kakkosesta Hyvönen, Lahtinen, jne... Onneksi kauden alkuun on kuitenkin vielä pari viikkoa aikaa niin toivottavasti saadaan sairastuvalta apuja.

  Hyvältä näytti S-Kiekon peli, ihan eri tason porukka kun keskiviikkona Keuruulla vieraillut Diskos.

  KeuPa HT.n kotisivuilta poimittua:
  KeuPan loukkaantumistilanne on tällä hetkellä aika surullinen, mutta pikkuhiljaa ukkoja pitäisi palata kokoonpanoon. Rautakorven ja Heikkisen pitäisi olla pelikunnossa jo sunnuntaina. Lyytinen ja Kiiskinen yrittävät palata ensi lauantain Hermes-otteluun. Lahtisen tilannetta katsotaan päivä kerrallaan. Hyvönen sen sijaan on ollut polvileikkauksessa kesällä ja palaa kentille vasta joulun tienoilla ja Mäkinen viilettää vielä jonkun aikaa jalkapallokentillä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2012 klo 16.02
 11. Jovana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Сибирь Н
  Keupa voitti juuri Diskoksen Jyväskylässä pelatussa harjoitusottelussa 5-6.

  Diskos johti ottelua parhaillaan jo 5-2, mutta niin vain vieraat nousivat rinnalle ja ohi.

  Keupan voittomaali syntyi Tomi Ahosen lavasta ajassa 59.51. Maalin syötti hattutempunkin ottelussa tehnyt Kaarlo Jormakka.

  Keupalta puuttui edelleen tärkeitä hyökkääjiä, kuten Lyytinen, Kiiskinen, Maasalo yms.

  Keupan seuraava harjoitusottelu: La 8.9.2012 Keupa HT-Hermes. klo 16.00,
   
 12. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Isoimmillaan Diskos johti 5-1, eli KeuPa teki tyylipuhtaat Ruotsit.
   
 13. Sepe75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT ja HCK
  Eletään mielenkiintoisia aikoja

  Mestarit aloittivat kauden yskähdellen ja viime viikon peleistä käteen ei jäänyt mitään. KeuPan kone ei ole lähtenyt vielä käyntiin, mutta tuleva viikonloppu toivottavasti kaiken muuttaa. Vastassa on lauantaina Keski-Suomen derbyssä Diskos ja sunnuntaina Nokialla Pyry.

  Diskos tulee varmasti kovalla asenteella Keuruulle. KeuPa on diselle varmasti sarjan "päävastus" ja mitään ei KeuPa tule saamaan ilmaiseksi. Sunnuntain Pyry pelistä tulee myöskin mieleenkiintoinen ja 3 pistettä on tiukassa - toki omalla hyvällä pelillä otettavissa.

  KeuPan rosterissa ukkoja lepäilee telakalla ja toivottavaa olisi, että ainakin keuruulaisten kapteeni Kiiskinen saataisiin pelaavaan kokoonpanoon. Kisun paluu varmasti sytyttäisi koko joukkueen ja erityisesti ketjukaverin - varjojen mailla pelaanneen Lyytisen. Tärkein tekijä on kuitenkin KeuPalaisten asenne, se on saatava kuntoon ja joka jätkän on otettava vastuuta ja annettava kaikkensa kaukalossa.

  Avauskierroksen onnistujat ovat harvassa, mutta Jormakka, Varjamo ja Pitkänen ovat pystyneet pitämään viime kauden tasonsa. Nyt on myös muiden pelaajien palattava tuolle tasolle!

  Tsemppiä KeuPa HT!
   
 14. Sepe75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT ja HCK
  KeuPa HT saa kovan puolustuspään pelurin lainalle

  Suoraan KeuPa HT:n vieraskirjasta lainattua, nimimerkki Truufänilta:

  "HUIKEE UUTINEN!! Juuri saadun tiedon mukaan Fanien-SuPer-DUBER-LOVER Mikko "pönö" Heiskanen tulee viikonlopuksi lainalle Lekistä!"

  Mikäli tieto pitää paikkansa, tuo Heiskanen kyllä lisää jykevyyttä KeuPan takalinjoille.
   
 15. Jovana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Сибирь Н
  Lainaus:

  Loistava uutinen Keupalle! Nyt myös ylivoimapeliin saadaan kaivattua tulivoimaa.
  Lueskelin samaista Keupa HT:n vieraskirjaa ja havaitsin mielenkiintoisen asian nimimerkin "jestas" kirjoittamana:
  "En ihmettele vaikka takkiin tulee, reeneissä on aina vähän porukkaa. Tiistainakin oli vain 7 ukkoa."

  Toki pelaajat opiskelevat ja käyvät töissä. Aina ei harjoituksiin päästä. Mutta 7 on aika vähäinen määrä. Ilmeisesti useamminkin on ollut alle 10 miestä harjoituksissa.

  Mistähän tämä sitten kertoo? "Lahjattomat treenaa", vai onko sitten niin että äijät on hieman huonosti motivoituneita harjoittelemaan?
   
 16. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Jokohan alkaisi olla mestaruusrapelo kärsitty. Tänään kaatui Diskos luvuin 8-1 joka ei välttämättä kerro vielä sen suurempaa. Hienoa oli kuitenkin nähdä kokoonpanoon paluun tehneen kapteeni Kiiskisen ja puolustuksen leaderi Vaittisen kauden avaus. Hienon paluun teki kumpainenkin kaveri, Kisu iski tehot 1+2 ja Iipi tehoili vanhasta muistista 2+1.

  Paikallislehden raportti ottelusta:
  Suur-Keuruu
   
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPa HT on tehnyt pelaajasopimuksen SaPKosta hankitun maalivahti Antti Leskisen kanssa.

  Linkki uutiseen, Suur-Keuruu
   
 18. Sepe75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT ja HCK
  KeuPan koneet kehrää

  Kyllä nyt näyttäisi siltä, että KeuPan hidas tiiseli-kone on käynnistynyt... Viimeisen kahden pelin maalisuhde 17-3 ja nyt riepotellaan taas Kalpaa. Toinen erä ei ole vielä edes päättynyt ja tilanne 0-7 HUH HUH!
   
 19. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Ja nyt kolmen viimeisen ottelun maaliero (ei siis -suhde) vaatimattomat 34-4. Tervetuloa huomenna Keuruulle, PYRY! Minäkin aion mennä naapurikunnan ylpeyttä kannustamaan.
   
 20. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KalPa Team - KeuPa HT 1-17

  KeuPa HT taitaa alkaa pikkuhiljaa pääsemään lähemmäksi viimekauden tasoa, kolmen viime ottelun maaliero yhteensä siis käsittämättömät 34-4 KeuPa HT:lle. Pelaajien vähyys tuotti alkukauden peleissä KeuPalle vaikeuksia, mutta viime peleihin saadut täydet kolme kentällistä ja maalille SaPkosta saapunut Antti Leskinen ovat kääntäneet KeuPa HT:n kelkkaa. Leskinen on ollut itse varmuus torjuen yli 95% torjuntaprosentilla. Hyvältä näyttää KeuPa HT:n meno tällä hetkellä. Vemppaosastolla jatkavat vielä Ville Tenovaara plus alkukauden missanneet pitkäaikaispotilaat Taneli Maasalo ja Mikko Hyvönen.

  KalPa Team - KeuPa HT pelin otteluraportti: Suur-Keuruu

  Huomenna Keuruulle saapuu Nokian Pyry joka on alkukauden kahdessa aiemmassa pelissä riepotellut KeuPa HT:ta rumasti lukemin 6-1 ja 7-2.
   
 21. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Riepotellut ja riepotellut... KeuPa oli noissa peleissä pahasti vajaalukuinen, joten lukemissa ei sinänsä mitään ihmeellistä.

  Tänään KeuPa oli liikkeellä jo lähes normaalilla kokoonpanolla, ja hoiteli pelin lopulta selvästi 6-2. Kolmannen erän alussa PYRYllä oli vielä mahdollisuus, mutta KeuPan pari maalia aiheuttivat sitten sen, että PYRYläiset menettivät hermonsa ja jälkipeli oli aikamoista. Päätuomari Halttuselta jäi muutama selkeä viheltämättä, mutta se ei onneksi ratkaissut ottelua.

  PYRY oli kuitenkin selkeästi valmistautunut peliin ja sai KeuPan nopeat hyökkäyksiinlähdot paremmin kuriin kuin Oilers keskiviikkona. KeuPan rutiini oli kuitenkin liikaa ja kotiyleisö sai haluamansa.

  Sarjatilanne on nyt todella mielenkiintoinen. Periaatteessa vielä viidellä joukkueella on mahdollisuus suoraan sarjapaikkaan eikä kukaan ole vielä läheskään saletissa. Mutta jos KeuPa jatkaa näillä otteilla sarjan loppuun asti, se lienee yksi kolmesta suoraan jatkavasta.
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Toistaiseksi kauden parasta KeuPa HT:ta, KOOVEE-KeuPa HT 1-7

  Voittoputkessa liitävä KeuPa HT oli omaa luokkaansa Tampereella KOOVEEtä vastaan ja otti kuudennen peräkkäisen voittonsa. Kolmella ketjulla ja viidellä puolustajalla matkassa ollut vierasjoukkue jätti KOOVEEn ilman kiekkoa ja murjoi tulostaululle 1-7 vierasvoiton. Voitosta erityisen hienon teki se, että poissaolijoiden lista oli pitkä ja nimekäs. Lisäksi tämä oli KeuPa HT:n ensimmäinen voitto KOOVEE:sta Hakametsässä. Ottelun tehomiehet, Rämä 3+1, Hyyppä 0+3 ja Lahtinen 0+3.

  Raportit ottelusta: Etusivu | KOOVEE Jääkiekko ry | Tampere - Uutisarkisto ja Suur-Keuruu
   
 23. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Juna kulkee

  Kyllähän tässä alkaa superlatiivit loppua kesken, kun KeuPan menoa seuraa (välillä hallilla, välillä netitse).

  Huonommallakin pelillä voittoputki (nyt jo 9 peräkkäin) jatkuu ja Suomi-sarjapaikka alkaa olla viimeistä silausta vailla. Eihän tätä reilu kuukausi sitten olisi osannut odottaa, silloin haaveena oli ristiinkarsintapaikka. Nyt ihan omalla pelaamisella olisi otettavissa jopa alkusarjan voitto.

  Ja jos ei PYRYn Pettersson tänään tee kahta pistettä, on KeuPalla lohkon pistepörssissäkin kolmoisjohto!
   
 24. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Keupa HT on vahvistanut rosteriaan tekemällä kauden loppuun kestävän pelaajasopimuksen JYP:in A-junnuista siirtyneen Samuli Paanasen kanssa. Normaalisti puolustajana pelaava Paananen pelasi eilen kuitenkin ykköskentän laidassa ja hienosti pelasikin, kaveri meinaan viimeisteli ottelun voittomaalin. Ei yhtään hassumpi debyytti.

  Uutinen sopimuksesta KeuPa HT:n sivuilla: Etusivu -KeuPa Hockey Team ry

  Kolmen viikon joulutauko tulee alkukauden vajaalla kokoonpanolla taistelleelle KeuPalle kyllä todella oikeaan väliin, hyvää aikaa parannella kolhuja. Kuuleman mukaan kentällisen verran miehiä pitäisikin palata tauon jälkeen takaisin kokoonpanoon ja kevään tärkeisiin peleihin.
   
 25. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Petri Anttonen SaPKosta KeuPa HT:n paitaan

  KeuPa HT:n Suomi-sarjajoukkueen puolustuslinja vahvistuu, kun Petri Anttonen SaPKosta saapuu KeuPa HT:hen tammikuun ajaksi. 24-vuotias Anttonen on lukeutunut useita vuosia SaPKon runkopuolustajiin. Miehen sopimus kestää toistaiseksi tammikuun loppuun saakka.

  Paikallislehden uutinen aiheesta: Suur-Keuruu


  Alkusarjassa yhdeksän peliä ja niistä yhdeksän voittoa KeuPa HT:n maalilla torjuntut Antti Leskinen on valittu kuukauden tulokaspelaajaksi Mestiksessä.

  Uutinen aiheesta: Antti Leskisestä kuukauden tulokaspelaaja