Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Huomenna starttaa myös Ketterän kausi Mestiksen osalta niin eikös tässä ole jo aika laittaa runkosarja ketjua pystyyn. Huomenna Peliitat saapuu Spa-areenalle ja lauantaina sitten matkataan Savonlinnaan. Koitin tuossa arvailla millä ketjuilla Maso huomenna heittää miehet askiin mutta en saanut sieltä kuin yhden varman ja se on Karjalainen-Mäkitalo-Rämö. Variaatioita kyllä riittää.

Myöskin viikkokatsausta pukkasi Ketterän sivuille, toivottavasti tämä on jokaviikkoinen juttu mikä tulee. Tästä vielä linkkiä siihen jos jollain mennyt ohi:

 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Joo... variaatioita on vaikka kuinka ja paljon. Heitetääs sellanen oma arvaus:

Karjalainen – Mäkitalo – Rämö
Ahoniemi – Alanen – Tiihonen
Sjöholm – Liuksiala – Varttinen
Haaparanta – Suomalainen – Viskari

Koponen – Reini
Lippojoki – Hänninen
Tanhua – Maarnela
Paalanen (ylim., koska vetää pakkia ja hyökkääjää)

Lipiäinen
Markkanen
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
No ei tuo @OCE kaukaa heittänyt. Ketterä siis julkaissut kokoonpanonsa ja ei sieltä yllätyksiä kyllä löydy. Ehkä itselle vähän yllättää että Sjöholm keskellä ja Suomalainen ei ole kokoonpanossa, mutta löydän kyllä perusteitakin miksi näin. Oma mielenkiinto tänään tuossa kakkos kentässä, ei ole tainnut tuossa koostumuksessa pelata vielä? Pidemmittä puheitta tässä illan Soturit:

Rämö-Mäkitalo-Karjalainen
Tiihonen-Alanen-Ahoniemi
Haaparanta-Sjöholm-Varttinen
Hallikas-Liuksiala-Viskari
13h/7p Paalanen

Reini-Koponen
Luhanka-Tanhua
Forsblom-Hänninen

Lipiäinen
Markkanen
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Man United, Saksa, Jokerit, Colorado
Voitais alottaa homma heti isosti ja latoa sellanen 15-0 tauluun heti alkuun. Eli Petäjä vienee taas Ketterää ja peli päättyy 0-5. Kiva päästä taas hallille, toivottavasti kausi saadaan jotenkin pelattua loppuun asti.
 
"We'll straighten you out you little prick!"

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Eka erä täysin Ketterän. Pari ihan kunnon taklaustakin. Kuka lie erän alussa ja Paalanen erän lopussa.
 
Hakali!

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Huh huh kyllä oli Peliitat aika hurjassa myllyssä.. Ketterä kyllä tuli porteista tänään juuri niin kuin pitikin, ja muutamaa mustaa hetkeä lukuunottamatta melko nappi suoritus. Marlo olikin näköjään jossain vaiheessa tippunut pois ja Lippojoki tullut tilalle, melkoisella innokkuudella sitten vetikin, termi hyökkäävä pakki kuvasti Lippojokea tänään isosti.

Tänään osui kyllä silmille sellainen että nyt alkaa vihdoin näkyä sellaisia merkkejä Jesse Viskarin peluussa että voi tällä kaudella lyödä läpi, siinä on kyllä pelaaja jota kannattaa seurata. Huomenna sitten Savonlinnaan ja SaPKon kaatoon.
 

X-Stiff

Jäsen
Pirteä avaus. Uusista hankinnoista kyllä plussaa. Ahoniemi tiedettinkin tekijäksi ja näyttäisi jättäneen rottamaisen kusipäänsä Turkuun. Alanen myös tekijämies, ilkeä, kova, ulottuva ja vielä taitavakin. Tiihonen on juuri niin hyvä kuin uskalsin toivoa. Takoo kyllä kovat pinnat. Varttisesta nyt ei tarvitse varmasti mitään sanoa, mutta sanon silti. Maaginen pelaaja. Reini vielä vähän vaiheessa, samoin Liuksiala. Luhanka! Voi pojat kyllä tykkään. Todella rauhallista ja varmaa peliä kaiken lisäksi näyttää olevan juuri niin vittumainen vastustaja kuin on kerrottu. Vahva, taklaa todella kovaa ja hanakasti eikä näköjään pelkää puistella tekstiileitäkin jos tarve vaatii.
Pientä tekemistä vielä pakiston kiekollisessa pelissä. Ylivoimaan ei ole oikein laittaa viivalle kuin Reini.
Eiköhän se tästä ala vielä kulkea kun on saatu juna liikkeelle.
 

X-Stiff

Jäsen
Vielä lisättävä että kiva oli nähdä vanha pelimies pillin varressa. V-V Väkeväinen voi kyllä vielä olla hyväkin seepra jos intoa piisaa jatkaa. Tänään ainakin veti ihan hyvin imatralla.
 

Butcher

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ai että kun oli mukava käydä pitkästä aikaa katsomassa lätkää livenä. Ketterä oli kyllä odotetun vahva, vaikka eihän Peliitat mikään kummoinen tasonmittari ollutkaan. Peli oli Ketterän täydellistä hallintaa 6-0 tilanteeseen asti, sen jälkeen nousi jalka hieman kaasulta, mutta se on ihan ymmärrettävää. Puolustuksessa parhaiten nousivat esille ainakin omaan silmääni Tanhua ja Luhanka, molemmilla vahvaa tekemistä. Paalanen oli kyllä taas vauhdissa, välillä meni hänen pelinsä turhaksi puskemiseksi, josta yksi maali omiin tulikin. Mutta on se silti viihdyttävää katsottavaa. Toivottavasti Koponen saadaan kuitenkin pian takaisin. Hyökkääjistä erityismaininta Varttiselle, siinä on sellainen rightin pyssy, että varsinkin ylivoimalla tulee kyllä tulosta jatkossakin.

SaPKo onkin sitten jo aika paljonkin kovempi vastustaja, joten huomenna nähdään se joukkueen todellinen iskukyky. Markkanenkin pääsee varmaan pelaamaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Man United, Saksa, Jokerit, Colorado
Henry Karjalainen on pistepörssin top 5:ssä. Saa ottaa talteen. Itse pelistä ei tarvitse kertoa mitään, koska Mestiksen tasoinen vastustaja unohti saapua paikalle. Ihan täysi Suomi-sarjan porukka siellä kentän toisessa päässä valkoisissa pyöri.
 
"We'll straighten you out you little prick!"

X-Stiff

Jäsen
Sekin jäi Ketteräpätkässä mainitsematta, että katsojamäärä oli kyllä masentavat alle 400. Suomi-Sarjasta tuttua tasoa. Ehkä vastustajakaan ei ollut sieltä kiinnostavimmasta päästä kuten diskojukka mainitsikin niin Peliitat oli kyllä köykäinen jäällä ja paperilla. Toivottavasti noita rajoituksia höllennetään tai ei hyvä heilu kyllä. Tilanne tosin valtakunnassa vaikuttaa enemmänkin siltä, että kohta ei peliä katsota kuin telkkarista korkeintaan.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Itte en oo oikein jaksanu edes innostua vielä kunnolla alkaneesta kaudesta, vaikka Ketterällä on kasassa pirun kova ja mielenkiintoinen joukkue. Syynä juurikin korona. Vaikea uskoa että ongelmitta pystytään kautta vetämään läpi, nyt alkaa täällä Etelä-Karjalassakin puskea koronatapauksia esiin. Jossain vaiheessa rajoituksia kiristetään, kuinka pitkäksi ajaksi, sitä ei voi tietää.

Eilinen oli silkkaa dominointia, siitä ei oikeen oo sanottavaa. @Peteliuz'in mulkku varasti miun sanat, mutta joo, Karjalainen löytyy kauden päätteeksi pistepörssin ihan kärkipäästä jos välttyy loukkaantumisilta. Oon tässä koittanu miettiä, et onko Karjalaisen tulevaisuus Euroopassa vai Liigassa? Taitava kaveri, jolle ei välttämättä Liigassa oikein sovi 3-4 kentän minuutit kuten vaikka viime kauden komeetalle Lantalle. Euroopassa jossain sarjassa voisi ehkä paremmin toteuttaa itseään ja rahastaa. No, se nyt ei ole tämän hetken asia, vaan nautitaan miehen otteista Ketterässä.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Se oli sit sellanen alotus kaudelle. Ei tost oikein muuta sanottavaa kuin nätit numerot.
Pelaajista oikeestaan turha tehdä nostoja, nuo kärki äijät tekee mitä pitääkin.
No jos nyt vähän, niinkuin täällä vähän jo nostettukin Viskari on sellainen jota kannattaa seurata kehittyy koko ajan. Liuksiala myös seurantaan. Luhanka kun saa tuon armeijan alta pois niin odotan kyllä et sieltä nousee liideri pakistoon.
Tänään sit saadaan nauttia tiukasta taistosta, hyvä niin.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Se vaan jäi mietityttämään, se Karjalaisen taklaustilanne vastustajan maalin takana. Oikeastaan hyppäsi kaverista ohi ja matkalla veti paidasta nurin. Tuli vaan mieleen että vauhtia oli sen verran, että jos olis sama paikka taklata osunut "jollekin muulle", niin olisi ollut ambulanssi paikalla. Tai pappi.
 
Hakali!

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Se vaan jäi mietityttämään, se Karjalaisen taklaustilanne vastustajan maalin takana. Oikeastaan hyppäsi kaverista ohi ja matkalla veti paidasta nurin. Tuli vaan mieleen että vauhtia oli sen verran, että jos olis sama paikka taklata osunut "jollekin muulle", niin olisi ollut ambulanssi paikalla. Tai pappi.
Hiukan tuo tilanne huvitti, selvät jäähyn ainekset. Karjalainen kun hyppäs ohi niin otti perinteisen kaulalenkin tosin tais kyllä Peliitta kaverikin hypätä, säikähdyksestä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Onneksi Karjalaisen erikoisosaaminen on antaa maalin takaa syöttö neliön keskelle lapaan. Eikä vedellä itseään isompia katolleen. Tänään seuraamme mielenkiinnolla myös Markkasen peliä. Itselläni on se kutina, että ihan helpolla ei Lipiäinen ykkösvahdin paikkaa saa.
 
Hakali!

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ahoniemi tiedettinkin tekijäksi ja näyttäisi jättäneen rottamaisen kusipäänsä Turkuun.
Ihan pakko kysyä, onko hieman värilasit siloittelemsssa. Näin ulkopuolisena Ahoniemi on juuri niitä pelaajia, joita omien riveissä rakastaa, mutta vastustajan vihaa. Ei siinä, pikku hämmentäminen ja rottailu ainakin itselle sopii niissä rajoissa ettei aleta vastustajaa telomaan. SaPKossa Lämsä oli sellainen pelaaja, että pieni rotta kuului peliin ja se olisi vituttanut, jos vastustajan pelaajana samaa olisi harrastanut.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy