Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketterä & SaiPa yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 09.08.2017 klo 10.28.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä ja SaiPa jatkavat yhteistyötään. Seurat ovat solmineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö ja pelaajaliikennesopimuksen.

  Lisää aiheesta Ketterän verkkosivujen uutisessa.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tänään on Joensuussa saipalaisittain mielenkiintoinen ilta tulossa. Ykköskentässä puuhaavat Jääskeläinen-iso-Mustajärvi-Vuoti ja pakkeina Sneck ja Tanhua. Maalissa Myllyniemi.
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Vuoti oli lauantaina jälleen yhteistyön myötä SaiPan riveissä pelaamassa. Ketterällä oli lauantaina myös Mestiksen ottelu, Sneck oli edelleen Ketterän mukana.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Perhana painunut unholaan tämä ketju ja kerkesin tuonne meidän kausiketjuun jo laittaa mutta laitetaan tännekkin ja nostellaan tätä kun on aihetta. Ville Vainikainen ja Mikko Haaparanta siis viikoksi Saipan mukaan. Linkki Ketterän uutiseen
   
  ahal tykkää tästä.