Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onnittelut Imatralle! Näköjään jukurinuttua kantaneet ovat olleet tänäänkin siellä positiivisesti framilla ja Epi pistänyt vielä kauden viimeisen maalin, että onnea myös sinne pukukopin puolelle!
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Man United, Saksa, Jokerit, Colorado
Kiitos ja anteeksi palstatovereille tästä kaudesta! Mie lähen kulmille..
 
"We'll straighten you out you little prick!"
Onnittelut ketterälle mestaruudesta! Kiitos huikeasta kaudesta. Kova suoritus ottaa sekä Suomen cupin mestaruus ja Mestiksen mestaruus! Ei jäänyt epäselvyyttä siitä mikä jengi oli tämän vuoden paras Mestis jengi.
 

X-Stiff

Jäsen
Aaaaaaaaaahhh! Nyt sietää päästää ulos tämän! Myö ollaa MESTAREIT! Pariin päivään ei oo sietäny hengittää eikä etes paskalla käyvä, mut nyt lähtee eikä kii mee enne sunnuntaita! Onnea rakas KETTERÄÄÄÄ!
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
ONNEA JA KIITOS KETTERÄ

Valtavan suuri kiitos Ketterän joukkueelle tästä kaudesta, annoitte elämyksiä jotka lämmitti ja sai sinipunaisen sydämmen sykkimään toden teolla.
Vaikka välillä mentiin ylämäkeä ja alamäkeä niin yhtään hetkeä en vaihtaisi pois, koska ne almäet oli sitä kasvun ja oppimisen hetkiä.
Joukkue oli todella loistava, näytitte kuinka yksilöistä kasvoi kauden mittaan joukkue isolla J:llä.
Valmennus tiesi todellakin mitä noiden äijien kanssa pitää tehdä, loivat sellaisen ilmapiirin joukkueeseen millä saatiin työnteosta hauskaa ja sitä myötä yhteinen tavoite oli helppo asettaa. Mikä taisi jo kauden alussa olla selvä MESTARUUS. Valmennus tiimille en nyt anna sulkaa hattuun vaan annan joka ukolle intiaani päähineen oli tämä vaan niin loistava suoritus!

TOIMISTOLLE ONNITTELUT JA KIITOS
Tuo temppu minkä olette tehneet sieltä kuilunpartaalta tähän MESTARUUTEE on niin käsittämätön temppu ettei oikein sanat riitä kertomaan. Ilman tuota teidän pyyteetöntä panosta tämä ei olisi ollut mahdollista siis vielä kerran KIITOS

Ketterä faneille ja palstaveljille Kiitos tästä unohtumattomasta kaudesta, olette olleet aivan loistavia!

KeuPalle suurkiitos tästä Finaali sarjasta, sillä juuri te teitte tästä sarjasta niin loistavan kuin se oli. Ihan mahtavaa! Vielä sen verran et hopia ei oo häpiä.
KeuPa faneille kiitos on ollut hienoa vääntöä ja reilua, ensi kaudella jatketaan.

Erityis KIITOKSET lähtee tässäkohtaa HAKALIIN sekä tietysti onnittelut, saa naksauttaa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Onnittelut Imatralle mestaruudesta ja hienoa, että löytyi uusi joukkue voittajaksi. Mikäli olisi pelattu eilen Lappeenrannassa, niin halli olisi ollut jälleen loppuunmyyty ja täältä pääkaupunkiseudulta olisi tullut myös kannustajia jälleen matkaan. Ehkä sitten ensi vuonna?
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kiitokset Tavaritsh OCE. Myös omasta, sekä Hakalin miesten puolesta onnea Ketterälle. Kuten eräs nimeltämainitsematon pelaaja haastattelussa totesi: Joukkue ratkaisi"
 
Hakali!

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Eniten lämmittää, ettei tätä mestaruutta haettu millään muukalaislegioonalla, vaan joukkueesta löytyi peräti 15 Etelä-Karjalan omaa poikaa (16 jos luukkuvahtina välillä istunut Viskari lasketaan mukaan).
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Onnittelut mestaruudesta !
Imatran ajossa nähdään.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy