OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Kausi lyödään tulille muutaman päivän päästä. Eipä paljon ole huomannut Ketterän mediatiimin puolelta kyseistä asiaa.
Ikävä kyllä se tässä on todettava et Tomin lähdön jälkeen mediassa näkyminen ja kuuluminen on laskenut kuin lehmän häntä.
Esimerkiksi moni on kysynyt mikä on marssijärjestys kun peliin mennään, onko kausikortti lasiset etusijalla lipun saantiin kun rajoitetuille katsomoille
pelataan. Tuo asia on monelle epäselvä.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Arvovalinta...

”Mediatiimistä jouduttiin karsimaan

– Olemme joutuneet muun muassa karsimaan Suomen parhaasta mediatiimistä. On pitänyt tehdä ratkaisuja, panostammeko mediatiimiin vai hommaammeko pelaajia, Partanen kertoo”

Linkki Etelä-Saimaan juttuun:
Ketterä kurkistaa koronan varjosta, mitä miettivät konkaripuolustaja Jarno Lippojoki, pomomies Turkka Partanen ja päävalmentaja Matias Lehtonen alkavasta kaudesta? - Etelä-Saimaa
Varmasti on nyörit tiukemmalla, se on selviö. Mutta..kyllä tuonne Ketterän kotisivuille voisi ainakin U20 joukkueen pelinumerot käydä joku tunnukset omaava laittamassa kohdalleen, työnä n.3 minuuttia. Eli kyse on kyllä suuremmassa kuvassa haluamisesta ja viitsimisestä. Kuitenkin U20 painanut sarjakautta menemään jo hyvän pätkän.

Niin, olemme tottuneet "liian" hyvään, niin nyt alkaa nariseminen :)


EDT: on muuten #44 ajatukset todella hienoa luettavaa. Noin puhuu mies, joka kantaa vastuunsa. Captain.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Varmasti on nyörit tiukemmalla, se on selviö. Mutta..kyllä tuonne Ketterän kotisivuille voisi ainakin U20 joukkueen pelinumerot
Toiveisiin näköjään vastattu, nyt löytyy numerot ja myös U20 sarjataulukko on linkitetty oikein. Hieno homma!

Etusivun ottelukalenteri näyttää edelleen aika tyhjältä, lieneekö tarkoitus enää käyttää ollenkaan? Tosin Mestiksen sivuilla olevaan otteluohjelmaan löytyy kyllä näppärästi linkki etusivulta.

Etusivun alaosan someboksi on myös päässyt vähän "epäkuntoon", linkitys taitaa toimia tällä hetkellä vain YouTuben ja Twitterin osalta?

Pieniä juttujahan nää, eikä suurempaa merkitystä isossa kuvassa, mutta voisihan nuo jossain vaiheessa laittaa kuntoon :)
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Toiveisiin näköjään vastattu, nyt löytyy numerot ja myös U20 sarjataulukko on linkitetty oikein. Hieno homma!
Näin se somen voima puree :).
Ja jospa purisi jatkossakin, heitän nimittäin vinkkinä ilmoille että ainakin hyökkäyspään rosterista puuttuu ainakin yksi pelaaja kokonaan.
Eli tarkkuutta mediatiimi, tarkkuutta.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Nyt kyllä tunnen myötä häpeää Rusanen&Virtanen puolesta. Mestis-podcast ohjelmassa kasasivat Mestis pelaajista EHT-turnaukseen kuvitteellisen joukkueen. Niin eikös nää saatanan pellet valinneet pakistoon Samuli Tanhuan, ihan oikeesti!!!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ja taas näkyy Ketterällä olevan verovelkaa se vähintään 10ke pykälässä. Aiemmathan hävisivät kesällä.
(tarkistuspäivät vuosittain: 1.3, 1.6, 1.9 ja 1.12)
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
U20 joukkueen osalta verkkosivujen päivittäjä voisi skarpata sen verran, että naulailisi www.kettera.net sivuille tämänkauden joukkuekuvan, pelaakorttien kuvat ja myös pelaajalistan ajantasalle.
Hieman on nyt heikkoa tuo sivuston päivittäminen ollut tällä kaudella.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Olipa taas hauskaa settiä Mestis podcastissa.
Kovasti tuli posia Ketterän suuntaan tuonne hyökkäys suuntaan, toki onhan tuo tekeminen ihan hyvällä tasolla, tosin parannettavaakin paljon.
Mutta ehkä eniten herätti hilpeyttä tuo kun kummisedät Rusanen&Virtanen pohtivat jos mentäis alakerta edellä mitkä ois voimasuhteet.
No Ketterä ehkä nippanappa pudotuspeleihin ja KeuPaa tarjottiin ihan kärkihepaks, kun puolustus hyvä ja Tervo selkee ykkös torjuja ja hyvä sellainen. Eihän Ketterä oo kun parikertaa pommittanu Tervon hermot riekaleina vaihtoon tällä kaudella ja puolustuskin päästänyt toisiks eniten maaleja.
Mutta kiva näitä satusetiä kuunnella. Eiköhän pikku-kakkosesta ole työtarjouksia tullut, voivat herätellä henkiin Markus-sedät.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Tuli taas kuunneltua Mestis podcastin Markussetiä, niin tuli juttua tuosta urheilulehden nostosta sarjat remonttiin.
Tuossahan oli teemana sarjat auki ja formaatilla 10+10 A-ja B Liiga. Tuossa mallissa kävis vaan niin et Ketterä eikä IPK pelais edes B liigassa. Tämän nostivat myös Rusanen ja Virtanen esille, et oishan se piikasen väärin jos Ketterä esim. ei mahtuis tuohon B Liigaa pelaavien joukkoon. Herrat näkivät tuon huonona asiana. Toki Suomikiekolle tuo sarja remontti ois tervetullut. Mutta sitten mietin juurikin Ketterän ja IPK:n kohtaloa, kun nämä on viimevuosina panostaneet vahvasti tuohon urheilupuoleen ja menestystä tullut. Jos näillä seuroilla ei olis mahdollisuutta pelata tuossa B Liigassa niin väitän et toiminta näivettys, ja oisko seuratoimijoilla paukkuja enää panostaa toimintaan. Saattas olla näiile kahdelle seuralle kuolinisku. Mutta onhan sitä ennekin hyviä vasikoita uhrattu. Mutta epäilen suuresti tuleeko tuota remonttia ihan äkkiä tapahtumaan.

Sitähän nuo Rusanen ja Virtanen myös mietti olisko heidä ohjelma sitte BLiiga podcast, mielestäni tuo nimi pitäs vaihtaa nyt jo, ja se pitäs olla Tuuliviiri podcast
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy