Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 573 975
  • 5 832

Gemondo

Jäsen
Samaa mieltä. Lisäksi Koivisto haastaa todella mallikkaasti suorissa hyökkäyksissä vastustajan puolustusta ja luo näin useita vaarallisia maalipaikkoja sekä aiheuttaa jäähyjä vastustajille. Vielä kun saisi röyhkeyttä ja määrätietoisuutta ratkaisuihinsa itse maalipaikassa, niin hyvin menee.

Erinomaisesti hoitanut roolinsa joukkueessa, joskin kaikkien ollessa pelikuntoisia jää auttamatta pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Eri mieltä. Aika harvassa on ne maalipaikat jotka on Koivisto luonut, jos ei oman pään maalipaikkoja lasketa. Välillä (harvoin) toki pystyy itse hyvän yksilösuorituksen myötä pääsemään hyvään paikkaan mutta harvoin on ketjukaverille paikkoja rakentanut. Lisäksi on ottanut itse enemmän jäähyjä kuin vastustajalle aiheuttanut.

Ja kun pelipaikka löytyy kahdesta kärkiketjusta on mielestäni enemmän rasite kuin vahvistus joukkueelle, ei tuo mitään sellaista erityisosaamista joukkueelle mikä oikeuttaisi pelipaikkaan. Toivottavasti on ensimmäinen pelaaja joka pudotetaan kokoonpanosta Moses, Teräväinen, Lamberg, Hännikäinen & Tyrväinen tekevät paluun.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Porukka puhuu, että Teräväinen ei pärjää sentterinä, mutta moni unohtaa, että tuo ylläoleva ykkösketju on toiminut aina yhdessä ollessaan. Olisiko se siis vaan pelikavereista kiinni?

Ei ole pelikavereista kiinni, vaan pelitavasta. Teräväisestä ei yksinkertaisesti ole saatu kaikkea irti. Valtonen antaa enemmän vapauksia hyökkäyspäässä, joten Teräväinen tulee parantamaan. Uskon myös että hyökkäyspelaaminen tulee kokonaisuudessaan menemään vielä eteenpäin. Turha väittää ettei Teräväinen pärjää keskushyökkääjänä kun tulosta tulee kaikkialla muualla juuri tuolla tontilla. Teräväisen tulee ja pitää johtaa Jokereiden ykkoskentällistä.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tämä voi olla kaukaa haettua mutta minusta tuntuu todella että teräväiselle koittaa nyt uusi kevät valtosen myötä Jokereissa. perusteet ovat tällä kertaa näinkin hataralla pohjalla kun tämmöisessä video pätkässä, jossa Teräväinen puhuu naama tylsistyneenä koko pätkän ajan kunnes tulee kysymys Valtosesta, Teuvon kasvoilta näkee kuinka todella pitää tyypistä. Onhan valtosella ja Teräväisellä historiaa yhdessä, niin että Valtonen tietää kuinka teuvosta saadaan se potentiaali irti.

Ja tässä video yotubeen, kohdasta 3min eteenpäin tulee kysymys valtosesta.

Teuvo Teräväisen haastattelu - YouTube

ja hyvää uutta vuotta kaikille!
 

Bentlii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Zlatan Ibrahimović, Narrit, Atleti
Uskon tosissani, että Jokerit pystyy voittamaan keväällä kenet tahansa, myös Kärpät, mutta se vaatii, että pelitapa hiotaan kuntoon, sairastupa tyhjenee edes jonkin verran ja taisteluilme on vähintään samaa luokkaa, kuin IFK:ta vastaan. Sentteristö Teräväinen, Hahl, Walter ja J.Tyrväinen on riittävä varsinkin jos Walter on edes Hahlin tasoinen ja Teräväisestä saadaan edes jossain määrin enemmän irti, kuin Lämsän aikana. Teuvo on pelannut hyvin Hardtin ja Moseksen kanssa, Lahden, Hahlin ja Nagyn kenttää ei kannata hajottaa ja Walterin kenttään jää vaihtoehdoiksi Antti Tyrväinen, Henrik Koivisto, Jani Rita ja Jarkko Ruutu. Laittaisin ketjuun Antti Tyrväisen ja Henrik Koiviston. Uskoisin, että Antista saataisiin myöskin enemmän irti jos hänellä olisi Walterin tasoinen pelintekijä keskellä, joka pystyisi syöttämään Antille täyteen vauhtiin laitaan. Puolustajat valitsin toivoen, että Kousa löytäisi jostain sen viimeiseen vaihteen päälle ja alkaisi myös tekemään pisteitä. Erosen ja Karalahden paria ei kannataisi hajottaa, sillä se toimii hyvin ja kolmos pariin laittaisin Dehnerin pariksi Lindellin. Niemen pistäisin katsomoon vaikkakin hän on erinomainen alivoimalla, mutta 5vs5 pelissä hän on liian raskasjalkainen, myöhässä tilanteista ja samalla erittäin jäähyherkkä.

Ketjut jos kaikki olisivat terveinä.

1.
43 Nichlas Hardt - 86 Teuvo Teräväinen - 12 Steve Moses
4 Ossi Väänänen - 33 Mikko Kousa

2.
47 Janne Lahti - 32 Riku Hahl - 27 Ladislav Nagy
21 Teemu Eronen - 10 Jere Karalahti

3.
89 Antti Tyrväinen - 9 Ben Walter - 82 Henrik Koivisto
2 Jeremy Dehner - 63 Esa Lindell

4.
25 Jarkko Ruutu - 22 Juhani Tyrväinen - 28 Jani Rita

35 Leland Irving
62 Miika Wiikman


Ylivoimaketjut rakentaisin alla olevasti. Ykkösylivoimalle 1. ketju, sillä muutoksella, että Ossin paikan ottaa Walter. Walterista en tiedä paljoa, joten mahdoton sanoa pystyykö hän pelaaman ylivoimaa viivalla, mutta jos hän on hyvä rakentamaan peliä niin luulisin, että Teuvon kanssa hän saisi tehtyä kovaa jälkeä. Kakkosylivoimaan kakkosketju kokonaisuudessaan. Luulisin, että ylivoima paranisi jos lähes samat ketjut pelaisivat tasakentällisin ja ylivoimaa.

1. YV

Moses - Hardt - Teuvo
Kousa - Walter

2. YV

Lahti - Hahl - Nagy
Karalahti - Eronen
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
4 Ossi Väänänen - 33 Mikko Kousa
...
21 Teemu Eronen - 10 Jere Karalahti
...
2 Jeremy Dehner - 63 Esa Lindell

Näistä sen verran, että laittaisin itse ykkösparin muotoon Väänänen - Dehner ja kolmospariksi Lindell - Kousa. Lindellin pelaaminen on tuntunut paljon varmemman oloiselta Kousan kanssa kuin esim. AJ:n ja sitten puolestaan Dehneristä saadaan paljon enemmän irti, kun on vapauksia hyökkäyssuuntaankin. Kevät näyttää sitten missä mennään, mutta tällä hetkellä omissa papereissa Lindell ohittaa Lindbohmin ja AJ:n, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
3.
89 Antti Tyrväinen - 9 Ben Walter - 82 Henrik Koivisto

4.
25 Jarkko Ruutu - 22 Juhani Tyrväinen - 28 Jani Rita

Itse näkisin kolmos- ja nelosketjun koostumukset mieluummin seuraavanlaisina:

3.
Jarkko Ruutu - Ben Walter - Antti Tyrväinen

Kolmosketju, joka pystyisi pimentämään vastustajan kärkiketjut ja pelaamaan tärkeissä paikoissa nolla-nollaa, mutta josta löytyisi myös hurjasti kokemusta ja ratkaisuvoimaa. Tyrväinen oikealle laidalle, jossa on tottunut pelaamaan. Hieman jäähyherkkä ketju, mutta kompensoisi sitä varmasti vastustajalle hankkimillaan jäähyillä. Toinen asia, joka aiheuttaisi sekä valmennukselle että kannattajille harmaita hiuksia, olisi viimeistelyn surkeus. Tyrväinen paukuttelisi pleksejä Walterin lätyistä, eikä Jarkko Ruutukaan, vaikka usein osuukin tärkeissä paikoissa, ole Liigan kliinisimpiä viimeistelijöitä.

4.
Semir Ben-Amor - Tomi Mäki - Jani Rita

Vituttaa laittaa Mäki keskelle, mutta koska laituriosastolla on täyttä, joutuu Tomi taas kerran pelaamaan sentterinä. On nelosen keskelle kuitenkin parempi vaihtoehto kuin Tyrväisen Juhani, jolla hyvän ja huonon pelin ero on edelleen järkyttävän suuri. Laidoille sellainen määrä vääntövoimaa ja kokemusta, että laidat ryskyisivät varmasti, eikä omassa päässä luita säästeltäisi. Pollen jalkanopeus on edelleen hurja, ja vaikka tekeekin nykyään maaleja reilun viiden prosentin laukaisutarkkuudella, on Janin tavaramerkkinousu edelleen vaarallinen maalipaikka, etenkin jos veskarilla on reikä logon kohdalla. Semir taas jättää joka ikisessä matsissa itsestään kaiken kentälle, voittaa kulmavääntöjä, tekee silloin tällöin tahtomaaleja ja niistää pakeilta vedon pois - on toisin sanoen joukkueelle kullanarvoinen pelaaja. Varakapteeni Mäkeen sopii samat sanat kuin Semiriin, pelaa aina logolle ja johdattaa joukkuetta esimerkillään.

Nelonen olisi siis sellainen pleijarikentällinen, ettei paremmasta väliä: kokemusta, romuluisuutta ja taistelutahtoa. Rotaatiopelaajiksi jäisi hahmotelmassani nuorempi Tyrväinen, Koivisto, Rekonen ja muut juniorit.

Jostain syystä toivon vielä salaa, että toimiston pojat saisivat Heinon Henkan naarattua Ässistä meille loppukaudeksi. Ei varmasti ole kallis pelaaja, ja saattaisi olla saatavillakin, kun Porissa ei taideta tänä vuonna pleijareita pelata. Olisi joukkueelle ja valmennukselle tuttu pelaaja edelliskausilta Jokereissa sekä Pelicansissa. Toisi lisäksi huomattavasti syvyyttä ja mahdollisuuksia sentteristöön, kun kokoonpanosta löytyisi sitten jo kolme aikuisten tasolla tasonsa osoittanutta sentteriä: Hahl, Heino ja Walter. Teräväisen epäonnistuminenkaan ei täten luhistaisi korttitaloa, vaan hän voisi tällöin siirtyä laitaan pienemmälle puolustusvastuulle. Toki juniorikisoja seuratessa on luottamus Teuvon sentteripelaamiseen vain entisestään vahvistunut omalta osaltani. Mäki ja Tyrväinen olisivat ensimmäisinä paikkaamassa neljää ensimmäistä sentteriä, jos Heino tai joku muu tänne saataisiin.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Pari edellistä kirjoittajaa on sijoittanut Walterin kolmoskenttään, joka ei missään tapauksessa tule olemaan realistinen skenaario. Se tuli tänne johtamaan kärkiketjuja ja pyörittämään ylivoimaa ja Hahl on jo valmiiksi liigan paras kolmossena, joten ei siihen paikalle muita tarvitakaan. Kolme ekaa kenttää on yksinkertaisesti pakko laittaa näin:

Lahti-Walter-Nagy
Hardt-Teräväinen-Moses
RRR

Nelosta mä en edes oikein osaa muodostaa. Mäki siellä on varmasti ja Antti Tyrväinenkin tervehdyttyään on helposti avauskokoonpanon miehiä. Kolmanneksi olisi sitten tarjolla useampikin sen roolin ansaitseva, kuten Semir, Lamberg ja Rekonen. Huonoa valintaa ei tosin voi tehdä joten ongelma on positiivinen.

Kun tuota kokoonpanoa pysähtyy miettimään, niin onhan se ihan järjettömän kova. Kaksi ykköskenttää, yksi liigan parhaista kolmoskentistä ja nelonenkin on helposti keskimääräistä parempi. Ja hyökkäys on se meidän heikko alue.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Kun tuota kokoonpanoa pysähtyy miettimään, niin onhan se ihan järjettömän kova. Kaksi ykköskenttää, yksi liigan parhaista kolmoskentistä ja nelonenkin on helposti keskimääräistä parempi. Ja hyökkäys on se meidän heikko alue.

Paperilla, joo. Katotaan nyt milloin tuolla kokoonpanolla päästään pelaamaan, jos päästään - ja onko se silloinkaan järjettömän kova. Paperilla ja pienessä mielessä näitä asioita voi hehkutella maailman ääriin.

Olet, arvoisa nimimerkki Varis, kyllä jokeriosion optimistisin ja ehkä tiheimmät värilasit omaava henkilö, siitä hatunnosto!
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Plääh.. kun Moses tervehtyy niin kaikki maahanmuuttajat samaan kenttään, Dehner myös. Koska Kousa on ilmeestä päätellen jostain ulkoavaruudesta niin mies tuohon pakistoon virnuilemaan. Lontoota puhuva "Teuvo Hakkarainen-kenttä" olisi kova ja vaarallinen porukka.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Paperilla, joo. Katotaan nyt milloin tuolla kokoonpanolla päästään pelaamaan, jos päästään - ja onko se silloinkaan järjettömän kova. Paperilla ja pienessä mielessä näitä asioita voi hehkutella maailman ääriin.
Paperilla nimenomaan. Fakta on kuitenkin se, että kun tuo hyökkäys (miinus Walter) viimeksi oli edes melkein kokonaisuudessaan terveenä, se teki 4 maalia kuudesti putkeen. Sen jälkeen on äijät olleet vuorotellen telakalla ja pelitapa on ollut enemmän tai vähemmän epävakaa.

Ei ole kirkossa kuulutettua, että homma tulee palaamaan uomiinsa, muttei tarvitse olla naiivi nähdäkseen siihen ihan selkeää potentiaalia. Äijät on kunnossa. Niille tarvitaan ainoastaan toimiva yv ja yksinkertainen pelitapa.

Olet, arvoisa nimimerkki Varis, kyllä jokeriosion optimistisin ja ehkä tiheimmät värilasit omaava henkilö, siitä hatunnosto!
Positiivisin varmasti, mutta vahvempia värilaseja tarjoaisin näille maailmanlopun ennustajille, jotka jokaisen tappion jälkeen kuvittelevat kauden olevan ohi. Nyt on muutama hyvä peli alla ja meidän osio on rauhallinen kuin mikä. Että kuka tässä nyt sitten on ollut objektiivinen ja kuka ei.

Jos juttuni ovat jonkun mielestä yltiöpositiivisia, niin ihan kuka tahansa on tervetullut argumentoimaan vastaan mihin tahansa aiheeseen. Olen ollut ainakin kerran aikaisemminkin väärässä ja on ainakin tilastollisesti mahdollista, että se voisi toistua. :)
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Positiivisin varmasti, mutta vahvempia värilaseja tarjoaisin näille maailmanlopun ennustajille, jotka jokaisen tappion jälkeen kuvittelevat kauden olevan ohi. Nyt on muutama hyvä peli alla ja meidän osio on rauhallinen kuin mikä. Että kuka tässä nyt sitten on ollut objektiivinen ja kuka ei.

Jos juttuni ovat jonkun mielestä yltiöpositiivisia, niin ihan kuka tahansa on tervetullut argumentoimaan vastaan mihin tahansa aiheeseen. Olen ollut ainakin kerran aikaisemminkin väärässä ja on ainakin tilastollisesti mahdollista, että se voisi toistua. :)

Joo siis don't get me wrong - mieluummin näitä optimistisia juttuja lukee kuin ainaista ranteenviiltelyä tai tuomareiden haukkumista tappioiden jälkeen. Mä yritän aina nähdä pelin sellaisena kuin se on ja pitää jalat maassa ja mölyt mahassa.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fantasiakokoonpano

Onhan meillä ihan järjettömän kova joukkue, kun meille fantasiakokoonpano on se, että kaikki jätkät ovat terveinä. Tähän hymiö.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Manninen - Karalahti
Lindbohm - Kousa
Peltola - Niemi

Mikä siinä on, ettei pakkipareja voida kasata toisaan täydentäviksi? Manninen-Kousa osaa hyökätä, mutta omassa päässä tuo kaksikko ei pärjää alkuunkaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Manninen - Karalahti
Lindbohm - Kousa
Peltola - Niemi

Mikä siinä on, ettei pakkipareja voida kasata toisaan täydentäviksi? Manninen-Kousa osaa hyökätä, mutta omassa päässä tuo kaksikko ei pärjää alkuunkaan.

Tämä on 100% totta, ja olisi enemmänkin, jos elämän realiteetit ei tulisi eteen. Olen koko kauden höpötellyt täällä ja muuallakin samaa: Jokereilla on nyt niin maaginen pakisto, että pakit pitäisi jakaa kahteen kategoriaan. Toinen kategoria hyökkää ja toinen puolustaa (noin niinkuin lähtökohtaisesti). Jokaiseen pakkipariin laitetaan yksi pelaaja kummastakin kategoriasta. Ei lainkaan vaikeaa!
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
1:
-------------------Hardt------------
--------------------------Walter------

----------Moses----------------------
----------------------------Kousa----
-----------------Teräväinen----------

2:
------------------------Lahti-------
---------------Hahl------------------

-------------------------Nagy-------
----Eronen---------------------------
----------------Karalahti-------------

Tän tyylistä lähtisin itte rakentelee YV:lle. Tykkään sellasesta idealogista, jossa yritetään laittaa paine oikealle puolelle jolloin painottomalle pelaajalle Eronen ja Moses jää tilaa nousta maalin kulmalle enemmän. Paljon on nähty ku Lahti ja Hardt kääntää takatolpalle painottomalle viiva pelaajalle. Hahl on hyvä maalin edessä, mutta hoitaa vasemman kulman painitkin hyvin. Walter voi olla maalin takana tai vasemmalla myös, jossa hän ruotsissa pelasi, mutta jotenki tuntuu, että tosta se saa aika hyvin nopealla syötöllä sen Teukalle tai Mosekselle. Teukka on taas aina ollut omasta mielestäni parhaimillaan tuossa paikalla, jolloin Hardtille ja Walterille jää enemmän tilaa liikkua pelaajien takana ja hakea paikkoja.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Luulen, että Teräväinen ei tule pelamaan viivalla vaan laidalla ns. pelintekijän paikalla. Se on muiden asia saada syötöistä maaleja. Nuorten kisoissakin "sisäsyötöt" ovat onnistuneet. Ainakin kerran siis, kun välierän muistin katsoa. :)
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Luulen, että Teräväinen ei tule pelamaan viivalla vaan laidalla ns. pelintekijän paikalla. Se on muiden asia saada syötöistä maaleja. Nuorten kisoissakin "sisäsyötöt" ovat onnistuneet. Ainakin kerran siis, kun välierän muistin katsoa. :)

Teräväinen on tehny tuhosampaa jälkeä tosta viiva paikalta, jossa saa heiteltyä passeja helpommin vastustajan ohi. Siis tollasia ohjureita, eikä Teukka oo tosta pelintekijän paikalla kovin vakuuttava ollu edes junnukisoissa, vaikka nyt yhen maalin onnistu järkätä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei tuo Jokereiden ylivoima tosiaan ole ollut kovin hääppöistä, eli kaikkia koostumuksia voidaan kokeilla. Nopeampia syöttöjä ja tarkempia laukauksia.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Muuten ihan hyvännäköiset yvt ja ehdottomasti kokeilemisen arvoiset mutta kätisyydet kuntoon, eli Teräväinen ja Kousa vaihtaa paikkaa ja myös Eronen ja Karalahti vaihtaa paikkaa. Ykkösyv pyörii Teuvon kautta, ja tässä Teuvolla on mahdollisuus hakea onetimer Mosekselle, ohjuri Hardtille, käyttää viivassa Kousalla tai päädyssä Walterilla. Eli näin:

YV1:
----------------------------Walter-----
------------------Hardt---------------

---------Moses------------------------
---------------------------Teräväinen--
-----------------Kousa-----------------

YV2:
------------------------Lahti--------
---------------Hahl------------------

-------------------------Nagy-------
----Karalahti-------------------------
----------------Eronen--------------
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Harmi kun Antti Tyrväinen on ollut niin heikossa hapessa koko kauden, ja näin vajaa kuntoinen. Olisi ollut Teräväiselle aika ideaali katjukaveri, kova vääntämään, kova karvaamaan ja tekee häkinkin silloin tällöin. Tuo Hardt-Teräväinen-moses on kyllä kanssa hyvä ketju tuohon, mutta olisi ollut mielenkiintoista nähdä A.Tyrväinen-Teräväinen-Moses kentällinen. Antti Tyrväinen täydessä vireessä on viellä astetta röyhkeämpi versio Hardista, jolla olisi saatu mukavasti kentään sitä härkämäisyyttä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
On kyllä mielenkiintoista nähdä, kuinka vitjat muodostuvat, jos ja kun jossain vaiheessa kaikki jätkät on kondiksessa. Lahti-Hahl-Nagy on ollut loistava. Hardt-Teräväinen-Moses on ollut myös toimiva. Mihis Walter sit työnnetään? Olisiko Koivisto-Walter-Rita esim. toimiva? Vai kasataanko RRR-vitja kasaan ja Walter ykköseen Lahden Nagyn kanssa? Neloseen sit tarjolla Ruutua, Tyrväisiä, Mäkeä, Ben-Amoria, Hännikäistä, Rekosta, Lambergia.

Lahti - Walter - Nagy
Hardt - Teräväinen - Moses
Ruutu - Hahl - Rita
Mäki - J.Tyrväinen - Ben-Amor

Koivisto 1. varamiehenä tulosvitjoihin
A.Tyrväinen 1. varamiehenä työvitjoihin ja 2. varamiehenä tulosvitjoihin
A.Rekonen 1. varamies alavitjojen keskelle
Hännikäinen/Lamberg täytemiehinä 3-4 vitjoihin.

Kyllä tolla hyökkäyksellä ollaan ihan liigan kärkipäätä. Puolustus ja maalivahtiosastohan nyt toimii, vaikka poissaolojakin olisi. Kiitos Wiikmanin ja loistavien junnupuolustajien.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Hieman ihmettelen että Hahlia ollaan heittämässä takaisin 3. ketjuun. Vaikka kuinka Teukka dominoikin nuorten kisoja sentterin paikalla, mun mielestä liigassa on aina pelannut paremmin laidalla, voihan sitä kokeilla miltä se näyttää ilman lämsää. Pelin avaamisen pitää olla paljon nopeampaa tai sitten Teukan pitää olla laidalla että vahvuudet tulee liigassa esiin.

Viime matsin jälkeen omat fiilikset oli että se koko kauden etsimä sentteri oli löytynyt, ei Walter vaan nimenomaan Hahl hyökkäävässä ketjussa Nagyn kanssa.
Ketjuja en niin paljoa halua listata, liian vaikeata jos kaikki on pelikunnossa. Sentterit Hahl, Walter, Koivisto/Tyrväinen/Mäki omissa kirjoissa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään Ässiä vastaan:

47 Janne Lahti – 32 Riku Hahl – 27 Ladislav Nagy
43 Nichlas Hardt – 9 Ben Walter – 12 Steve Moses
89 Antti Tyrväinen – 82 Henrik Koivisto – 28 Jani Rita
14 Tomi Mäki – 55 Aleksi Rekonen – 15 Markus Hännikäinen

77 Niko Peltola – 10 Jere Karalahti
3 Petteri Lindbohm – 33 Mikko Kousa
4 Ossi Väänänen – 7 Antti-Jussi Niemi

62 Miika Wiikman AM
35 Leland Irving

Ben-Amor, Ruutu ja J.Tyrväinen ovat poissa Rekosen, Hännikäisen ja A.Tyrväisen tieltä. Koivisto on siirretty keskelle ja Jo SaiPa matsissa koottu Hardt-Walter-Moses pistetty nippuun jo heti pelin alusta. Näkisin että ihan positiivisia muutoksia eilisen söhellyksen jälkeen.

Puolustuksessa Lindbohm ottaa Mannisen paikan Kousan rinnalla. Itse olisin pistänyt Kousan poppareille, Manninen sentään osaa tehdä maalejakin.

Wiikman byyrissä on pienoinen yllätys.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mannisen sijasta olisin pudottanut pakeista ennemmin Niemen, mutta noin muuten kokoonpano näyttää selvästi paremmalta kuin eilen, mitä nyt kolmosparilla on vaikeuksia päästä pois omalta alueelta kontrolloidusti.

Wiikman byyrissä on pienoinen yllätys.

Yllätys? Enemmän yllättynyt olisin ollut, jos Irving olisi ollut tänään maalissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös