Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 582 672
  • 5 854
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos sitä ykkössentteriä ei nyt siis todellakaan olla kartoittamassa (ainakaan vielä), niin sitten täytyy "tyytyä" nykyiseen tilanteeseen. Veikkaan ketjujen menevän liigan avauksessa jotenkin näin, mikäli kaikki pysyvät terveenä:

Hardt - Eaves - Moses
"Lahti" - Teräväinen - Tyrväinen
Ruutu - Hahl - Rita
Mäki - Tyrväinen - Ben-Amor

Ylivoimat laittaisin nykyisellään jotenkin näin:

YV1
----------Hahl-----Hardt
Moses---------------Eronen
----------Kousa----------

YV2
----------Ruutu-----Lahti
Eaves---------------Teräväinen
----------Nordlund----------

Näin molemmissa ylivoimissa olisi hyvät aloittajat (Hahl-Eaves), rightin miehet hakemassa one-timereitä vasemmalla kaarella (Moses-Eaves), hyvät maalinedustapelaajat (Hahl-Ruutu/Hardt-Lahti), peliä tekevät kaverit oikealle kaarelle (Eronen/Teukka), joista Teukka omaa vielä varsin maagisen vedon, eikä Erosen rannekkaan ihan lussu ole, lisäksi viivasta löytyy tulivoimaa (Kousa-Nordlund) ja viekkautta. Toivottavasti vaan Masto on saanut vetonsa kohdistettua kesän aikana... Jos olisin Lämsä, olisin antanut Mastolle kesäduuniksi vetää 250 lämäriä joka päivä ja jatkaisin treeniä niin kauan, kun veto oikeasti on kohdallaan. (Eikä niistä ripulisyötöistä eroon pääseminenkään olisi pahitteeksi)

Näillä yv-koostumuksilla kätisyydet klikkaisivat todella mukavasti ja myös leijonissakin nähty kiekottelu maalin takana olisi mahdollista, kun vasemman laidan kaarelta kaveri tiputtaa alas ja pakki/oikea laituri paikkaavat. Koostumuksiin voi huoletta heittää myös Antti Tyrväisen Ruudun tai Hardtin paikalle. Myös Semir ja Salminen ovat kokeilemisen arvoisia maskimiehinä, jos maalille halutaan tahtoa ja raakaa voimaa.

Maalinteko-osastosta täytyy todeta, että Jokereista löytyy myös syvyyttä rosterista Henrik Koiviston muodossa. Koivistolla on todella laadukas veto ja kaveri on siinä suhteessa poikkeuksellinen suomalainen kiekkolija, että one-timerkin lähtee vaikeastakin asennosta varsin hanakasti. Paljon saa tapahtua, että Koivisto pääsee vakiokokoonpanoon kolmeen ylimpään ketjuun, mutta en pidä sitä todellakaan mahdottomana. Sanokaa mun sanoneen. Ei ainakaan kannata ihmetellä jos kaverille annetaan isoa rooli harkkapeleissä.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Rajallinen on tällä hetkellä kokoonpano ellei uudet pelaajat hyppää sitten nopeasti mukaan. K-Vantaata vastaan lähettäisiin suunnilleen seuraavalla kokoonpanolla. Tuostakin kokoopanosta tosin osa kokeneimmista pelaajista jäänee pois ja nuorille annetaan mahdollisuuksia.

Maalivahdit:
Eero Kilpeläinen
Kevin Lankinen
Joonas Korpisalo (nuorten maajoukkueen mukana)


Puolustajat:
Ossi Väänänen – Teemu Eronen
Markus Nordlund - Jeremy Dehner
Mikko Kousa – Petteri Lindbohm
A-J Niemi

Esa Lindell (K-Vantaa)
Otso Rantakari (K-Vantaa)
Santeri Saari (nuorten maajoukkueen mukana)

Hyökkääjät:
Nichlas Hardt – Ben Eaves - Matti Lamberg
Steve Moses - Juhani Tyrväinen – Antti Tyrväinen
Jarkko Ruutu – Riku Hahl – Jani Rita
Tomi Mäki – Saku Salminen – Semir Ben-Amour
Henrik Koivisto
Markus Hännikäinen
Teemu Henritius
Patrik Moisio (try-out)

Teuvo Teräväinen (nuorten maajoukkueen mukana)
Aleksi Mustonen (nuorten maajoukkueen mukana)
Jere Karjalainen (K-Vantaa)
 

Fordél

Jäsen
Jokerien puolustus on järkyttävän kova Karalahden siirron myötä. Yksi kovimmista, mitä SM-liigassa on nähty. Harmittavaa toki on, että esim. hyvin lupaava Lindbohm tippunee nyt pois pelaavasta kokoonpanosta. Olisi mennyt hienosti kolmosparissa. No loukkaauntumisia tulee kauden mittaan, joten pelejäkin tulee kyllä alle.

Itse lähtisin hahmottamaan tällaisia pakkipareja:

Kousa - Väänänen
Karalahti - Eronen
Dehner - Nordlund
Niemi - Lindbohm
 
Jokerien puolustus on järkyttävän kova Karalahden siirron myötä. Yksi kovimmista, mitä SM-liigassa on nähty. Harmittavaa toki on, että esim. hyvin lupaava Lindbohm tippunee nyt pois pelaavasta kokoonpanosta. Olisi mennyt hienosti kolmosparissa. No loukkaauntumisia tulee kauden mittaan, joten pelejäkin tulee kyllä alle.

Itse lähtisin hahmottamaan tällaisia pakkipareja:

Kousa - Väänänen
Karalahti - Eronen
Dehner - Nordlund
Niemi - Lindbohm
Juurikin jäin, paitsi kahden ensimmäisen parin pakit vaihtavat paikkoja, kätisyydet kuntoon ;)

Onhan toi ihan helvetin kova pakisto. Lisäksi jos ja kun loukkaantumisia tulee, on siellä heti pari liigatason pakkia odottamassa takana. Ei pidä myöskään unohtaa Lindelliä ja Saarta.. Huhhuh!
 

JokerMaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lahti-Eaves-Moses
Hardt-teräväinen-A.Tyrväinen
Ruutu-Hahl-Rita
Mäki-J.Tyrväinen-Ben-Amor

Väänänen-Kousa
Eronen-Karalahti
Nordlund-Dehner

Kilpeläinen (jotain vielä tulossa?)
Korpisalo


Vaikka en Karalahtea haluisikaan ja en siirtoa halunnut ikinä nähdä, olen sitä mieltä että jos hankinnalla saadaan joukkueesta kilpailukykyisempi, niin silloin faneja palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Okei, "Mäenpää" Karalahden tilalla olisi faneille parempi, ja vältyttäisiin tunnelmaa latistavilta konflikteilta. Mutta minkäs teet, turha vinkua. Tervetuloa!
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jeren pelillisiä ansioita ei käy kiistäminen, vaikkei entisessä puolustuksessa mitään puutteita liigatasolle ollutkaan. YV:seen tulee osaamista ja samalla omalle maalille ei tulla. Jaskan maagisuutta nyt ei pahemmin tarvitse avata. Voimaa ja maaleja!

Tasaviisikot on listattu tossa aiemmin aika samallailla kun itsellä joten hahmottelen vähän mieleistäni YV:tä. Pelaisin itse kahdella melko tasavahvalla YV:llä ja esim. maalin tai parin tappiolla vikassa erässä sitten erikoiskentällisellä. Erikoiskenttään sitten ilman maalivahtia vielä Ruutu, Hardt tai A.Tyrväinen rouhimaan maalille.

1-YV

------A.Tyrväinen------
-----------------------
--------Eaves----------
-Moses----------Hardt-
-----------------------
---------Kousa---------
_____________________

2-YV

----------Ruutu---------
-------------------------
----------Lahti----------
-Karalahti-------Teräväinen
---------------------------
----------Nordlund---------
_______________________

Erikoiskenttä

----------Lahti------------
---------------------------
----------Eaves-----------
-Moses-----------Teräväinen
----------------------------
----------Kousa-------------
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Joukkue alkaa olla hankintojen myötä kasassa. Vain ykkössentteri puuttuu ja maalivahti puuttuu. No ei takerruta pikkuasioihin sen enempää, koska se on mielipidekysymys. Seuraava on näkemykseni kokoonpanosta tuleviin haasteisiin.

Lahti - Eaves - Moses
Hardt - Hahl - Teräväinen
Ruutu - J. Tyrväinen - A. Tyrväinen/Rita
Mäki - Henritius/Salminen - Ben-Amor

Tai

Lahti - Eaves - Moses
Hardt - Teräväinen - A. Tyrväinen
Ruutu - Hahl - Rita
Mäki - J. Tyrväinen - Ben-Amor

Väänänen - Kousa
Eronen - Karalahti
Dehner - Nordlund

Kilpeläinen
Korpisalo
 

DefenceX

Jäsen
Treeneissä yksi ketju ollut ainakin muodossa; Hardt - Eaves - Moses

Hardt - Eaves - Moses
Lahti - Teräväinen - Tyrväinen
Ruutu - Hahl - Rita
Mäki - Tyrväinen - Ben-Amor
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Treeneissä yksi ketju ollut ainakin muodossa; Hardt - Eaves - Moses

Hardt - Eaves - Moses
Lahti - Teräväinen - Tyrväinen

Ehkäpä kaksi ekaa kentällistä näin?

Paljon mielummin näin. Hardt ei toistaiseksi ole noussut maailmanluokan viimeistelijäksi, vaikka muuten pelaajana erinomainen onkin. Nyt kun Hardt ei joudu kantamaan joukkueen suurinta maalintekovastuuta niin tulos voi olla paljon parempi kuin viime kausina. Lisäksi Lahden ja Moseksen eli ennakkoon kahden parhaan maalintekijän laittaminen samaan ketjuun ei vältämättä tuntuisi parhaalta ratkaisulta.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

jotenkin haluaisi kasata mahdollisimman kovan ykkösketjun tyyliin..
Lahti - Eaves - Moses.

Sen jälkeen nousee mieleen mikä on Teräväisen taso ja keneltä hän saisi kiekollista tukea? Eli näin ollen tuo ykkönen pitäisi hajoittaa.

Hardt - Eaves - Moses.

Lahti - Hahl - Teräväinen joka olisi hieman kopiota ketjusta Lahti -Kerälä -Pulkkinen. Teukasta saisi laidassa paljon irti , Hahl hoitaisi velvoitteet molempiin suuntiin.

Sitten aah niin ihana ketju Tyrväinen- Tyrväinen - Ruutu.

Neloseen Mäki - Salminen - Rita. Seuraavana kärkkymässä paikkaa olisivat Lamberg, Ben Amor jnejne.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Joo itsekin siirtäisin Teuvon sittenkin ainakin alkukaudella laitaan, ja ennakkoluulottomasti vaan Salmiselle peliaikaa nelosen keskellä, hoiti hommaa hyvin jo viime kaudella. Näin saataisiin juurikin liigajyrän ehdottama Lahti-Hahl-Teräväinen ketju kasaan, jonka itsekin näen hyvin samankaltaisena kuin LKP-ketjun, erona vaan se, että onnistuessaan tuolla kentällä on potentiaalia vielä paljon parempaankin.

Eli jotakuinkin juurikin näin:

Hardt - Eaves - Moses <--- potentiaalia myös hurjaan kauteen, jos Eaves pysyy kasassa

Jaska - Hahl - Teräväinen <--- tulikin jo sanottua tästä kolmikosta mitä odottaisin

Ruutu - Julle - A. Tyrväinen <--- tämä olisi myös aika mielenkiintoinen ja ehdottomasti kokeilun arvoinen, riskinä tietysti hurjat jäähymäärät, mutta myös potentiaalia maalintekoonkin löytyy - myös varmasti hyvä vastustajien kärkiketjuja vastaan

Mäki - Salminen - Rita <--- tässä sitten vielä nuoren Salmisen laidoille kaks kokenutta kehäratsua ja raatajaa, toimisi varmasti hyvin kolmosketjun tapaan vastustajien pimentäjänä


Kyllähän toi silti vielä kysymysmerkkejä herättää ja toivon, että ellei kausi nykyisillä lähde rullaamaan loistavasti niin asiaan reagoidaan nopeasti, ja riveihin tuodaan ainakin vielä se sentteri.
 
Puolustuksen ollessa nyt enemmän kuin kondiksessa, voi Jeremy Dehner stuntata hyökkääjiä tarvittaessa. Tyyppi on käsittääkseni skulannut hyökkääjänä pitkään ennen vaihtoa pakiksi.

Jokerit saa lisäksi ihan kohtuulliset AV-nelikot liikkeelle:

Hahl - Ruutu
Karalahti - Nordlund

Tyrväinen - Tyrväinen
Väänänen - Eronen

Variaatiota löytyy: Rita, SBA, Niemi, Lahti, Mäki, Hardt, Dehner, Kousa.
 
Oma ehdotus myös tänne muiden joukkoon:

Lahti - Teräväinen - Rita
Hardt - Eaves - Moses
Ruutu - Hahl - Tyrväinen
Mäki - Tyrväinen - Ben-Amor

Väänänen-Kousa
Eronen-Karalahti
Nordlund-Dehner

YV1

Lahti - Teräväinen - Ruutu (maski)
Eronen - Kousa

YV2

A. Tyrväinen (maski) - Eaves - Moses
Nordlund - Karalahti

AV1

Tyrväinen - Tyrväinen/SBA
Väänänen - Eronen

AV2

Hahl - Ruutu/SBA
Nordlund - Karalahti
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Aika samoilla linjoilla mennään, kuin moni edellä, mutta laitetaan oma mielipide perusteluineen. Ehdottomasti kannattaa laittaa meidän neljä parasta hyökkääjää (Eaves, Moses, Lahti ja Teräväinen) parivaljakoiksi ja heidän ympärille rakentaa kaksi kärkiketjua. Hardt lienee varma kahden ensimmäisen kentän laituri ja viimeisestä paikasta taistelevat sitten varmaankin Rita ja A. Tyrväinen. Kovasti houkuttelisi nähdä Rita teuvon laidalla polkemassa maalipaikkoihin. Kyllä ilahduttaa etenkin laituriosaston fyysisyys, toisaalta tuo paljon puhuttu sentteriosasto on kyllä sellainen, että kaiken pitää mennä, kuin strömsössä.

Hardt - Eaves - Moses Treeneissä käytetty koostumus. Perinteinen roolitus, jossa löytyy rouhija, pelintekijä ja maalintekijä.
Lahti - Teräväinen - Rita Kaksi vahvasti vääntävää entistä maalikuningasta Teuvon laidoille, joka saa apuja hyvin puolustavilta laitureilta, joilta löytyy myös hurjasti maalintekopotentiaalia.
Ruutu - Hahl - Tyrväinen Loistava "jarrukenttä", ei joskaan sen takia, että olisi puolustuskannalla, vaan siksi, että kulmapelit pyörii vastustajan päädyssä.
Mäki - Tyrväinen - Ben-Amor Taatut nelosketjun jyrät. Hoitavat hommansa: omissa ei kolise ja vastustajan pakeilla tulee äitiä ikävä.

Puolustuksessa on pakkiparien osalta mielenkiintoinen tilanne, kun meillä on valmiina kaksi vuosia yhdessä pelannutta pakkiparia, mutta nyt toinen on vähän pakko rikkoa, jotta ei tarvitse laittaa uusia rightin kavereita samaan pariin. Meidän pakeista voidaan Kousaa, Nordlundia ja Erosta pitää melko puhtaasit hyökkäävinä pakkeina, kun taas Karalahti ja Väänänen ovat vahvoja oman pään vääntäjiä. Dehner onkin sitten hyvä kahdensuunnan pakki, joka pärjää koostaan huolimatta omissa hyvin ja luistelu on liigan kärkitasoa.

Väänänen - Kousa Pulustava- hyökkäävä-, sekä left- rightjaotus. Kumpikin omassa roolissa liigan terävintä kärkeä
Eronen - Karalahti Lähestulkoon identtinen luonnehdinta edelliseen.
Nordlund - Dehner Vanha tuttu pari edellisiltä kausilta.

On kyllä JÄÄTÄVÄ pakisto. Löytyy luisteluvoimaa, fyysisyyttä, erikoistilanneosaamista ja ennenkaikkea kiekonkäsittely- ja syöttötaitoa. Ja se, mikä on ennen puuttunut: kätisyyksiä!!!
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Puolustus meni siis kertaheitolla uusiksi. Nyt siis pakisto on suunnilleen tässä muodossa. Ainakin siis omissa papereissani.

Ossi Väänänen – Teemu Eronen
Mikko Kousa - Jeremy Dehner
Petteri Lindbohm – Jere Karalahti
A-J Niemi

Esa Lindell (K-Vantaa)
Otso Rantakari (K-Vantaa)
Santeri Saari (K-Vantaa / A-junnut)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Harmi, että Nordlund ei mahdu joukkueeseen, nyt puolustus menee lähes varmasti näin:

Väänänen - Kousa
Eronen - Karalahti
Niemi - Dehner
+ Lindbohm etc.

Mielummin olisin lähtenyt tällä pakistolla kauteen:

Väänänen - Kousa
Eronen - Karalahti
Nordlund - Dehner
+ Niemi, Lindbohm...

Mutta pakko sieltä jonkun oli lähdettävä, jotta saadaan peliaikaa Lindbohmille. Hyökkäysketjut menevät varmaan jotenkin näin:

Hardt - Eaves - Moses
Lahti - Teräväinen - A. Tyrväinen
Ruutu - Hahl - Rita
Mäki - J. Tyrväinen - Ben-Amor
+ Lamberg, Hännikäinen etc.

Paketti alkaa olla kasassa. Rauhassa voidaan pitää verkot vesillä, jos sieltä löytyisi ykkössentteri. Mikäli Eaves pysyy ehjänä, niin silloin ei ykkössentterin hankinta ole mikään välttämättömyys, sillä Eaves (kunnossa ollessaan) korvaa helposti Filppulan.

Hyvältä näyttää.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
"Näillä mennään"

Lahti-Hankinta-Moses
A.Tyrväinen-Teräväinen-Eaves
Hardt-Hahl-Rita
Ruutu-J.Tyrväinen-Mäki

Väänänen-Kousa
Eronen-Karalahti
Dehner-Niemi

Hankinta
Kilpeläinen
Korpisalo

Tuossa koostumuksessa loukkaantumiset eivät kauheasti vaikuttaisi peliin. Pystyisimme ketjujärjestyksillä ja junnuilla paikkaamaan tulevat loukkaantumiset hyvin. Jos ykkössentteriä ja sitä uutta veskaria ei tule niin loukkaantumisiin ei ainakaan sentteriosastolta eikä maalivahtiosastolta olisi yhtään. Silloin Benkun (pitää) kestää ja Teräväisen (pitää) olla ykkös-kakkossenttereiden tasolla. Sekä Kilven pitäisi muka yksin hoitaa runkosarja ja mahdolliset pudotuspelit. Ei nyt ihan kauheasti luottoa ole tähän. Silloin ei voi paljoa selitellä jos lähdetään tähän riskipeliin.
 

DefenceX

Jäsen
Jokereiden kokoonpano illan K-Vantaa ottelun on seuraavanlainen;

Hardt–Eaves–Moses
A.Tyrväinen–Koivisto–Lahti
Ruutu–Hahl–Rita
Mäki–J.Tyrväinen–Ben-Amor

Väänänen–Kousa
Eronen-Manninen
Dehner–Niemi

Kilpeläinen
Lankinen


Tuosta kokoonpanosta voidaan päätellä se, että ennakkoon kauden avauksessa mentäisiin tosiaan näin?;

Hardt–Eaves–Moses
A.Tyrväinen–Teräväinen–Lahti
Ruutu–Hahl–Rita
Mäki–J.Tyrväinen–Ben-Amor

Väänänen–Kousa
Eronen-Karalahti
Dehner–Niemi

Kilpeläinen
Korpisalo

Itse pidän ainakin lähes satavarmana sitä, että meidän ykkös- ja kolmosletjut 14.9 juurikin tuossa muodossa missä ovat tänäänkin.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Voi Sheitan, että noi meidän puolustuskaksikot näyttää paperilla hyvältä. Muutenkin ketjukoostumukset näyttävät hyvältä ja tähtien ollessa oikeissa asennoissa mennään pitkälle. Toivottavasti saadaan vielä se veska ja sentteri NHL-leirien jälkeen ja massiivista pukkaa taas kerran.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Mielenkiintoista, että vasemmalla laidalla viihtynyt Lahti pelaa nyt oikealla ja RW:nä tunnettu Tyrväinen taas vasemmalla.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sentteriosasto

Nyt kun katsoo tuota meidän sentteriosastoa niin onhan se aivan kädestä.
Miten ihmeessä ollaan taas siinä tilanteessa että mennään donitsiketjuilla.
Teukka ja/tai Eaves leviää niin meillä on kakkosketjussa Tyrväinen/Salminen/Koivisto/Mäki keskellä. Kädet käy ja lättyä putoaa lapaan....Molempien samanaikaista leviämistä en halua edes kuvitella. Tulee mieleen jo Masan Hanlonkiekon aikaiset senat Hankcoc-Juutilainen-Mäki.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Nyt kun katsoo tuota meidän sentteriosastoa niin onhan se aivan kädestä.
Miten ihmeessä ollaan taas siinä tilanteessa että mennään donitsiketjuilla.
Teukka ja/tai Eaves leviää niin meillä on kakkosketjussa Tyrväinen/Salminen/Koivisto/Mäki keskellä. Kädet käy ja lättyä putoaa lapaan....Molempien samanaikaista leviämistä en halua edes kuvitella. Tulee mieleen jo Masan Hanlonkiekon aikaiset senat Hankcoc-Juutilainen-Mäki.

Älä muuta sano!

Ensimmäisenä pisti tämän illan kokoonpanossa silmään nuo sentterit. Olkoonkin, että Teuvo on junnukisoissa, niin silti.. c'mon! Paluu Masan aikoihin on tapahtunut, donitsi mikä donitsi.

Filppulaakin moni dissasi suu vaahdossa pari viime kautta, mutta tulee varmasti kaikille ikävä ensi kaudella, jos tuota osastoa ei vahvisteta.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Filppulaakin moni dissasi suu vaahdossa pari viime kautta, mutta tulee varmasti kaikille ikävä ensi kaudella, jos tuota osastoa ei vahvisteta.

Voi olla, mutta minä luotan siihen, että Eaves pelaa vihdoinkin ehjän kauden, jolloin Filppulaa ei tule niin ikävä. Ja Teräväinen ottaa oman paikkansa, eli kakkossentterin tontin.

Eaves - Teräväinen - Hahl - J. Tyrväinen; kyllä tuo on SM-liigaan hyvä sentterikalusto. Riskejä piilee, mutta löytyy myös potentiaalia. Kaiken osuessa nappiin, meillä on parempi sentteriosasto verrattuna viime kauteen.

Kyllä tuohon mahtuisi yksi sentteri lisää, mutta mitään sikaa säkissä ei ole tarve hankkia. Näin etukäteen tuo on helppo dumata ja sanoa jälkeenpäin, että mitäs minä sanoin.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Sen verran voisin uskoa että vahvistusta Sentteri-osastolle on melko varmasti tulossa NHL-liigan training camppien jälkeen. Ainakin Zach Boychukin nimi on noussut vahvasti esille. Kaveri etsii kuulemma uutta haastetta ja mahdollisuutta kun ura ei ole lähtenytkään niin helposti käyntiin NHL-liigan kun olisi toivonut. Kaikin puolin lupaava kaveri.
 
Viimeksi muokattu:

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Voi olla, mutta minä luotan siihen, että Eaves pelaa vihdoinkin ehjän kauden, jolloin Filppulaa ei tule niin ikävä. Ja Teräväinen ottaa oman paikkansa, eli kakkossentterin tontin.

Eaves - Teräväinen - Hahl - J. Tyrväinen; kyllä tuo on SM-liigaan hyvä sentterikalusto. Riskejä piilee, mutta löytyy myös potentiaalia. Kaiken osuessa nappiin, meillä on parempi sentteriosasto verrattuna viime kauteen.

Kyllä tuohon mahtuisi yksi sentteri lisää, mutta mitään sikaa säkissä ei ole tarve hankkia. Näin etukäteen tuo on helppo dumata ja sanoa jälkeenpäin, että mitäs minä sanoin.

Ei nyt kumminkaan ihan toiveunissa eletä. Mikäköhän mahtaisi olla kerroin tuolle skenaariolle? Kyllä sentteriosastolle tarvitaan vahvistusta sillä nykyinen kalusto on aika iso riski jos pitkälle tosiaan aiotaan mennä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös