Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 590 244
  • 5 873

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Kumpi on parempi sentteri Kerälä vai Eaves? Eavesille menee heittämällä.

Joo, Eaves on taitavampi, mutta miten puolustaminen? Mielestäni Kerälä pelaa paremmin molempiin suuntiin ja juuri siksi sopii Jaskan ja Pulun väliin hyvin. Kerälän ansiosta Jaskalle ja pululle jää vapaammat kädet hyökkäyksissä. Ketju oli jo viime kaudella liigan eliittiä, niin en todellakaan näe mitään järkeä rikkoa valmista pakettia!

Toinen mitä en ymmärrä monen rosteri ehdotuksissa, on Hardtin laittaminen 3.ketjuun!! Mies on selkeä maalintekijä ja varmasti juuri sitä varten hankittu.

Todellinen "vapaalippu" olisi laittaa Rita 1.ketjuun. Mies, joka tarvitsee tusinan paikkoja tehdäkseen yhden maalin! Mikäli peli kolmosessa kulkee, niin toki ansaitsee näyttöpaikan, mutta en kyllä parin viimekauden näytöillä antaisi "vapaalippua" ykköseen. Olkoon kuin Jokerisydän tahansa, se sydän ei maaleja tee... :)
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hardt osaa kyllä tarvittaessa paikoista laittaa maaliin, mutta uskon että hän on parhaimmillaan kolmosen laidalla pelaamassa energistä kahden suunnan peliä.

LKP:n hajoittamisessa en näe kovin suurta järkeä, he muodostivat viime kaudella erinomaisen kokonaisuus, joka oli aidosti enemmän kuin osiensa summa, mikä on ollut hyvin harvinaista meillä, enkä näe kovin suurta järkeä tuollaisen vitjan hajoittamisessa. Filppulaa ja Pulkkista on kuitenkin kokeiltava yhdessä yv:llä, se on selvä.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
LKP:n hajoittamisessa en näe kovin suurta järkeä, he muodostivat viime kaudella erinomaisen kokonaisuus, joka oli aidosti enemmän kuin osiensa summa, mikä on ollut hyvin harvinaista meillä, enkä näe kovin suurta järkeä tuollaisen vitjan hajoittamisessa.

Eikö olisi kuitenkin hyvä, että kokeltaisiin ainakin näissä harkkapeleissä muita koostumuksia? Jos kerta LKP:n toimiminen on selviö, kuten moni tuntuu väittävän, niin helppoahan tuo ketju on palauttaa tarvittaessa yhteen.

Olen jo oman kantani todennut aiemmin ja se on melkolailla sama kuin Acidin tuossa aiemmin. Kätisyydet tosiaan menevät nasevasti, jos Pulu ja Filppula sekä Eaves ja Lahti yhdistetään. Tuli tuossa aiemmin myös pistettyä toisenlaisiakin yhdistelmiä. Kerälää voisi varmaan kokeilla tarvittaessa myös laidalla...mutta pitää nyt katsella, miten näiden tryout jamppojen kanssa käy.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Uskoisin näiden kahden ekan European Trophyn pelien jälkeen LKP-ketjun ja sitten Filppula-Eaves parin olevan yhdessä. Filppula-Eaves värkännyt kaikki Jokereiden kolme maalia tähän mennessä ja Hardt myös tehokas tuossa kentässä. Ja viime kaudesta päätellen LKP-ketju toimii, joten miksi rikkoa näitä nyt väkisin? Kaksi toimivaa ketjua löytyy ainakin kauden alkuun ja ketjuja pystytään sekoittamaan myöhemmin sitten jos tarve vaatii. Itse ainakin haluaisin kauden alussa pysyvän nämä ketjut. Filppulan ja Eavesin peli taas toimii yhdessä kun osaavat hakea syöttöpaikan ja syöttöö toisille ja myös laukoa maaleja, johon vielä lisäksi energialaituri Hardt, joka myös pystyy laittamaan kiekon reppuun. Ja LKP-ketju toimii, jossa Pulkkinen voisi vain laukoa enemmän itse ja antaa Lahden hoitaa reboundit. Pulkkinen itse voi päättää kuinka paljon laukoo hyvistä paikoista.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
No, jos Ilari tykkää maaleja mätellä niin mikäs siinä, että 1. ketju pysyy tuossa koostumuksessa! Klinberg aivan huippu ja Nordlund pelannut myös hyvin, että pitää miettiä kumman laittaa Ozzyn pariksi.

Mikäli tämä skenaario toteutuu eli Hardt-Filppula-Eaves ja LKP kahteen ensimmäiseen hyökkäyskolmikkoon niin saadaan kolmoseen Hahl-Rita tutkapari, ja ehkä laidalle Kalus. Ihan hyvältä tuo kuulostaa ainakin minun korvaan.

E: Tuohimaa oli kuulemma huippu, Zoltan vissiin lauantaina ja Eero kakkoseksi?
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Onhan Eaves LÄHTÖKOHTAISESTI kovempi kuin jokukerälä, en edes minä ala siitä kiistelemään, mutta ongelma ratkaistaan sillä, että hankitaan vielä yksi kova maalitykkilaituri ja laitamma Hahl neloseen, vai mitä? :)
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kyllä,

kokoonpanot alkaa pikkuhiljaa loksahtelemaan paikalleen. Hardt-Filppula-Eaves tekee hyvää jälkeä jo nyt ja jos jatkavat, niin toinen tehovitja on kyllä kasassa. Toki Ritaakin vois ehkä testaa Hardtin tilalla jossain pelissä.

LKP jatkaa kakkosena ja tekee varmasti tuhojaan. Vaikka kovan vastuksen antaa kyllä ykkönen.

Kolmonen on ainoastaan hakusessa. Rita-Hahl-tutkapari varmaan parantaa ja toiseen laitaan sit joku kaveri. Wallen olis kiekollisena parempi kuin Kalus, mutta Wallen ei oikein oo vakuuttanut. Kalus sais olla vähän kiekollisempi, niin olis hyvä kaveri tähän vitjaan. Nyt vähän puurtajakenttä kasassa, vaikka Hahl on kyllä mainettaan kiekollisempi kaveri. Ruuttu vois kyllä kokeilla vitjassa ja ehkäpä tämä junnu ottaakin paikan?

Nelonen taitaa olla lyöty myös lukkoon. Mäki-Heino-Tyrväinen.

Siis:
Hardt-Filppula-Eaves
Lahti-Kerälä-Pulkkinen
Kalus/Ruuttu/x-Hahl-Rita
Mäki-Heino-Tyrväinen
Hännikäinen

Nordlund-Eronen
Väänänen-Klingberg
Dehner-Kivistö/Niemi
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Eilisen perusteella on vaikea ymmärtää miksi Eaves "menisi hukkaan" laitahyökkääjänä?!? Jo tässä vaiheessa yhteistyö Filin kanssa toimii, joten odotettavissa on vieläkin herkullisempaa katsottavaa.

Tosin eilen vielä näiltä meidän kiekollisimmilta hyökkääjiltä - poislukien Fillppula - kiekko karkaili minne sattui. Eavesilla oli vauhtia aivan eri tavalla kuin viime vuonna, mutta kiekko ei pysynyt oikein mukana ja harhasyöttöjä oli paljon. Samoin Pulkkisella. Näistä ei kannata olla huolissaan, sillä kahden viikon päästä tilanne on jo toinen, kun jäätä on ollut vähän enemmän.

Eilisen perusteella ei kannata Kerälää juuri soimata. Tasapainotti loistavasti kentän peliä alaspäin ja katkoi useammankin Luulajan hyökkäyksen. Yhteistyö Pulun ja pollen kanssa ei vielä ollut ihan kohdallaan, mutta ei kai sitä kukaan odottanutkaan.

Sen sijaan näiden nuorten sällien tilanne tulee olemaan mielenkiintoinen. Koski ja Hännikäinen olivat kuin kotonaan miesten pelissä. Kolmannessa erässä tuli hieman enemmän peliaikaa ja homma pelitti aina vaan paremmin. Toivottavasti nämä kaverit saavat sarjassakin muutaman pelin ylhäällä.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Minulle Koski tuli myös puskista, mutta ainakin nettiseurannan mukaan kaveri oli todella kova ja soisi hänelle lisää näytönpaikkoja ylhäällä. Myös Fransin peliesitys on saanut pelkkää suitsutusta, joten varmasti pääsee pelaamaan ylhäällä muutaman ottelun. Seuraava Lehtonen jo tällä kaudella?
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Myös Fransin peliesitys on saanut pelkkää suitsutusta, joten varmasti pääsee pelaamaan ylhäällä muutaman ottelun. Seuraava Lehtonen jo tällä kaudella?
Nyt taas vähän rajaa näihin. Lehtonen oli tuon ikäisenä valittu kahteen kertaan SM-liigan parhaaksi maalivahdiksi. Tuohimaa on pelannut yhden hyvän harjoitusottelun.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Rita - Filppula - Eaves

Lahti - Kerälä - Pulkkinen

Hardt - Hahl - Kalus/Wallen

Mäki - Heino - Tyrväinen

Filppula - Eaves akseli toimii kun junan vessa mutta en jostain syystä nää viime kaudella vielä Allsvenskanissa kiekkoilevaa pelaajaa ykkösessä, eli Hardtia. Kaikki tietää Ridan potentiaalin ja mihin kaikkeen se voi johtaa jos mies saa noinkin kovien syöttökoneiden vieressä olla. Vaikka toki Ritakaan missään iskukunnossa ole ollut muutamaan kauteen mutta tänä kautena asia voi olla toisin, jos mies saa ykkösessä pelata. Jos menee reisille niin voihan siihen istuttaa sitten Hardt tai joku näistä potentiaalisista pelaajista (Wallen, Kalus, Ruuttu). Hardtin näkisin enemmänkin kolmosessa Hahlin kanssa, koska mielestäni molemmat ovat orientoitunut kolmoskenttään. Sitten Ridan voi vielä kaiken lisäksi istuttaa kolmosen oikeeseen laitaan jos mies ei kertakaikkiaan enään ole ykköskentän tasoa. Eli ykkönen voisi olla esim.
Wallen - Filppula - Eaves ja kolmonen Hardt - Hahl - Rita. (Olisi muuten ihan semi mässy 3. kenttä).

Mutta enemmän kannatan viestin alussa laittamiani kenttiä.
 

jokerileijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Leijonat, Anaheim, Real Madrid
Vois kokeilla tätä harjoituspeleissä..

Lahti-Filppula-Eaves
Eronen-Väänänen

Pulkkinen-Kerälä-Rita
Klingberg-Kivistö

Hardt-Hahl-Ruut(t)u :)
Nordlund-Dehner

Mäki-Heino-Tyrväinen
+Ben-Amor


1.Tuohimaa (Jos jatkaa hyviä otteita)
2.Kilpeläinen

1.Jaska, laita lapa jäähän ja nimi lehteen!+ puolustajat rauhoittaa
2.Pulkkinen sopii kivasti Kerälän&Ridan kans+ Klingberg&Pulkkinen
3.Täydellinen karvaajaketju+ Puolustajat tuo hyökkäysvoimaa
4.Täydellinen pimennysketju
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Kumpi on parempi sentteri Kerälä vai Eaves? Eavesille menee heittämällä. Kaksi parasta maalintekijää Jokereissa? Oma mielipiteeni on Lahti ja Pulu. Pulun maalintekopotentiaali menee hukkaan Lahden kanssa. Siksi laittaisin kaksi parasta pelintekijää eli Filppula ja Eaves näiden jätkien kanssa. Pulu luopuu ihan varmasti kiekosta kun huomaa ettei tarvitsekaan tehdä sitä peliä vaan mättää maaleja Ilarin syötöistä. Kyllähän se homma Grandlundinkin kanssa on ihan hyvin sujunut nuorten maajoukkueessa. Eaves taas rightin jätkänä sopii täydellisesti Lahden viereen ja aivan varmasti osaa ruokkia häntä. Leftin Filppula Pulun kanssa ja rightin Eaves Lahden kanssa. Toiset laituri paikat sitten täytetään miten parhaaksi nähdään. Erkka kokeile edes kerran. Aivan varmasti tulee tulosta.

Ihmetellä täytyy jos ei yllä olevaa kokeilla. Jos Eaves on vaan kunnossa noilla pareilla teillä olisi 2 superkenttää eikä Pulu ja Lahti söisi toistensa maalinteko potentiaalia. Rita toiseen kenttään kolmanneksi lenkiksi ja toiseen romuluinen PF uutena sisään (jos Kalus/Hardt ei vastaa huutoon). Kerälä vaikka Hahlin toiseen laitaan.

Tai sitten Hahl samaan rooliin kun Wirtanen oli meillä viime kaudella Pululle laidassa vapaat kädet ja Rita toiseen laitaan laittamaan kiekkoja reppuun.

Lahti-Filppula-Eaves
Rita-Hahl/Kerälä-Pulkkinen

tai

Lahti-Filppula-Rita
"Rita"-Eaves-Pulkkinen
 

Fordél

Jäsen
Tämä tapaus Kerälä on kyllä mielenkiintoinen. Jos kysessä olisi Jokeri-kasvatti, tulisi täällä kovaa suitsutusta. Nyt hänellä on niin kova Mestis-leima, ettei tunnu pääsevän siitä millään tempuilla eroon Ilmalan kirkkaissa valoissa vaan saa koko ajan vähättelyä osakseen. En usko, että samaa tapahtuisi kovin monessa muussa liigaseurassa.

Kerälä on toissa kaudella ollut yksi Mestiksen parhaista senttereistä takoen hyvässä sarjassa yli piste per peli tahtia. Sitten siirtyi liigaan, jossa teki tulokaskaudellaan 41 pistettä. Aivan helkkarin kova saavutus vaikka tottakai nuo pisteet ovat suurelta osin ketjukavereiden ansiota. Homma on kuitenkin myös toisinkin päin eli Lahden ja Pulkkisen onnistumisten taustalla on ehdottomasti Kerälän hyvä pelaaminen kahteen suuntaan. Kentän pelaaminen on kokonaisuus, joka ei valitettavasti toimi tolla tasolla jos siellä on yksi selkeästi heikko lenkki. Mielestäni Kerälä ei sitä ole vaan on juuri omalla hyvällä pelaamisellaan mahdollistanut ketjukavereiden tehot ja tehnyt siinä sivussa itsekin pisteitä. Kerälä ei ole missään nimessä erityisen näyttävä pelaaja vaan pelaa vain rauhallisesti ja fiksusti. Vielä kun ei ole Jokerikasvatti, ei tämä pelaaminen tunnu suurelle osalle faneista riittävän.

Itse en siis lähtisi siitä, että hyvää ketjua kannattaisi hajoittaa. Jos näin tehdään, täytyy pitää huoli, että ketjussa säilyy kaikki ominaisuudet eli Lahden maalintekotaito ja suoraviivaisuus, Kerälän kahdensuunnan pelaaminen ja Pulkkisen taito.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jos kysessä olisi Jokeri-kasvatti, tulisi täällä kovaa suitsutusta. Nyt hänellä on niin kova Mestis-leima, ettei tunnu pääsevän siitä millään tempuilla eroon Ilmalan kirkkaissa valoissa vaan saa koko ajan vähättelyä osakseen. En usko, että samaa tapahtuisi kovin monessa muussa liigaseurassa.
Pitää paikkansa, että jos olisi Jokerit-kasvatti, asenne olisi toinen. Pitää myös paikkansa että omien kasvattien arvostus Jokereissa on huomattavasti korkeampi kuin muissa liigajoukkueissa ja siksi saattaa vaikuttaa siltä että Kerälää esim. tällä palstalla vähätellään. Asiaan toki vaikuttaa myös se, että Kerälä on pelityyliltään verkkainen ja näkymätön. Ei häikäiseviä tai näyttäviä ominaisuuksia kuten nopeus, laukaus- tai taklausvoima. Mutta jos nyt pelaa Jokereisa Pulkkisen ja Lahden välissä, niin eiköhän se kerro siitä, mitä valmennusjohto ajattelee.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
laukausvoima

Muuten kanssasi samaa mieltä, mutta ainakin viime kaudella kiinnitin huomiota siihen, että varsin hyvin ja kylmäpäisesti Kerälä "Mestis-jätkäksi" osaa viimeistellä paikan tullessa, esim. tässä pätkässä ensimmäisessä maalissa suht. pienestä kulmasta kylmän rauhallinen sijoitus yläpesään, eikä mitään turhia kaarroksia keskelle tjsp.

Kuten olen jo aiemminkin kirjoittanut, olen ihan tyytyväinen jos Kerälä tekee ensi kaudella 30-35 pistettä (Lahden ja Pulkkisen keskellä huomattavasti suurempaankin pistepottiin), eli osoittaudu yhden kauden ihmeeksi. Kerälässä on mielestäni ainesta olla pitkäaikainen dynastian luetettava kakkossentteri. ;)
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Musta tuntuu, että jengi kelailee näitä fantasiakokoonpanojaan vähän liikaakin "pelaajatyyppien" kautta. Kun Jokereilla pitkästä aikaa on kasassa osiensa summaa parempi ketju (LKP), se kannattaa pitää kasassa, ellei mitään dramaattista tapahdu.

Filppula ja Eaves saattavat olla kumpikin lähtökohtaisesti pelintekijöitä, mutta jo ensimmäisessä yhteisessä vaihdossa näki, että he nauttivat toistensa kanssa pelaamisesta ja ajattelevat kaukalossa hyvin samalla tavalla. Eaves oli viime kaudella laitahyökkääjänä varsin vaisu, mutta nyt kunto ja sitä kautta liike vaikuttaisi olevan aivan eri tasolla. Ehkä vaisuuteen vaikutti sekin, että joutui pelaamaan vasemmalla.
 

Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Slavia Praha
Filppula - Eaves akseli toimii kun junan vessa mutta en jostain syystä nää viime kaudella vielä Allsvenskanissa kiekkoilevaa pelaajaa ykkösessä, eli Hardtia. Kaikki tietää Ridan potentiaalin ja mihin kaikkeen se voi johtaa jos mies saa noinkin kovien syöttökoneiden vieressä olla. Vaikka toki Ritakaan missään iskukunnossa ole ollut muutamaan kauteen mutta tänä kautena asia voi olla toisin, jos mies saa ykkösessä pelata.

Lauantaisessa pelissä Hardt istui Filppulan ja Eavesin kenttään vallan hyvin. Hardt nappilevitti kiekkoa monta kertaa Eavesille hyökkäyssiniviivan tuntumassa - yhteispeli tuntui sujuvan.

Rita väläytteli jo muutaman kerran jalkakikkojaan, mutta vielä jäi viimeistely-yritykset melko aranpuoleisiksi. Itse en Ritaa laittaisi Eavesin ja Filppulan sekaan vaan enemminkin kenttään, jossa on peliä sen verran lukeva toveri, että Ridalle ne avaukset täyteen vauhtiin saa osumaan. Eilen Teräväinen hoiti homman sen suhteen hyvin. Muutamia Ridan vastahyökkäysmaaleja lukuunottamatta kolmosen tarkoitus lie ennemminkin tasainen puurtaminen kummassakin päässä kenttäpuoliskoa kahden maaleja tekevän kentän varjossa.

-Maila
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
"Päävalmentaja Erkka Westerlundin mukaan pelaavaan kokoonpanoon noussevat ainakin koeaikapelaajat Zoltán Hetenyi, William Wallén ja Niko Tuhkanen." Tämä siis Jatkoajan otteluraportista eilen. Eli Sulttaani tekee debyyttinsä! Laittakaahan paikallaolevat tietoa miten meni.
 

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
Eaves keskelle!

Playoffsien piste-ennätyksen tehneen kaverin pitää pelata keskellä! Ilari kakkosen keskelle. Ketjut osapuilleeen näin
Hardt. - Eaves. - pulkkinen
Lahti. - Filppula. - Kalus
Rita. - Hahl. - Mäki
Ben amor - heino. - tyrväinen/kerälä yms muut

Väänänen. - eronen
Dehner. - mr right
Klimberg. - kivistö
Niemi + nordlund venäjälle yhdessä eniten/vähiten/pisimpien sopimusten tarjoaville ilman palautusoikeutta. Aika hepponen toi puolustus! Av:lla kova homma saada vastustajat kuriin oman pömpeöin edustalla. En ihmettelisi jos saimaan suunilta tulisi vahvistuksia vuoden vaihteessa... Ja joku toine än hampaaton pamerikkalainen puolustaja joukkoon. Kilpeläiselle on annettava ljottoa heti alusta vaik tulokset vähän ontuisi.. Ykkösveskari on oltava joukkueessa.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Tämän päivän kokoonpanot olisi tässä ja mielestäni ihan mielenkiintoisen näköistä.

Hännikäinen - Filppula - Eaves
Wallén - Kerälä - Pulkkinen
Teräväinen - Hahl - Rita
Mäki - Heino - Tyrväinen
-----------------------------
Eronen - Nordlund
Klingberg - Väänänen
Dehner - Niemi
Tuhkanen - Manelius

Hetenyi (Kilpeläinen)


Hetenyi nyt maalissa ja Hännikäinen ykköskentässä. Hardtilla ilmeisesti lepopäivä.

Mielenkiintoista nähdä minkälainen molari tää Hete on. Mielestäni Eronen - Nordlund kaksikko ei oikein toimi, joten Dehner ja Eronen voisivat vaihtaa paikkaa.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
poimittu jokereiden sivuilta.

Jokereissa koeajalla olleet puolustaja Niko Tuhkanen ja hyökkääjä William Wallén eivät jatka joukkueen mukana. Molemmat pelasivat kolmessa European Trophyn ottelussa ja onnistuivat kumpikin kertaalleen maalinteossa Frölundaa vastaan pelatussa ottelussa. Koeajalla ovat edelleen maalivahti Zoltan Hetenyi ja hyökkääjä Petr Kalus
 

jokerileijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Leijonat, Anaheim, Real Madrid
Ruutua tarjolla pelimiehille

Meidän hyökkäyskalusto alkaa olla valmis pokaalin metsästykseen, vielä kun se Ruudun sopimus julkaistaisiin:

Jarkko Ruutu-Ilari Filppula-Ben Eaves
Tommi Kivistö-AJ Niemi

Janne Lahti-Antti Kerälä-Teemu Pulkkinen
John Klingberg-Ossi Väänänen

Nichlas Hardt-Riku Hahl-Jani Rita
Markus Nordlund-Jeremy Dehner

Juhani Tyrväinen-Henri Heino-Tomi Mäki
+Semir Ben-Amor

Kun kerran Lindbohmille ja Hoviselle ei annettu näyttöpaikkoja European Trophyssä niin eivät he varmaan sitten pelaa edustuksessa tosipeleissäkään :/

YV Lahti-Filppula-Eaves
Klingberg-Dehner

Ruutu-Hahl-Rita
Nordlund-Pulkkinen

AV Mäki-Ruutu
Dehner-Kivistö

Hahl-Tyrväinen
Niemi-Väänänen


Rankkarit Lahti
Filppula
Pulkkinen
Eaves
Ruutu :)
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Kun kerran Lindbohmille ja Hoviselle ei annettu näyttöpaikkoja European Trophyssä niin eivät he varmaan sitten pelaa edustuksessa tosipeleissäkään :/

Linbohm ja Hovinen? Ja European trophya on sitäpaitsi vielä puolet jäljellä.

EDIT. niin joo, Lindbohm onkin joku junnupuolustaja. Eiköhän kaveri vielä ehdi pelaamaan miestenkin pelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös