Ketjulotto kaudella 2024–2025

  • 92 497
  • 682

Suomen Polak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Seattle Seahawks.
Kummallista ettei mitään todellisia muutoksia tehty tuollaisen perseen näytön jälkeen. Tammela kolmoseen, Fabre neloseen ja Talaja kakkoseen olisi ollut järkevä kokeilu. Fabre on musta aukko tuossa kolmosessa koska ei luovu kiekosta, vaikka Juhola ja Nova saisivat enemmän sillä aikaiseksi. Nelosessa Fabre saisi pörrätä kiekon kanssa ja tarjota Viitalalle vetopaikkoja.
 

vissypullo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Monen hehkuttama ja kaipaama Viitala tänään suurennuslasin alla.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola, Ruudut ja Ässien sylkykupit.
Jos ollaan jalalla jäljessä niin paljon kuin KalPaa vastaa Ässät oli, niin ei ketjumuutoksilla silloin saavuteta mitään edgeä. Ei nykyisiä kannata KalPa pelin perusteella rukata. Raikkautta ja liikettä pitäisi nyt ensin löytyä jostain.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ennen kauden alkua mainostettiin, että tarvitaan laaja runko, koska kauden alussa on paljon pelejä ja kierrätystä tullaan tekemään. Mielestäni rohkeammin olisi pitänyt kierrättää pelaajia tässä vaiheessa kautta. Ovatkohan Vuorinen ja Pikkarainen ihan samalla sivulla tässä asiassa?
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat SaiPalle
Monen hehkuttama ja kaipaama Viitala tänään suurennuslasin alla.
Tulee itsekin seurattua mutta mitään ihmeitä en odota, kun Ässissä nelosen hyökkääjät pelannut sitä max 10min jos ei erikoistilanteita pelaa.

Viitala olisi ihan hyvä laittaa toiselle ylivoimalle ja pelata one timeriä hänelle. Talaja ja Palola samaan YVseen ja maalille.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
En ymmärrä miksi Tammela ja Fabre piti vaihtaa päittäin alunperin kauden alun jälkeen. Juholan ketju oli Ässien parhaimmistoa harkkapeleissä, ja hyvä kemia oli jo luotu. Tammelakin pelasi parhaat pelinsä tuossa mielestäni.

Ei tuolla mitään ainakaan toistaiseksi ole saavutettu, päinvastoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös