Ketjulotto ja fantasiamanagerointi

  • 198 810
  • 678

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Toi olis jo jotain niin fantastista, että huh! Siinä olis 2 aivan helvetin kovaa kenttää ja kestäis vertailun minkä tahansa SM-liiga joukkueen kanssa. Mutta mutta, tämähän on vaan fantasiointi ja varmastikin jokaisen Kerho-fanin märkä päiväuni. No ehkä jollain kaudella sitten, toivottavasti ihan lähitulevaisuudessa!

Tuskin Kapasta ja Miettistä molempia voidaan nähdä (+ Viitaluomaa). Toki jos molemmat tulisivat nälkäpalkalla, Rendulicista saataisiin hyvät rahat myymällä Zagrebiin, saamalla Santavuori jonnekkin, voisi tuo olla mahdollista jossain utuisessa fantasioinnissa.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Jos Kapanen ja Miettinen tulisi niin vois melkein ostaa kaikki ylijääneet Arsi Piispasen mukit ja kärrätä ympyrään.

Mutta en kyllä Kapaseen usko en millään kun on kuitenkin sopimus Kazaniin voimassa. Mutta kovaahan tuo näkyy reenaavan näin mitä sivusilmällä miehen kesätreenejä kattellut.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Tämä huhu Kapasestahan lähti tuolta Facebookin ryhmästä, jossa mainitaan huhuja. Sama sivu myös huhusi Azevedoa aiemmin Kerhoon että en kauheasti panoksia laittaisi ko. sivun huhuihin. Perusteluna sanottiin että Nikon isä olisi kotipuolessa sairaana ja näin ollen Niko olisi palaamassa Suomeen ja Kerhoon. Jotenkin kyllä epäilen silti.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mutta onpahan sentään kesän alkua tällänen... kerrankin ei ole ne iän ikuiset Suutarisen Harrin teurastaja Levokarit puheissa, vaan puhutaan liigatasolle aivan huikeista nimistä, joilla vielä vuosia olisi ulkomaillakin jäljellä, saati mahdollisia tulevan Olympia miehityksen kavereita. Mieluummin mä tälläsiä huhuja luen vaikka vuodet läpeensä, kuin noita Nico Aaltosia ja Pukkia tänne huhuiltuna.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Epäillähän tuota Kapasen tuloa sopii, mutta jos jokin perhesyy tosiaan on osittain taustalla nostaa se huhun toteutumisarvoa huomattavasti ainakin meikäläisen mielestä. Todennäköisempää se tässä tapauksessa olisi kuin muuten vain huudellessa. Lisäksi Kapanen saattaisi tulla vähän pienemmällä rahallakin Kerhoon pelaamaan, rajantakaista romumetallia luulisi kuitenkin lompakosta löytyvän.

Miettisen paluu on ilmeisesti melko lähellä, ja kyllähän hänkin on aivan huikea lisä nykyiseen rosteriin. Joka muuten näyttää melkoisen hyvältä tällaisenaankin.

Toivotaan toivotaan, mutta jos jompi kumpi kaksikosta Miettinen-Kapanen saadaan kotiutettua, tai parhaassa tapauksessa molemmat, täytyy Poltsarin ympyrään kyllä pystyttää valtavaa Mukia esittävä monumentti.
 

Ralph

Jäsen
Nyt kun koutsiasiat alkaa olla selvillä, on taas syytä kääntyä pelaajiston puoleen. Siellä on vielä monta auki olevaa keissiä:

- KHL, viekö Sallisen tai Viitaluoman?
- Mitä kuuluu Tuomiselle, jatkaako vai lopettaako?
- Onko Santavuori lähdössä?
- Jatkaako Tuulola pitkää uraansa?
- Jos Santavuori lähtee, onko korvaaja Miettinen?
- Kakkossentteri puuttuu yhä?
- Pelaako Tuohimaa ensi kauden Hämeenlinnassa?

Kakkossentterijuttuun liittyen, kävin Raution edellisiä seuroja läpi ja vilkaisin keitä hänelle entuudestaan tuttuja nimiä olisi tarjolla. Matt Ellison, Markus Granlund ja Kim Hirschovits. Ellison on kanadalainen parhaassa iässä, taitaa vain olla liian hyvät näytöt viime kausilta, mutta miksei ole vielä sopimusta minnekkään? Granlund on HIFK:n joukkueessa, mutta piti olla lähdössä. Hirschovits on Raution tuttu kahdesta joukkueesta, mutta onko haluja kakkossentteriksi ja onko asenne kunnossa?
 

Ralph

Jäsen
Aika huisiahan tuo olisi. Kerhon kaksi ensimmäistä kenttää:

Jere Sallinen - Ville Viitaluoma - Joonas Vihko
Saarinen/Rautiainen - Niko Kapanen - Antti Miettinen

Herätellään taas, omia, toiveajatteluita. Santavuorea todella kauputeltu, jos toimisto saa hänet ns. ulostettua ja hankittua Miettisen takaisin. Samalla Kazanista vapautunut Kapanen tulee sittenkin Hämeenlinnaan, myös hintalappuaan pienemmällä hinnalla. Huhhuh sentään, tuosta nopealla toiminnalla perjantaina tuon kaksikon 3-4 -vuotiset sopimukset julki ja Hämeenlinnassa vietetään railakasta juhannusta.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Jos Kerhon kaksi ensimmäistä ketjua olisivat tuon Ralphin toiveunien mukaiset, niin Kerholla olisi etukäteen ajateltuna jopa varsin potentiaalinen joukkue taistelmaan mestaruudesta. Kysymysmerkkejä toki joukkueesta löytyy valmentajan ja nuorten maalivahtien muodossa.

Mun puolesta saa radiomastokaupungin kaksikko lähteä tieltä pois molemmat, jos Lalli ja Miettinen saadaan tänne.

...onneksi tämä oli se fantasiamanagerointiketju.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ylivoimalla koostumus vielä riippunee varmaankin paljon tuosta kakkossentteristä.

Ylivoima 1.
Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Schira-Laakso

Santavuori-Vänttinen-Saarinen
Niemi-Tuominen(mahtaako olla pelikunnossakaan)

Tuossa olisi Vänttisen rooli maskimiehenä, samoin kuin Sallisella ykkösessä. Pakkien kätisyydet osuisi mainiosti kohdilleen. Toki Rautiainen olisi myös mukava nähdä ylivoimalla, vaikeaa on Rautiolla. Samalla hauska lopulta nähdä millainen pelimies Schira on. Joku voisi mennä vähäsen vakoilemaan hallille tuota pelimannia, kiinnostaisi pirusti meinaan.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ylivoimalla koostumus vielä riippunee varmaankin paljon tuosta kakkossentteristä.

Ylivoima 1.
Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Schira-Laakso

Santavuori-Vänttinen-Saarinen
Niemi-Tuominen(mahtaako olla pelikunnossakaan)

Tuossa olisi Vänttisen rooli maskimiehenä, samoin kuin Sallisella ykkösessä. Pakkien kätisyydet osuisi mainiosti kohdilleen. Toki Rautiainen olisi myös mukava nähdä ylivoimalla, vaikeaa on Rautiolla. Samalla hauska lopulta nähdä millainen pelimies Schira on. Joku voisi mennä vähäsen vakoilemaan hallille tuota pelimannia, kiinnostaisi pirusti meinaan.

Riippuu toki kuka nyt on kakkossentteri sitten loppupeleissä, mutta jotenkin kutkuttaisi antaa ylivoima-aikaa myös nuorisolle. Varsinkin jos Lahden kaksikko jatkaa yössä, joka ei toki ole toivottavaa... Rautiainen-Paajanen akseli veisteli nuorisoaikoinaan aika kovaa jälkeä osoittaen hyvää peliälyä myös YV:llä ja miesten peleissäkin ja ovat osoittaneet saavansa hyvää myllyä vastustajan päätyyn aikaiseksi myös tasakentällisin. Ylivoima onnistumiset voisivat vähän potkia poikien uraa eteenpäin. Lyödään sinne vaikka Rendulic vielä maskiin isona miehenä. Tai mikäli Heikkilä pääsee kokeilemaan edustuksessa, niin sinne vaan. Siinä on meinaan tulossa suomalaiseen jääkiekkoiluun nykyään sangen harvinainen äijä joka ei kauheasti kaihda aiheuttaa hämminkiä vastustajan maalilla.

Ykkös ylivoima lienee kunnossa, mutta kakkosenkin on toimittava, ja mikäli se ei toimi Saarinen-Santavuori akselilta ja heidän väliinsä istutettavalta sentteriltä, on vaan kokeiltava rohkeasti jotain muutakin. Mielellään jo alkukaudesta, toimiva yhdistelmä on vaan löydettävä ja vastuuta jaettava, muuten VV ja kumppanit väsähtävät kyllä taas keväällä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kävin hieman seurailemassa HPK:n harjoituksia ja ajattelin tulla jakamaan näkemääni tänne muiden kanssa. Eli HPK aloitti harjoituksensa yksinkertaisella luistelu ja syöttelyharjoitteella. Näiden jälkeen reenattiin hieman avauspelaamista ja sen jälkeen YV:tä. Viimeisinä harjoitteina oli 5vs5 peliä ja lopuksi jätkät luistelivat viivoja, koska Rautio ei ollut täysin tyytyväinen ilmeisesti viimeisiin 5vs5 harjoitteisiin. Harjoitukset kestivät 1h15min.

HPK harjoitteli seuraavin kentällisin:

Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Saarinen-Kapanen-Rendulic
Vänttinen-Kiilholma-Rautiainen/Koivisto
Heikkilä-Paajanen-Rautiainen/Koivisto
Santavuori-Monto-Arkiomaa/Lahtela

Hyökkääjät vaihtelivat tietyissä kentissä paikkaa hieman mutta nuo kaksi ensimmäistä pysyi jatkuvasti samana.

Laakso-Tuominen
Bruun-Niemi
OPG-Kärmeniemi
Mielonen-Nikkilä

Pakkiparit olivat koko reenien ajan samat. Niemi tippui lopussa pois, koska sai mailasta naamaan ja lähti ilmeisesti hammaslääkäriin suoraan.

Poissaolijat:
Schira
Aarnio
Järveläinen
Eerola
Vainio
Saros
Leino

YV-kentälliset:

Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Laakso-Tuominen

Saarinen-Kapanen-Rendulic
Bruun-Niemi/Nikkilä

Vänttinen-Kiilholma-Rautiainen

Ylivoimaa harjoittelivat nuo kaksi ensimmäistä suurimman osan ja tämä kolmas kävi vain muutaman kerran kokeilemassa. Av-pelaajia en jaksa listata, mutta siellä vaihtuivat pelaajat aika tiheään tahtiin, mutta tuosta Viitaluoman ja Kapasen kentistä eivät käynneet muut pelaamassa AV:ta kuin Kapanen. Ja Huomion arvoista on, että Santavuori ei käynnyt kertaakaan YV:llä tai AV:lla.
 
Viimeksi muokattu:

Letangi

Jäsen
Mielenkiintoista tämä Niko Kapasen mielestäni suuri rooli harjoituskaudella. Kaverillahan ei ole sopimusta kerhon kanssa. Santavuorta ollaan ilmeisesti edelleen ulostamassa koska ei harjoituksissa vastuuta kerry.
Toivottavasti nää asiat nopeasti selkiytyisivät etenkin Kapasen osalta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt on pakko sanoa, että Santavuoren sopimus kannattaisi ihan rehellisen suoraselkäisesti vain purkaa. Tuollaista peluutusta jo harjoituksissakin ei voi enää edes kutsua miksikään löysässä hirressä roikkumiseksi, vaan jo ihan kohtuullisen tukevassa sellaisessa. Nyt näyttää siltä että vääjäämätöntä ratkaisua vain pitkitetään jostain syystä. Minkälaisella motivaatiolla Tupe mahtaa tuollaisissa harjoituksissa edes käydä :D
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Jep

Nyt on pakko sanoa, että Santavuoren sopimus kannattaisi ihan rehellisen suoraselkäisesti vain purkaa. Tuollaista peluutusta jo harjoituksissakin ei voi enää edes kutsua miksikään löysässä hirressä roikkumiseksi, vaan jo ihan kohtuullisen tukevassa sellaisessa. Nyt näyttää siltä että vääjäämätöntä ratkaisua vain pitkitetään jostain syystä. Minkälaisella motivaatiolla Tupe mahtaa tuollaisissa harjoituksissa edes käydä :D

Vielä suurempaa rääkkäystä on pitää Kapasta kakkosen keskellä treeneissä, jotta voi sitten viikkoa ennen kauden alkua raahata siihen jonkun Italian kakkosliigassa dominoineen kanukin, jonka painoa ei ole päivitetty eliteprospectsiin sitten junnuvuosien.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Vielä suurempaa rääkkäystä on pitää Kapasta kakkosen keskellä treeneissä, jotta voi sitten viikkoa ennen kauden alkua raahata siihen jonkun Italian kakkosliigassa dominoineen kanukin, jonka painoa ei ole päivitetty eliteprospectsiin sitten junnuvuosien.

On todellakin erikoista, että Kapanen saa noin suurta vastuuta harjoituksissa. Jos ei tosiaan ole signaamassa, niin ei mitään järkeä tuolla touhulla. Mielummin sitten kokeilisi nuoria kiekollisemmassa roolissa. Niin ja tosiaan jos Santavuori on 5. ketjussa, vaikka ketjullinen äijiä uupuu, niin eiköhän kannattaisi Nupe pistää pihalle. Mutta voi olla että ei äijä ole lähdössä, niin minkäs teet.

Kapasen peluuttaminen toi taas hieman kipinää tämän oppurtunistin elämään, mutta kyllä sitä saa taas kohta pettyä. Kerhon toimisto voisi olla fiksu ja lopettaa fanien kiusaaminen ja vain tokaista "ei tule Kapanen meillä pelaamaan ensi kaudella".
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Nyt on pakko sanoa, että Santavuoren sopimus kannattaisi ihan rehellisen suoraselkäisesti vain purkaa.

Olisi pitänyt purkaa aikoja sitten. Oltaisiin saatu tilalle kaksikymmentä kertaa parempi pelaaja. Ei vain taida tuollaisen kalliimman pelaajan ja Kerhon perunatilanteen kohdalla olla mahdollista tuollainen.

Jännä juttu kyllä tuo Kapasen tilanne. Antaa vieläkin aihetta spekulointiin, vaikka parinkin nimimerkin toimesta on todettu, että pelaa ulkomailla.

Elomessuilla taitaa olla Korpelan haastattelu ja vaikka minkäänlaisia vastauksia ei saataisikaan, niin toivottavasti haastattelija tajuaa kuitenkin kysyä Kapasen tilanteesta jotain. Tai ylipäätänsä, että onko vielä joku tulossa.
 

TJ MACKEY

Jäsen
On todellakin erikoista, että Kapanen saa noin suurta vastuuta harjoituksissa. Jos ei tosiaan ole signaamassa, niin ei mitään järkeä tuolla touhulla. Mielummin sitten kokeilisi nuoria kiekollisemmassa roolissa.
Ehkä Kerhon seurajohto on nähnyt tuon saman ongelman kuin kaikki muutkin jääkiekkoa seuraavat, HPK:lla ei ole kakkossentteriä. Ei ole sitten kuitenkaan käynyt mielessä hankkia siihen pelaajaa joka olisi mukana vielä syyskuun puolivälissä. Toki voidaanhan nyt mennä tälläkin tavalla ja murehtia sitä sitten vasta kun Kapanen on poistunut harjoitusvahvuudesta. HPK on kehittänyt uudenlaisen "omien kasvattien harjoitus try-outin".

Mukava kuulla, että Santavuorella on hyvä kesä takana.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Onhan tämä nyt oikeasti jo fanien kiusaamista, kun mitään kakkossenasta ei kuulu ja ennenkaikkea, onko se Kapanen eli ei. Perhana, tekisi nyt sen sopimuksen Tsekkiin, Sveitsiin tai mihin hyvänsä nyt onkaan menossa. Voisi sitten tosiaan lopettaa tämän toiveajattelun ja keskittyä olennaiseen. Ja julkistaa vaikka sitten sen Zagleavittin. Nojoo, pessimisti ei tunnetusti pety.

Mukava muuten, että joku viitsii jopa harjoituksista tänne raportoida, hyvää piristystä kesäpäivään ja muistutusta siitä, että kohtahan se kausi jo alkaa.

Edit. Tuollaisia harjoitusraportteja yms. ne fanilehden lukijatkin varmaan mielellään muun muassa lukisi. Pahoittelut OT:stä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä nyt on toivotaan toivotaan juttua, mutta jospa on niin että Kapasta ei voi signata ennenkuin Santavuori on saatu muualle? Niko herrasmiehenä on harjoituksissa jo ennenkuin soppari on valmis. Kuin ihmeen kaupalla Korpela vetää pupun hatusta Elomessuilla ja julkistaa Kapasen loppu uran diilin kerhoon... ja sitten mä heräsin....
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Alkuun kiitokset raportista, tätä olen himoinnut jo pidemmän aikaa.

Eikös tuo Kapanen nyt pelaa siellä Prahassa? Ja jos Santavuori ei saa käytännössä mitään vastuuta, niin kyllähän tämä kuulostaa suoraan sanoen jopa hyvältä. Rendulic käy mainioisti kakkosen laitaan, uskon herraan enemmän kuin Rautiaiseen.

Miksei Schira ollut jäällä?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mielenkiintoista tämä Niko Kapasen mielestäni suuri rooli harjoituskaudella.
Errrrrrrittäin mielenkiintoista tosiaan. Melkeinpä ennenkuulumatonta, että vielä tässä vaiheessa, kakkosketjun sentterinä harjoituksissa erikoistilanteitakin pyörittäisi kaveri, joka ei olisi kuvioissa mukana, kun kausi alkaa. Kyllähän Kapanen toisi joukkueeseen varmaan näinkin yhtä sun toista, mutta silti kuulostaa hyvinkin erikoiselta meiningiltä meikäläisen korvaan.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä nyt on toivotaan toivotaan juttua, mutta jospa on niin että Kapasta ei voi signata ennenkuin Santavuori on saatu muualle? Niko herrasmiehenä on harjoituksissa jo ennenkuin soppari on valmis. Kuin ihmeen kaupalla Korpela vetää pupun hatusta Elomessuilla ja julkistaa Kapasen loppu uran diilin kerhoon... ja sitten mä heräsin....

Tämä on itselläkin käynyt mielessä. Santavuoresta vapautuisi puuttuvat rahat joilla saataisiin Kapanen sainattua. Vaikka Kapasen rooli harjoitusten perusteella näyttää siltä, kuin olisi vakiokokoonpanon mies niin en silti usko siihen, että mies Kerhossa ensikaudella pelaa(ainakaan alkukaudesta, kesken kauden voi tietysti tilanteet muuttua). IS:n kertoi jo varmana uutisena, että sopimus on Prahaan tehtynä. Ja jos näin on pistää kyllä todellakin ihmettelemään miksi sitten näin suuri rooli harkoissa, kun voisihan sillä paikalla kokeilla miestä, joka oikeasti kuuluu joukkueeseen, esim. Vänttistä. Ja mikäli kausi aloitetaan ilman uutta vahvistusta niin olisi kasassa ketju, joka sentään on harjoitellut yhdessä ettei tarvitse ihan tyhjän päältä lähteä. Vai onko uusi hankinta lähellä sopimusta eikä muita ketjuja haluta sotkea vaan annetaan Kapasen hoitaa sitä siihen asti.

Mitenkähön muuten Praha suhtautuu siihen, että sopimuksessa oleva pelaaja harjoittelee ihan toisen joukkueen kanssa. Mitä jos tapahtuu vaikka loukkaantuminen? Todella erikoista tai sitten sopimus astuu voimaan vasta myöhemmin. Ei tätä voi muuten selittää.
 

PalloJofa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Minun silmiini näyttää siltä, että ainakaan Prahaan Kapanen ei ole menossa. Joukkue tosiaan harjoittelee tällä hetkellä Suomessa ja ohjelmassa oli myös nuo jo mainitut harkkapelit. Iltamakasiinin tietojen mukaanhan Niko olisi liittynyt Prahan harjoitusvahvuuteen juuri nyt joukkueen Suomen leirillä, mutta näin ei selvästikään tapahtunut. Toki tässä voi olla jokin hämärä kuvio, mutta en usko, että Niko olisi Kerhon reeneissä kun mukamas tuleva joukkue leireilee Suomessa.

Taisi olla mukiketjussa kun jotkut huuteli varman oloisesti Nikon pelaavan ulkomailla ensi kaudella. Kuitenkaan "tiedolle" ei ollut mitään perusteita eikä lähdettä sen enempää kuin tietoa Nikon tulevasta osoitteestakaan. Jos tästä aiheesta on jollain ihan oikeaa tietoa, voisi nyt iskeä faktat tiskiin ihan lähteiden kera. Ei tarvitsisi itsekään täällä käydä tarkistelemassa vartin välein, josko jollain olisi heittää jotain huhua. Menee kesäloman viimenen viikko ihan pilalle tämän hermoilun takia.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Miksei Schira ollut jäällä?

Tätä ihmettelin itsekkin, mutta voihan se olla, että saapuu vaikka vasta tällä viikolla maahan. Itse tässä nyt pyöriskelen vapaiden kunniaksi muutaman päivän hallilla joten seurataan tilannetta, että ilmestyykö mukaan.

Näin yleisestikkin tein muutaman havainnon kun seurailin Raution valmennusta ja sitä tyyliä miten valmentaa. Esim. jos verrataan vaikka Rindelliin niin Harri ei kauheasti reenien aikana itse opastanut pelaajia kuten ei myöskään Atukaan sitä kauheasti harrastanut vaan luotti muihin koutseihin ja keskittyi valvomaan yleisesti toimintaa. Rautio näytti aika paljon opastavan itse pelaajia, että "Älä mene sinne ja tee näin eikä noin miten äsken teit" tyyliin. Rautio muutenkin näytti suosivan aika suoraviivaista kiekon ylös tuomista, kuten hyvänä esimerkkinä tästä oli se kun huusi Kärmeniemi-OPG parille "Se pakki pakki tehdään maksimissaan sen kaksi kertaa eikä perkele haudota sitä kiekkoa", kun nämä heittivät pakki pakki syöttöjä 3-4 kertaa ennen kuin avasivat peliä 5vs5 harjoituksessa.

Mutta näin kaiken kaikkiaan aika paljon oli samoja harjoitteita kuin mitä Selin käytti ja Rautio näyttikin suosivan aika suoraviivaista pelaamista. Puolustus suuntaan taasen HPK näytti puolustavan aluetta eikä miestä ja tällä tarkoitan sitä, että jokaisella pelaaja on omalla puolustusalueella paikka missä seisoo ja tämän paikan ympärille luodaan ns. kuvitteellinen ympyrä eli jokaisella puolustavalla pelaajalla on oma alue ja aina kun vastustajan kiekollinen pelaaja tulee tälle alueelle niin kyseisestä alueesta vastaava HPK:n pelaaja antaa vastustajan kiekolliselle pelaajalle paineen.

ps.Anteeksi jos selitin hankalasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös