Ketjukoostumukset kaudella 2021–2022

  • 248 039
  • 2 027

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Peukku Gardinerille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Turusen poissaolo kertoo siitä, että jotain loukkia siellä on päällä. Puolustus on niin haavoittuvainen, että Motinin menetys tuntuu isosti.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK tänään:

Innala - Koivistoinen - Pakarinen
Auvitu - Schmaltz

Tallberg - Broadhurst - Gardiner
Kotkansalo - Jardine

Hirvonen - Paajanen - Palola
Winberg - Karjalainen

Salomäki - Wirtanen - Dyk
Väänänen (13. hyökkääjä)

Halonen
Vinni
Ahonen, Motin ja Lyytinen poissa? Pitääkö olla huolissaan? 3 pakkia yhdeksästä puuttuu.

Turusen puuttumisen kokoonpano kestää mutta Ahonen ja Motin tärkeitä kun tiukkaa vääntöä luvassa. Lyytinen myös paransi pudotuspelejä kohti.

Taposen puuttumisesta olen todella ihmeissäni. Vaikea uskoa että Vinni kylmänä maalille toimisi muutoin kuin tuurilla.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pakisto ei vakuuttanut aiemminkaan ja nyt motin, Mauno ja lyytinen pois. Tosin lyytinen ei välttämättä olisi ollut kokoonpanossa. Tässä osastolla annetaan turhaan tasoitusta.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo kuudella pakilla lähteminen ei ole omaan mieleen hyvä asia. Nykyisillä Liigan "mitä vaan voi tulla"-säännöillä yksi pakki suihkuun ja sitten mennäänkin peli viidellä.
Ja samaa myös tuossa, että ei ole Roopea kakkosveskana. Haloselle joku loukki pelissä ja sitten pistetään junnu kovaan paikkaan.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaaha tänään taas saadaan nauttia kun pari Kotkansalo-Jardine koomailee.

Harvoin muiden kirjoitukset isosti jaksaa vituttaa, mutta tällaiset urpoilut, joissa etukäteen dumataan omia pelaajia voisi vaikka työntää sinne minne aurinko ei paista.

Kyllä TPS tuolla porukalla pitäisi pystyä kaatamaan, vaikka etenkin Motin on paha menetys pelaavasta kokoonpanosta.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Veikkaan että pakistossa sairastumisia sillä Ahonen ja Motin ei avauksesta huilaisi. Toivottavasti molemmat jo tiistaina mukana.

Turunen rotaatiossa ihan fiksu valinta. Innala ja Tallberg ansainneet paikkansa kuten Hirvonen sekä myös oikeat laiturit. Ehkä toki Salomäki - Wirtanen/Väänänen olisi voinut olla kova nelonen.

Veiklaan että himassa nelosessa on Åsten ja Karvinen mukana.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Harmillisia poissaoloja pakistossa, olisi mun kokoonpanoihin menneet kaikki Motin, Lyytinen ja Mauno.
Lyytinen on parantanut sit sen surullisen Ipa matsin ja siitä seuranneen viltittämisen.
On vielä kaukana omasta parhaastaan mut on kyllä viimeaikaisilla otteillaan kumminkin plus merkkinen pelaaja.
Ei tossa pakistossa liikaa taitoa/juonikkuutta ole.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Eikö tuosta vitun lepakkokeittokuumeesta ikinä päästä eroon? Ei saatana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Maalivahti peluutuksesta arvaan sen verran, että valmennuksessa tiedetään jotain mitä Jatkiksen oraakkelit eivät tiedä. Arvaukseni on, että Taposelle halutaan pitää pelituntumaa yllä Espoossa, jos käy niin huonosti että Halonen loukkaantuu. Vinni penkillä siksi, että jos loukki Haloselle tulee kesken matsin, niin nuori mies on näyttänyt harkoissa sellaisia otteita että pystyy klaaraamaan matsin loppuun. Ja siksi myös penkillä että tietää ja näkee mihin joutuu ja saa kokemusta liigapelitunnelmasta yms.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Jaahas, koronaanko tää taas kaatuu. Tuliko Turusen mukana Venäjältä vai onko taas vaan huonoa tsägää. Huterat odotusarvot heikkeni entisestään. Tsemppiä kuitenkin joukkueelle.
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Motinin ja Ahosen poissaolo huono juttu, kumpaakin tarvittaisiin nyt. Jardinella isot saappaat täytettävänä nimenomaan virheettömän pelin osalta. Missäköhän Lyytinen?

Åsten ja Karvinen varmaankin vaan rotaatiossa, mutta en kyllä usko että Turusta pidettäisiin rotaatiossa vaan tuliko siinä Jukurit-pelissä jotain loukkaantumista sitten koska ei pelannut Lukkoa vastaan myöskään? Tai sitten on korona iskenyt ja sehän saattaisi pahimmillaan tietää sitä että kausi paketissa. Olisi iso menetys kyllä, mutta ei nyt jinxailla tän enempää vaan toivotaan että olisi takaisin askissa huomenna.

Isoin menetys tietysti penkin takana; mielenkiintoista nähdä miten saadaan kauden tärkeimmät pelit käyntiin ilman Peltosta. Tilkasen komennossa mennään hmmm...

Hitto että jännittää jo!
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Katselinkin tuossa viikolla kun Peltonen oli paistattelemassa ilman maskia ja turvavälejä yhteistyökumppaneille tarkoitetussa tilaisuudessa. Luulisi, että oltaisiin vähän varovaisempia ennen pleijareita. Kyllähän tässä iso riski on, että kohta puoli joukkuetta taas sivussa.
”Iso riski”. Vaikka sen tartunnan voikin saada oireettomana sairastettuna nopeastikin uudestaan niin se, että puolijoukkuetta saisi koronan uudestaan parin kolmen kuukauden sisään on todella epätodennäköistä. Ei se immunuunivaste suoraan 100%->0% mene, vaan se laskee yksilöllisesti hiljalleen. Osa ei saa koronaa enää ikinä uudestaan. Yksittäistapauksia voi tulla jossa korona sairastetaan uudestaan vaikka olisi jo tässä lähikuukausien sisällä sairastettu. Ei HIFK:llakaan noin huonoa tuuria ole.

Joka tapauksessa leveyttä meillä on onneksi hyvinkin paljon joukkueessa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei HIFK:llakaan noin huonoa tuuria ole.

Vaikka en muusta kirjoittamastasi olekaan eri mieltä, niin tähän on pakko kommentoida, että jos jotain tässä on vuosikymmenien aikana tämän seuran kanssa oppinut, niin se on kyllä nimenomaan se, että juuri HIFK:lla voi käydä se kaikkein absoluuttisin huono tuuri, mitä maa päällään kantaa.

Mun kirjoissani Peltosen poissaolo ei ole maailmanloppu, koska pystyy kuitenkin pitämään joukkueeseen yhteyttä tarvittaessa vaikka kesken pelin. Ja Ville palaa sitten, kun oireet antavat myöden. Jos hyvin käy, niin jo tämän sarjan aikana. Motinin poissaolo sen sijaan on iso miinus, sillä hän pelaa alivoimaa eikä hänen tasonsa juurikaan heittele, toisin kuin kaikilla muilla pakeilla. Lisäksi uskon, että henkisesti Motin on nimenomaan juuri pakistolle tärkeä. Vähän niin kuin pakkien faija.

Mutta, eipä tässä sota yksittäisiä miehiä kaipaa, vaan joukkueena mennään. Jokainen hoitaa oman tonttinsa ja pelaa niin, ettei järjestele mitään superylläreitä omalle kentälleen, niin kyllä tästä sarjasta pitäisi ja pitääkin selvitä voittajana.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minkä verran tuo Hirvonen-Paajanen-Palola on pelannut yhdessä tällä kaudella? Toki Palolan loukkaantuminen sotki kuvioita. Tuota ketjua kaavailin yhteen kauden alussa. Roolitus ja kyvykkyys ovat tuossa ketjussa kohdillaan kyllä!

Hurja hyökkäys teillä! Ykkösketju on ihan dreamteam -osastoa tähän sarjaan. Samoin nelosketju on jotain sellaista, mitä ei ole vähään aikaan Liigassa nähty, jos koskaan.

Puolustus on mestariehdokkaalle heikohko, mutta hyökkäys paikkaa.

Tiedän, että luotatte Haloseen. Kapea tuo mokkeosasto teillä nyt kuitenkin on. Toivotaan, että Halonen pysyy kunnossa ja suorittaa kovalla tasolla. Toivon HIFK-Kärpät kohtaamista vielä tälle kaudelle, enkä puhu pronssipelistä.

Edit. Ja tosiaan Turunen vielä sivussa, huhhuh!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös