Ketjukoostumukset kaudella 2017–2018

  • 212 706
  • 1 255

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Salmela yllätä meidät ja pelaa kauden paras pelisi!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Millä ylivoimakentällisillä hifk pelaa?
Ne ovat vaihdelleet jonkin verran. Muistaakseni viimeksi sitä pelattiin niin, että viivassa oli Kaski- Eronen tai sitten takakolmiolla, jossa olivat Rask-Heiskanen- Thorell. Muut, jotka pelasivat yvtä olivat Tyrväinen, Sopanen, Carlsson, Malinen sekä Haataja.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Salmi olis ollu Tepon tilalle kyllä nyt parempi vaihtoehto kun Salmela, mutta voihan Salmikin olla rikki tietysti.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Oishan sitä 100X mielumminen nähnyt Salmen, kun Salmelan kokoonpanossa, mutta edelleen suurin riski on Mr. Varakas. Mitkään yksittäiset hyvät vaihdot tai edes pelit (runkosarjan lopussa) ei vie pois herran jatkuvaa hasardialttiutta, kun yrittää pelata hyökkäyssuuntaan liian nerokkaasti yli omien taitojensa. Kun itse puolustuspelaaminenkin on sanalla sanottuna surkeeta, ei tällaiset tiukat ”yhden maalin pelit” vaan kestä Villen kaltaista kannattajan painajaisunta kentällä.

Mutta kaikesta huolimatta! Ukkojen puutteessa (?) jos ei ketään muuta ole. Ei siis kukaan muu kauden aikana vierailleista rotaatiopakeista ole käytettävissä, niin kyllähän Vito on laitettava kentällä ennen Finleytä, jolla ei ole pahan loukkaantumisen jälkeen yhtään minkäänlaista pelituntumaa. Uskomatonta, että sanoin tuon ääneen, mutta faktahan se on, kaikesta Varakkaan aiheuttamasta antipatiasta huolimatta.

Tänään samanlainen täyshönkä päälle alusta asti, kun maanantaina. Luistellaan, revitään, raastetaan, taistellaan ja taklataan Jypistä mehut pois, niin eiköhän sieltä ne voittoon tarvittavat maalitkin synny. Edellyttää todennäköisesti sen, että Lankinen ei taas päästä yhtä maalia enempää, mutta siihen on aika hyvä luotto. Ja jos kaikki menee päin persettä ja päästääkin kaksi, niin sekin on kestettävissä.

Pitkät neljä tuntia matsia odotellessa..
 

444

Jäsen
Salmi olis ollu Tepon tilalle kyllä nyt parempi vaihtoehto kun Salmela, mutta voihan Salmikin olla rikki tietysti.
Toisaalta voi myös olla, että Selin haluaa jalkoja kentälle, ja niitä Salmelalla on Salmea enemmän. Ja kenellä tahansa enemmän kuin Vitolla, mutta toki yhtään peliä ei suoranaisesti häneen olla hävitty, joten ehkä en suolaa enempää...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ehkä Salmelan minuutit tulevat olemaan aika maltilliset, kuten viimeksi kun oli kokoonpanossa mukana. Tämä lisää todennäköisesti Varakkaan peliminuutteja... Varakkaan tehotilasto näyttää muuten +2 <-tämä tilasto ei poista pelaajan virhealttiutta.

Ei meripoijua voi ottaa enää tässä vaiheessa mukaan, se kokeilu olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin.

e. Ei ole tänään yonkman mukana...
 
Viimeksi muokattu:

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Luulen, että tässä haettu nimenomaan luisteluvoimaa. Salmi eikä Finley luisteluvoimassa pärjää Salmelalla ja tänään halutaan varmasti lähteä omista nopeasti pois.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Voisiko Joe jopa tänään olla mukana kun eilen pääsi lämmittelyynkin messiin.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopanen on ollut niin yössä, että toivottavasti tänään tulee tuoreempia jalkoja tilalle. Ahtola, Tamminen tai joku junnu.

Nykopp olisi tärkeää saada mukaan, ihan sama kenen tilalle. Vaikka Mieholle meinasi käydä karmea kämmi eilen kolmannen erän lopulla, niin muuten pelannut hyvin. Malinen oli eilen huonoin sentteri.

Salmela ei ollut eilen huono ja otti kiekollisena hyvin roolia takaa-ajossa, mutta olisi se Teppo Miihkali silti mukava lisä pakistoon.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Malinen oli eilen huonoin sentteri.
Kyllä Malisen huonoudesta menee paljon Sopasen piikkiin, joka nykyisellä touhullaan tuhoaa ketjun kuin ketjun. Malinen ei ole ikinä ollut mikään hyvä luistelemaan, ja kun viereen on laitettu Sopanen, joka tällä hetkellä ei ota yhtään spurttia niin varsinkin puolustuspäässä tämä ketju on helisemässä. Malisen peli oli ihan erinäköistä, kun vieressä olivat Rask ja Lennu.

Jos Nykopp sattuisi palaamaan tänään niin luonnollisesti Sopasen pitäisi olla ensimmäinen poppareilla laitettava, mutta kun Varakaskin on saanut perseillä 5 peliä niin veikkaan, että valinta tehtäisiin Miehon ja Jääskän välillä. Tällöin siirtäisin Miehon laitaan ja Jääskän paikan ottaisi Nykopp.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Engberg sisään -> Sopanen ulos. Pidän tästä ratkaisusta erittäin paljon.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Yllättävän kauan siinä menikin että Sopanen tiputettiin pois. Tällä hetkellä hyvä ratkaisu. Käyttöä löytynee (toivottovasti) myöhemmin.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Malisen huonoudesta menee paljon Sopasen piikkiin, joka nykyisellä touhullaan tuhoaa ketjun kuin ketjun. Malinen ei ole ikinä ollut mikään hyvä luistelemaan, ja kun viereen on laitettu Sopanen, joka tällä hetkellä ei ota yhtään spurttia niin varsinkin puolustuspäässä tämä ketju on helisemässä.
Tämä on varmasti aivan oikea huomio. Tallberg hyvin luistelevana pystyy paikkaamaan paljon, mutta ei se riitä. Niinpä otan ilolla vastaan Engbergin tähän ketjuun. Oikea ratkaisu ja Tepon paluu myös erinomainen asia.

Paras mahdollinen kokoonpano tähän peliin.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllähän nuo muutokset kerrottiinkin mutta laitetaan viellä koko jengi, IFK tänään:

Petrell - Tyrväinen - Haataja
Heiskanen - O'connor

Thorell - Karlsson - Rask
Eronen - Teppo

Tallberg - Malinen - Engberg
Kankaanperä - Kaski

Åsten - Mieho - Jääskä
Varakas (7.p)

Lankinen
Engren (varalla)
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Ihan hyvä sekin, että HIFK:lla aloittaa tuoreempi maalivahti tänään. Engren urakoi eilen Jyväskylässä pitkän illan. Eilen huilanneet Teppo ja Engberg tuovat tuoreempia jalkoja. Toisaalta Yonkman tuo JYP:lle "tuoreita" jalkoja. Kolahtanut Tuppurainen ei tänään pelaa, vaikka pelasi eilen pelin loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös