Ketjukoostumukset kaudella 2012-2013

  • 106 538
  • 421

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt jotain järkeä kumminkin nuohin kriittisiin kommentteihin, jopa minä ymmärrän sen miksi tänään 2-ketjussa pelaavat Koskinen-Jasu-Koskenkorva! No sanon ääneen, vaikkei nämä kyseiset herrat ole esittänyt sitä mitä heiltä on odotettu(edes puollustus suuntaan) niin onhan tässä selvästi Ristolla takana pimentää Barkovin kenttä?

Ajatuksena tämä saattaa olla hyvä mutta Kovanen-Caldwell pari hoitaa vastustajalle ne pari häkkiä kun osuvat kuitenkin Barkovin kenttääkin vastaan jossain vaiheessa.
 

lebak

Jäsen
On hyvin todennäköistä, että Tikkanen ottaa huilia muutamia päiviä ja ehkä pelin tai kaksi. Tämä avaa taas hetkellisen ikkunan Virtaselle, jolle on sitä peliaikaa ruinattu. Jos pelaamaan pääsee, todennäköisesti ottaa myös vierelleen Oton tasapainottamaan puolustuspäätä.
 
Koskenkorva on Lukolle tällä hetkellä valtava rasite.
Caldwellin ketjussa puhuttiin siitä, mitä Lukko saisi aikaan yhtälöllä Caldwell, Koskenkorva, Koskinen ulos + 250.000 euroa, jotka on jäljellä palkkabudjetissa.

Sopii tietysti kysyä, mitä peluutuksessa ja pelitavassa on vikana, jos Viime kaudella 59 ott. 17+14=31 +7 tehot kirjannut kaveri pääsee tällä kaudella tasaisen vauhdin taulukolla tehohin 45ott. 0+3 -15 ??!!

Ei siis pelkästään pelaajan vika. Mutta jotakin muutoksia on joukkueen sisällä tehtävä. Risto Dufvan exit olisi ykkösvaihtoehto edelleen. Tappara-voitto ei muuttanut tosiasioita.
 
Järkyttävää, jos valinta on Rantanen. Mies vailla minkäänlaista tulevaisuutta Lukossa.
Nyt, jos koska on tilaisuus nostaa pelaavaan kuusikkoon oma lupaava junnu. Ja lisäksi saadaan rightin pakki jokaiseen pariin. Nimi on Tommila. Juho Tommila.

1.pari
Jesse Virtanen Philip Larsen
2.pari
Otto Honkaheimo Juho Tommila
3.pari
Ryan Caldwell Matt Generous

Huikeeta. Ois kova. Nyt on Ristolla näytön paikka.
 
Jos saa hetken haaveilla. Ja saahan sitä - niin huomenna Ilvesta vastaan jäälle kaartaisivat nykytiedolla loukkaantuneiden pysyessä sivussa:

1.
Janne Keränen Frans Nielsen Mikkel Bödker
Jesse Virtanen Philip Larsen
2.
Filip Riska Justin Azevedo Arttu Ilomäki
Otto Honkaheimo Juho Tommila
3.
Charles Bertrand Juhani Jasu Teemu Nurmi
Ryan Caldwell Matt Generous
4.
Petri Koskinen Jarkko Kauvosaari Kimmo Koskenkorva

Petri Vehanen am.
Simon Nielsen
 
Suosikkijoukkue
Lukko
1.
Jesse Virtanen Philip Larsen
2.
Otto Honkaheimo Juho Tommila
3.
Ryan Caldwell Matt Generous

Jos näillä pakeilla lähdettäisiin huomiseen peliin niin veikkaan että pakkaa ei sekotettaisi vaan olisi kuitenkin näin:

1. Caldwell - Tommila
2. Honkaheimo - Virtanen (Pelanneet jo yhdessä ja hyvin toimii)
3. Larsen - Generous (Tainneet Larsenin tulon jälkeen pelata lähes kaikki pelit yhdessä)
 
Kyllä tuokin käy. Aletaan lähestyä ideaalia tilannetta, kun
saadaan vielä Caldwell vaihdettua oikeaa Pohjois-Amerikan apuun!
Omat tulevaisuuden pelaajat kasvamassa korkoa kovien parien rinnalla.
Juuri tätä taustaa vasten olisin toivonut Caldwellin ja Generousin pelaavan parina. Ja Virtasen hyötyvän NHL-hehkusta Larsenin rinnalla.
Siinä ois vielä mennyt tyylikkäästi kaikissa pareissa kätisyydet L-R.
 
Juho Tommila saa paikan Philip Larsenin viereltä.
Hieno juttu. Toivon rohkeaa esitystä.
Myös Jesse Virtanen mukana. Hänkin hyvällä paikalla kapteenin rinnalla.
Ja toiveeni oli kuultu myös Caldwell-Generous parissa.

Ainoa valtava kysymysmerkki on 2.ketju, jossa paahtavat kädetön, jalaton ja päätön. Koskinen, Jasu ja Koskenkorva. Miten voi perustella Arttu Ilomäen jatkuvan nelosketjutuksen, jos mies on lähtökohtaisesti yv-sentteri?
Miten voi perustella ylipäätään pelaavan kokoonpanon paikan miehelle, jonka keskimääräinen peliaika on n.13 minuttia per matsi, tehot 0+1,-5 ja lähtökohtaisesti tulosyksikön mies.??!! Ei millään muulla kuin vahvalla suosikkiasemalla ja kaveruudella. Sama yhtälö pätee Koskiseen. Miksi näiden miesten sijaan ei satsata tulevaisuuteen(ja samalla nykyhetkeen, sillä Elo/Kangasmäki/Stach ajasivat varmasti asian, paremmin)??!!
En voi ymmärtää.
Kun NHL-sopu lähipäivinä syntyy, ollaan täydellisesti, syvällä pimeässä paikassa, josta meitä ei ulos johdata ainakaan Risto Dufva. Lisääaikaa aseettomalle valmennukselle tuoneet tanskalaiset lähtevät ja kaikki näkevät, että kuninkaalla ei ole vaatteita ensinkään (vrt.vanhaan kansansatuun).

Mitään reagointeja pelaajapuolella ei ole tätä silmälläpitäen tehty. Osan täälläkin kirjoittelevan porukan mukana ollaan vain toivottutoivottu ja uskoteltu, että kyllä ne asiat järjestyy. Ei se niin mene!

Karua faktaa on se, että jos parhaillaan käynnissä olevat neuvottelut tuottavat tulosta näyttää Rauman Lukko (mestari 2013?) seuraavalta(ja jätetään vielä sivuun kokoonpanosta tällä hetkellä loukkaantuneet):

Riska Azevedo Nurmi
Generous Caldwell

Koskinen Jasu Koskenkorva
Honkaheimo Virtanen

Keränen Ilomäki Elo
Rantanen Tommila

Kangasmäki Kauvosaari Bertrand

- hyvää: nuoret Virtanen/Tommila
- huonoa: Caldwell pitää saada vaidettua laatupuolustajaan, katsokaa nyt noita tulosyksikköjä!!! Koskinen/Koskenkorva voidaan samantien vaihtaa vaikka kaksikkoon Stach/Laaksonen - homma muuttuu ainoastaan parempaan, Tukosen/Pesosen varaan ei voi laskea mitään. Pesosen edellinen, lähelläkään täysi kausi oli 08-09. Tukosella 09-10. Miehet on romuna - ja vaikka potentiaali on hyvä, ottaa maksimien irti saaminen ainakin sellaiset 20 ottelua täyttä, tervettä pelaamista. Kuinka todennäköistä?
Tikkanen ja Kovanen palaavat aikanaan. Ei suurta merkitystä kokonaisuuteen. Molemmat pettymyksiä 12-13 kaudella. Molemmat lähtevät Lukosta kauden jälkeen. Tommila/Viirlas kaksikolle peliaikaa, jatkosopimukset Azevedolle & Virtaselle & näytön paikan saaneelle/sen käyttäneelle Elolle.
Ulospäin jatkuvista sopimuksista Laaksonen, Koskenkorva, Näppi, mahdollisesti myös Kangasmäki.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos ylemmät kentät olisi kunnossa, ei olisi välttämättä huono asia nähdä kolmosta muodossa Laaksonen/Kangasmäki-Ilomäki-Stach ja nelosta muodossa Kangasmäki/Laaksonen-Kauvosaari-Riska. Mutta jos ylemmät kentät olisivat Koskinen-Jasu-Koskenkorva ja Keränen-Azevedo-Nurmi niin ne eivät ole tarpeeksi hyvässä kunnossa. Kangasmäkikin pelasi sinänsä hyvin kun sai pelata vähän enemmän, kannattaisi sekin kortti katsoa loppuun.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän päivän ottelun kokoonpanossa on taas useita muutoksia, jotka näyttävät tietyiltä osin varsin hyvältä:

Nurmi Azevedo Tukonen
Tikkanen Caldwell

Koskinen Riska Koskenkorva
Honkaheimo Virtanen

Keränen Nielsen Bödker
Larsen Generous

Bertrand Jasu Kauvosaari

Vehanen
Nielsen

Mullistavaa on erityisesti Riskan tiputtaminen pois ykkösestä sekä Jasun pudottaminen nelosen keskustaan. Molemmat pitkään odotettuja muutoksia. Nurmi on pelannut ihan hyvin ja mielestäni ansaitsee paikkansa ykkösen laidassa tarjoten lisää maalintekopotentiaalia Riskaan verrattuna.

Tuo nimellinen kakkosvitja sen sijaan kyllä hämmentää - voiko tuo kolmikko saada aikaan maalia? Lisäksi samalla, kun Riska pelaa keskellä, on hyvin esiintynyt Ilomäki syömässä poppareita. Ei näin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän päivän ottelun kokoonpanossa on taas useita muutoksia, jotka näyttävät tietyiltä osin varsin hyvältä:

Nurmi Azevedo Tukonen
Tikkanen Caldwell

Koskinen Riska Koskenkorva
Honkaheimo Virtanen

Keränen Nielsen Bödker
Larsen Generous

Bertrand Jasu Kauvosaari

Vehanen
Nielsen


Tuo nimellinen kakkosvitja sen sijaan kyllä hämmentää - voiko tuo kolmikko saada aikaan maalia? Lisäksi samalla, kun Riska pelaa keskellä, on hyvin esiintynyt Ilomäki syömässä poppareita. Ei näin.

Toivoisin tosiaan Koskisen ja Koskenkorvan laittamista katsomoon. Tilalle löytyisi nuoria pelimiehiä Ilomäestä alkaen. Olisi myös satsaus tulevaisuuteen. Koskisen ja Koskekorvan kehityskäyrät kun näyttävät rajusti alaspäin.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kyllä Riskalla tarvitsee olla joku pykälä tulosyksikössä pelaamisesta, ei tätä muuten voi käsittää. Ilomäki on peliä rakentava taitava sentteri, Riska ei. Nyt meillä on kaksi nelosketjua + Azevedo+Tukonen ja juutit. Ei tosiaankaan näin. Tuo takiaispallojen ja hirvikärpästen ketju voisi olla kohtuullinen nelosketju, mutta Ranskis-Junnu-Kauvo on jo nelosketju ja mieluummin katson noita kolmea kuin kuin KRK-ketjua. Missä on meidän silloin tällöin maaleja tekevä lupaava kolmonen?

Kangasmäki-Ilomäki-Laaksonen/Elo kelpaisi itselle, nähdään että onko nuo laiturit kykeneviä kunnolla Liigaan vai ovatko tulevia mestisjyriä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Sangen erikoista kyllä. Ilomäen ympärille saisi hyvän ketjun, esimerkiksi Riska ja Koskenkorva laidoilla kuulostaisi ihan hyvältä.

Nurmi-Azevedo-Tukonen

Keränen-Nielsen-Bödker

Riska-Ilomäki-Koskenkorva

Bertrand-Jasu-Kauvosaari

Ehkä Koskista nyt halutaan peluuttaa ja tehdä sitten päätöksiä tryoutin suhteen. Jos minä olisin niin...
 
Duoda, duoda.
Joo, ensinnäkin: Hienoa, että Tukonen on jälleen pelikunnossa. Toivotaan ja uskotaan, että tällä kertaa mies saa rytmistä kiinni ja paikkat kestävät!
Nurmi oli hyvä Azevedon rinnalla niin Tapparaa, kuin Ilvestäkin vastaan. Lähtökohtaisesti Nurmi ei ole ykkösketjun laituri.
Kolmosketju on lyömäase, jolle lankeaa iso vastuu illan Kärppä-pelissä.
Nelonen - Jasu on nyt oikealla paikalla. Puolustavan ketjun keskellä.

MUTTA - härregud, mikä kakkonen!!! Vain Risto Dufva voi rankaista raumalaisia tällä tavoin. Petri Koskinen, Filip Riska ja Kimmo Koskenkorva. No, okei periaatteessa tämä on tiestysti kolmonen, mutta suhteettoman paljon kaverit saavat peliaikaa suoritustasoon nähden. En puhu Riskasta.
Ilmoitetun kakkoskentän laitureiden tehot ennen illan ottelua:
Kimmo Koskenkorva 16 ott. 0+1, -5 (peliaika n.13min/ott)
Petri Koskinen 6 ott. 0+1, - 2 (peliaika n.11:30/ott.)
Näytää heikolta. Lasketaan kakkosen laitojen lukemat yhteen, jos olisi siinä valossa tarkasteltuna vakuuttavampaa:
Kosk & Kosk 22 ottelua 0+2, -7 WTF???
Miksi nämä miehet pelaavat ja Stach, Elo, Kangasmäki ja Ilomäki istuvat katsomossa ja lainapesteillä pitkin maakuntia ? Kuka voisi valaista asian, niin, että sen kaltaiseni perusjunttikin ymmärtää? Miksi raumalainen kiekkoväki antaa Risto Dufvan tehdä tämän? Miksi kukaan ei puutu asiaan? Onhan meidän jotain voitava tehdä? Ei tämä voi näin mennä!
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nii, olisiko tuossa nyt kuitenkin ajatuksena ettei numero ketjua pahenna tai paranna. Järjestys on mitä on, mutta uskon (vahvasti siis toivon) että ketjut oikeasti ovat:

1 / 2. Keränen Nielsen Bödker

1 / 2. Nurmi Azevedo Tukonen

3 / 4. Bertrand Jasu Kauvosaari

3 / 4. Koskinen Riska Koskenkorva.

Näin yritettäisiin saada Kärppien kahta parasta ketjua jumitettua ja nollattua.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Peluutuksen suhteen mielenkiintoinen pointti oli se, että Turrisin ketju pelasi käytännössä aina Nielsenin ketjua vastaan. Ja se oli nimenomaan Aravirta, joka sen näin päin peluutti. Dufva ei tähän reagoinut. Saattaahan se olla, että se oli myös Dufvan mielestä paras vaihtoehto. Jos ei ollut Dufvan mielestä paras vaihtoehto, niin olen pettynyt. Kotikaukalo! Tekihän Nielsenin ketju kaksi maalia, mutta takkiin tuli.

Muiden kuin Nielsenin kenttien pelaamisessa ei ole kyllä mitään merkkiäkään maalien tekemisestä. Esimerkkeinä herrat Jasu ja Bertrand, molemmilta odotettiin isoa tasonnostoa nimenomaan pisteiden muodossa tälle kaudelle. Onhan Dufvan touhu aina ollut sitä, että joukkueessa on yksi (joskus jopa kaksi) kenttää jotka ratkovat pelejä ja muut ihmettelevät vieressä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Laitetaan nyt vaikka tänne. Eli Rantasen Anssi ei ole tänään Hokin kokoonpanossa joten tarkoittaisiko tämä sitä että Anssi on kutsuttu takaisin Raumalle ja korvaa Virtasen Tappara -peliin. Näinhän siinä aina käy.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei vaan tahdo löytyä kokoonpanoja, joihin RD olisi tyytyväinen. Tukonen on nyt tanskalaisten kanssa, johon jo siirtyi kesken Kärpät-ottelun.

Keräsen paikka on nyt nelosessa, jossa tuloksen teko on vaikeaa. Nopeasti se paikka taas muuttui, vaikka Keräsen vika Kärpät-tappio ei ollutkaan.

Azevedo saa Riskan vierelleen, eikä siis toiselta puolelta löydy Tukosta. Nurmi on vähän siinä ja tässä, koska luistelutaito ei ole Tukosen tasoa. "Aseveli" kylläkin tarvitsisi jonkun snaipperin rinnalleen, mutta Nurmi ja Riska eivät sitä välttämättä ole. Nurmi kylläkin tekee niin pirusti töitä illasta toiseen, että sillä tavalla hänen pelipaikkansa on perusteltu.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Millon muuten Koskisen try-out päättyy? Maaliskuussa? En muista muuta kuin että alkukaudesta uutisoitiin alunperin Marraskuun maaottelu-taukoon ulottuvaa koeaikaa jatketaan loukkaantumisen vuoksi, mutta minne asti?

Onkohan Lukko lanseerannut uuden try-out muodon? Pelaa meillä kausi ja sitten katsotaan? Try-outin pykälissä on tietenkin kohta "pakko-peluutus".

Ei siinä mitään, Koskinen on ollut parempi kuin Coscencorva. Tähän ei kylläkään paljoa vaadita.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja olen melko varma siitä asiasta että Koskinen lunasti viimeistään viime lauantain Tappara-pelin syöttöpisteellään loppukauden plus tulevan kauden mittaisen sopimuksen.
 

luimuri

Jäsen
Lukolla kun on ollut tapana tiivistää kolmeen ketjuun viimeistään kolmannen erän alkaessa niin nyt ne voisikin koittaa niin päin, että ottelussa panostetaankin alkuun ja aloitetaan tiivistettynä. Lukolta maaleja ei tee muut kuin Azevedon ketju ja Nielsenin ketju niin Lukko voisi koittaa seuraavassa ottelussa peluuttaa alussa näitä kahta ketjuja niin paljon kuin mahdollista. Täysi panostus Ilomäki-Azevedo-Tukonen ja Niesen-Bödker-Keränen akseleihin ja muut jämäketjut käyvät välillä hieman lepuuttamassa ja hoitavat alivoimat.
Lukon päästessä mahdollisesti johtoon Dufva jäädyttää peliä ja alkaa peluuttaa kaikkia ketjuja tasaisemmin. Ei tuo paska touhu ainakaan huonommaksi voi mennä, joten tuolla kokeilulla tuskin mitään ainakaan häviäisi.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ja olen melko varma siitä asiasta että Koskinen lunasti viimeistään viime lauantain Tappara-pelin syöttöpisteellään loppukauden plus tulevan kauden mittaisen sopimuksen.

Se on nyt selvä että sopimus sieltä tulee. Lukko tarvitsee vielä yhden vitosketjun pelaajan joka on takiaspallo, av-spesialisti ja tarvittaessa kykenee tekemään maalin.

Koska Lukossa ollut tryoutlainen on viimeksi jäänyt ilman sopimusta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös