Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ketjukoostumukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Red Label, 06.08.2016 klo 23.07.

 1. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Just pähkäilin että teenkö perinteiset tulosvedossa. Pelaisi Jypiä suunnilleen noilla lukemilla ja ottaisi ilolla vastaan HIFK:n voiton. En mä taida jaksaa. Musta tuntuu, että Jyp haluaa niitä pronsseja enemmän kuin HIFK - ja olen mielelläni väärässä.
   
 2. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen ei pelaa?
  Voitto tulee, 1-4.
  Ja taas ollaan tyytyväisiä.
   
 3. bobby_halkidis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Heräsin tähän kauteen sen verran myöhään katsojana, etten ollut nähnyt kuin muutaman kokonaisen matsin ennen pleijareita (enkä halunnut allekirjoittaa palstan valistuneita kommentteja), joten näitä pelejä on leimannut naiivi lapsenusko pelitavan toimivuudesta tiukan paikan tullen ja että pelaaminen asettuu lopulta uomiinsa muistuttaen viime vuoden pleijareita. Kyseinen lapsenusko kantoi hyvin kaksi ekaa kierrosta ja haluan uskoa näin edelleen. Ilman perinteistä mörköä IFK olisi nyt finaalissa ja toisessa skenaariossa JYP olisi päihitetty välierissä niin nyt tehdään sama pronssipelissä. Luotan Stögön ihmisjohtamiskykyihin ja Juhiksen haluun ratkaista.
   
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Eronen pois, mahdollisuus voittoon on siis olemassa.
   
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Taisi muuten hyvinkin pitää paikkaansa se käsivamma tuossa Tappara-sarjassa. Katselin tossa jokin aika sitten koosteita HIFK-TPS peleistä, ja olihan se Erosen suorittaminen siinä ihan erilaista vääntötilanteissa ja syötöissä/vedoissa. Mutta miksi piti peluuttaa Erosta väkisin, kun olisi voinut laittaa Tepon tai Salmen siihen tilalle.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Miksi Erosta piti peluuttaa koko kauden aikana? Puutarhatonttu olisi puolustanut paremmin ja laukonut enemmän viivalta eikä yrittänyt kuljettaa kiekkoa aina maalin läpi. Enkä viittaa tällä mihinkään pelaajaan, vaan tarkoitan sellaista oikeaa puutarhatonttua.
   
 7. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Teppo ja Salmi eivät ole olleet pelikunnossa, siksi eivät ole olleet kokoonpanossa.