Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 343 783
  • 66 863

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olen pelannut kiekkoa nykyisten NHL-miesten sekä varattujen kanssa. Olen päässyt rankkareita ampumaan täydelle Hippokselle. Silti kovin juttu ikinä on, kun tuossa naapurikentellä, yrttisuolla, tein hattutempun. Kaverit huusivat nimeäni kentän laidalla, tein Teemun haulikko-tuuletuksen. Oli jumalattoman hieno hetki. Kaukalon ulkopuolella seisoi mm. Jiri Dolezal.

Ja sinne hävisi lapsuus.

Älä välitä, ei Teemukaan enää ammu hanskaansa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Älä välitä, ei Teemukaan enää ammu hanskaansa.

Teemulle myytiin hanskoja. Kassa kysyi:
-"Laitetaanko pussiin vai vedätkö suoraan käteen?"
Teemu sitten sanoi että minäpä vedän käteen, niin pistäppäs sinä nuo kätesi niin kovin somat pussieni kohdalle. Ja niin alkoi armoton handuun vetämäninen ja pussittaminen. Nykyään kyseinen kassaneito tunnetaan nimellä Sirpa, hänen miehensä on miljonaari ja heillä on 4 lasta sekä Saku Koivu.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei hakkaa Bonzo enää kovempaa rumpuja kuin kukaan ikinä. Ei aja Keith enää autolla hotellin aulaan ja pyydä huoneensa avaimia. Ei aja Remu enää pyörätuolilla. Ei heitä enää Albert antabuksiaan Saimaaseen. Ajat muuttuvat kertoi Bob Dylan. Mä kellotan sua lauloi Kummeli.

Kornit on nuo murot.

Niin ja Ranskassa polkevat pyörillä. Tuo ei ole ihan viisaan oloista touhua, toisin kuin edeltävä tekstini.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
You can't always get what you want laulaa enkelikuoro ja sen perään Jagger.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ziggy soitti kitaraa. Sitten David oli Andyn mukaan kovasti hameen perään brasilialaisella uimarannalla. Varastivat Jimin kengät. Hulkko ei juossut perään. Iggy toki kehotti, Andy vain nauroi. Niin, ja kuulemma Jagger löytyi Bowien sängystä alastomana, ja vieressään talon isäntä. En olisi uskonut, että David Bowie pitää miehistä, niin maskuliininen kaveri.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Miten se eka kerros jäätä voidaan ajaa, kun eihän se silloin vielä kestä jääkonetta kuljettajineen, kun ei siinä oo vielä jäätä? Täh?
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ajattelin juuri saunassa viereeni istumaan erään tuntemani naispuoleisen olympiamitalistin. Vaikka onkin helvetinmoinen sählääjä, niin parempaa persettä en ole nähnyt edes näköradiossa. On se.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Jos tämän ketjun anti laitettaisiin kilpailuun, jossa äänestetään tasokkainta ja epätasokkainta keskustelupalstaa, niin internet suljettaisiin.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mihinhelvettiinniitävälivitumerkkejäjapisteitäjapilkkujajahuutovitunmerkkejäjakysymysmerkkejäynnämuitamerkkejävittutarvitseevitttu? < Hit shr n <3 f u cn rd that #YOLO #SWAAAAAG
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahas, ainakin kaikille jyväskyläläisille tuttu kaveri Pedofiili-Puustinen on pidätetty tällä kertaa Bulgariassa.

Puustiseen törmäsin ensimmäisen kerran jo yli 20 vuotta sitten. Mies kulki päällään lakana, jossa kertoi olevansa jumala. Muutamat kaverini intoilivat pääsevänsä Puustisen elokuvaan. Onneksi tuota elokuvaa ei tehty. Jokusen muun tuon jälkeen on kaveri väsännyt. Siitä kai tämä uusinkin syyte kumpuaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös