Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 321 845
  • 66 813

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luin: Söin äsken Menthol-tupakan. En jaksanu eilen lähteä kauppaan ja kaapissa tylsänmakusia kaurakeksejä. Ratkaisu: maito-kaakao-kaneli-kardemumma -seos ja keksit sinne lillumaan toviksi. Oppivathan maistumaan.

En aio katsoa Discovery Channelin Trokarit -sarjaa. Idean naurettavuus ja saman mainoksen pyöriminen vartin välein syö miestä. Alkavat pyörittää myös uutta Deadliest Catch -kautta. Ihan katsottava ohjelma alunpitäen, mutta tuonkin homostelun olis voinu päästää tuskistaan jo muutama vuosi sitten.

Tuo Trokarit sarjahan on loistava. Tämä trokari ketä sarjassa enimmmäkseen seurataan kuuluu paikalliseen vapaapalokuntaan, ja yhdessä jaksossa tuli palohälytys juuri kun piti lyödä tulet pontikkapannujen alle.

No äijä lähti sammuttamaan tulipaloa, lopulta selvisi että kyseessä olikin vain väärä hälytys. "Eipä muut palomiehet tiedäkkään että hän ei menekkään kotiin nukkumaan, vaan lähtee pistämään tulet pannujen alle." No eiköhän he kohta saa tämänkin asian selville kun ohjelma esitetään telkkarissa.

Mitenköhän paljon tälle kaverille maksetaan tuossa ohjelmassa esiintymisestä, luulisi jonkun verran vaikeutuvan jatkossa elannon hankkiminen noista hommista kun kaikki tuntee naaman.

Ja onhan tuo oikein Juntin esimerkki yksilö:
-Kivat amisviikset
-Pukeutumis tyylinä farkkuhaalarit ilman paitaa
-Autona Chevroletin avolava
-Autossa aina mukana kivääri,taskussa pistooli
-jne.
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mitenköhän paljon tälle kaverille maksetaan tuossa ohjelmassa esiintymisestä, luulisi jonkun verran vaikeutuvan jatkossa elannon hankkiminen noista hommista kun kaikki tuntee naaman

Jep. Mainoksista tulee jo mieleen, että TOSI-tv:n kanssa tällä ei ole mitään tekemistä, kaikilla tosi-tv -sarjoilla ole muutenkaan. Joku noista on kuallukkin. Tai siis, ilmeisesti tuo on dramatisointia joiltain ajoilta...aivan sama!
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kumpi on kovempi? Clint Eastwood(tykkää) vs Chuck Norris(jaa).
Tykkää · · Jaa
950 tykkää tästä
396 jakoa

Kuka vittu on Clint Eastwood O.o
Chuk norris vie tota jotai itäpuuta 100-0!
Jonnet ei ees oo kattonu yhtää chukc norrisin leffaa et voi pitää päänsä kii ... Viddu Mage guga toi Klind on :DDDdd
CHUK!!!!
En oo ikin ees kuullu mistää Clint Eestwoodist
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Nettiriippuvaisten aivot kutistuvat (Yle.fi)

Mites pahasti on Jatkoajan keskustelupalstan suurkuluttajilla on tuo korvienväli surkastunut? Rusinan kokoisia löydöksiä voisi hyvinkin tulla näkyviin kun vietäisiin tietyt nimimerkit aivojen läpivalaisuun neurologian poliklinikalle.

Tämä uutinen koskettaa varmaan erityisesti niitä, jotka ovat ylittäneet 10 000 lähetetyn viestin rajan.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Vilkaisin pikaisesti uutisia. Nova-johtajille näemmä 6 vuotta ehdotonta vankeutta. Vielä kun saisi NRJ- ja Voice-johtajille samanmoiset tuomiot.

Olipa huono. Ei saa nauraa edes säälistä.

Tästä tulikin mieleeni, että jouduin pakon sanelemana kuuntelemaan vajaan tunnin YLEX:ää ja NRJ:tä vuorotellen, pitää sanoa että molempien kanavien juontajat meinaa saada minut oksentamaan.
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinasinpa lässyttää tuonne "Uskotko Jumalaan"-ketjuun Raamatun ristiriidoista ja siitä, kuinka ihmiset valitsevat, mitä Raamatun pykäliä tulisi noudattaa. Kirjoitin pitkähkön viestin, muokkasin sitä monta kertaa ennen lähettämistä, ja lopulta jätin lähettämättä. Tuli yhtäkkinen oivallus siitä, että uskovainen lopulta mielestään voittaa väittelyn argumentilla "Herran tiet ovat tutkimattomat", jolloin kaikki oma argumentointi on ollut turhaa.

Kuinkahan monennen tason argumentointivirhe tässä viestissä on?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kuinkahan monennen tason argumentointivirhe tässä viestissä on?
Tähän en osaa vastata, mutta viestin ja sen lähettäjän nimimerkin välillä on kyllä melkoinen ristiriita. Onko tää sitä suomalaisten jääkiekkoilijoidenkin perisyntiä, kun ei uskota itseensä?
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tähän en osaa vastata, mutta viestin ja sen lähettäjän nimimerkin välillä on kyllä melkoinen ristiriita. Onko tää sitä suomalaisten jääkiekkoilijoidenkin perisyntiä, kun ei uskota itseensä?

Ai juu, unohtui disclaimer edellisen viestin lopusta, että "vittu en oo oikeesti Jeesus vittu". Ei lainkaan huonouksia nyt nimimerkkiä Varis kohtaan, vaan pikemminkin metatilitystä omaa nimimerkin valintaa kohtaan, kun hyvätkin kirjoitukset (jos hyvästi joskus kirjoittaisin) saattaisivat mennä harakoille nimimerkin valinnan tähden (vai Variksille, eikä harakoille? ähhihi!)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tullimies koko homman jotenkin mokasi, rutiininomaisesti tuli ja hanurini tarkasti. Sieltä löytyi Lada ja sata kiloa heroiinia, Arja Koriseva ja kuva Viktor Klimenkosta.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
NHL-osiossa ollaan antamassa potkuja Bylsmalle, McLellanille, Guy Boucherille jne... Kuitenkin nämä kaikki mainitut koutsit saisivat heti töitä toisesta seurasta eikä todennäköisesti potkut antanut jengi hyvää korvaajaa löydä. Jos pelaajien kanssa ollaan pitkäjänteisiä, niin miksi hyväksi todettua valmentajaa ollaan potkimassa yhden huonon kauden takia pois.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Keittäis kahavit. Nähtävissä on lumenpaloa.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Ja paskat. Kevät on paras vuodenaika, sano ma. Loka- ja marraskuu ovat perseestä ja syvältä.

Kevät on heti kesän jälkeen huonoin vuodenaika, eli oikeastaan quattro stagionin pahanmakuisin osa on vielä syömättä. Kesällä joutuu ulkona sietämään rumia ja vähäpukeisia ihmisiä, turisteja, hellettä, hikeä, kännistä kesähypeä ja veikkausliigaa. Toki se on jollekin läskimahaiselle kultaketjumiehelle vuoden parasta aikaa, kun pääsee näkemään livenä tiukkoja toppeja lyhyitä hameita terdellä. Ei auta kuin kärsiä, mutta onneksi syksyllä koittavat taas ihanan hämärät illat, viileät tuulet ja sienestys. Ennemmin pimeys ja viileys, kuin liika aurinko ja hiki.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnistuin taittamaan nilkan eilen kun lähdin suht tuiterissa äkkinäisesti juoksemaan. Mukavan mustelmainen jalkapöytä nyt. Pientä juilimista havaittavissa. Tästä ei voi kun parantaa.

Katukivetys - Ted Raikas 1-0
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ja paskat. Kevät on paras vuodenaika, sano ma. Loka- ja marraskuu ovat perseestä ja syvältä.

Samaa mieltä loka- ja marraskuusta, eri mieltä keväästä. Itse asiassa aihe vaatii pidemmänkin pohjustuksen. Jaottelen 12 kuukautta Suomen ilmaston ja mielialojen mukaiseen järjestykseen. Pistetään kuukaudet neljään eri kategoriaan.

Silkkaa paskaa: marraskuu, lokakuu, tammikuu. Kutakuinkin tässä järjestyksessä. Marraskuun aikana pimeän, sateisen ja kolean aikaansaama vitutus on suurimmillaan, ja marraskuu on Reijo Mäenkin mukaan musta hauta. Marraskuun saisi poistaa koko saatanan kalenterista, tai se pitäisi viettää jossain Pattayalla panemassa. Lokakuu on lähes yhtä paha, mutta marraskuuta pahentaa se, että sitä on jo edeltänyt pimeä, sateinen ja kolea lokakuu eikä moiselle näy loppua. Tammikuussa on myös kylmää ja pimeää, arki painaa päälle joulunpyhien jälkeen eikä valoisuus ole vielä tarpeeksi suuri.

Melko nihkeitä: Maaliskuu, huhtikuu, helmikuu. Maaliskuussa tuntuu, että alkuvuorta on puurrettu pitkään, mutta kesään on vielä matkaa. On joko edelleen pakkasta ja lunta (minkä soisi jo sulavan) tai sitten loskan, rännän ja sateen vaihtelua. Huhtikuussa on vähän parempaa ja valoisampaa sekä kevät on käynnissä, mutta on myös arvaamattoman epävakaata ja erilaiset siitepölyt alkavat olla vauhdissa. Helmikuu on edellä mainittuja kuukausia parempi sen takia, että se on lyhin kuukausi ja se on Suomessa yleensä parhain talvikuukausi: on yleensä selkeä aito talvi, mutta jo tammikuuta valoisampaa.

Melko hyviä: toukokuu, syyskuu, joulukuu. Toukokuu on kevätkuukausista paras. Ilmat ovat vähän lämmenneet, lumet ovat yleensä sulaneet ja luonto on herännyt. Naisetkin vähentävät vaatetustaan, ja itsekin voi harkita pyöräilyä/pidempiä kävelyitä. Syyskuu on myös melko hyvä. Usein on vielä melko lämmintä ja loppukesä vaihtuu vähitellen alkusyksyksi. Valoisaa on varsinkin iltaisin. Syyskuu ei kuitenkaan ole ihan niin hyvä kuukausi kuin toukokuu siksi, että kesä on jo takana eikä edessä kuten toukokuussa. Joulukuu olisi muuten loka/marraskuun tasolla eli paska kuukausi, mutta joulukuu menee yleensä nopeasti, ja siihen sisältyy useita vapaapäiviä kuten itsenäisyyspäivä, joulunpyhät ja uusivuosi. Vaikka keli on paska, niin joululahjoja miettiessä ja kinkkua syödessä olo tuntuu miellyttävämmältä. Joulukuu saattaa olla korkeammallakin, jos on ns. valkea joulu.

Suomen parasta antia: heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Ei liene Suomen ilmastossa ihme, että nostan kesäkuukaudet vuoden parhaimmiksi. Heinäkuu on kuukausista paras. Lämpötila korkeimmillaan, aurinko paistaa, loma-aikojen takia yhteiskunnan rattaat pyörivät leppoisammin ja luultavasti on itsekin lomalla suurimman osan kuukaudesta. Elokuukin on sekä kelien, valoisuuden että yleisen miellyttävän olotilan kannalta hyvä kuukausi, mutta silloin sitä yleensä joutuu palaamaan töihin, koulut alkavat (ja koululaiset tulevat) ja mielessä on, että kesä oli tässä ja kohta alkaa taas syksy, sade ja pimeys. Kesäkuu ei ole ihan niin hyvä kesäkuukausi kuin elo- ja heinäkuu, mutta tässä vaiheessakin on valoisaa, kohtalaisen lämmintä ja mukavampaa kuin toukokuussa.

Vielä siis varuiksi lista parhaimmasta paskimpaan kuukauteen siltä varalta, että edellinen oli jotenkin sekava: heinä, elo, kesä, touko, syys, joulu, helmi, huhti, maalis, tammi, loka ja marras.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tarkennusta vielä, sillä äskeinen listaus ei ole suinkaan staattinen ja aina samanlainen.

Listaan täytyy lisätä vuosittaisia kausivaihteluja, eli satunnaisia plussia ja miinuksia riippuen siitä, mitä omassa elämässä tapahtuu. On joskus ollut todella maagisia kuukausia ja ajanjaksoja, jolloin unohtuu täysin, että ulkona sataa räntäpaskaa nonstoppina. Ja joskus ovat taas ne parhaat kesäkuukaudet menneet täysin vituiksi ja on suorastaan toivonut, että raemyrsky murjoisi kaikki kuhertelevat nuoret parit ja tyrkkynaikkosten keikkuvat perseet. Ja helle tappaisi jokaisen romanikerjäläisen, kotimaisen kesäspurgun ja jokaisen naapurin, joka katsoo asiakseen juhlistaa kesää meluamalla kännissä joka ilta niin, ettei saa nukutuksi.

Osa miinuksista on myös vakiomiinuksia. Eli esimerkiksi lomasta tulee aina suuresti plussaa ja työnteosta aina lievästi miinusta sen aiheuttaman vapaa-ajan vähenemisen takia. Työttömyydestäkin tulisi yhtä lailla miinusta rahatilanteen takia, mutta ei joutenolosta itsessään : jos olisi lottovoittaja ja voisi vetäytyä varhaiseläkkeelle, niin esimerkiksi syyskuu ja kevätkuukaudet olisivat nykyistä miellyttävämpiä kun saisi olla rauhassa ja jäädä kotiin sadepäiviä viettämään jos siltä tuntuisi.

Plussia ja miinuksia analysoimalla pääsee myös pistämään eri vuosia järjestykseen. Vuosi 2006 oli henkilökohtaisesti melkoinen aallonpohja syistä, joita en tässä kerro. Paras vuosi tähän mennessä oli vuosi 2002. Se on ollut ns. piikkivuosi, ja sen jälkeen ei elämässä olekaan enää mitään vastaavaa. Loppuelämä lienee silkkaa alamäkeä. Toki vuoden 2002 jälkeenkin ja sitä ennen on ollut hyviä vuosia ja hyviä hetkiä, mutta ei vuoden 2002 veroista.

Tietyllä tavalla kyllä vähän masentavaa, kun tietää ja tiedostaa, että parhaat päivät ja kultaiset vuodet ovat luultavasti jo takana päin, ja että elämän kohokohdat on todennäköisesti jo saavutettu ja ohitettu 10 vuotta sitten.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oli asia sitten mikä tahansa.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Samaa mieltä loka- ja marraskuusta, eri mieltä keväästä. Itse asiassa aihe vaatii pidemmänkin pohjustuksen. Jaottelen 12 kuukautta Suomen ilmaston ja mielialojen mukaiseen järjestykseen. Pistetään kuukaudet neljään eri kategoriaan.

Vuodenajat on kyllä sellaiset, että niissä voi olla paljonkin eri mieltä. Siispä jaottelen itsekkin kaikki kuukaudet samaan tyyliin kuin Musta Nuoli.

Silkkaa paskaa: Kesäkuu, heinäkuu, elokuu.
En todellakaan ole mikään kesäihminen. Liian kuuma, liian kirkasta, migreeni. Ääh. Kesä on todella ahdistava vuodenaika ollut minulle jo monta vuotta. En tykkää yhtään. Silloin olen henkisesti ollut todella huonossa jamassa. Tämä vuosi voi toisaalta olla aikasempia hivenen helpompi.

Melko nihkeitä: Huhtikuu, toukokuu.
Loskaa joka paikassa. Epävakaat säät, välillä tulee räntää ja välillä vettä. Nämä kaksikuukautta ovat lämpötiloiltaan vielä ihan siedettävät, mutta toisaalta aika nihkeää, kun huomaa, että kesä tulee taas.

Melko hyviä: Joulukuu, maaliskuu
Maaliskuu on mukava kuukausi. Runkosarja lähenee loppuaan ja playoffit lähestyy. Lisäksi F1-kausi käynnistyy maaliskuussa ja ah, sitä alkukauden huumaa ja playoff-kiimaa. Ilmaston puolesta sää on vielä yleensä ihan hyvä. Sopivasti pakkasta ja lunta. Joulukuu on kanssa ihan jees. Viime vuosina joulut eivät ole oikein jouluilta tuntuneet, kun joulukuussa on lähes poikkeuksetta ollut vielä maa vihreänä ja vettä sataa.

Suomen parasta antia: Syyskuu, lokakuu, marraskuu, tammikuu, helmikuu
Syksy ja talvi ovat ehdottomasti parhaimmat vuoden ajat. Syksy ykkösenä. Suomen syksy on todella kaunis. Lehdet kellertää, sataa mukavasti vettä ja illat hämärtyy. Syksyisin on aina jotenkin levollinen fiilis. Talvi on tosiaan se hyvä kakkonen. Pimeää, lunta ja pakkasta. Worrell tykkää.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Musta Nuoli ja kamik eivät selvästi vain ymmärrä hyvän päälle. Itsehän laitan kuukaudet seuraavaan järjestykseen:

Ihan perseestä: huhti, heinä, kesä, joulu

Huhtikuu on kuukausista julmin sanoi eräs kuuluisa kirjailijakin, mutta ei kuitenkaan huonoin. Tuolloin kuitenkin lisääntyvä valon määrä saa ainakin meikäläisessä aikaan voimakkaan kevätmasennuksen ja koulu/työ ei suju about kolmeen viikkoon ollenkaan. Keskikesän kuukaudet vituttavat eniten, koska tuolloin saa sietää kuumuutta ja muita etovia kesän ilmiöitä. Paljasta pintaa(vähän treenattua..), hien ja aurinkorasvojen hajua, imbesillejä turisteja joka paikassa, vesiskoottereita, lihaksiaan esitteleviä machoidiootteja terasseilla, juoppoja ja teinejä nurtsit täynnä, hyttyset, mäkärät... lista on loppumaton. Vittuun koko saatanan kesä. Onneksi dorkimmat kansalaiset poistavat kesäisin geeninsä luonnon kiertokulusta esimerkiksi kokeilemalla kusta liikkuvasta moottoriveneestä kännissä. Joulu taas on vittumaista aikaa hetkellisen kulutushysterian johdosta, mutta noin muuten joulukuussa ei mitään vikaa ole.

Menettelee: helmi, maalis, touko, elo

Nämä kuukaudet menevät ohi todella huomaamattomasti töitä tehdessä. Toukokuussa on lisäksi vappu, joka on ainakin omaan mieleeni juhlista paras ja tuolloin lisääntyneeseen valoon on jo ehtinyt tottua. Elokuussa helteet alkavat yleensä helpottaa ja ilmassa on vahva lupaus syksystä.

Todella jees: syys, loka, marras, tammi

Viileää, kylmää, hämärää ja usein pimeää - ME LIKE. Kun useat muut suomalaiset käpertyvät kaamoksessa nurkkaan ja rasvaavat hirttoköysiään, niin ihme kyllä mä tykkään aivan kympillä. Ei vaivaa hiki, nukuttaa paremmin, ei ole lentäviä verenimijöitä, metsissä on sieniä ja marjoja.. pelkkää parhautta. Talvella suomalainen luonto on kauneimmillaan, kun hanki peittää maan ja tykkylumi puut sekä on aivan hiljaista. Pääsee pilkille ja lenkeillä ei tarvitse väistellä huohottavia hölkkääjiä. Oma vuosittainen energiatasoni on korkeimmillaan syyskuun lopun ja maaliskuun välillä. En tiedä, että johtuuko rakkauteni pimeää vuodenaikaa kohtaan siitä, että olen ns. syksyn lapsi, mutta todellakin viihdyn paremmin jopa marraskuisessa räntäsateessa, kuin heinäkuun tulikuumalla uimarannalla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös