Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kesäpuuma 2018 – finaaliäänestys

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Czescku, 27.06.2018 klo 21.04.

?

Jatkoajan kesäpuuma 2018 on?

Poll closed 27.07.2018.
 1. Anne Kukkohovi

  29 ääntä
  17,3%
 2. Christina Hendricks

  15 ääntä
  8,9%
 3. Fergie

  3 ääntä
  1,8%
 4. Halle Berry

  15 ääntä
  8,9%
 5. Jaana Pelkonen

  18 ääntä
  10,7%
 6. Jennifer Aniston

  16 ääntä
  9,5%
 7. Jennifer Connelly

  9 ääntä
  5,4%
 8. Jennifer Lopez

  15 ääntä
  8,9%
 9. Kate Beckinsale

  14 ääntä
  8,3%
 10. Katheryn Winnick

  14 ääntä
  8,3%
 11. Marisa Tomei

  11 ääntä
  6,5%
 12. Marja Sannikka

  4 ääntä
  2,4%
 13. Piia Pasanen

  20 ääntä
  11,9%
 14. Salma Hayek

  18 ääntä
  10,7%
 15. Shakira

  15 ääntä
  8,9%
Voit antaa useamman äänen.
 1. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En raaskinut jättää finaalista ulos ketään yli kerran mainittua, joten tähän tuli nyt 15 upeaa vaihtoehtoa. Ja samasta syystä tässä äänestyksessä voi valita kaksi vaihtoehtoa, jos ei osaa yhtä ainoaa päättää. Ääniään ei voi vaihtaa, joten harkitkaa tarkasti. En tehnyt kuitenkaan julkista äänestystä, mutta halutessaan voi toki kommentoida äänestyspäätöstään.

  Teineillä on kiire (kesätyttöäänestys taitaa päättyä jo tällä viikolla) mutta aikuisilla ei, joten tässä on nyt äänestysaikaa siihen asti, että jään uudestaan lomalle eli 30 päivää.

  Jos joku kokee, että alkusarjan äänet on laskettu väärin niin se on voi voi. Päivitin exceliin näitä ja on toki mahdollista, että joku pari kertaa mainittu puuma on vahingossa jäänyt huomioimatta, mutta nyt mennään näillä.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Mennään mustilla ja latinoilla. Halle Berry toiseksi valinnaksi, toiseksi kovan Tomei/Hayek-pohdinnan päätteeksi kumminkin Hayek, vaikka Tomei olisikin ihan yhtä hyvä vaihtoehto ollut.

  Orientaalipuumia ei finalistien joukossa ollut, olisi ollut sellainenkin eksoottinen vaihtoehto mutta eipä tule ehdokkaita juuri mieleen vanhemmasta aasialaispäästä.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  En tiedä katsotteko liikaa vai liian vähän Yle Uutisia, mutta jos ei Piia voita, niin silloin olette väärässä tai kenties äänet on laskettu väärin. Tahallaan tai tahattomasti.
   
 4. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jatkan Anne Kukkohovilla eli ääni tälle unelmien puumalle.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  En ole katsonut varmaan koko vuonna kertaakaan televisiosta Ylen uutislähetystä. Tuskin viime vuonnakaan, ellei sitten vahingossa jossain muualla kuin kotona. Seuraan Ylen uutisia tarkasti joka päivä, mutta netistä. En tarvitse uutistenlukijaa lukemaan niitä puolestani jos vain voin ne lukea itse tekstinä monta kertaa nopeammin kuin mitä niiden ääneenlukemisessa kestää.

  Ei ole siis aavistustakaan kuka Piia Pasanen edes on, mutta koska arvostan mielipiteitäsi monissa asioissa niin päätin ottaa selvää Pasasen ulkonäöstä ja googlasin hänet kuvahaulla.

  Onhan hän ikäisekseen ihan pirteän näköinen ja kelpo kesäpuumafinalisti vaikka perinteiset eloveena-blondit eivät niin sytytäkään. Äänet menivät joka tapauksessa jo Halle Berrylle ja Salma Hayekille joten ei mahda mitään.
   
 6. Berrie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Ilves
  Kyllä se vaan tuo Anne on niin upea, että oli pakko. Näemmä oli monella muullakin sama pakko. Upeita on muutkin leidit, etenkin Salma mut Annella mentiin.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Nämä on näitä mieltymyksiä. Jos satun olemaan kotona eikä ole peliä, niin usein laitan uutiset päälle ja teen siinä samalla jotain muuta, kun kuuntelen ja katselen.

  Se on ihan totta, että ei sitä mihinkään oikeasti itsessään tarvitse, jos siellä vaikka joku mieslukija lukee. Se siinä on kuitenkin, että näkee sitten liikkuvaa kuvaa eri paikoista. Olkoon se sitten Gazan alue tai Kuopion tori missä myydään mansikoita.
   
 8. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Näin äänestyksen alussa vaikuttaa siltä, että Kesämilfistä tulee myös Kesäpuuma. Ensi vuonna pitänee jonkun tehdä uusi kisa esim. Jatkoajan Aikuinen Kesänainen 2019, jotta Anne saa triplatittelin.
   
 9. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mutta eikös näin nykyaikana tämmöinen ole hirveän alkukantaista ja syrjivää? Eikö pitäisi sitten järjestää myös kesämies- ja kesätransukilpailut? Tai sitten ainoastaan Jatkoajan vuoden orgaaninen eläjä-kilpailu? Ny eletään vuotta 2018 et valot päälle hei!​
   
 10. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Muistelin, että jonkinlainen kesämies- äänestys olisi ollut joskus ja löysin haulla ketjun "Jatkoajan rantaleijona, eli kesäkundi 2015".
   
 11. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Tuollaisessa skabassa pinkeillä spiidoilla luulisi pärjäävän kohtalaisesti...
   
 12. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Halle Berrylle ääni. Vielä kunnon loppukiri ja voitto kotiin.
   
 13. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huijauksen makua. Kukkohovi on jo voittanut tämän kisan, olkoonkin että lievästi erilaisella kisan nimellä, joten ei pitäisi olla enää edustuskelpoinen. Vaadin protestia ja uudelleenlaskentaa.

  Äänestin Pasaskaa.
   
 14. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Viime vuonna kriteerinä oli lapsi (tai lapsia) ja 35 ikä. Nyt vain 40v ikä. Eli eri kilpailu. Ensi vuonna jos ja kun teen tämän uudestaan, Kukkohovi ei ole enää emerituksena edustuskelpoinen.
   
 15. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Ei saa häiritä nykäsen Piiaa. Eikun siis äänestin Piia Pasasta, tietenkin.
   
 16. tolppa83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Oma ehdokkini sai jo alkusarjassa kohtaisesti ääniä, joten Jennifer C:llä jatketaan.
   
 17. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Halle Berrylle ääni täältäkin.
   
 18. RonSwanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
  Vaihdoin rotsia tässä äänestyksien välillä, vaikka vähän sydän sykkiikin Christina Hendricksille. Mutta nyt kun näin Salma Hayekin nimen listassa niin sydän pompsahti kurkkuun samalla sekunnilla. Siinä on märkä päiväuni paremmasta päästä.
   
 19. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Piia Pasaselle ääni!!
   
 20. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Sitten pidät varmasti myös Teemu Selänteen ulknäöstä. Mä annoin ääneni Pelkosen Jaanalle, tuolle ikuselle TILT babelle.
   
 21. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Halle Berrylle meni ääni tottakai ja toinen Salma Hayekille...Kukkohovi oli se toinen vaihtoehto Hayekin tilalle. Jonkun Piia Pasasen äänestäminen ei olisi käynyt koskaan mielessäni. Ei tuosta saa sitten hyvännäköistä mitenkään edes 3 promillen kännissä.
   
 22. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nostan viikonlopun kunniaksi ketjun etusivulle, jotta saataisiin lisää ääniä.
   
 23. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voittaja alkaa olla aika selvä, mutta mitalisijoista voisi vielä saada aikaan jonkinlaisen kamppailun tässä äänestyksen lähestyessä loppuaan.
   
 24. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Anistonia äänestin edelleen. Anne Kukkohovi on kyllä..no, makuja on monia.