Kesän siirtoikkuna 2022

  • 409 795
  • 4 839

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Hyvin on agentti tehnyt työnsä Casemiron suostuttelemiseksi.

Ja totta puhuen, eihän Casemiro mitään muuta voisi sanoakaan kuin että haluaa voittaa pokaaleja tuossa Englannin isoimmassa seurassa. Ja lopuksi, olen hieman kateellinen tuosta siirrosta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Fordél

Jäsen

Ei kuitenkaan todennut perusjargonia, että "I'm here to win trophies", kuten vaikka Mane totesi siirtyessään Bayerniin tai Tuchel Chelseaan. No mutta Casemiro onkin tunnettu oikeasta asenteestaan ja rehellisyydestään.

No huumori sikseen, onhan Casemirolla viiden vuoden soppari. Eiköhän siinä ajassa ManU:kin kampea itsensä taas isoja pyttyjä tavoittelevaksi jengiksi.

Sinänsä kuitenkin harmi, että nyt on yksi potentiaalisimmista kavereista todennäköisesti poissa kamppailusta ennätyksellisen kuudennen CL-tittelin voitosta. Tärkeä siksi, että saataisin Ronaldo kammettua tästä ennätyksestä. Toki jos sattuisi voittamaan vielä ManU:ssa niin sehän olisi kiva piikki Rollelle.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ManU:n alamäki näkyy siinäkin, että seuran PR-osasto ei käske uutta hankintaa sanomaan enää "biggest club in the world" niin kuin aiemmin. Donwgreidausta tapahtunut siis silläkin osastolla.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ennen Casemiron hankintaa Unitediin huhuttiin kaikki mahdolliset keskikenttäpelaajat, mutta tuli mahdoton. Nyt yhdistetään sitten kaikki mahdolliset maalivahdit... tuleekohan taas mahdoton?



Keylor Navas sisään ja kohta on koossa Real reunion, Marcelo on myös vapaana. Ensi kaudeksi Ramos, Modric ja Kroos.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ennen Casemiron hankintaa Unitediin huhuttiin kaikki mahdolliset keskikenttäpelaajat, mutta tuli mahdoton. Nyt yhdistetään sitten kaikki mahdolliset maalivahdit...

Tuossa viime kautena yhdistettiin kaikki mahdolliset managerit ja nyt aletaan yhdistämään kaikkia mahdollisia jalkapalloseuran omistajia.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Millä tapaa Trap on mahdoton? Ei ole itselle kovin tuttu veskari.
Varmaan Frankfurtilla ei ole kauheasti haluja myydä tärkeintä pelaajansa. Oli viime kaudella todella erinomainen. Tässä kyllä saatava siirtokorvaus ei varmasti olisi linjassa, mitä Frankfurt haluaisi saada hänestä. Ja näin lyhyellä välillä Frankfurt ei löytäisi uutta maalivahtia. Mutta vahvuudet on shot-stopper tyyppisiä eli uusi parempi versio DDG:stä. Toki toisi varmaan enemmän ryhtiä puolustuksen ja sen linjaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Real Madridistahan on tullut melkoinen ManUn farmiseura kun sieltä toinen toistaan parempi pelimies on viime vuosina suunnannut ManU:un. Ronaldo, Varane, Casemiro... Kukahan lienee seuraava?
Kyllä juuri näin ja vielä kun nimenomaan nuoremmasta päästä lähtee kavereita. Seuraava todennäköisesti Marcelo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös