Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Unohditko, että Jutila on ehtinyt voittamaan jo viisi Suomen mestaruutta?
Unohdin, pannahinen sentäs. Korjataas muotoon "ei tule voittamaan urallaan yhtään mitään arvokisamitaleita". Tai jos tulee niin ei ainakaan kultaisia sellaisia.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ari Suutari häntä vastaan.. Pasi Kivilä.. saa kiekon uudelleen.. Jyrkkiö, Jyrkkiö vetää suoraan, mutta vetää pahasti ohi. Vesa Karjalainen tulee vauhdilla kulmaan, häntä vastassa Heikki Mälkiä..
 

Liitteet

redpecka

Jäsen
Nyt alko tapahtuu. Kestä SaiPa!!! Onneks noi kerholaiset vetelee hehtaaripyssyillä.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Miehiä kaatuu keskellä, Pasi Kivilä jään pintaan.. kiekko on Janne Valtosella, joka hukkaa kiekon, se tulee siniviivalle, se tulee siniviivan yli ja näin SaiPa säästyy.
 

Liitteet

redpecka

Jäsen
Heh, enää ei tosiaan vihelletä ku ruumiit.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kymmenen minuuttia tasan ottelun kolmatta erää ja sen kokonaisaikaa jäljellä, SaiPa kahden maalin johdossa.. tilanne keskiviivan paitsio.. tuomareiden pilli soi.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) 4-2 kotijoukkue SaiPa johtaa. Kuvaruudussa näette jäljellä olevan ajan, 9.53. Aloitus HPK:n siniviivan tuntumaan, aloitukseen Heikki Mälkiä, joka on vuorotellut kahdessakin ketjussa tämän ottelun aikana.
 

Liitteet

redpecka

Jäsen
Olisi kyllä huippuhienoa, jos kehitettäisiin sellainen systeemi, että käytetty tai jäljellä oleva peliaika olisi koko pelin ajan näkyvillä ruudussa. Ei luulisi olevan ihan mahdotonta nykytekniikalla.
No nyt saatiin vähän grafiikkaa ruutuun. Enpä tiedä, tästä kun tekniikka vielä vähän kehittyy niin kohta noi ruudun reunat on täynnä kaikenmaailman kanavalogoja sun muuta moskaa.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ossi Lairi työntää kiekon HPK-alueelle.. Timofejev.. Ari Suutari.. yritti tavoitella Mälkiää. Jouni Kantola ja sitten Anatoli Timofejev.. häntä vastassa Ari Suutari. Mansikka painaa, mutta Timofejev ennakoi tuon tilanteen ja työntää Mansikan kumoon. Kiekko Ossi Lairille, Ossi Lairi, jonka lähtöseura on niinkin eksoottinen kuin Uusilavolan Pelipojat tästä Lappeenrannan lähituntumasta.
 

redpecka

Jäsen
Tuosta Lartaman taklauksesta: hidastuksessa näytti kyllä ihan puhtaalta ja oikeaoppiselta niitiltä, painopiste on alhaalla, luistimet ei irtoa jäästä. Hienoo kun nykyään nää osaa taklata ja ottaa taklauksia vastaan.
 

redpecka

Jäsen
Vahvan oloinen erkki toi Timofejev. Mansikka yritti taklata sitä irti kiekosta ja nyt Reijo itte keräilee kamoja tuolla jäänpinnassa.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New Jersey Devils
(Linkku) Jyrkkiölle saakka tuo kiekko. Mika Lartama.. niin kuin olemme maininneet, vankka keskushyökkääjä, joka ei vältä myöskään fyysisiä kontakteja.
Hyi shäättänä mikä törkyniitti. Toi Lartama taitaa olla joku kamankäyttäjä, ei muuten tuu mieleenkään teurastaa kaveria tolleen.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyi shäättänä mikä törkyniitti. Toi Lartama taitaa olla joku kamankäyttäjä, ei muuten tuu mieleenkään teurastaa kaveria tolleen.
Viesti raportoitu. Lartama on hieno mies, jota rehellisempää saa etsiä. Siellä kentällä voisi pitää pään ylhäällä ja opetella ottaa taklaukset vastaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti tää peli ei lähde Niemiseltä lapasesta. Vähän sellaisia elementtejä on ilmassa, että jotain voi vielä sattua pahastikin.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Vesa Viitakoski, jonka näimme äskeisellä tauolla nousee tilanteeseen, saa kiekon, jättää sen takaisin Mälkiälle, Mälkiä tulee taitavasti luikerrelen, hakee Viitakoskea maalilla ja Viitakoski seuraa valppaasti tilanteen, mutta hyvin hänet sitten ottaa Timofejev ja hyvin ottaa kiekon myöskin Jarmo Heikkilä!
 

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars
Onko ajan rakenne muuttunut vai miksi minusta tuntuu että tämä ottelu on kestänyt todella pitkään?
 

redpecka

Jäsen
Hyvä paikka Viitakoskelle kehittyä tossa Mällin ketjussa.
Onko ajan rakenne muuttunut vai miksi minusta tuntuu että tämä ottelu on kestänyt todella pitkään?
Ai? En mä oo huomannut. Mutta jos tuntuu et peli etenee liian hitaasti niin voithan sä lukea siinä sivussa Alastalon salissa kirjaa.
 

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Saukkonen: SaiPan joukkue on läpeensä taitava joukkue muuten, heillä on liikkuva puolustus ja riittävästi hyviä hyökkääjiä.

....

Jutila: Hyvä tasapainoinen joukkue. He voivat pelata monella eri tavalla.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jutila: Taklaa niin, että huomenna muistaa.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Jarmo Heikkilä yllättäen kyllä pudottaa tuon suhteellisen löysän laukauksen siitä ja siitä on tulla vaarallinen tilanne, mutta onneksi siitä.. tässä tilanne tulee uudestaan: Mälkiä kuljettaa kiekkoa, harhauttaa taitavasti siitä ja nyt antaa löysän laukauksen sinne ilmeisesti jatkoja varten, mutta heikkilä pudottaa sen yllättäen kuitenkin. Siinä HPK:n puolustajat pystyvät sitten eliminoimaan SaiPan hyökkääjiä, joten näin tästä ei pääse sen vakavampaa tulemaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko tällä kierroksella muita pelejä?
Huomenna on tän kierroksen muut pelit. TV-matsithan on nykyään torstai-kierroksen pelejä, jotka on siirretty keskiviikolle. Viime viikolla pelattu Jokerit-TPS olis kanssa kuulunut huomiselle, mutta se siirrettiin kun TPS:llä on joku höntsä-turnaus, jossa on joukkueita muualta Euroopasta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) SaiPan vaihtopenkkiä lähikuvassa, vilahti Marko Ek. Siirto takaisin aloitukseen, Douglas Kostynski, 26 vuotta miehellä tällä hetkellä ikää, hän aloitukseen, mutta häviää tuon aloituksen. Teppo Kivelä on varsin taitava aloittaja vaikka hän aloittaa vähän omintakeisella maila-asennolla.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Marko Palo, joka tuli siis Igor Kuznetsovin tilalle tähän kenttään ja mikäli olemme oikein tulkinneet miehiä tuolla HPK:n vaihtopenkillä, näyttää siltä, ettei Igor Kuznetsov edes ole tullut tuonne vaihtopenkille.
 

Liitteet

Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja