Kertausta viime kauteen

  • 1 579
  • 9

Toimitus

Jäsen
Miska kirjoitti seuraavaa KooKoo-ketjussa, mutta tämä lienee parempi ketju vastata:


Luitteko uusimman kolumnin??? Alkaa olla toimituksen pojilla jutunjuuret aika vähissä kun viime kautta muistellessa "mollataan" tai paremminkin otetaan esille vain yksi pelaaja. Ja oli vielä tekstiä varmaan yli puoli juttua...


Totta turiset, kuoma hyvä. Perinteiset jutunjuuret ovat vähissä näin kesäisin, jääkiekkokausi kun ei ole vielä alkanut. Harjoituspelit alkavat muutaman viikon päästä, ja tämän muistelujutun oli tarkoitus toimia ikäänkuin alkupalana.

Kolumnista oli tarkoitus tulla laajempi, mutta vanhat otteluraportit katosivat ulottumattomiini kesken homman, kun ensi kauden otteluohjelma ajettiin näkyviin.


DAF:n vastaus Miskalle:
Luitko sinä sen kolumnin, tai kenties lainkaan viime kauden raportteja? Kolumnissa kyllä mainitaan, miksi ko. pelaaja oli siinä esillä.

Ja ei, en ole ollut kokoamassa tuota tekstiä.


Totta turisee myös kuoma DAF.

Joka ei ollut kokoamassa kolumnia.


Ja Miska jatkaa:
Luinpa hyvinkin, molempia... Ihmetytti vaan, että jos muistellaan viime kautta, niin yksi pelaaja saa noin paljon huomiota. Tai ehkä Tinke sitten vaan on niin hyvä ja muiden joukkueiden kannattajia ärsyttävä vai mitä Kookoon kannattajat.


Tarkoituksena oli nostaa esille useampiakin pelaajia, mutta etsittyäni materiaalia noin viidestä muusta pelaajasta, nostin käteni pystyyn ja antauduin. Vai olisiko Heinonen ei pelannut tänään omalla tasollaan/pelasti pisteen ja Tero Forsell onnistui tänään kaikessa/teki maalin -tyyliset kommentit olleet jutun arvoisia mielestäsi?

Valitettavsti en löytänyt viime kaudelta Mestiksestä kuin yhden pelaajan joka oli kirvoittanut toimittajiemme sanaiset arkut kilisemään. Ja hän sattui olemaan Timo Nurmberg - sattumoisin myös suosikkijoukkueeni pelaaja.

Kuten jo kirjoitin, Nurmbergista riitti kommenttia niin hyvässä kuin pahassa. Miika löysi tekstistä liikaa kehuja ja Miska liikaa haukkuja. Ilmeisesti tulkinta riippuu siis lukijan omista mielikuvistakin. Omista Nurmberg-kommenteissani voin sanoa pyrkineeni objektiivisuuteen (mikä "fanille" on kuitenkin lähes mahdoton tehtävä, mustaoranssit lasit kun ovat päässä ja pysyvät): mies on parhaillaan kaukalon kuningas - huonoimmillaan taas joukkueelle jopa haitaksi. Viime kaudella (ainakin kotipeleissä) Tinke keskittyi lähinnä pelaamiseen ja oli ehkäpä joukkueen tärkein pelaaja.


Miikka Mikkola
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Haa, aika tylyä tekstiä ovat tuomarit saaneet männä kaudella :D .

Vakavasti ottaen, pitäisiköhän alkaa jakamaan tähtiä tms. ensi kaudella myös tuomareille. Joskus aikoinaanhan Turun Sanomissa oli ottelutilastoissa päätuomarin nimen jälkeen arvio hänen otteistaan kyseisessä pelissä (tyylin esim. hyvä tai välttävä).

Erinomainen tuomari saisi vaikkapa kolme tähteä ja täysin paska saisi kolme jotain muuta sitä kuvaavaa symbolia. Kauden päätyttyä olisi sitten helppo tsekata kuka olikaan Mestiksen paras raitapaita ja vastaavasti kuka limbo.
 

Thomas#70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät is iron
Onko Timo Nurmberg sellainen pitkähiuksinen kaveri?
Muistelisin että Kristian Taubert aikanaan "vähän" pyöräytteli kaveria letistä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös