Kerhon peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 573 852
  • 9 852

Lilleman

Jäsen
Vittu että toi Rantala on paska tuomari. Eilen, tänään ja aina.

Kai Suikkasen sanoin: ”On tämä herranjumala ihmeellistä että Suomessa pelataan tällä hetkellä neljää jääkiekko-ottelua ja tommoset saatanan tuomarit löydetään tähänkin otteluun. Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaikennäkösiä Rantaloita joka ei oo eläessään viheltänyt yhtään hyvää peliä, ei eläessään!”
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Reini toimi varmaan väärin, kun kuittas heti, olis pitäny muistuttaa myöhemmin ja mielellään vaikka verbaalisesti mutta ei kuitenkaan asiattomasti.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Kyllä Kerho on kaikista lepoeduista ja jäähyistä huolimatta Sporttia aika paljon edellä. Kerho onnistunut syömään Sportin eväskassista aikalailla kaiken mitä syötävissä on. Toivottavasti vielä löytyy se viimeinen napsu kolmanteen. Kaatuilua ja naamanpitelyä vaan helvetisti, näyttää toimivan.
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Kerhon olisi pitänyt ottaa aikalisä jo 10 minuuttia sitten. En ymmärrä, miksi sen ottamista johtoasemassa aina säästellään niin helvetisti.
Asiallinen kysymys. Jos koutsi aistii, että nyt on hyvä meininki niin ei haluta tappaa sitä. Muuta selitystä en keksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös