Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 535 174
  • 7 465

stadinHPK

Jäsen
Montako kunnon maalipaikkaa KooKoolla oli 5 vs 5 -pelissä? Pari? Ja vastassa oli sentään sarjakakkonen.

Toi jengi on jää-tä-vän kovassa vireessä enkä keksi syitä, miksi vire missään vaiheessa katkeaisi. Paitsi ehkä sitten jos molemmat maalivahdit liukastuu tänään bussista ulos astuessaan ja kolauttaa kupolinsa jäiseen asfalttiin tai jotain muuta yhtä epätodellista.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Harper näytti pelkäävän tilanteita. Ei kamppaillut varmaan kertaakaan, katseli vierestä kun muut teki työt, eipä oikein yhtäkään positiivista asiaa sanottavana, ekan pelin jälkeen.
Itseä ihmetytti kun seuraili vain vierestä kun kiekko lipuu vapaana noin 2metrin päässä, eikä viitsinyt eväänsä liikuttaa kiekon saamisen eteen. Sekä kuinka ekaan peliin pitäisi yleensä olla hirmuiset näytön tahdon ja taisteluilme päällä. Ihan kuin Liigan taso olisi yllättänyt "miehen" täysin! Jolykin olisi voinut opettaa Harperia myös puolustamaan.

Toivottavasti tuosta parantuu kun pääsee kunnolla treenaamaan ja paremmin sinuiksi kaukaloon. En lyttää vielä, mutta paaaaaaljon parannettavaa kaikilla osa-alueilla.

Kelpo peli vaikka näyttikin, että kerho olisi vain höntsäillyt. Nelonen ja alivoima on vain jotakin, mitä harvoin, MISSÄÄN joukkueessa näkee!
Tästä hyvä jatkaa!

Ps. Ei haittaisi vaikka julkastaisiin Jolyn jatko ja Niskasen kahden vuoden pahvi. Joly mennyt kuukaudessa isoja harppauksia eteenpäin molemmissa päissä kenttää.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei edes jännittänyt missään vaiheessa. KooKoon minkäänlaiset paikat voi laskea yhden käden sormilla. Hienoa puolustamista kyllä. Ja itellä paikkoja vaikka liki kaksinumeroisiin lukuihin. Huh. Kaikkihan siellä hyvin pelas, mutta mainitaan nyt Nurmi ja Niskala pakeista, sekä Joly ja Pihlström hyökkääjistä. Ja Laurikainen tietenkin. Eikä kyllä haittaisi, vaikka saataisiin toi Niskala koko loppukaudeksi. Ensi kaudelle viimeistään?
 

PursuerJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Florida Panthers
Oli kyllä varsin hyvä, ei ehkä kaunis, mutta hyvä yv-maali. Nopeita ratkaisuja maalin edessä ja kiekko sisään.

Yleensä kerhon yv ollut sitä että kierrätetään laidoilla ja viivalla, unelmoiden jostain one-timerista. Sitten kun sitä ei ilmesty taivaalta niin tulivoimaton pakki kyllästyy ja heittää lörpön maalille.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Charliesta näkyi, että tunnusteli vasta pelimaailmaa Euroopan HopLopissa. Tammikuussa saattaa nuo ilmeisen hyvät kädet jo näkyäkin, kunhan pelitapa ja -kuri pikkuhiljaa sisäistyy.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lukemiltaan taas tiukka peli mutta hyviä paikkoja oli todella paljon, tokassa erässä olisi voinut pelin jo ratkaista. Yksistään Joly olisi voinut tehdä vaikka neljä maalia tänään. Tehokkuus täytyisi kyllä saada edes välttävälle tasolle. Toisaalta sehän riittää, että tehdään yksi enemmän kuin vastustaja. Tai pikemminkin päästetään yksi vähemmän.
 

Gibraltar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yleisöä sarjakakkonen KooKoolla tänään vain 1777, vaikka vastassa oli sarjan kovakuntoisin ja vieraskenttien yleisömagneetti HPK. On meillä Hämeenlinnassa ihan eri luokan kulttuuri. Koronatilanteen paheneminen selitttänee osan, mutta ihan hyvin on Kerho vetänyt väkeä koko ajan kotipeleihin.
Ihmettelen jos Ipaa vastaan on alle 3500.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei Harperista nyt voi vielä sanoa. Nopea luistelija ja yv:llä kerran laukoi. Eiköhän tuosta hyvä vielä tule.

Nurmi näyttää Laatikaiselta kentällä. Vähän nopeampi. Värisyttää pikkuisen tämmöinen.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Nurmi näyttää Laatikaiselta kentällä. Vähän nopeampi. Värisyttää pikkuisen tämmöinen.
Nurmi on kyllä erittäin hyvä poika. Välillä tulee virheitä mutta ei ala pelkäämään vaan jatkaa omalla pelityylillään. Kyllä varmaan on Nurmelle hieno paikka nuorena espoolaispakkina olla samassa kopissa vähän kokeneemman espoolaispakin kanssa.

Nurmen syötöistä on pistänyt sellainen silmään, että välillä syötöt näyttää sellaisilta puolihuolimattomilta roiskaisuilta mutta sieltä ne vain lapaan löytävät.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Muistan surullisen reenipelin Forssassa kauden alla, jossa ei ollut juuri mitään hyvää, kaljakin oli lämmintä. Nurmi oli siinä pelissä hyvä, todella hyvä, mutta en mää uskonu sen noin hyvä olevan. Tulee dominoimaan junnukisoissa, ellei jää jonkun teurastuksen alle. Köyhänmiehenheiskanen siitä tulee mieleen. Erinomainen haku junnuscouteilta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Petteri N. -nimiset pakit ovat harvoin epäonnistuneet.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Peliä en nähnyt, mutta Niskala saanut peliaikaa 18:55 min, mikä on huikea määrä kun kaveri tuskin ehti edes "moi" ennen peliä muille sanomaan!
Pelasi yllättävän hyvän ottelun. Sääli että on sopimus Kärppiin ensi kaudestakin (optio). Tuskin päästävät mihinkään, mutta lainasopimus kauden loppuun olisi silti hyvä asia kaikkien kannalta.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Jotenkin käsijarru päällä epäamerikkalaisittain anteeksipyydellen ainakin vielä liikenteessä.

Tää on parempi näin päin. Pike valmennustyyppinä saa varmasti itseluottamuksen nostettua. Jos Harper olis tullu napit auki ja huudellu tullessaan, että; "lähtekää meneen, mä hoidan yksin tän koko sarjan tälle tuppukylälle!", vois helposti mennä Piken kanssa tappeluks ja se puris sitä nenästä. Meiädn Kerhoon on parempi tulla, jos ei ole kusta päässä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Harperilta näppärää kynäilyä.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En kyllä näe mitään syytä, miksei tästä pelistä harjattaisi kolmea pistettä.

edit. Ja samalla 2-0. Kiitos Johnston.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös