Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 530 372
  • 7 465
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Cooley

Jäsen
Tänään ollaan muuten pelillä. Vedetäänkö lähes kauden parasta ekaa erää?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään ollaan muuten pelillä. Vedetäänkö lähes kauden parasta ekaa erää?
Puolustuksessa on tänään ollut avoimet ovet, mutta kaveri ei osu. Laurikainen vetänyt goodmodella. Hyökkäysalueella puolestaan kulkee. Edelleen, kun Joy on kentällä, omissa ollaan aina kuin oltaisiin alivoimalla. On kyllä surkein äijä omassa päässä mitä muistan yli kolmeenkymmeneen vuoteen nähneeni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Cooley

Jäsen
Tehokkuuden puolesta kyllä, mutta muuten viisikko aika levällään. HPK:n onneksi kaverilla kauhea tuska omassa maalinteossa.
Joo, kiinnitin lähinnä huomioni laadukkaaseen kiekolliseen tekemiseen. Klap-klap-klap.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nojoo, Kerho näyttää hyvältä, mutta onhan toi JYP nyt surkein jengi jota miesmuistiin olen Rinkelinmäellä nähnyt. Ja siellä pelataan kuitenkin myös harrastesarjoja..
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä huomaa että JYPillä on ongelmia, mutta Kerho on ollut myös vieraskorea ja sekoillut omissa oikein huolella. Kiljunen on kyllä hyvä ja ansaitsee peliaikansa. Toi ylivoima on käsittämätön, eka vyörytetään maalille kuin lumivyöry ja sitten ylivoimalle niin kaikki liike pysähtyy ja kukaan ei tee mitään.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Toi ylivoima on käsittämätön, eka vyörytetään maalille kuin lumivyöry ja sitten ylivoimalle niin kaikki liike pysähtyy ja kukaan ei tee mitään.
Todellakin. Itse täällä himassa jo innostuin koronapäissäni nousemaan sohvalta ja huutamaan, että "vittu liikkukaa".
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Lisäksi on muistettu kertoa, että Toivola ei kuunaan päässyt pelaamaan ylivoimaa Pelicansissa. Ei tullut Mertsin mukaan kuuloonkaan.
Hassusti kuitenkin Liigan tilastot kertovat Toivolan pelanneen Pelicansissa sen verran ylivoimaa ettei ne minuuttimäärät täyteen tule pelkästään viime sekunteja pelaamalla.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nurmen syötöt on kyllä suorastaan upeita, noin niinkuin keltanokaksi. Miten voi silti olla edelleen 0+0? Outoa. Tänään nelonen on taas kokonaisuudessaan pelipäällä. Ja muutkin kyllä. Näyttäisi, että pelko löysäilystä oli turha. Kop kop.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös