Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 532 039
  • 7 465
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jos tässä pelissä ei joukkueelta edes asennetta löydy, puhumattakaan pelin paranemisesta, niin silloin pitää ratkaisut tehdä.
Olen samaa mieltä: myydään Laurikainen Tapparaan, koska MATTI II:han jatkaa joka tapauksessa.
 

M10

Jäsen
Mikä yhdistää Kusimatti1:n (07/08) ja Kusimatti2:n (21/22) katastrofikausia? Molemmissa kapteenina oli vaisu, mieto, hajuton, hiljainen, karismaton ja väritön kapteeni. Just saying.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Johnston on Kerhon parhaiten peliä rakentava hyökkääjä.

Pari paikkaa tuossa nyt oli mutta ei paljoa lämmitä, kun ei verkko heilu.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Melkoinen oli ero tps-lukko pelin eka erä vs tämä peli. Sitä oli kiva katsoa ihan ulkopuolisenkin, mutta tässä molemmat ihan sysipaskoja. Ei taklauksia, ei yritystä, eikä yhtään mitään muutakaan. Paitsi näemmä ifk maaleja.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Laitetaan Nurmi Forssaan ja otetaan Jeskanen tilalle surffaan. Ei v***u tuota joukkuetta.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
En ehdi tänään livenä katteleen. Mietin tuossa, että pidänkö itseni uutispimennossa ja katson tämän illalla. Päätin seurata tilanteita, ja hyvä näin, niin voi illalla tehdä jotain mistä tulee hyvä fiilis.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon jätkät pelaa ihan selvästi potkuja Matille. Ei tuota voi muuten selittää, kun kukaan ei edes yritä.

Jos tohon touhuun halutaan jotain muutosta, ja järkeä niin pakkohan se on noin toimia kerta hallitus ei jumalauta tee yhtään mitään.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa olla pitkästä aikaa eka peli, kun värkkäävät jotain muuta kun yhden maalin varsinaisella peliajalla. Sääli vaan, että tod.näk. tulee oleen sarakkeessa nolla.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Johnston on kyllä loistava pelaaja. Ihan omilla leveleillä verrattuna muihin.
Mä katson peliä varmaan hiukan eri tavalla, kun en näe Johnstonin hyvyyttä. Hyökkäyssuuntaan joo ihan hyvä, mutta omissa ihan yhtä hazardi kuin muutkin. Toki pelitapa ei tue tämänkään kaverin vahvuuksia.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Alkaa haisemaan, että Matin aika alkaa olemaan käsillä. Eipä tuossa pelissä ole rakennetta sitten yhtään ja joukkueella ei juurikaan itseluottamusta sitäkään vähää mitä oli viime Syksynä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös