Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 530 633
  • 7 465

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei jumalauta edes vahingossa mene sisään. Yritystä oli kummaltakin viisikolta, mutta etenkin toinen koostumus.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kyllähän tuo Marcinew ja Cornet rouhii sekä möyhii hyvin, mutta ei vaan riitä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuo dumppaaminen ei toimi. Pitäisi pysyä kiekossa. Ensiksi taistellaan omissa, saadaan kiekko ja kas - kiekko päätyyn ja perään.

Kuluttavaa pelata noin jatkuvasti.
Tämä ihmetytti HIFK:ta vastaan. Toistuvasti heitettiin punaisen jälkeen päätyyn ja perään painimaan. Jos voitettiin kiekko niin joitain paikkoja saatiin luotua mutta ei tuossa pidemmän päälle mitään järkeä ole.

Yhtään rintamana ei oikein edes yritetty hyökätä. Jos hyökkäys ei lähde niin palauttaisivat alaspäin ja pakki-pakkia niin kauan, että onnistuu.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuleeko muilla vanhanliiton edustajilta Kiljuselta mieleen legendaarinen Pekka Peltola? Ei kasvoiltaan, mutta luisteluasento, olemus jne.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Näittekö kuinka Joly hiipi taas alas, Laurikainen olisi kerennyt torjumaan viisi riparia ennen kuin Joly olisi ollut auttamassa Äijä vaan seuraa katseella.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viime kauden yhdenneksitoista (!) sijoittuneen joukkueen parhaat pelaajat menetettiin, ja tilalle hommattiin kärkirooleihin totaalisen hyödyttömiä pelaajia (pl. Pelli). Ei tuolla joukkueella yksikään valmentaja mitään erityistä aikaiseksi saisi etenkin, kun asenteesta ja työnteosta se ei ole kiinni. Kyllähän nuo yrittävät, mutta duunareista ei vain saada aikaiseksi ratkaisijoita.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Jotenkin epäröivältä näyttää toi Kerhon pelaaminen. Tähän kun lisätään vähä tommonen huono jää ja tusina huonoja syöttöjä (per erä), niin 2-0 on aika maksimi. Toki YV:llä olis voitu tulla taisteleen vielä vähän tuloksesta. Se oli hyvää.
 

wäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Avasin juuri telkkarin, kun Johnston heitti kivaa avausta hyökkääjille. Miten muuten pelasi?

Nousiko sillä Jolylla kahden pelin onnistumiset hattuun, kun valittiin vielä oikeen Liigapörssin tähdistökentään.
 

laimeasilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika selkeetä mikä hommassa mättää. Ei tehdä maaleja ollenkaan.

Hyökkäysmateriaali ei siihen riitä. Kiekollista osaamista puuttuu, pystyykö Marcinew periaatteessa olemaan liigajoukkueen ykkössentteri?

Pelitapa ja valmennus. Itsekin sokaistuin viime keväästä. Vaihtoon. Pike tilalle.
 

Spagettijalat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime kauden yhdenneksitoista (!) sijoittuneen joukkueen parhaat pelaajat menetettiin, ja tilalle hommattiin rooleihinsa totaalisen hyödyttömiä pelaajia. Ei tuolla joukkueella yksikään valmentaja mitään erityistä aikaiseksi saisi etenkin, kun asenteesta ja työnteosta se ei ole kiinni. Kyllähän nuo yrittävät, mutta duunareista ei vain saada aikaiseksi ratkaisijoita.

Väitän kyllä, tuon rosterin saisi melkein kuka tahansa koutsi pelaamaan paremmin. Voiko tuota Mattia edes kutsua valmentajaksi? Aivan turhake tuolla vaihtoaitiossa, äijä vain hengailee siellä eikä tee elettäkään että saataisiin peliä muuttumaan yms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös