Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 531 818
  • 7 465

HyttyOfficial

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Detroit Red Wings, Real Madrid
Ollut kerhossa vuorokauden. Yhdet treenit. Olisko pitänyt tehdä hattutemppu ekaan erään? Muulla joukkueella meni kuukausia omaksua Piken pelikirja.
Totta kai pitää antaa aikaa. Odotukset vain ovat äärimmäisen matalalla.

Yleisesti ottaen vahvistuksen hankkiminen top 6 sentteriksi toisen playoff -jengin vilttiketjusta ei aiheuta hurraa huutoja.

Friman ja Teppo olivat hyvät hankinnat tarpeeseen! Toivotaan, että Mustonen aloittaa ennakkoluuloni vääriksi. Yhdessä vaihdossa oli hyvä kiekon ylöstuonti.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Kalpa on vaikea (ainakin) Kerholle.
Ja vähän jäi myös kaatuilun ja naamanpitelyn maku itselle heistä..

Vahvistukset tulevat olemaan vahvistuksia ja hei, Collins teki maalin.

Eteenpäin, seuraava!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Joo yleensä itse en jaksa liikaa valittaa tuomaritoiminnasta mutta kyllähän kaikki tänään näki ettei putkeen mennyt..on se jumalauta,että AINA sama mies itkee ja valittaa tuomioista ja pääsee kyllä hienosti dumareitten pään sisään jatkuvalla itkemisellä.. vittu mitä paskaa.. toki itse pelistä niin huolestuttavaa alkaa olemaan se,että roikutaan kyllä joka pelissä mukana mutta hyökkäyspeli on todella olematonta muutamia poikkeuksia lukuunottamatta..ei saada pitkiä hyökkäysralleja,hävitään kaksinkamppailut ja avaukset monesti suoraan jalkoihin tai taakse.. ja ylivoimasta ei kauheesti enää tarvii sanoa mitään.. Toivottavasti oli vain ohipeli ja saatais ihan toisenlainen ilme Tepsiä vastaan. Posia MR.Collins ja muutama muu.
Sitten tämä sama itkijä sanoo lehdistötilaisuudessa että huolimattomia jäähyjä ekassa erässä...siis mitä vittua! Eikö näistä jäähyistä just itkenyt!
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sitten tämä sama itkijä sanoo lehdistötilaisuudessa että huolimattomia jäähyjä ekassa erässä...siis mitä vittua! Eikö näistä jäähyistä just itkenyt!

Jos olisivat hävinneet, olisi itku jatkunut siellä lehdistötilaisuudessakin.

Tämä jatkuva tuomareille itkeminen on ehkä alhaisinta mitä jääkiekossa voi tehdä - vähän sama asia, mikä on tappanut fudiksen jo kauan aikaa sitten eli järjetön filmaaminen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kylläpä vituttaa tuollaista katsoa. KalPa on liikkuva ja hyvä porukka, miksi estää ja pitää vastustajan mailasta kiinni noin helvetisti? Sitten tämä yksi pälli vielä kitisee tuolla jatkuvasti, ei saatana.

Oliko Nousiainen kun nappasi Pillun mailan suoraan käsiinsä kun meinasi karata läpiajoon ja vittua hokee kun saa jäähyn ja Miettinen viittoo tuomareita luokseen. Hävetkää nyt helvetti.

Toivottavasti ei kohdata enää, koska verenpaineet ei tuota kestä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
KalPa ottaa vastustajan mailasta kiinni samalla pieteetillä millä Kerho antaa ”aktiivista mailapainetta” eli huitoo vitusti. Vituttaahan tuo vastustajaa, mutta linjan mukaan mennään. Noin muutoin hyökkäyspäähän aika maksimisuoritus Kerholta, kun Joly ei onnistu. Tavallaan yllättävääkin, kun syötöt olivat aika paskaa koko matsin. Noi ylivoimat pitäisi räjäyttää ihan kokonaan, tossa ei ole ollut mitään järkeä pitkään aikaan ja silti sitä samaa yritetään junnata päivästä toiseen. Jos ei sitä saada kuntoon, niin on turha kuvitella pärjäävänsä keväällä. Joly on ollut puoli kautta täällä vasemmalla viiksillä ja heittänyt yhden tai kaksi läpi neliön? Jotain tartteis tehdä, ei se ainakaan tollain toimi. Alivoimamme on aika hyvin skoutattu, ja toisaalta taas Friman oli paletista aika pihalla ekassa pelissään. Ja jos kaikki ei pelaa samaa alivoimaa, niin tuo on nopeasti reikäjuustoa. Kaikki kunnia toki kaverille, mielestäni siellä on käsiä laittaa yv:lle helvetisti enemmän kun meillä.

Aasinsiltana vielä debytantteihin. Friman oli kaukana siitä mitä itse odotin. Toki odotukset oli korkealla, mutta iso pettymys. Toki sielä näkyi niitä ominaisuuksia, joilla voidaan olla puolustuksen herra ja hidalgo, mutta tänään paljon harhasyöttöjä ja sijoittumisvirheitä. Selvästi näkyi, että pelasi Laten tai Jukan kirjaa, kun muut meni Piken kirjalla. Oli itseasiassa niin pihalla, että Johnston joutui vähän kantamaan ja siitä ei yleensä hyvä seuraa, ei tänäänkään. Hasardit jäi, mutta hyökkäysuhka puuttui. No Friman varmasti parantaa kun saa reenejä alle, en epäile sitä.

Mustosen vaikutelma oli hmm.. tavallinen. Sinänsä tavallinen on ihan jees, mutta joukkueen ollessa todella tavallinen, ei tavallinen ole sitä mitä tuo olisi kaivannut. Toivottavasti löytäisi sitä potentiaaliaan hyökkäyssuuntaan, sillä paremmin tavallisesti pelaava kaveri oli tänään poppareilla. Lisäksi Jokisella, ehkä Harperilla ja perimätiedon mukaan jopa JIkosella, on jotain hyökkäyspään erikoistaitoja. Annan vielä aikaa, mutta väkisin hiipii mieleen ajatus, että kiekollisempaa kaveria oltaisiin oltu vailla.
 
L

luigitar

Peli näytti siltä ettei ihan pysytty pelisuunnitelmassa, tämän myötä tiivis viisikko oli repaleinen. Eilen karvauksen osalta oli hetkiä, jolloin passiivisemmasta karvauksesta olisi ollut joukkueelle enemmän hyötyä. Sellainen tilanteiden tunnistaminen puuttuu välissä ja se kostautua pelin sisällä sekä pitkässä juoksussa.

Yhden pelin perusteella en vielä lähde kommentoimaan Frimanin ja Mustosen otteita vaikka virheitä tulikin. Siellä oli huonompiakin yksilöitä, jotka ovat olleet koko kauden porukassa mukana.
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Tikka ”itkee” linjureille joka kerta kun hänelle tuomitaan virhe aloituksessa.
Miettinen "poraa" erotuomareille joka kerta kun hänen joukkueelle tuomitaan selviä jäähyjä.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Eilen ei ollut Jolyn on päivä, heti ekasta erästä lähin kattelin kun ei ollut hereillä kun syötön vastaanotoissa, eikä oikein kiekon hallinnassakaan ja puuskutti yllättävän paljon (flunssan poikasta?). Mutta ei Jolylta mitään pois, oli silti Kerhon paras ja vaarallisin pelaaja. Mutta näyttää helkutin huonolta jos yksi mies ole 100% tasollaan niin muut ei pysty tätä tukemaan. Tohon hommaan pitää tulla muutos, tai muuten voidaan lähteä lomille heti ekan pudotuspelikierroksen jälkeen.
 

Orangezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakistosta eilen oli helppo todeta se että Johnston on nyt sen heikoin lenkki.

Jonhston useasti odottaa karvaajat lähelle ja pyörähtää paineen alta pois. Eilen tämä ei tainnut tuottaa tulosta kertaakaan vaan johti aina menetykseen. Tähän päälle se että ei kauhean kovalla innolla lähde korjaamaan omaa virhettään (vrt. Pelli). Turhauttavinta on kuitenkin se että olisi ominaisuudet olla liigan parhaimpia puolustajia mutta asenne estää sen.

Kehutaan kun on kehujen aika! Collins on parantanut huimasti viimeisen kuukauden aikana!
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Eilen ei ollut Jolyn on päivä

Silti tähänkin peliin mahtui aika näyttävä murtautuminen neljän (!) vastustajan välistä maalipaikkaan, ja yksi puhdas läpiajo

Ja mieleen jäi myös tosi tärkeä paineistus ja riisto toisessa erässä, kun KalPa sai ylipitkän pyörityksen päälle ja miehiä vaihdettua
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
Silti tähänkin peliin mahtui aika näyttävä murtautuminen neljän (!) vastustajan välistä maalipaikkaan, ja yksi puhdas läpiajo

Ja mieleen jäi myös tosi tärkeä paineistus ja riisto toisessa erässä, kun KalPa sai ylipitkän pyörityksen päälle ja miehiä vaihdettua
+Pelasti suht varman maalin toisen erän lopussa kun pääsi väliin poikittais syöttöön
 

Kymppitonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Philadelphia Flyers
Täytyy kyllä ihmetellä, Perjantai, peli kotona ja yleisöäkin hallissa, mutta kentällä jälleen yksi aneeminen HPK.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös