Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 535 697
  • 7 465

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Mikshän HPK ei haastanut 2-3 maalia, Räsänen teki selvää visuaalista häirintää maalivahdin alueella.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Väsyneen oloista on Kerholla ollut jo pitkään peli. Puolustetaan kyllä mallikkaasti mutta kyllähän tuossa näkyy materiaalin kapeus, kun ei tuoretta jalkaa löydy. Osaa pelaajista joudutaan rasittamaan liian isolla kuormalla.

Kaikesta huolimatta tulokset ovat olleet hyviä joka kertoo taas joukkueen moraalista ja potentiaalista.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kiitos tuomarit!
Kiitos KalPa - mailat, mailat!

Seuraavalla kerralla ei kannata laittaa parasta mahdollista tota jengiä vastaan. Liikaa joutuu maksamaan. 3 pistettä meni, mutta Tikan loukkaantuminen on pahempi asia.
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars&Dortmund
Jotenkin omaan silmään näyttää todella raskaalta kerhon luistelu ja kaksinkamppailuja hävitään aivan jatkuvasti.. Yyvee taas sitä itseään tänään ja Kilpeläinen vei veskareitten taistelun. On tuo nyt saatana että tolle ylivoimalle ei tehdä yhtään mitään.. Ei muutakun huomenna sitten uutta matoa koukkuun..
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Ihan näpeissä oli tämä peli pitkän aikaa. Itseäni turhauttaa Harperin otteet tällä hetkellä. Ei riitä tuossa ylivoimassa ja muutenkin jotenkin melko turha pörrääjä. Käsiä on, mutta pelinlukutaitoa uupuu.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jotenkin omaan silmään näyttää todella raskaalta kerhon luistelu ja kaksinkamppailuja hävitään aivan jatkuvasti..
Näinhän se todellakin oli, mutta toisaalta taas vastustelija oli mainituilla pelin osa-alueilla (liikkumisessa ja kaksinkamppailuissa) aika pirun terävä. Katsotaan nyt vielä tätä viikkoa eteenpäin, mutta eihän tämä nyt mitenkään hyvää enteillyt ja parempaan pitää pystyä.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Lupaa kyllä pitkää kevättä, jos ollaan näin haluttomia ja tehottomia jotain vitun kalpaa vastaan helmikuussa. Toki moni juttu olisi voinut mennä ottelussa toisin, eikä kaikkeen voi itse vaikuttaa, mutta asiat joihin voisi kuten tehokkuus on myös sillä tasolla että hyvä jos sääleistä eteenpäin päästään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös