Kerhon peliesitykset kaudella 2010-2011

  • 150 515
  • 512

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Lassila taas maalissa voi helvetti. On se uskomatonta vaikka kyllähän herra on pelannut viime pelit loistavalla tasolla. Silti olisi toivonut jotakin muutakin näin vaihteeksi. Toivottavasti nollaa Lukon ja saa apua joukkueeltakin tänään.

Ketjut noin muuten näyttääkin sitten mukavalta ja hienoa, että muutoksia on tehty. Ei jäädä valmennuksen taholta vain odottelemaan, vaan reagoidaan oikeasti kun peli ei ole natsannut. Kiitos Harri tästä, oivallista duunia.

Tänään sitten pojat sellainen latautuminen, että peli on rentoa ja heti alusta ollaan hereillä. Lukko pelasi eilen kovan pelin Ässiä vastaan, joten varmaankin alku on heillä vireämpi. Sitten pitäisi tempo saada sellaiselle tasolle, että otetaan 5-0 voitto.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maajoukkuetauon jälkeen Kerhon pistepussi lihonut vain kahden vaivaisen pisteen verran. Harmittavan heikosti (surkeasti) on peli lähtenyt rullaamaan tauon jälkeen. Kyllä vähintään kuusi pistettä tämän viikon peleistä olisi pitänyt vääntää, tarjolla oli yhdeksän pistettä. Nimittäin, tässähän voi Kerholle käydä aikas kylmät suoran pudotuspelipaikan suhteen. Kaverit tulee ohi oikealta ja vasemmalta. Sarjaohjelmakaan ei Kerholaisittain ole jatkossa mitenkään helpoin mahdollinen.

Ensi viikolla on tarjolla vain kaksi vieraspeliä, joista toinen on jo etukäteen hävitty. Vastaan asettuu tiistaina erittäin kovakuntoinen Kalpa ja lauantaina kotonaan -99,99 % varmuudella Kerhon -voittava Jokerit. Lisäksi heti jatkossa on vastassa kotona, nousukuntoinen Kärpät sekä hieman myöhemmin vieraissa Jyppi. Arviolta 13-15 pistettä lopuista seitsemästä pelistä pelistä Kerhon olisi saatava välttääkseen säälipleijarit. Tiukkaa tulee tekemään, sanon ma. Toivotaan kuitenkin parasta, jotta säälipleijarit vältetään. Ensi viikko näyttää suuntaa aika pitkälle jatkon suhteen.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
SM-Liigan materiaalierot sijoilla 1-8 eivät ole niin isoja, etteikö kuka tahansa pystyisi voittamaan kenet tahansa. Aika pitkälle menee jos on korvien väli kondiksessa (huom. Ässät).

Ensi viikolta 3 pistettä olisi huippusaavutus. Kalpalla kuuden pelin voittoputki alla ja Ilmala nyt vaan on sellanen paikka, että Kerho ei siellä pärjää, vaikka vastassa olisivat Narrien c-junnut. Saas nähdä....ei kauheen hyvältä näytä tällä hetkellä. Saulietis paras kenttäpelaaja.
 

ditrim

Jäsen
Metsola maaliin niin pojat alkavat taas pelata tosissaan. Herää jo HPK! Ei luulisi tässä olevan mitään niin ihmeellistä. On se nyt muutenkin kumma, kun fanit huutaa loistavaa kakkosveskaria maalille ja nössöt ei viitsi totella. Ihme touhua...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
On se huikeaa. Viimeiseen 10 peliin porukka on kerännyt 0,90 pistettä per peli, vain pelsut on kerännyt vähemmän pisteitä. Ei joukkue ole kauheasti maaleja päästänyt, mutta maalinteko on ihan ylivoimaisen vaikeaa, kun 10 peliin ollaan saatu 17 maalia aikaiseksi. Avauspeli on koko ajan myöhässä ja ei saada edes luotua maalipaikkoja paljon mitään. Oman pään virheet ovat räikeitä ja niistä on vastustaja rankonut. Toki ei toi ole mikään huippu rosteri, mutta kuinkakohan ne pärjäsi ennen sitten niin hyvin? Monien jengien peli vain on parantunut kun kausi etenee (niin kuin pitääkin) ja Kerho on taantunut. Thats it. Silloin kun oli kaikki loukkaantuneena niin homma pelasi. Roppo, Honko ja Turtiainen kehiin vaan ja jotkut surffaajat pois. Metsola maaliin.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Metsolan maaliin laittamisessa olisi pointtinsa, mutta mitenköhän eilenkin peli olisi päättynyt ilman useita Lassilan päälläseisomisia?

Laamanen-Alatalo on hajotettava, en edes ymmärrä miksi kyseinen pari laitettiin takaisin yhteen kun se jo kertaalleen hajotettiin. Aivan nesteessä omassa päässä. Haverinen varmempana puolustavana pelaajana Lampun pariksi.

Sitten näihin surffailijoihin. En ymmärrä näitä latvialaisten dissaamisia, varsinkaan Saulietiksen. Todella vahvaa peliä, hankki taas parit jäähyt. Berzins nyt on vähän sellanen majakka ilman valoa, mutta yhteispeli toimii Louhen ja Saulin kanssa suhteellisen hyvin. Ensimmäisenä kokoonpanosta pitäisi heivata Nättinen. Karevaara on myös omasta mielestäni liipaisimella. Edelleen kokeilisin Saulia ykkösessä.
 

Gauntlet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Detroit Red Wings, Liverpool
Maalivahtipeliin ei kerho ole kaatunut. Lassila on ennemminkin ollut joukkueen paras pelaaja illasta toiseen. Sensijaan kaikenlaisia surffailijoita on kokoonpanoon nyt eksynyt pelaajasiirtojen myötä. Nättinen ja Loppi ovat pelanneet todella heikosti ja se ei voi olla näkymättä koko joukkueen pelissä. Onneksi sentään Barney alkaa löytämään paikkaansa. Varsinkin jos ei joudu pelaamaan Lopin ketjussa. Tosiaan Roppo, Honko ja Turtiainen tarvitsevat enemmän peliaikaa. He tuovat ainakin sitä kunnon taisteluilmettä hyökkäykseen jos nyt ei aina hirveästi tulosta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tosiaan Roppo, Honko ja Turtiainen tarvitsevat enemmän peliaikaa. He tuovat ainakin sitä kunnon taisteluilmettä hyökkäykseen jos nyt ei aina hirveästi tulosta.

Juurikin näin. Ja ei tulos kauheasti huonommaksi voi mennä kun vertaa kiikarimiehiin. Roppo, Honka, Turtiainen <-> Karevaara, Nättinen, Loppi. Lisäksi Roppo, Honka, Turtiainen akselilla on jatkosopimus taskussa joten jos menee kausi reisille niin saa ainakin peliaikaa joka on tärkeää tulevaisuudessa. Sitten kaksi ekaa ketjua lyödään näin:

Saulietis-Viitaluoma-Puustinen
Barney-Louhi-Berzins

Sauli tuo asennetta ykköseen ja vauhtia ja voimaa. Louhi pelaa WTC tornien keskellä jotka ajaa maalille surutta. Louhi räksyttää ja kaikkia vituttaa. Alaketjuissa junnut ja Cole ajelee kaikkia. Niin kuin Kanadassa sanotaan, että "jos ei maalin teko onnistu, niin menkää maalille". Jos Harrin kuviot todellakaan onnistu niin sinne maalille mennään asenteella ja hakataan kiekot sisään. Sillain se toimii saatana!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Nyt kun Berzins pelasi laidassa, oliko miehestä kuinka paljon enemmän iloa? Muutenkin kuin maalien muodossa, ilmeisesti pelasi hyvän pelin?

Tässähän tulee mieleen muuan latvialainen, joka breikkasi kunnolla vasta päästyään laitaan. Taidan lähteä klapihommiin.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Berzins oli kyllä hyvä eilen, sille sopii tuo laiturin homma selkeesti paremmin kuin sentterinä pelaamine. Vähän sillä oli hetkittäin ongelmia paikkojen ja ajotuksien kanssa mutta mielestäni onnistunut kokeilu. Oli tuo kenttä muutenkin ehdottomasti HPK:n paras.

Eipä ole sen kummosemmin sanottavaa noista esityksistä, onhan toi nyt vaan ihan karmeeta kuraa. Mää muuten odottelen edeleleen yhteydenottoa joukkueen taholta ens viikon lauantain matsista... Eikös vähän ollu puheena että ykkösessä olis GaDa, minä ja puuha-petekös se oli, et siellä olis edes jotkut jotka yrittäis ;)

Mä oon kyl sitä mieltä et Honka olis saatava takas kehiin, mies on kyl välillä huseerannu omissa vähän huonosti, mutta kokosekseen on sillä aivan karsee polku päällä joka kerta kun se on kentällä, tuntuu et aina sattuu ja tapahtuu kun se kentälle pääsee. Toinen sellanen raaski veto vois olla ottaa Rautiaisen kenttä kokonaan mukaan jaffalaan, kavereilla kun ei ole mitään paineita niin ei siinä ainakaan mitään menetettävää olis. Vois muutama haahuilijakin herätä kun pääsis vilttiin A-junnareitten tieltä.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Viimeiseen 10 peliin porukka on kerännyt 0,90 pistettä per peli, vain pelsut on kerännyt vähemmän pisteitä.
Tämän jälkeen ei tarvitse ihmetellä miksi paikka kuuden joukossa on lipeämässä käsistä. Muutenkin Kerhon peli on ollut aika sekavaa joulun jälkeen. Väliin huippumatseja esim. Jyppiä vastaa ja seuraavassa pataan sarjajumbolta. Hirveää vuoristorataa ja pelillistä sekamelskaa.

Siinä missä Kerhon kanssa samoista sijoista taistelevat Lukko, Kalpa ja Jokerit ovat parantaneet peliään ja saaneet enemmän pisteitä kohti kevättä mentäessä, on HPK:n tahti ja pelillinen anti taantunut. Eikä siinä mitään, kyllä se paikka pitää siellä kuuden joukossa ansaita ja jos tarjotaan keskinäisiä matseja samoista sijoista taistelevia joukkueita vastaan, niin kyllä niitä pitää sitten pystyä voittamaan. Nyt tuli Lukolta turpaan ja eikä se homma ainakaan helpota kun ensi viikolla pelataan vieraissa Kalpaa ja Jokereita vastaan. Tämä viikko oli tavallaan SE HPK:n paikka iskeä ja onkin aika surkeaa, että Kerho ei ottanut pisteitä Pelsuilta ja täyttä pottia Saipalta. Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä ja nyt sitten pitää peli kerrallaan lähteä osoittamaan että jengi kuuluu kuuden joukkoon.

Se mikä itseä huolestuttaa ei niinkään ole se, että välillä tulee pataan, vaan se millä tolalla Kerhon peli on tällä hetkellä. Eilen Lukko oli 5 vs. 5 pelissä sekä ylivoimalla edellä. Ja kun katseli Kalpan aikaisempaa loistavaa peliä Hifkiä vastaan, niin ollaan pelillisesti paljon muita jäljessä. Oikeastaan tämä kausi on vähän kaikella lailla HPK:n viime kauden vastakohta. Siinä missä viime kauden joukkueen peli parani surkeasta loistavaan kevättä kohti mentäessä, niin nyt Kerhon peli on alkanut sulamaan runkosarjan lähestyessä loppuaan. Joukkueen avauspeli on surkeaa, etäisyydet liian pitkiä, yv tökkii ja maalinteko on täyttä tuskaa. Ainoa mikä toimii loistavasti on maalivahtipeli. Kaiken huipuksi pelaajat VV ja Puustinen etunenässä vaikuttavat väsyneiltä ja turhautuneilta. Nyt on se aika jolloin paketin tulisi näyttää ehjältä ja pelaajien tulisi kiristää sitä vauhtia entisestään.

HPK:n pelaajamateriaali on parantunut kauden edetessä ja pahin loukkaantumissuma on takanapäin, joten sen taakse on turha mennä. Samoin Metsola ei ole mikään vastaus tämän hetken ongelmiin. Lassilaa ei voi syyttää yhdenkään pelin tappiosta. Eilenkin HPK pysyi Teemun ansoista pelissä mukana ensimmäsessä erässä. Metsola on varmasti ihan hyvä ja potentiaalinen maalivahti, ja saa varmasti ensi viikolla taas mahdollisuutensa. Mutta tämä maalivahtikysymys on toissijainen Kerhon ongelmien keskellä.

Nyt tarvitaan hyökkäyspään johtavilta pelaajilta suunnannäyttöä. Menestyvä joukkue ei voi olla kahden pelaajan varassa (VV ja Puustinen). Tehoja on pakko alkaa pikkuhiljaa tulemaan myös muilta. Missä on Barney, Loppi, Männikkö, Kolehmainen porukan tehot? Nyt niitä tarvittaisiin aika kipeästi.

En muuten tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa kun J-P Jalo kertoi eilisen pelin aika, että maalintekijä Karevaaralla on 22 pelin (!) kuiva kausi päällä. Siis tämä sama kaveri, jota täällä on kauden mittaa hohdotettu ja sama kaveri joka on nyt pari kuukautta pelaillut 2-kentässä ja 2-yv:ssä!? Pehmeä ja arka surffailija, jolla on kokonaiset 5 maalia kasassa. Voisi olla poppari kulhon paikka.

HPK on esittänyt tällä kaudella muutamassa ottelussa loistavaa lätkää. Nyt se sama vire on pakko kaivaa esiin. Hurja mutta samalla aika hemmetin kiinnostava viikko edessä näin Kerho-fanille. Jännä nähdä minkälainen on Rindellin Kerho ensi viikolla.
 

ditrim

Jäsen
Ei kukaan täällä luule että Lassila olisi pelannut huonosti, se nyt vaan on niin vanha ja hyvä kikka laittaa se "paskempi" veska maaliin, että muukin joukkue heräisi. Tai vaikka ne nyt ei edes nukkuisi siellä, niin silti kannattaa peluuttaa noin hyvää kakkosta vähän useammin. Ehkä Lassilallekin pääsee sitten vähemmän liruja pleijareissa, kun ei tarvi olla yksin vastuussa maalivahtipelistä. Vaikkei Brodeuriakaan haittaa pelata joka peliä, niin kyllä sillekin lepo kelpaa :)
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä edelleen olen valmiina hyppäämään askiin, jos kutsu Kerhon johdolta tulee. Heittäydyn ainakin laukausten eteen, jos suinkin vain ehdin.

Tosiaan, hieman huolestuneena tätä suuntausta on tullut seurattua. Hieman mielessä on koko ajan muistikuva siitä, miten Lukolle kävi tuossa viime kaudella. Periaatteessa Kerho on pelannut aivan huikean runkosarja, tämän korkeammalle ei ole nyt riittänyt se taso. Nyt sitten on eväät ilmeisesti hitusen syöty, joten ankeahko kevät voi tulla.

Toivottavasti jotakin erikoista ensi viikolla tapahtuu ja peli lähtisi kulkemaan. Hieman pitäisi saada jotakin muutosta, se tietty rentous tuosta touhusta puuttuu. Metsola varmaankin pelaa Jokereita vastaan..
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eihän tämä mikään ideaalitilanne tosiaan ole, että tässä vaiheessa kautta alkaa suuntaus näyttämään alaspäin, mutta kun ajattelee positiivisesti, niin Kerholla on vielä seitsemän peliä aikaa korjata suunta. Notkahdus nyt tähän väliin on kuitenkin parempi (olettaen että tästä vielä noustaan) kuin notkahdus joka alkaisi, kun pelejä on jäljellä 5 kappaletta. Jopa liigaa suvereenisti hallitsevalla Jypillä on ollut viimeaikoina havaittavissa otteiden ailahtelevuutta. Koko sarjaa on parhaankaan joukkueen mahdotonta pelata täydellisesti. Kuuden joukossa toki on pystyttävä säilymään, senverran äkkiä se parannus olisi tehtävä.

Kyllä se tästä lähtee. Kaadetaan vaikka vihdoin ne narrit siellä jaffalassa, siitä luulis saavan melkoisen boostin kohti kevättä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Voitteko uskoa, että maalissa pelaa Teemu Lassila. Saatana! Nyt on sitten hieman muuteltu kokoonpanoa. Barney ykkösessä ja Männikkö-Loppi-Karevaara sitten kakkosessa.

Kolmonen normaali ja samoin nelonen, jossa on Louhi ja latvian pojat. Neloselta odotan tänään taas tehoja, kuitenkin saumaa olisi olla vaikka kakkosketju.

Saa nähdä miten tuo nyt sitten muuten menee, hieman jännittää.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä nyt tuun pessimistinä sanomaan tän ekana, saa sit tulla huuteleen jos mitaleita tulee, mutta nyt on katteltu tätä vuoristorataa koko kausi, jolloin joukkue pelaa välillä kuin unelma ja välillä ihan vitusti päin persettä.

Joukkueen valmennus toistaa kokoajan samaa mantraa, pelaajat vaihdetaan samoihin pelaajiin ja liekeissä olevat ketjut istuvat penkinpäässä samalla kun ne Flopit pelaavat siellä sitä samaa söhläystä. Syöttöjen laatu on ollut luokaton koko kauden ja edelleen näkyy peleissä 10 huonoa syöttöä yhtä hyvää kohti, samaten jos on jo testattu jokin koostumus ja huonoksi todettu niin heti kun homma ei pelin sisällä toimi niin eikös ne ketjut muuteta siihen toiseen toimimattomaan koostumukseen ja ne toimivat ketjut pistetä istumaan sinne penkin päätyyn.

En jaksa noit jätkiäkään syyttää, Lassilankin joukkueelle voittamat pelit voi laskea kahden käden sormin ja kaudella on takaakin tullut HPK rinnalle ja ohi enemmän kertoja kuin koskaan yhdessä kaudessa muistan. Valmennus vaan ei saa joukkueesta tehoja irti, vaikka selvästi joukkueessa tehoja piisaa.

Eli sanon nyt avoimesti että saattoi olla Kiva Harrin&co palkkaaminen toiseksi kaudeksi putkeen huono ajatus.

Kiitos olen puhunut.
 

Ralph

Jäsen
Pahalta näyttää kuusi peliä ennen runkosarjan päätöstä. Vastassa vielä aina yhtä helppo Jokerit, nousukuntoinen Kärpät, Ilves, sarjajumbo Pelicans, sarjakärki JYP ja sarjakolmonen Ässät.

Noista pitäisi saada yli 10 pistettä mutta pelkäämpä että Pelicans antaa yhden tai kaksi ja siihen se jääkin.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Aika paskaltahan toi vaikuttaa, kun toi taistelulla häviäminen syö vielä miestä aika vitusti.. Jotain ihmeellistä pitäis vielä tapahtua, ettei mee hyvä kausi ihan vituiks loppusekoilun takia.. Jostain pitäs saada nyt hereille Loppi ja Barney esim. toisella on 0+2 saldona ja toinen on tehny sitten kolme maalia n.10 pelissä, josta yhen vielä tyhjiin.. Ei nyt ihan sitä mitä odotettiin. Luvattoman heikkoa esittämistä.

Ja kun ois saatu Lakukin, mutta kun ei niin vittu ei.. Ois ollu jotain käyttöö tossa ykkösen laidassa kun siihen ei kukaan sovi.. VITTU!

Ihan perseestä kaikki..
 

J.Petke

Jäsen
Heitän luopiona hieman positiivisuutta tähän väliin.

Peli Kalpaa vastaan oli jo paljon parempi kuin moni aiempi. Jos toista erää ei oteta huomioon niin peli oli ihan ok. Nyt vaan epäonnistumiset ruokkkivat itseään ja kun kenelläkään ei ole itseluottamus kunnossa niin tilanne on mikä se on. Lauantaina ei ole helpotusta siihen odotettavissa mutta josko sitten ensi viikolla.

Minun oma syntipukki Karevaara pitäisi tosin edelleen heivätä pois toisten tieltä ja tuoda fyysisyyttä tuohon kakkoskenttään. Nyt vaan Harri PERKELE rohkeasti niitä ketjuja sekaisin ja myös parin Viitaluoma-Puustinen voidaan hajoittaa josko se toisi myös kakkoseen hieman lisäpontta.

Saulietis-Viitaluoma-Männikkö
Puustinen-Loppi-Barney
Kolehmainen-Pulliainen-Louhi
Berzins-Nättinen-Karevaara
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Saulietis-Viitaluoma-Männikkö
Puustinen-Loppi-Barney
Kolehmainen-Pulliainen-Louhi
Berzins-Nättinen-Karevaara

Keskivahva yhtyminen näihin. Pari ekaa vitjaa juuri noin, mutta alempiin sitten Karevaaran tilalle Honka tai Turtiainen. Nättinenkin on vähän siinä kintaalla, että voisiko pelin tai kaksi katsella kokoonpanon ulkopuolella. Potentiaalinen jannu, jolle toivoisin jatkoa ensi kaudeksi, mutta juuri nyt ei tuo Kerhon peliin oikeastaan mitään.

Eli alemmat ketjut vaikka näin:
Kolehmainen - Louhi - Berzins
Turtiainen - Pulliainen - Honka

Kokonaisuudessaan kokoonpanot voidaan vääntää melkein miten vaan - se ei ole Kerhon isoin ongelma. Isoin ongelma on mun mielestäni sama kuin edellisessä slumpissa. Perusasioiden tekeminen on huonoa. Melkein jokainen pelaaja vaikuttaa helvetin hermostuneelta ja jonkinasteisia aivopieruja tulee tämän tästä. Syöttöjen laatu ja vastaanotto on huonoa. Taklaaminen on vähäistä. Purut omasta päädystä (niin alivoimalla kuin tasakentällisin) heikkoja. Näistä niitä ongelmia sitten alkaa tällä hetkellä kertymään. Kovalla tsempillä näistä sitten tapellaan kiekkoja siinä määrin takaisin että omissa ei soi tuon enempää. Mutta niin kauan kuin peruspelaaminen on heikkoa, niin kova sähinä ei riitä kuin niukkoihin tappiohin. Tuon hermostuneisuuden pistäisin aika vahvasti valmennusporukan piikkiin.

Tuota Metsolan kohtelua en jaksa ymmärtää lainkaan. Yleensä hyvät otteet palkitaan kasvavalla vastuulla. Miksi Juha ei pääse pelaamaan?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Kannatti muuten päästää J.Immonen Pelsuihin ja ottaa itse Loppi sieltä. Toinen on tehnyt 5 maalia 7 pelissä ja toinen.....noh!

Joku kun viisas vielä osaisi kertoa minulle, että miten helvetissä Karevaara tai Nättinen saa enemmän peliaikaa kuin esim. viime otteluiden parhaimmistoon kuulunut Saulietis.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuossa ajellessa tuli radiosta Kotiteollisuuden uusi biisi "itken seinää päin". Se oli se mikä kuvastaa tunteita juuri nyt. Ei tuossa Kerhon pelissä ole mitään järkeä. Kerhon pitäisi kohteliaana ostaa KalPan miehille uudet polkkarit, sen verta on varmasti puhki. Joka paikasta vedetään ilman järjen hiventä ja KalPan miesten polkkarit paukkui. Syötöt ihan täyttä kuraa kun laitetaan metrin päästä kolme metriä ohi niin kuin Suikkanenkin sanoi. Mitään rakennettua ei saatu aikaiseksi. Viitaluoma yrittää ottaa kontrollia enemmän kun huomaa kuinka muuta vaan räplää sitä kiekkoa kuin herkkää pimppiä. Sitten kun tuli oikea paikka laukoa niin ihme pullosilmä takaspinnaus syöttö joka valuu omaan päähän.

Ylivoima aivan hirveätä skeidaa, voiko oikeasti noin huonosti pelata sitä? Ihmeellisiä "katsokaa kun menen tuonne mutta samalla ovelasti syötön takamiehelle" muuveja. Arvatkaa vaan oli takamiestä siellä? Ja taas omasta päästä vauhtia. KalPa vyörytti ylivoimahyökkäyksiä alivoiman aikana!!!! Ja entä oma alivoima? Narsi kun oli vielä pernallinen yksilö niin sai kehua kuinka ei olla päästetty 10 peliin alivoimalla maalia. Taas meni kaksi, eli sekin on menny kuraksi. Lassila toimii, mutta ei se maaleja tee sentään. Kaiken muun kyllä pitää balanssissa.

Barneylläkin tekisi jotain jos edes yksi kymmenestä ammutusta kiekosta menisi maalille asti. Loppi saisi mennä pois. Ei jaksa Matias sua ihan oikeesti. Vittu sä poistat Afrikasta nälänhädän ennemmin kuin näytät kiekkoilijalta.

Yksinkertaisesti tämän päivän pelissä en nähnyt mitään todisteita siitä että kyseinen joukkue olisi yhteistä taktiikkaa tai kuviota harjoitellut koskaan. Tuntuu kuin olisi sekalainen jätkälauma vain otettu tonne höntsäilemään.

"Itken seinää päin"
 
Viimeksi muokattu:

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aluksi, jos jotain positiivista tässä pelillisessä murheen aallokosta hakee, niin ainakin toinen toistaan loistavimpia kirjoituksia keskustelupalstalle on syntynyt. Ei kai tässä pitäisi lyödä lyötyä, mutta harmitus on nyt niin suurta, että on myös pakko avata sanainen "negaatio"-arkku.

Kyllä tässä valmennuskin saa ottaa nyt shittiä niskaansa, sen verran purjeessa Kerhon peli on. Pelin kokonaiskuva on ensinnäkin huono. Hyökkäyssommitelmat ovat ajoittain mallia - kotoisin Eestistä sekä viisikoiden puolustuspelaaminen lepsua. Ajoittain edellä mainitut asiat toimivat hyvin, mutta ennen kaikkea otteiden tasaisuus loistaa poissaolollaan. Lisäksi ylivoimapelaaminen on lähes täyttä kuraa ja alkukauden hyvin toiminut alivoimapelaaminen on vajonnut viimeisten otteluiden myötä huonompaan jamaan. Kahdessa edellisessä ottelussa alivoima on päästänyt viisi maalia omiin. Se ei ole huippusaldo, se.

Pelaajathan kentällä peliä pelaavat ja lopulliset ratkaisut tekevät, mutta valmennus ei ole löytänyt kuin kasan selityksiä taaperrukseen. Ketjukombinaatiot eivät ole toimivia, ja ihmehiihtelijät nollatehoilla ja apinat selässään pelaavat ylivoimaa. Maalissa peluutetaan käytännössä vain yhtä ja samaa maalivahtia. Kuumia pelaajia istutetaan viltissä jne....

No, nythän valmennus vasta lopulta punnitaan. Katsotaan esim. löytääkö Harri & co oikeat ketjukoostumukset, saadaanko erikoistilannepelaaminen formuun ja lisäksi saako jämäminuutteja pelannut II maalivahti peliaikaa. Jotain tarttee tapahtua ja pian.

Voisi helposti todeta, että tämä pelillinen kooma alkoi pelaajakauppojen myötä. En tiedä onko syy näin yksiulotteinen. EI hankitut vahvistukset todellakaan ole olleet vahvistuksia, vaan joukkuekemiaa ilmeisesti syöneitä turhakkeita. Siltä se tällä hetkellä näyttää. Täytyy toki muistaa, että pakkotilanteessa sentterikaupoille lähdettiin. Ehkäpä tässä kevään kynnyksellä muut joukkueet ovat parantaneet peliään, kun taas Kerhon suunta on nyt vahvasti alaspäin. Samalla Kerhon erikoistilanne systeemit on opittu lukemaan muiden joukkueiden osalta auki.

Kyllähän tässä nyt joukkueella ja valmennuksella on pitkähkön palaverin paikka. Varmaan palavereja on käyty useita tilanteen parantamiseksi. Lauantaina on joka tapauksessa seuraava peli ja vastassa Ilmalassa Jokerit. Pisteitä sieltä ei ole luvassa kotiin tuomisina (99,9 %), mutta toivoa sopii, että jotain järkeviä muutoksia kokoonpanoon saadaan. Todennäköisesti Metsola laitetaan surman suuhun ja lauantaina pelaamaan. Tappiollisen pelin jälkeen Lassila pelaakin sitten loput pelit. No toivotaan kuitenkin parasta jatkon suhteen. Itse menen kaikesta huolimatta katsomaan lauantaina Helsinkiin, josko se "Ilmalan ihme" nähtäisiin ja voitto Jokereilta otettaisiin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos mietitän puhtaasti pleijareita niin kerholle paras sijoitus on runkkarin kuudes, jolloin vastaan tulee Ässät tai HIFK. Molempia vastaan on parhaat mahikset jatkoon. Jos menee sääleihin, ei sekään katastrofi ole, koska sen sarjan voitettua vastaan tulee JYP tai Ässät/HIFK ja nekin sopii paljon paremmin kuin Jokerit, Blues, Kalpa.

Itse pelistä, se on ollut ihan surkeaa, mutta tulee vain mieleen että onko vedetty hiukan kovempaa treeniä ja paikat jumiin nyt, kevättä silmällä pitäen?
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Jesh, pitkästä aikaa tänään sellainen kiekkokierros, että päälimmäisenä ei ole fiilis--> tuleeko tänään taas turpaan.

Nyt IFK:lle ja Ipalle tsemppiä. Ja miksei turgguseenkin.


Ja mitä kerhoon tulee, niin toivotaan että se punainen lanka löytyy takaisin viikonloppuun mennessä ja hjareenasta otetaan historialliset pisteet..not.


Tuukka tule takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös