Kerhon otteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 199 905
  • 1 171

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
En tiedä mitä joukkuetta sinä olet seurannut, mutta minä seurasin sitä jengiä missä muuan Tuukka pelasi illasta toiseen naapurin parhaita vastaan, pimentäen ne täysin ja lähes aina jopa plussalla tehoissa kun kausi loppui. Veti tärkeimmät AV:t, mutta ei koskan ollut minkään ykkösen takana. Joka kerta laittaisin kentälle ennemmin Tuukan kuin Schiran jos tarkoituksena olisi pitää oma pää puhtaana. Mutta väärin olen varmaan Tuukan pelaamista katsellut.

No todellakin olet väärin katsellut sillä Tuukka veti kaksi viimeistä kautta Kerhossa tehotilasto miinuksilla ja tietysti se on mielipidekysymys laittaako lähes NHL-tason puolustaja Schira vaiko Italian pääsarjatason Mäkelä kentälle. Kuten sanoin arvostan Tuukka todella paljon, mutta minun mielestäni ei häntä silti tarvita tähän jengiin. Edelleenkin olen sitä mieltä, että Schira, Niemi ja Nikkilä ovat tarpeeksi fyysisiä siivoamaan oman maalin edustaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Minka takia taalla Makelasta puhellaan? Mies pelaa Italiassa ja kuulemma halusi sinne. Kasittaakseni hanen haaveilemansa lentajan koulujen takia. Jos han olisi halunnut Liigassa jatkaa, niin pelaisi Liigassa talla hetkella. Sopimustarjouksia oli kylla poydalla.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
En tiedä mitä joukkuetta sinä olet seurannut, mutta minä seurasin sitä jengiä missä muuan Tuukka pelasi illasta toiseen naapurin parhaita vastaan, pimentäen ne täysin ja lähes aina jopa plussalla tehoissa kun kausi loppui. Veti tärkeimmät AV:t, mutta ei koskan ollut minkään ykkösen takana. Joka kerta laittaisin kentälle ennemmin Tuukan kuin Schiran jos tarkoituksena olisi pitää oma pää puhtaana. Mutta väärin olen varmaan Tuukan pelaamista katsellut.
Tähän on helppo yhtyä. Kerhosta ei vaan löydy yhtään kovaa pelaavaa pakkia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä varmasti kaikki Tuukan vaihtaisi tämän hetken OPG:n kanssa päittään, mutta esimerkiksi viime kaudella Grönholm oli erittäin hyvä. Tuukka on juurikin oman pään luuta ja siinä kova sana ja toisi ilkeyttä, mutta ei herra nyt mikään sateentekijä ole kuitenkaan.

BW:n kommentti ehkä hieman liioiteltu, toki tilanteesta riippuen, mutta kyllä Schira on pelikäsitykseltä, liikkuvuudelta ja sijoittumisella vertaansa vailla. Ei ole todellakaan mikään pehmeä otteillaan. Tuukka taas on se ilkeä mörkö mikä repii vastustajalta vaikka pään irti tarpeen niin vaatiessa. AV:lla etenkin erinomainen, mutta en silti tässä tilateessa näe Tuukalle roolia, ellei kävisi niin, että OPG ja Tuukka vaihtuisi päittäin.
 

d2uce

Jäsen
En tiedä mitä joukkuetta sinä olet seurannut, mutta minä seurasin sitä jengiä missä muuan Tuukka pelasi illasta toiseen naapurin parhaita vastaan, pimentäen ne täysin ja lähes aina jopa plussalla tehoissa kun kausi loppui.

Sinä ainakin olet seurannut varmaan Lukkoa, sillä Mäkelä on HPK:n paidassa ollut plussalla kauden päätteeksi viimeksi 10 vuotta sitten. Kolmella kaudella HPK:ssa ollut plussalla (niitä kausia on muuten yhteensä vain kahdeksan) ja nekin tulivat HPK-uran alkuaikoina, jolloin Hämeenlinnassa oli jalkeilla hivenen erilainen jengi kuin viimeaikoina.

Toki hienoa mies, mutta kyllä tässä näyttäisi se kulttistatus painavan todella todella paljon. Kiekollisesti Mäkelä ei riitä, vaan jos jotain oman pään luutaa haetaan, pitäisi osata vähän muutakin kuin antaa poikkaria maalin edessä.

Mainitkaa nyt joku ne jalkakynät sitten tähän vasta-argumentiksi.
 

Ralph

Jäsen
HPK:lla luvassa taas kahden ottelun viikko ja kyllä on niin erilaiset lähtökohdat otteluihin kuin olla ja voi. Ensin keskiviikkona vastassa Helsingissä IFK. Liigan parhaimpia joukkueita siis vastassa ja vieraskaukalossa.

Sitten lauantaina kotona Sport. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen koskaan SM-liigassa. Ja etukäteen jännittää tämä peli. Sport ei ole pystynyt vieraissa ottamaan tällä kaudella vielä pistettäkään ja yhteensäkin vain kuusi pistettä 11 ottelusta. Häviäminen Sportille kotona olisi todella noloa, joten pelottaa etukäteen jo mahdollinen nöryytys.

HPK:lla alla kaksi täyttä pistepottia. Yksi vieraista ja yksi kotona. Kiva olisi, jos viikon päästä samaan aikaan olisi neljä. Mutta ainakin se yksi, lauantaina ei saa/voi HPK hävitä.

EDIT: Lisäksi Sport pelaa perjantaina Espoossa, eli tulee ilman huilipäivää Hämeenlinnaan. Kerholla tuossa on ehtinyt olla kaksikin huilipäivää.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Huhhuh. Jesse Saarinen, Marek Viedensky, Crag Schira... huhhuh.

Lauantai pelottaa edelleen, nyt kun on vielä kolmen ottelun voittoputki. Aika noloa olisi, jos sen katkaisee Sport ensimmäisellä vierasvoitollaan.
 

Gibraltar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huomasitteko miten kerhon vitonen pasko housuihinsa yleisön huudosta kulmassa ennen hifkin 4-4-tasoitusta. Ei mitään kehitystä pariin vuoteen. Sorry.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Arvonen VISKI, ROMMI, VODKA sentään!!!
Miten voi joukkue tolla tavalla sulaa kahdesti 2 maalin johdossa ja lopettaa pelaamisen, luistelemisen ja taistelemisen täysin?!?!
Nyt samplari sentään tää homma haltuun. Jätkät vetää hirveissä liekeissä ja OMG säntäilee tyhmästi, tekee maalin ja silti meinaa paketti hajota, ainakin allekirjoittaneelta. Ei tää voi olla niin vaikeeta, jos viedään kaveria kuin pässiä narussa niin sitten hakataan 10 häkkiä samalla konseptilla, eikä aleta peruuttelemaan. Jos ei muu auta niin sitten karjutaan Linda siideriä ja paiskotaan roskiksia aikalisällä. Nyt joka saamarin katsoja näki että sieltä tullaan takaa rinnalle, kun joukkue peruuttelee ja lopettaa luistelemisen, missä reagointi?

Ja saamari sentään jätkät nyt on koitettu jo tota AV:ta niin että keppi paskana, sanoin samaa viimeksi ja sanon uudestaan, menkää nyt viski vieköön hakeen se uus maila, siihen menee aikaa yhden kudin verran. 5-3AV:t ole mitään automaaginen maalitouhua, siihen että kaveri latoo kaapin kun siellä yks on ilman mailaa ja muut ei pysty paikkaamaan neliössä/salmiakissa mailatonta, niin on vaan fakta. Ne muutamat sekunnit mitä se kepin hakeminen 1 ja 3 erissä ottaa on ihan marginaalisia tuohon nähden, että siellä sitten sössitään se touhu kun yksi ei voi pitää takakulmalta mailattomana miestä ja toiset katsoo sivusilmällä, että "siellä on jo mies". Ei näin!

Muuten niin olipahan kiekkoviihdettä kerrakseen, 5 maalia lämmittää helevatasti ja Saaris Jepen 1+3 huh heijaa!
Viedensky ja Hamill voisivat molemmat alkaa laukomaan enempi, näköjään molemmilla on laatuluokan rannari ja ihan liian harvoin on ranteet lukossa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka johtoasema menetetäänkin kolmannessa erässä niin ei se aina tarkoita sitä, että oltaisiin alettu tietoisesti peruuttelemaan ja arkailemaan. Se nyt vaan todella usein menee niin, että se tappiolla oleva joukkue alkaa lisäämään kierroksia ja ottamaan peliä haltuunsa. Ja itsehän tehtiin voittomaali, kun siihen paikka yv:llä tuli, joten turha alkaa enempää joukkuetta sättimään varsinkin, kun voitto tuli HIFK:sta ja vielä vieraskentällä.

Onhan tuo puolustupeli paikoin jotenkin organisoimatonta, kun siellä unohtuu äijiä vapaaksi ja toivottavasti siihen saadaa jatkossa terävyyttä. Hyökkäyspäässä sensijaan kulkee mallikkaasti ja on suorastaan nautinto sitä katsoa. Pari viime kautta ovat olleet sen verran nihkeitä tehojen suhteen, että kyllä ainakin itse katson mielummin tällaista peliä vaikka omissa hieman liikaa soikin. Ne niukat parin maalin pelit saavat jatkossakin pysyä poissa ja antaa verkkojen heilua vaikka sitten molemmissa päissä. Mielestäni peli on juuri siksi vapautunutta ja pelirohkeaa, koska maalinteko on onnistunut näinkin hyvin. Ja tämähän heijastuu myös ylivoimaan.

Tottakai puolustuspeliä täytyy parantaa mutta mielummin siinä on tässä vaiheessa kautta ongelmia kuin hyökkäyksessä. Kyllä puolustuksen aina kuntoon saa mutta maalinteko onkin sitten jo vaikeampi tapaus. Nyt on moni jätkä saanut onnistumisia, jotka taas ruokkivat niitä lisää. Sen sijaan jos nyt pelattaisiin niitä yhden-kahden maalin pelejä niin joutuisi joka pelissä toivomaan, että meidän moke vetää huippupelin, jotta pisteitä tulisi, aivan kuten viime kaudellakin.

Nuo pakkien nousut ovat hienoa katseltavaa vaikka näistä johtuen väliin omaan päähän tilanne tuleekin. Tänääkin kaksi maalia tuli näistä, Vihkon maalisssa Vainio nousi hyökkäyksen kärkenä ja Tuulola taas iski Saarisen hienon passin verkkoon. Saarinen on kyllä kovassa vedossa ja pelaa nyt niin kuin häneltä on odotettu koko Kerhon aikana. Muutenkin maalit ovat jakautuneet mukavasti monelle pelaajalle. Grönholm teki maalin mutta täytyy silti haukkua, koska päästi ainakin kahdesti IFK:n pelaajan nousemaan maalille eikä tehnyt muuta kuin seurasi vierestä. Ei todellakaan näin jatkossa!

Hyvä tästä on jatkaa kohti seuraavaa peliä. Puolustuspeliin ja varsinkin maalinedustalle terävyttä lisää niin voittoja tule jatkossakin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Joo. Onneksi voitettiin ja on tuo hyokkayspelaamisen seuraaminen saatanan hienoa. Mutta se kuuluisa juttu, eli PAPP eli puolustusalueen puolustuspeli kusee. Se nakyy passiivisena alivoimana ja sitten jos vastustaja saa paineen sinne, niin alkaa seisoskelu. Ymmarran etta se hiukan passivoituu, kun alueki on isontunut, mutta silloin pitaa paattaa kumpi tehdaan: a) pelataan aktiivisesti viivaa kiinni, jolloin maalin eteen jaa vapaampaa tai b) sumputetaan keskusta ja jatetaan viivalle tilaa, mutta maalineteen ei jaa tilaa. Nyt Kerho tekee tuon b) ratkasun, mutta silti maalit tehdaan maalinedesta! Miten helvetissa se niin menee? Nuoremmat ja OMG siella enemman koomailee ja se nakyy nyt viela, kun jykevammat Niemi ja Bruun on poissa. On todella hienoa, etta nuoria pakkeja tulee ja paasee pelaan, mutta tuo tasapaino on valilla hukassa. Jos jossain vaiheessa jaisi rahaa, niin kylla ma nakisin yhden jamakan ja kokeneen (jolla ennen muuta johtajuutta) tuonne perapaahan. Sitte rotaatioon nuoremmat ja valilla Mestista. Mutta ei menna viela siihen. Yksi hauska noteeraus on muuten se, etta kuinka monta viivavetoa on mennyt maaliin? Mutta en ma ala siita valittaan, kun poikulit iskee maaleja muutenkin.

Hyokkays taas toimii. Ykkonen taysin liekeissa. Varsinkin Saarinen, jolla onnistuu nyt kaikki. Kylla sen potentiaalin haistoi, mutta meikalainen on kylla heittanyt pyyhkeen kehaan kaverin takia. Nyt taytyy kerata se pyyhe pois haveten. Hienoa saatana. Nelosketju on kovassa iskussa! Salminen ja Arkiomaa porraa ja Jalo tuo taitoa kivasti. Kolmonen oli hiuka nakymattomampi, mutta ok. Vihko pelasi paremman pelin ainakin alussa. Jasu on ihan jamakka, mutta kadet ei vain riita. Jarkyttavaa paskaa ne jaahyt. Ei vittu ikina tollaista tuoho tilanteeseen. Paajanen tulee tuohon niin toivottavasti kakkoseen kokeillaan jotain uutta. Hamill pelaa paremmin ja paremmin, mutta pisteita ei nyt tullut. Mutta tuolla pelilla se alkaa kylla toimimaan. Ylivoimalla peluutettiin ykkosta enemman, mutta ei ihme kun on niin kuumana.

Sitten OMG. Teki maalin joo, Mutta ihan jarkyttavaa paskaa. Ihan kun olisin aikaisemminkin kuullut "Gronholm yrittaa purkaa, mutta ei saa kiekkoa alueelta pois" tai "ja Gronholm heittaa pitkan". Kaikista pahin on se, etta han on meidan maalinedus erikoismies, mutta on jengin paskin siina! Hamillkin vetaisi tuossa paremmin. En vain ymmarra kuinka noin kokenut ja ammattina pakkia pelaava kaveri, tekee aina vaaran ratkaisun ja santailee kuin D-junnu ja hontyilee itsensa pois. Kun fyysisyyttakaan ei enaa kuulu, niin talla kaverilla ei ole yhtakaan vahvuutta! Tai on hanella yksi kova vahvuus: han on todella hyva mainostamaan sponsoreitamme. Hanen toilailujaan kun joutuu aina katsomaan hidastukselta moneen kertaan, kun kormyniska on taas hontyillyt, niin siina ne logot nakyy hyvin. Varmasti kaveri nakyy TOP-5 koosteissakin kivasti, tosin ottavana osapuolena.

Isoin kumarrus kuitenkin Panzerfaust Arvoselle. Ei voi olla sattumaa, etta niin monet pelaajat pelaavat kovalla itseluottamuksella, Kova floristi kun saa perunat niin hyvin kukkimaan! Viime kevat oli raikasta ja sama raikkaus nakyy tuossakin. Kylla ma uskon etta Pantze on meilla piiiitkan komentamassa ja hyva niin.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Taidan olla ainoa, joka diggaa tällaisesta hurlumhei lätkästä paljon enemmän kun rautakorpimaisesta tiukasta puolustamisesta. Lisäksi kun överi-vedot napsuu taskuun kerhon peleistä hyvällä prosentilla.

Pliis älkää opetelko puolustamaan tuon paremmin, tehkää vain maali-kaks enemmän kun kaveri. kiitos.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Et ole expertti ainoa. Tämä alkaa olla sitä vanhaa HPK:ta. Ei väliä kuinka monta maalia vastustaja tekee kun me kuitenkin tehdään se yksi enemmän. Esille nousee vain yksi kysymys. Miksi vitussa tänne palkattiin joku Rautio kun omassa organisaatiossa oli kaveri joka näköjään osaa homman!?
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Mä olen kyllä ihan tyytyväinen tähän ensimmäisiin 12 peliin loppujen lopuksi. Okei, on vähän OPG:tä koomailemassa ja puolustuspeli ei edelleenkään toimi ihan kuten sen pitäisi, mutta kivaa menoahan noissa matseissa on ollut. Byyrejä tulee ja siellä suoritetaan oikein hienosti ja perseillään oikein urakalla, joten katsojan kannalta täähän on ihan kivaa touhua.

Mutta mä nyt vähän kaipaisin tähän toiseen tulosyksikköön edelleen muutosta, edes kokeilumielessä. Täällä on Jasun panosta hehkutettu mutta ei nyt herran perkele tuo tyyppi riitä tulosksikössä mihinkään. Vänä vetelee pienemillä minuuteilla parempaa tulosta, mutta Juhani Jasu on sementoitu kakkoskenttään. Sori nyt mutta kiekollisesti vajakkipelaaja ei vaan käy kakkosen keskelle, oli sitten kuinka johtaja alaspäin tahi ei. Ja Jasu ei oikeasti ole ensimmäisen parin matsin jälkeen ollut sinne suuntaakaan edes kummoinen. Kylmä tuomio, Jasu ei riitä. Se vaan on vähän vittumainen homma kun tuo meidän ykkönen aletaan pimentämään kauden edetessä niin aika kylmää kyytiä on sitten tiedossa ratkaisuosastolla.

Mutta kyllähän tän iltainen Ifk-voitto oli helppoa kuin lapsen lyöminen ja siksi mua vähän toi loppukausi jännittääkin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Joo siis onhan tuota maalien mattamista hieno katsoa. Parilla kaudella on ollut niin tuskaista katsoa, kun tyhjiinkaan ei jatkat saa kiekkoa. Esim. Selinin kausi meni sinansa hyvin, mutta se maalintekeminen oli niin vaikean nakoista, etta tuntui jotta pieni pala sielusta kuoli kun katsoi sita touhua. Vaikka epakohtia olenkin tuonut esiin, niin se on positiivista, etta ollaan karjen tuntumassa vaikka parantamista on. Mutta kylla helposti paastetyt maalitkin vituttavat, varsinkin jos koko kauden niita joutuu katselemaan. Itse kylla haluaisin nahda ehjan 60 minuuttisen, jossa Kerho voittaisi tylylla ja kypsalla pelilla. Siis sellaisen pelin, ettei vastustajalle jaa mitaa saumoja millaan osa-alueella. Tosin kylla hurlum hei on sinansa ihan janna juttu. Nytkin tulee vastaan Liiga kovin heittopussi, mutta ei kylla uskalla arvioida yhtaa mitaan mita siinakin pelissa tulee kaymaan.
 

Partenopei

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, SaPKo, Napoli, Italia.
Grönholm tuskin mahtuu kokoompanoon kun Niemi ja Bruun palaavat, joten en olisi huolissani. Miehen tason laskua on vaikea ainakin itseni ymmärtää. Huolissani olen siitä että Niemen ja Bruunin paluun jälkeen kovuutta puuttuu edelleen. Tuukkahan sitä toisi ja samalla tyytyväisiä ihmisiä hallille.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Grönholm tuskin mahtuu kokoompanoon kun Niemi ja Bruun palaavat, joten en olisi huolissani. Miehen tason laskua on vaikea ainakin itseni ymmärtää. Huolissani olen siitä että Niemen ja Bruunin paluun jälkeen kovuutta puuttuu edelleen. Tuukkahan sitä toisi ja samalla tyytyväisiä ihmisiä hallille.
Paljonko oikeasti luulet että Tuukka Mäkelä toisi ihmisiä hallille? Eiköhän nämä tuukkafanit ole ns. hc-faneja jotka käyvät hallilla muutenkin.

Nikokapaset tuovat niitä ihmisiä halliin, ei tuukkamäkelät.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Kyllähän tuota eilistä matsia seuratessa tuli mieleen menneet. Hyökkäys oli Peltola-Kivelä-Piikkilä. Puolustus oli sitten osastoa Marttila-Haapamäki. Lisää tätä!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sitten OMG. Teki maalin joo, Mutta ihan jarkyttavaa paskaa. Ihan kun olisin aikaisemminkin kuullut "Gronholm yrittaa purkaa, mutta ei saa kiekkoa alueelta pois" tai "ja Gronholm heittaa pitkan". Kaikista pahin on se, etta han on meidan maalinedus erikoismies, mutta on jengin paskin siina! Hamillkin vetaisi tuossa paremmin. En vain ymmarra kuinka noin kokenut ja ammattina pakkia pelaava kaveri, tekee aina vaaran ratkaisun ja santailee kuin D-junnu ja hontyilee itsensa pois. Kun fyysisyyttakaan ei enaa kuulu, niin talla kaverilla ei ole yhtakaan vahvuutta! Tai on hanella yksi kova vahvuus: han on todella hyva mainostamaan sponsoreitamme. Hanen toilailujaan kun joutuu aina katsomaan hidastukselta moneen kertaan, kun kormyniska on taas hontyillyt, niin siina ne logot nakyy hyvin. Varmasti kaveri nakyy TOP-5 koosteissakin kivasti, tosin ottavana osapuolena.
Nyt on pakko puuttua tähän. OPG oli eilen kerran jäällä, kun HIFK teki maalin. Ensin Salminen yrittää 2-3 kertaa purkaa kiekon keskialueelle - ei mene, ei sitten millään. Sitten Vainio hiihtelee kiekon perässä kulmaan ja kakkaa housuunsa, kun kotiyleisö huutaa Zaborskilta (!) taklausta. Vainio yrittää syöttää laitaa pitkin OPG:lle, joka tulee syöttöä vastaan maalin taakse, kuten on varmaan opetettu. Vainio kuitenkin laittaa kiekon suoraan Zaborskin lapaan, siitä tarjoilu Lambergille, joka ujuttaa kiekon Myllykosken längistä tai jostain tolpan kautta sisään. Miten vitussa tuo saadaan OPG:n maaliksi? Vainiolta täydellinen junnumoka, puuttui enää syöttö suoraan maalin eteen vastustajalle.

Ainiin, PS. OPG oli ainakin kaksi ensimmäistä erää todella hyvä, kuten otteluketjussa kerroin. Tämä siis E2:sta katsottuna. Piti oikein erikseen seurata, kun niin paljon negaa miehestä kirjoitetaan. En allekirjoita eilisen perusteella. Mutta kai joka joukkueessa pitää yksi sylkykuppi olla.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paljonko oikeasti luulet että Tuukka Mäkelä toisi ihmisiä hallille? Eiköhän nämä tuukkafanit ole ns. hc-faneja jotka käyvät hallilla muutenkin.

Nikokapaset tuovat niitä ihmisiä halliin, ei tuukkamäkelät.
Aika turhaa tämä Tuukka takaisin huutelu. Mäkelän parhaat päivät on nähty, ja saman roolin pelaaja löytyy puolet halvemmalla. Mäkelä oli legenda, mutta ei nykyisellään tuo enää mitään. Suurentunut puolustusalue alkaa pikkuhiljaa ajamaan näistä OMG ja T73 ohitse, jopiden jalkanopeus ei riitä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Taidan olla ainoa, joka diggaa tällaisesta hurlumhei lätkästä paljon enemmän kun rautakorpimaisesta tiukasta puolustamisesta. Lisäksi kun överi-vedot napsuu taskuun kerhon peleistä hyvällä prosentilla.

Pliis älkää opetelko puolustamaan tuon paremmin, tehkää vain maali-kaks enemmän kun kaveri. kiitos.

Täältäkin ilmoittautuu samis. Paljon mielummin katsoo peliä, joka päättyy 5-4 kuin peliä, joka päättyy 2-1 tai 1-0. Tuota vähämaalista puurtamista nähtiin männäkausina jo ihan tarpeeksi. Ja kun sarjataulukkoa katsoo, niin ei se menestys tällä hetkellä huonoa ole. Kärki on paljon lähempänä kuin häntä. Sarjataulukosta tulikin mieleeni, että onkohan ennen runkosarjan loppua kertaakaan sellainen tilanne, jossa kaikilla joukkueilla on sama määrä pelejä pelattuna?
 

Ralph

Jäsen
Piti oikein erikseen seurata, kun niin paljon negaa miehestä kirjoitetaan. En allekirjoita eilisen perusteella. Mutta kai joka joukkueessa pitää yksi sylkykuppi olla.
Aiheesta kaveria on kritisoitu, mutta silloin kun aihetta ei ole, ei tarvitse haukkua. Nyt vain on "muodissa" haukkua Grönholmia, joten haukutaan jokaisen tilanteen jälkeen.

Grönholm on muuten näillä neljällä Kerho-kaudellaan tehnyt yhteensä neljä maalia. Muistaako joku, missä teki sen viime runkosarjan maalinsa? Ensimmäisellä kaudellaan onnistui kotiottelussa Jokereita vastaan ja viime pudotuspeleissä osui Jokereita vastaan vieraissa. Ja nyt onnistuminen tuli HIFK:n vieraana. Eli nuo kaikki kolme on tullut helsinkiläisseuraa vastaan, mutta mites tuo viime runkosarjan maali? Tuliko sekin HIFK:iä tai Jokereita vastaan?

EDIT: Olisi vain pitänyt ensin yrittää Googlettaa ja sitten vasta kysellä, jos ei onnistu. Google osasi kertoa, että tuo viime runkosarjan häkki tuli Jyväskylässä, joten se siitä Helsingin tappajan tittelistä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Google osasi kertoa, että tuo viime runkosarjan häkki tuli Jyväskylässä, joten se siitä Helsingin tappajan tittelistä.

No mutta kolme neljästä Helsingissä, niin voidaan kai puhua herran viihtyvän ison kylän valojen loisteessa. :)
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En sanonut, etta OPG:n vika oli viimeinen maali. Otteluseurantaketjuun jotain pistin asiasta, mutta hidastuksen nahneena ei mennyt OPG:n piikkiin. OPG pelasi ehka parhaan pelinsa talla kaudella, mutta huomasitteko kuinka monta epaonnistunutta purkua ja vaarin sijoittumisia tapahtui. Itse seurasin myos OPG:ta tarkalla silmalla ja huonolta nayttaa. OPG on ollut yksi lempipelaajistani viime kausina. Aiemmin antoi hyvin kovuutta ja samalla purki varmasti ja piti maalinedustan puhtaana. En odota mitaan ihmeita, odotan etta mies pelaisi tasollaan. Talla hetkella mies pelaa kaukana tasostaan ja voidaan jo puhua, etta onko tuo taso edes Liiga tasoa? Pakisto on taynna junnuja ja mikkihiiria ja tuo huuta eniten talla hetkella juurikin kokemusta ja fyysisyytta, mutta Kerhon ainoa pakki jolla nama ominaisuudet pitaisi olla, niin han ei tuo sita tuonne. Se pistaa vituttamaan enemman, koska vanhaa OPG:ta tuo tarvisi kipeasti. Jos OPG pelaisi hyvassa mielessa nakymattoman pelin, niin kelpaisi minulla enemman kuin hyvin.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Talla hetkella mies pelaa kaukana tasostaan ja voidaan jo puhua, etta onko tuo taso edes Liiga tasoa?
Niin eiköhän se OPG:n taso ole juuri tuo mitä tällä hetkellä esittää. Taantunut kyllä siitä mitä oli Larssonin rinnalla, mutta kyllähän Arvosen pelikirja on aika myrkkyä Grönholmille.

Eilen ei ehkä tullut kuin yksi omiin, mutta olisi kyllä voinut tulla enemmänkin. Aika monasti sieltä Raskit ja kumppanit polkivat aivan liian helposti OPG:stä ohi ihan normaaleissa 1-1-tilanteissa. Ei vaan riitä jalat niin tulos on tuossa. Käsiä nyt koskaan ole ollutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös