Kerhon otteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 200 643
  • 1 171

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nyt helvetti se OPG, OMG mikä kulttipelaaja lieneekään niin vittuun kokoonpanosta! Se Mäkelä on edelleen vapaana jossain euroopassa seikkailemassa, toimisto, Lelu, nyt pärkele duunia! Tota touhua ei kato kukaan kun yksi mies perseilee ihan omiaan, ei ole kova, ei saa mitään aikaiseksi ja parhaimmillaan antaa suoraan lapaan kaverille viivaan tai ohjaa kiekon omiin.

PS. Minä väitän että Tuukka tuo katsojia halliin yhden miehen palkan verran, ostan vittu mukinkin, itseasiassa ostan 10, jos Tuukka saadaan takas. Odotan myös "mutta missä on tuukka" tifoa.
 
Viimeksi muokattu:

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
OPG tuli aika monta kertaa tänäänkin kiekon kanssa ulos tiukista tilanteista. Tietynlainen jännitys kyllä on, kun kiekko on/lähestyy miestä, mutta en kyllä ikinä vaihtaisi Mäkelään. Vaikka Mäkelä onkin jonkinlainen kulttipelaaja, niin on kyllä paljon hasardimpi kuin OPG. Silloinkin, kun äijä meni HIFKiin, niin voi venäjä mitä ratkaisuja siellä harrasti puolustuksessa.

Että silleen...
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olipahan jännä peli. Nyt sai pelata ja vääntää, kääntää ja jopa painia ihan kunnolla. Vauhtia oli paljon ja mukavasti taklauksiakin. Hienosti Kerho pystyi puolustamaan vaikeat hetket pois ja iski silloin, kun pitikin. Omassa päässä muutamia pahoja pyörityksiä ja JYPin miehet toisinaan lian vapaana mutta Juusen huipputorjuntojen ansiosta selvittiin niistäkin. Tosin täytyy sanoa, että ei virheettömiä pelejä olekaan ja kyllä JYP painoi paikoin todella kovaa päälle aggressiivisella karvauksellaan. Hyökkäyspäässä saatiin myös muutama hyvä tilanne aikaiseksi mutta laukauksia mielestäni säästeltiin turhaan.

Tänään nelosketjulta erittäin vahva peli. Jakelivat taklauksia ja tekivät vielä hienon maalinkin. Salmelainen ja varsinkin Arkiomaa vetivät kivan fyysistä peliä. Ykkönen jatkoi hyviä otteitaan ja Saarinen jatkaa pistetehtailuaan. Kakkosketjussa Hamill oli erittäin hyvä, ehkä paras peli tähän asti vaikka ei maaleja tehnytkään. Järveläinen sensijaan oli isoissa vaikeuksissa puolustuspäässä. Hänellä on tapana hautoa kiekkoa juuri hetken liian kauan, kunnes menettää sen tai tilanne menee ohi. Nytkin lähti omalta alueelta nostamaan kiekkoa jalalla ja menetti sen JYPille joka sai aikaan hyvän pyöritykseen. Joskus olisi vain parempi lyödä kiekko alueelta pois.

Hienosti löytyy joukkueesta asennetta ja tahtoa kääntää tiukat pelit voitoiksi. Paljon on vielä pelissä kehitettävää mutta niin on kaikilla muillakin, Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä!
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Ihan jees peli kaukana parhaimmasta kiekollisesti, mutta fyysisti intoa riitti. Nyt puolustettiin paremmin kuin Ässiä vastaan, mutta kyllä siinä oli vieläkin muutama paha uinahdus. Mutta Juusen tämän kauden paras peli ja se yksi gamesaveri käänsi otetta Kerholle.

Arkiomaa oli tänään helvetin hyvä, jos ylemmistä kentistä jostain syystä tilaa tulee niin ehdottomasti kokeilemaan. Kohtuulliset kädet ja mukavan fyysistä peliä. Huomattavasti parempaa kuin Ritz. Myös Tuulola junior tuntuu paranevan peli peliltä, muutamia mokia mutta oppirahat kannattaa maksaa, tästä tulee vielä petterinikkilä vol2 ja parempikin mahdollisesti.

Hamill on kyllä vieläkin täysi mysteeri, mies uinui koko alkupelin ja sitten puolessa välissä hieman turhaantui ja naps siellä olikin täysin uusi Hamill. Dominoiva Hamill. Miehen kiekolliset ratkaisut hyvän vaihteen löytyessä ovat aivan eri planeetalta kun verrataan muihin pelaajiin. Nyt on pakko löytää miehelle paremmat ketjukaverit, ei voi olla niin ettei tälläisen talentin omaavalle pelaajalle saada kiekkoa vauhtiin. Eikä tarjoiluista kiekkoa pussiin. Puolustuspelin jälkeen suurin murheenkryyni on nimenomaan Jasu ja Vihko Hamillin kentässä.

Ps Koivisto ja Vänä 2-1 hyökkäystreeniin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Muita peesatessa täytyy todeta, että juuri näin. Ykkösketju, Hamill, Vänttinen, Koivisto, Schira, Nikkilä ja Tuuloa. Näiden jälkeen meinaa olla vaan ikävästi ilmaa välissä. Varsinkin noista pelaajista Koivisto esiintyi mielestäni hyvinkin edukseensa, vaikkakaan ei kuitenkaan löytyne käyttöä kahteen ensimmäiseen ketjuun, ellei sitten Vihkoa laiteta kylmästi alemmaksi, mikä olisi enemmän kuin ansaittua. No, siltikään ei kahden tulosta tekevän kentän pelaaja, vai...?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Viihdyttava peli, toivottavasti alkaa yleisoakin enemman tulemaan peleihin. Viimeiset 5 pelia kuntopuntarin toisena ja pisteita per peli 2,20. Tuossa ajassa myos liigan parasta ylivoimaa prosentein 36,64. Aika helvetn hyvin vaikka Ilves pelin perseilykin tuossa. Itse diggaan ihan hemmetisti tuosta pelista, vaikka tekemista pelitavassa viela onkin. Kaikki tama viela "ilman" kakkosketjua. Kaikki muut kuin kakkosketju hoitaa hommansa ja kaikki on parantanut peli pelilta. Ykkosketju on kova ja Liigan yksi kuumimmista ketjuista. Saarinen hyrraa ja tarjoilee, Eero hakee paikkaa ja Viedensky pitaa paketin koossa. Kylla sita jo ajatteli etta tuo koostumus voisi toimia. Peli-ilo on molempiin suuntiin kova ja hienoa on seurata. Kolmosketjussa Vanttinen on loistava ja tekee duunia ja valilla heittaa kovia pommeja. Sitten sopii tuohon ylivoimaan hakee paikkaa ja maalineteen, niin saa Viedenskykin keskittya pelinrakentamiseen sun muuhun. Jarvelainen on ollut hyva, vaikka puutteita onkin puolustuspelissa ja tietenkin fyysisella puolella. Kuitenkin minimiehessa on sita tiettya spesiaalitaitoa. On yksi ketterimmista jatkista ja sitten kadet kay ja laukauskin lahtee. Se on sellaista vaarallista ratkaisutaitoa. Koivisto kohnottaa puukatisesti, mutta ihan hyvaa duunia tekee. Nelonen on nyt uomissa. Yksi isoin juttu on Jalon pelaaminen. Vaikka hanen puolustuspelista on puhuttu, niin ei ole millaan lailla huonoa enaa ja joka pelissa on parantanut sita.ja liikkuukin paremmin. Vastuuta ei hirveasti tule, mutta kylla valayttelee kiekollisesti. Salminen on nyt tuonut todella paljon jamakkyytta tuohon ja hankin pystyy pelaamaan keskella. Hyvin on tullut pari kertaa maalille. Arkiomaata olen ehka hiukan dissaillut, koska tuntui ettei erikoisosaamista ole missaan suunnalla. Mutta nyt poika on kuin yhtakkia kasvanut. Hyvin fyysisyytta ja hieno passi Tuulolan maaliin. Itseluottamusta kaikki on saanut lisaa ja se nakyy.

Pakkeihin tullaan niin Schira on ykkosmies, hankin parantaa koko ajan. Loukkaantumisista on parantunut ja se nakyy. Huikea mies, en vaihtaisi Liigassa yhteenkaan toiseen pakkiin ja mielestani Liigan ykkosmies. Kumpaankin suuntaan loistaa ja on jamakka. Niemi on toinen mista diggaan paljon. Bruun on parantanut paljon ja samoin Laakso, mutta eipa tuo Laakso silti erikoinen ole omassa paassa. Liian koykainen, ei paase mihinkaan. Nikkila tuli ja on tuonut helvetisti raikkautta. JYP pelin loppu nahinat helvetin iso plussa. Junnu Tuulola on parantanut myos, huikeaa pelia valilla ja valilla taas pienia aivopieruja, mutta kokonaisuudessaan isansa poika. Vainiossa on kova potentiaali ja hyokkayspaassa valaytellyt, mutta hiukan viela hakee puolustuspaassa. Ja sitten OPG. Kaiken naiden kehujen jalkeen niin Kerhon suurin alisuorittaja ja ehka Liigan surkein pakki. Arvosen pelikirja korostaa pakkien rohkeutta ja valitettavasti OPG:lle on sanottu sama. Koko ajan vaaria paatoksia ja paatokset tekee viela liian hitaasti. Ei loydy fyysisyyttakaan enaa. Vaaraksi omalle joukkueelle.

Niin sitten paastaan tuohon kakkosketjuun. Hamill on parantanut ihan hemmetisti ja mies sanoikin etta kestaa, etta saa juonesta kiinni. No nyt alkaa saamaan. Jalka alkaa liikkua ja tekee asiata nopeammin. Silti tama mies ei tehoile kun kaksi puukatta on siina. No joo Jasu on ihan ok, mutta nelossentteriksi. Vihko vetaa taas niin vihkoon, etta olisin valmis luopumaan hanesta jos joku vain ruotsissa huolisi. En vielakaan ymmarra kapteenin natsoja. Hamillille taytyy antaa paremmat kaverit viereen, kun viela semmoisia oikeasti loytyykin rosterista. Ehka jopa voisi kokeilla Hamillia sentterina?? Nyt kun siis jalkakin toimii paremmin. Mutta tosiaan kakkosketjun voisi hajoittaa, kiitos.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Niin tosiaan nyt ollaan voitettu viimeisestä viidestä matsista neljä. Yleisö tahtoo voittavaa jääkiekkoa ja nyt sitä olisi sitten tarjolla.

Sen enempää en lähde analysoimaan itse peliä muuta kun toteamalla, että peliin latautuminen oli taas jälleen kerran mennyt vituiksi. On se kumma kun nyt oli jo kolmas peli putkeen missä ensimmäinen erä seisoskeltiin ja koitettiin roikkua mukana. Viimeiset 35 min oltiin aktiivisempia ja sen perusteella ansaittiin voitto, mutta helvetti ei voi kestää noin kauaa ammattilaisilla illasta toiseen peliin herääminen.

Esa Pirnes olisi vielä vapailla markkinoilla. Olisiko hän hyvä lisä tuohon jengiin nyt kun Hamill onkin parempi laituri kuin sentteri. Pirneksenkin hintalappu alkaa todennäköisesti hiljaalleen tippumaan jos pelipaikkaa ei löydy.

Hamill-Pirnes-Jasu
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
OPG tuli aika monta kertaa tänäänkin kiekon kanssa ulos tiukista tilanteista. Tietynlainen jännitys kyllä on, kun kiekko on/lähestyy miestä, mutta en kyllä ikinä vaihtaisi Mäkelään. Vaikka Mäkelä onkin jonkinlainen kulttipelaaja, niin on kyllä paljon hasardimpi kuin OPG. Silloinkin, kun äijä meni HIFKiin, niin voi venäjä mitä ratkaisuja siellä harrasti puolustuksessa.

Että silleen...
Toivon että tämä oli sarkasmia. OPG pelaa hetkittäin ihan hyvää kiekkoa ja seuraavassa hetkessä on vastustajan paras pelaaja, tulee muuan Pulli mieleen.
Onhan se kiva että joku jaksaa OPG:tä kehua, minä en. Minä ottaisin Mäkelän tekeen samat virheet 9 kertaa kymmenestä, koska mies edes olisi oikeasti kova ja viihdyttävä. Nyt on saman tason paska pelillisesti, mutta mies on kuin lapanen muutoin.

Sääli jos ei edes kulma reagoi, sinällään kyllä minäkin tykkään meidän nuorten esiinmarssista. Nikkilä, Tuulola kaksikolta huikeaa suorittamista, mutta yhtä jämäkkää HV vishut pakkia tuo puolustus suorastaan HUUTAA! Yksi perkeleen kova pakki tuohon ja me pelataan mitaleista. Schira, Nikkilä, Tuulola, Nieminen, Vainio, siinä on tän hetken pakit jotka pystyy Liigatasolla pelaamaan. Bruun on parhaimmillaan ok tasoa ja toistaiseksi telakalla. Vähissä on pakit, siis oikeasti sellaset pakit joita voi heittää AV:llä kehiin ottaan paskaa niskaan ja heittään ne kaverit helvettiin. Nykysistä pakeista kaksi telakalla ja oikeesti tartteis tehdä jotain. OPG ja Laakso ei ole ratkasuja, ne on tällä hetkellä ja nykykunnolla rasitteita.
Ei tule, koska haluamme omille junnuille ne näytönpaikat.
Eihän siinä mitään väärää ole, Tuukkakaan pelannut kuin 9 kautta HPK:ssa, A:sta lähtien. Ja ymmärtääkseni olisi ollut halua pelata ns. tappiin asti samassa oranssissa nutussa. Väärin pelattu.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ei tule, koska haluamme omille junnuille ne näytönpaikat.

Onko OPG joku meidän oma junnu? Ei sieltä junnuista koko joukkuetta kasata ja jonkun pitää kentällä näyttää mallia. Joten Tuukka tervetuloa takaisin!

Ja se ettei g-piste mitään kannanottoa ota johdon toimintaan niin ei yllätä mitenkään.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kyllähän Tuukasta moni antoi palautetta toimiston suuntaan vaikka mitään sen näkyvämpää kannanottoa ei ollutkaan. Ja enemmistön kanta Mäkelän paluuseen on edelleen positiivinen. On niin kauan kuin Tuukkka pelaa ja meidän pakistossa häärää nykyvireessä oleva OPG.

Harvemmin tulee oltua @BlackWolf'in kanssa samaa mieltä, mutta nyt se on helppoa. :-) Hyvä teksti!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kerholta kahdesta viimeisestä pelistä voitot ja kummatkin ovat olleet erilaisia otteluita. Ässiä vastaan kunnon maali-iloittelu ja nyt eilen JYPin kanssa vetivät sellaisen pleijari väännön. Tämä on hyvä merkki, kun joukkue pystyy ottamaan pisteet pelillä kuin pelillä.

Itse tykkään tuosta nelosketjusta. Jos laiturit vaan osuisivat maaliin niin olisi vielä kovempi. Kakkonen todellakin se heikoin lenkki tällä hetkellä. Väistämättä miettii, että jos tuossa olisi Rautiainen Vihkon tilalla, niin tulos olisi parempi. Jone nyt vaan ei taas osu mitenkään.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Kyllä minäkin OPG:n Mäkelään vaihtaisin jos se kävisi tuosta vain naps naps. Mutta kun ensiksi pitäisi päästä OPG:sta eroon, en näe järkevänä että tuhlataan vielä ne tämän kauden pelaajabujetin viimeiset killingit siihen että Mäkelä pelaa ja OPG + joku toinen katsomossa. Mielummin näen sen OPG:n varalla seiskapakkina tai yksin katsomossa, koska ei meillä ole varaa pitää useampaa liigapalkkaa nauttivaa äijää katsomossa. Ei mielestäni Kerhon johtoa voi hirveästi kritisoida OPG:n nykyisestä sopimuksesta, se tuli ansaitusti hyvistä otteista ja Selinin halusta jatkaa yhteistyötä. Ei kukaan voinut arvata että se kaikki fyysisyys katoaa kuin pieru saharaan ja pelillinen taso romahtaa näinkin rajusti kahdessa vuodessa.

Käsittääkseni siellä on vielä sen verran rahoja jäljellä että jossain vaiheessa on mahdollista että tulee vielä vahvistusta yhden pelaajan verran. Mielummin odottelen sitä yhtä vahvistusta kuin otan kaksi alemman tason pelaajaa (Mäkelä ja joku muu). Ei meillä tällä hetkellä ole mikään kriisi vaikka pakkeja on sivussa pelejä on kyetty voittamaan ja ensi viikolla loukkaantuneita voidaan odotella kaukalon puolelle. Mutta jos jotain Mäkelän kanssa voisi tehdä niin sitten sorvataan sopimus valmiiksi ensi kaudelle.

Sen sijaan ihmettelen mikä on homma Eerolan kohdalla. Eikö sitä saada Mestikseen vai onko loukkaantunut, meinataanko että se kehittyy pelaamatta? Viime kaudella 8 peliä ja tällä kaudella ei yhtään(poislukien treenipelit joissa oli ihan ok). Kyllä sillekkin niitä pelejä pitäisi alle saada, kyseessä kuitenkin potentiaalinen liigapelaaja. Haapanen sentään voi pelata junnuissa, mutta ilmeisesti ei kelvannut Mestikseen kun sitä koetettiin sinne saada, mutta ei kelvannut kun ei ole näyttöjä.. Eerola ei pääse edes junnuihin ikänsä puolesta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Sen sijaan ihmettelen mikä on homma Eerolan kohdalla. Eikö sitä saada Mestikseen vai onko loukkaantunut, meinataanko että se kehittyy pelaamatta?

Nilkutti eilen jalkaansa siihen malliin, että tuskin sillä vähään aikaan pelataan.

Onko OPG joku meidän oma junnu? Ei sieltä junnuista koko joukkuetta kasata ja jonkun pitää kentällä näyttää mallia. Joten Tuukka tervetuloa takaisin!

Ja se ettei g-piste mitään kannanottoa ota johdon toimintaan niin ei yllätä mitenkään.

Ei ole OPG junnu ja sinulle ilmeisesti sarkasmi on vieras laji?
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Kyllä se on niin, että seuraava perhe-peli kertoo onko tämä kylä edes ansainnut liigatason joukkuetta. Jos yleisöä ei perhehinnoillakaan ole yli neljää tuhatta niin ihan turha enää esittää muita mutku-selityksiä. Nyt kaikki muka-fanitkin hallille gloryhunttaamaan kun pisteitä tulee.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miksi Vihko pitäisi saada kakkoskentästä pois? Järjestänyt Hamillille tukuittain paikkoja, taklaa hanakasti ja ennen kaikkea karvaa, puolustaa todella hyvin ja luistelee aina satavarmasti oman miehensä kiinni, niin ettei vastustaja saa ylivoimahyökkäyksiä. Ylipäänsä joukkueen parhaimpia luistelijoita. Kentässä kuitenkin on jo se maalintekijä. Pelintekijä puuttuu ja sitä roolia Vihko onkin ottanut tällä kaudella normaalia enemmän. Vihkolla itse asiassa on melko hyvä pelisilmä, vaikka onkin uransa aikana profiloitunut pelkäksi snaipperiksi. En vaihtaisi missään nimessä Vihkoa kentästä pois. Jasu onkin sitten kinkkisempi juttu. Tässä kun nyt olisi se Viitaluoma, niin morjens! Mutta ei ole, eikä oikein ole muitakaan siihen juuri nyt laittaa. Jalo ehkä, mutta kuinka käy omassa päässä? Jasu on kuitenkin erittäin pätevä puolustuspäässä. Mutta jos tuohon joku vaihdos on tehtävä, niin sitten Jasu vaihdetaan Jaloon, mutta eiköhän me näillä mennä, ainakin niin kauan, kun voittoja tulee.

Mäkelän kohdalla varmaan aika kultaa muistot. Kyllä se NIIN hasardi oli omassa päässä keskialueen ryntäilyineen, että ei kiitos. Alivoimaluutana oli kyllä hyvä, mutta ei se pelkästään riitä. OPG sentään välillä väläyttelee. Huonohan se on ollut, en minä sitä. Mutta kyllä pakistokin näyttää ihan hyvältä, nyt kun Nikkilä on palannut ja Tuulola Jr. on osoittautumassa kelpo liigamieheksi jo noin nuorena. Jotain pelaajavaihdoksia pakkien osalta voisi miettiä, mutta ei senkään aika liene vielä.

Turhaa narinaahan tämä on muutenkin, kun joukkue on suorassa pleijaripaikassa kiinni! Ainoa mikä huolestuttaa on yleisömäärät. Joukkue pelaa viihdyttävää hyökkäävää lätkää (ja vielä voittavaa sellaista), mutta yleisöä ei käy. Liigajoukkueiden huonoin yleisökeskiarvo... Joidenkin mielestä sekin on varmaan markkinoinnin vika.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Tässähän alkaa pikkuhiljaa innostumaan, kun suosikkiorkesterin toiminta on hyvinkin voittavaa. Ja sehän hommassa on tärkeintä. Yksittäisten pelaajien tekemistä virheistä on aivan helvetin turha valittaa, kun voittoja tulee tähän tahtiin. Vai luuleeko joku oikeasti, että heivaamalla Grönholm pois, tai vaihtamalla se Mäkelän Tuukkaan, pelejä voitetaan ns. satanolla? Niiinpä. Pettämätöntä logiikkaa ja asiantuntemusta, voi perkele.

Joku jo tuossa kertoikin, että Hamill on siinä mielessä erikoinen, että nyt kun pisteiden teko on hieman rauhoittunut, niin pelaaminen on noin niinko ylipäätään selvästi kokonaisvaltaisempaa ja parempaa. Heikkoudet toki on heikkouksia edelleen, mutta tästä jätkästä on isoa iloa vielä jatkossa. Somervuori on ollut monta peliä loistava, kuin nuori varsa kesälaitumilla tai jotain, niin kuin koko ketju. Posia olisi jaettavana paljon muillekin, nuorisojaosto vetää aika hienosti.

Taidan silti lähteä tänään skouttaamaan Hoki Klupin peliä, josko sieltä löytyisi korvaajia Rööhholmille, Vihkolle ja monelle muullekin, on siellä kai ainakin Pehua tarjolla.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Joukkue pelaa viihdyttävää hyökkäävää lätkää (ja vielä voittavaa sellaista), mutta yleisöä ei käy. Liigajoukkueiden huonoin yleisökeskiarvo... Joidenkin mielestä sekin on varmaan markkinoinnin vika.

Tämä nyt menee taas siihen samaan muna vai kana keskusteluun, mutta kenen vika se sitten on. Syytätkö niitä faneja, jotka miettivät, että miten kuluttavat perjantai-iltaa ja laittavat rahansa? Myyntiä ja markkinointia ei voi KOSKAAN tehdä tarpeeksi hyvin, aina on vara parantaa. Mun mielestä kuitenkin jollain lailla eteenpäin mennään tuolla saralla ja hyvä niin, silti tekemistä riittää. Syitä yleisökatoon on varmasti monia, tv-sopimukset, heikentynyt työllisyys jne..., mutta yhtenä isona osana näen kuitenkin epäonnistumisen koko Liigan markkinoinnin ja Liigan johdon surkeiden päätösten suhteen.

Sitten ketjun varsinaiseen asiaan. Kyllähän ainakin tällä hetkellä mennään varsin positiivisissa merkeissä. Voittoja on tullut ihan kiitettävällä tahdilla, vaikka peli aika ajoin on ollut kaukana valmiista. Tärkeätä on mielestäni se, että pelin tason trendi on ollut nouseva, joten siinä mielessä kausi näyttää vähintääkin lupaavalta. Päähankinnat ovat osoittautuneet pelimiehiksi ja yksi entinen neppailija on löytänyt itseluottamuksensa kolmatta kertaa urallaan ehkä juuri sillä uransa kriittisimmällä hetkellä. Saros on alkuvaikeuksien jälkeen oma itsensä ja Myllykoskeltakin löytyy hyviä pelejä alta. Kuten mainittu tässäkin ketjussa, ne murheenkryynit löytyy kakkosketjun "tasapainossa" ja puolustuksessa herrojen OPG, Laakso ja Vainio merkeissä. Puolustuksen onneksi näyttäisi kuitenkin siltä, että Schira parantaa peli peliltä sekä herrat Nikkilä ja Niemi ovat ottaneet kumpikin ison harppauksen eteenpäin viime kaudesta.

Ja nimimerkille Santsu: myönnetään, on se Jeppe ollut "yllättävän hyvä". :D
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Muita peesatessa täytyy todeta, että juuri näin. Ykkösketju, Hamill, Vänttinen, Koivisto, Schira, Nikkilä ja Tuuloa. Näiden jälkeen meinaa olla vaan ikävästi ilmaa välissä. Varsinkin noista pelaajista Koivisto esiintyi mielestäni hyvinkin edukseensa, vaikkakaan ei kuitenkaan löytyne käyttöä kahteen ensimmäiseen ketjuun, ellei sitten Vihkoa laiteta kylmästi alemmaksi, mikä olisi enemmän kuin ansaittua. No, siltikään ei kahden tulosta tekevän kentän pelaaja, vai...?
Mielestäni Koivistolla ei riitä hyökkäyspään osaaminen edes kolmosketjuun. Ei nää ketään, eikä omista niin sitten minkäänlaisia käsiä. Kun Paajanen palaa, niin mielestäni kolmosen tulisi olla Vänä-Paajanen-Järveläinen.

Koivisto on kyllä hyvä nelosketjun työmyyrä ja käyttökelpoinen av:lla, mutta ei missään nimessä mitään enempää.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ja nimimerkille Santsu: myönnetään, on se Jeppe ollut "yllättävän hyvä". :D

Kiitos tästä. Otankin tästä printscreenin ja voit olla varma, että lähetän sen eräälle karvaturvalle myös jonka me kummatkin tunnemme ;D

Vai tässä oli jotain sarkasmia no miten senkin haluaa määritellä.
No onhan se vähän sarkastista jos ajattelee, että tietyt nimimerkit ovat täällä ihmitelleet ja arvostelleet Kerhon johtoa siitä, että pelipaikata ovat täynnä ja silti hankitaan "täytemiehiä" eikä oteta niille paikoille omia junnuja, mutta sitten kun Mäkelä on vapaana niin hänet pitäisikin ottaa vaikka hänkin olisi valitettavasti pelkkä täytemies tuohon roosteriin kaikkien ollessa terveenä. Älkääkä nyt ymmärtäkö väärin sillä kyllä minäkin haluaisin Tuukan nähdä vielä Kerhon paidassa, mutta silti tunnustan faktat sanomalla, että Tuukka ei toisi oikeastaan mitään lisäarvoa tuohon jengiin varsinkaan nyt kun hyökkäysalue on suurentunut.

Ja sitten asiasta kolmanteen eli lueskelin tuossa uusinta UrheiluSanomia jossa HPK:n pelaamista analysoitiin ja todettiin, että HPK:lla on maalinteko-ongelma ja suurin vastuu maalinteosta on "onnettomalla surffailijalla(Hamill)". Itse olen asiasta hieman eri mieltä varsinkin kun ollaan tehty tällä hetkellä kolmanneksi eniten maaleja koko Liigassa, mutta kai sen näin täytyy olla kun US:n Nyholm ja kumppanit näin väittävät.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Ja sitten asiasta kolmanteen eli lueskelin tuossa uusinta UrheiluSanomia jossa HPK:n pelaamista analysoitiin ja todettiin, että HPK:lla on maalinteko-ongelma ja suurin vastuu maalinteosta on "onnettomalla surffailijalla(Hamill)". Itse olen asiasta hieman eri mieltä varsinkin kun ollaan tehty tällä hetkellä kolmanneksi eniten maaleja koko Liigassa, mutta kai sen näin täytyy olla kun US:n Nyholm ja kumppanit näin väittävät.
No toi US:n lyhyt analyysi oli kyllä hirveää paskaa. Maalinteko-ongelmista kielii yv -peli...niin, no Kerhollahan on vain liigan paras yv-prosentti. Jutun ainoa osuva kohta oli se että puolustuspäässä noita nukahtamisia ja merkkausvirheitä tapahtuu edelleen liikaa. mutta joo, pitkästä aikaa Kerhon kohdalla ei kyllä maalinteko-ongelmasta voida puhua ja hyvä niin.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kiitos tästä. Otankin tästä printscreenin ja voit olla varma, että lähetän sen eräälle karvaturvalle myös jonka me kummatkin tunnemme ;D


No onhan se vähän sarkastista jos ajattelee, että tietyt nimimerkit ovat täällä ihmitelleet ja arvostelleet Kerhon johtoa siitä, että pelipaikata ovat täynnä ja silti hankitaan "täytemiehiä" eikä oteta niille paikoille omia junnuja, mutta sitten kun Mäkelä on vapaana niin hänet pitäisikin ottaa vaikka hänkin olisi valitettavasti pelkkä täytemies tuohon roosteriin kaikkien ollessa terveenä. Älkääkä nyt ymmärtäkö väärin sillä kyllä minäkin haluaisin Tuukan nähdä vielä Kerhon paidassa, mutta silti tunnustan faktat sanomalla, että Tuukka ei toisi oikeastaan mitään lisäarvoa tuohon jengiin varsinkaan nyt kun hyökkäysalue on suurentunut.

Ja sitten asiasta kolmanteen eli lueskelin tuossa uusinta UrheiluSanomia jossa HPK:n pelaamista analysoitiin ja todettiin, että HPK:lla on maalinteko-ongelma ja suurin vastuu maalinteosta on "onnettomalla surffailijalla(Hamill)". Itse olen asiasta hieman eri mieltä varsinkin kun ollaan tehty tällä hetkellä kolmanneksi eniten maaleja koko Liigassa, mutta kai sen näin täytyy olla kun US:n Nyholm ja kumppanit näin väittävät.

Mielestäni Tuukka toisi kovuutta maalin eteen ja sitä kaivataan. Aika paljon maaleja tullut just siitä veskan edestä eli jonkun pitäs hoitaa siivous.
Ja kukaan ei pysty väittämään että Tuukan ollessa kentällä vastustajan olisi kiva seistä veskan edessä.
Joo ja tiedän että Tuukka ottaa turhia jäähyjä mutta yhtä paljon niitä OPG saa.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Mielestäni Tuukka toisi kovuutta maalin eteen ja sitä kaivataan. Aika paljon maaleja tullut just siitä veskan edestä eli jonkun pitäs hoitaa siivous.
Ja kukaan ei pysty väittämään että Tuukan ollessa kentällä vastustajan olisi kiva seistä veskan edessä.
Joo ja tiedän että Tuukka ottaa turhia jäähyjä mutta yhtä paljon niitä OPG saa.
Nikkilä, Niemi ja Schira kyllä pystyvät hoitamaan kovuuden ei siihen mielestäni Mäkelää tarvita, mutta en laita pahitteekseni vaikka Tuukka tuohon tulisi vaikka olenkin sitä mieltä, että hänestä on enemmän haitta kuin hyötyä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nikkilä, Niemi ja Schira kyllä pystyvät hoitamaan kovuuden ei siihen mielestäni Mäkelää tarvita, mutta en laita pahitteekseni vaikka Tuukka tuohon tulisi vaikka olenkin sitä mieltä, että hänestä on enemmän haitta kuin hyötyä.
En tiedä mitä joukkuetta sinä olet seurannut, mutta minä seurasin sitä jengiä missä muuan Tuukka pelasi illasta toiseen naapurin parhaita vastaan, pimentäen ne täysin ja lähes aina jopa plussalla tehoissa kun kausi loppui. Veti tärkeimmät AV:t, mutta ei koskan ollut minkään ykkösen takana. Joka kerta laittaisin kentälle ennemmin Tuukan kuin Schiran jos tarkoituksena olisi pitää oma pää puhtaana. Mutta väärin olen varmaan Tuukan pelaamista katsellut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös