Kerava Shakers 2021–2022 – ”Hippy hippy shake” soi taas...

 • 4 122
 • 11
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Avataa uusi ketju tulevalle (toivottavasti) koronavapaalle kaudelle. Tähän ensimmäiseen viestiin päivitetään joukkueen kokoonpanoa sitä mukaan kun sopimuksia julkaistaan.

Tilanne 18.08.2021

MV
Aleksi Kiviranta
Juuso Hyyppä
Henri Halttunen

PUOLUSTAJAT
Tommi Finnilä
Juuso Nevalainen
Teemu Svens
Tony Ojala
Mikko Forsstöm
Jaani Salo
Miska Jauhiainen

HYÖKKÄÄJÄT
Aki Kujala
Teemu Meriläinen
Santeri Pasanen
Eemeli Parviainen
Miikka Lindholm (C)
Valtteri Järviluoma
Petri Heimonen
Markus Järvimäki
Sami Taanonen
Risto Vilkki
Ville Välimaa
Henri Salmela
Miro Karimies
Veikko Weckman

VALMENNUS
Tapio Karimies
Jari Parviainen
Matias Koskinen (mv)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Uusia soppareita julkaistu tänään 18.6.

Puolustukseen tutut Tony Ojala ja Teemu Svens, sekä uutena kasvona Miska Jauhiainen. Miska on Kiekko-Vantaan kasvatti joka on pelannut aiemmin mm. KJT:n ja EHC:n U20 joukkueessa, Viikingeissä ja viimeiset neljä pelattua kautta III divaria LeKi -75 joukkueessa. Hyökkäykseen tutut Santeri Pasanen, Petri Heimonen ja Teemu Meriläinen.

Tällä hetkellä Shakersilla kasassa sopimuksen kolmen maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 12 hyökkääjän kanssa. Tilanne näyttää hyvältä, mutta oletettavasti lisää nimiä vielä luvassa myöhemmin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Shakersin valmennus-trio kasassa. Jo aiemmin ilmoitettujen Tapio Karimiehen ja Matias Koskisen lisäksi kolmikon täydentää lähinnä KJT:n junnupuolella uraa luonut Jari Parviainen.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Tilannehan näyttää varsin hyvältä. Runko jatkaa ja mielelläni tuolla näkisin vielä muutaman nimen lisää edellisen kauden joukkueesta. Varsinkin yksi sentteri olisi kiva ja muutama laituri ainakin. Järviluoman nimi vielä puuttuu listalta ja toivotaan, että se ilmestyy vielä.
Mikäköhän on Keravan jäähallin tilanne? Kaupungin hallia on kesällä ilmeisesti korjailtu ja saadaankohan se kuntoon piakkoin?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Tilanne päivittyy... Valitettavasti puolustaja Vertti Viitala jättää joukkueen, koska sai opiskelupaika ihan liian kaukaa Sherwoodista. Onnea matkaan ja opintoihin Vertille.

Koska puolustukseen tulee aukko, niin hyökkäys on välillä paras puolustus, joten hyökkäyspäähän tuli vahvistusta. Jengissä viime kaudellakin skulanneet Valtteri Järviluoma ja Markus Järvimäki jatrkavat vahvuudessa.

Lauantaina alkaa Suomen cup, mutta se joudutaan pelaamaan suljetuin ovin. Mikäli matsista saadaa striimiä, palaamme palstalle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Eipä tänne ole paljoa ehtinyt kirjoitella. Shakers hävinnyt kaikki 7 matsiaan, tosin yhden vasta voittolaukauskilpailun jälkeen. Eli piste kasassa. Kokoonpanot aika vaihtelevia, yleensä vain kome ketjua ja max. 6 pakkia.

En tiedä kuinka joukkuetta piristää, mutta vanha sotaratsu Toni Jeskanen on liittynyt mukaan talkoisiin, joilla pitäisi saada Shakers nousuun. Onhan "Jesulla" jäätävä pelisilmä mikä paikkaa puutetta, ettei ole kahteen kauteen pelannut lainkaan. Tänään mies askissa KelA vs. Shakers-matsissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Ei tehnyt yksi mies sadetta eikä kesää, sillä Shakers on pahassa kriisissä ja häviöitä on putkeen jo yhdeksän. Olin jo väsäämässä tänne palopuhetta otsikolla "Karimiehelle kenkää" (Tapio Karimies on Shakersin valmentaja, kirj. huom.), mutta Sir Pentin entinen faxi, joka sijaitsee nykyisin HTT:n Kellokosken sivutoimistossa, alkoi raksuttaa viestiä. Faxissa luki, että Tapio Karimies on vapautettu Kerava Shakersin päävalmentajan tehtävistä. Hänet korvaa tästä päivästä alkaen Teemu Sainomaa.

No hyvä, että reagoidaan. Uudella koutsilla on kova sarka kynnettävänä pelaajien sitouttamisessa peleihin. Laskin juuri, että näissä pelatuissa yhdeksässä matsissa on kokeiltu 14 eri ketjukokoonpanoa ja peräti 15 eri pakkiparivariaatiota. Kertoo siitä, että vakinaista rosteria ei ole saatu helposti kasaan. Pelaa siinä sitten, kun vierellä on lähes aina uusi kaveri.

Jäämme jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu jatkossa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Sanotaanko nätisti näin, että jollei TuusKi ja HKH matseihin saada vähintään kolmea kentällistä niin kannattaisi pudottautua kolmoseen keräilemään joukkuetta ja organisaatiota kasaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Shakers on kyllä nyt tosiaan aika pinteessä. En tiedä moniko käy treeneissä, mutta pelaaminen näyttää karmealta. Valtava määrä huonoja avaussyöttöjä, sekä muutenkin syöttöpeli ontuu ja peli menee väkisin yksin yrittämiseksi. Uudella koutsilla on kyllä aikamoinen työsarka edessä. Tuntuisi siltä että homma vedetään koko organisaatiotasolla puolivillaisesti. Esim. tiedotus on aika niukkaa, eikä kaupungilla näy mainoksia peleistä. Tietysti syitäkin heikkoon esitykseen löytyy. Faktaa on se, että joukkue ei ole päässyt syksyllä kunnolla jäille kun Sherwood Gardenin remontti venyi pitemmäksi kuin odotettiin. Joulutauko tulee kyllä Shakersille oikeaan aikaan ja on noin kuukausi aikaa treenata yhteispeliä kondikseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
HTT:n faxiin on raksutellut meriselityksiä Sherwoodin suunnasta. Joukkuetta vaivannut lievää pahempi flunssa-aalto joka on aihuttanut runsaasti poissaoloja. Tulevalle viikolopulle jäille tulossa viina-terva-sauna kuurin jäljiltä revanssihenkinen Shakers.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Lauantain TuusKi matsi oli jo ihan kohtuullista Shakersia, mutta seuraavat seikat pitää saada kuntoon:
- Pelivalmius matsin ensi minuuteilla
- Avaussyötöt omasta päästä. Nyt tulee liikaa toivotaan toivotaan poikki kentän syöttöä joihin vastustaja pääsee helposti iskemään
- Etäisyydet. Ollaan joko liian kaukana, niin avaussyötöt ovat liian pitkiä ja hankalia.Tai sitten liian sumpussa etenkin hyökkäyksessä, jolloin puolustavalle joukkuelle riittää pari miestä pitämään kolmea ja tilanteen purku helpottuu kun on yksi "ylimääräinen" vapaana purkamaan tilannetta ja avaamaan vastahyökkäystä.
- Omia ratkaisuja eli laukauksia tai röyhkeitä ajoja maalille. Nyt haetaan vielä syöttöjä liikaa eli siirretään vastuuta. Uskallusta laukoa ja vaikka sitten epäonnistua, mutta hyvällä laukauksella joka torjutaan luodaan vielä toinen mahdollisuus ribarista.

Karsinnat näyttäisi olevan edessä, sillä pistekeskiasrvo on surkea, ja vaatisi minimissään voittoa vielä ennen joulutaukoa HKH:sta ja kevätkauden alussa voittoja HAKI:sta ja Jäähongasta. Sitten onkin kantoja kaskessa, eli matsit Wolfia, Viikinkejä, TuusKia, Vantaata ja vielä kerran Wolfia vastaan. Näistä kärkijoukkue matseista on pakko ottaa kolme voittoa jos mielii karsintaviivan yläpuolelle. Haastetta riittää siis.

Tulevana perjantaina siis syyskauden päätös Hyvinkäällä, joten sinne sankoin joukoin kannustamaan Shakers avausvoittoon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Eipä ollut Shakers-kannattajia sankoin joukoin paikalla. Ja lähes kaikki luettelemani ongelmat pl. viimeisenä mainttu olivat yhä tallella. Kolmastoista tappio putkeen ei paljoa naurata.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
TPS vs Lukko
 • 3.20
 • 3.85
 • 2.04
KooKoo vs Pelicans
 • 2.82
 • 3.90
 • 2.24
Ässät vs SaiPa
 • 2.00
 • 4.25
 • 3.00
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös