Kenkää Selinille!

  • 257 468
  • 2 097

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Yllättävän pienen kertoimen Veikkaus antaa Ässille, vain 4.40.....
Tepsi on vaikeasti voitettava joukkue siitä yksinkertaisesta syystä, että oma pää pitää, mikä antaa joka ilta mahdollisuuden pelata voitosta. Pelillisesti Tepsi ei ihmeitä ole esittänyt, eikä ole kertoimenlaskijoiden suuri suosikki. kuten esim Hifki ja KalPa. Siitä tuo maltillinen 4.4 kerroin.

Päinvastoin kuin ehkä moni muu pidän Ässien mahdollisuuksia illan pelissä hyvinä, ja siksi Ässät kelpaa tollakin kertoimella, kun tasuri on painettu alas. Olen nyt pettynyt jo parissa pelissä peräkkäin, joten edellytän nyt tulosta.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tällainen out of the box haku voisi olla jopa järkevä tähän paikkaan. Itsekin olen hieman ihmetellyt ulkomaalaiskoutsien vähyyttä Liigassa. Kuka mahtaa olla edellisin?
Mietin kanssa ulomaalais koutsia, mutta Suomessa taidetaa pelata taktisinta lätkää varmaan koko maapallolla, niin olisiko vaan niin, että ei ulkomailta löydy koutseja joilla olisi mahdollisuus menestyä Liigassa?
Toisaalta jos valmennustiimissä on pelitavallisia asioita varten joku kotimainen ja sitten juuri tätä vaatimustasoa ja henkistä puolta vetäisi sitten joku ulkkari, niin ehkä niin voisi toimia.

Minulla on sellainen kutina, että nyt Atun aikana nimenomaan tuolla henkisellä/ilmapiiri puolella on ongelmia, jotka vaan vielä korostavat ehkä tuota vajaata pelitapaa.
Atun pelisysteemi on kuitenkin suhteellisen yksinkertainen ja jos siihen uudella valmentajalla saisi vaan pelaajat mukaan toteuttamaan sitä, niin ehkä silläkin joku torjuntavoitto voitaisiin vielä pystyä ottamaan.
Monestihan kauden puolen välin tietämillä vaihdetut valmentajat käyttävät mantraa, "palataan perusasioihin", Ässien pelistä ei oikein voi palata mihinkään jääkiekon perusteisiin, koska Ässien peli on sitä jo itsessään.
Ei ole kauheasti mitään erikoista, mitä karsia, toteutus kuntoon ja sitten jotain pikku nyansseja voisi tuoda, kuten lisätä aktiivisuutta hiljalleen ja laittaa erikoistilanne pelaaminen kuntoon, siinäpä ne teesit uudelle koutsille, ei ole mitään rakettitiedettä.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tunnetta ja intohimoa puuttuu nyt Padan liian monelta pelaajalta ja on puuttunut jo pitkään ja sitä toisi ainakin Niemisen Ville tai Kaukorannan Pasi .
Ässillähän on organisaatiossa tätä varten henkilöitä jotka uuden valmentajan valitsevat niistä jotka ovat saatavilla mutta siitä olen varma ettei Ville tätä haastetta ainakaan pelkäisi ottaa vastaan.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ei helvetti jossei ens keskiviikkoon mennessä mitään tapahdu, alan harkitsemaan vahvasti muuta menoa.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Jännittää oikein millasen palopuheen Atu&co saa pidettyä tauolla. Tuttua touhua, että erätauolla tapahtuu Selinin joukkueella ihmeitä ja tulee täysin eri porukka kentälle.

Ps. Muistakaa nostaa ne pelihousut ylös, ei jaksais kattella mitää 0-7 kairausta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Joukkue pelaa Seliniä pihalle jo kolmanteen erään. Ei tarvi tulla enää aitioon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuolla Ässien aitiossa Kerttula soitteli äsken jonnekin. Toivottavasti puhelimen päässä oli the Pelastaja.

Pasaselle varmaan kilautteli, että "mitä äijä? kiinnostaisiko taas pienet mysteerihommelit?"
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vakavissani, puolivakavissani tai pilke silmäkulmassa todettava, että onhan se helpon syntipukin sijaan, päävalmentajan arvostuksen ja tiimityön suhteen hienoa ettei mono hevillä heilahda. Arvo sinänsä.

Samalla voi katsoa yksinkertaisia lukemia kauden 2020-21 alusta alkaen. Tänään nollan pisteen tappio ja saldo on:

74. 18 - 18 - 38 80/1,08 per ottelu
Kotona 36. 11 - 10 - 15 49/1,36

Kaikenlaisia projekteja ja rakennustöitä Liigassa nähdään. Joissakin pitkäjänteisempiä, joissain enempi turbulenssia. Mutta mielenkiintoista nähdä koska seuraavan kerran pääsee vetämään kauden + yhden neljänneksen verran valmennustöitä tällaisella tulostasolla.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pasaselle varmaan kilautteli, että "mitä äijä? kiinnostaisiko taas pienet mysteerihommelit?"

"Ei kerrota kellää, ollaa iha ku ei mittää olis. Ei ne mitää eroo huamaa, ketä siäl aitios o".

Tuli Pori mix.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös