Kenestä sarjajumbo 01-02?

  • 7 050
  • 51

Sarjajumbo 01-02 on:

  • HIFK

    Ääniä: 20 7,3%
  • Ilves

    Ääniä: 6 2,2%
  • SaiPa

    Ääniä: 45 16,5%
  • Pelicans

    Ääniä: 12 4,4%
  • HPK

    Ääniä: 5 1,8%
  • Ässät

    Ääniä: 60 22,0%
  • JyP

    Ääniä: 47 17,2%
  • Lukko

    Ääniä: 35 12,8%
  • Kärpät

    Ääniä: 7 2,6%
  • Blues

    Ääniä: 36 13,2%

  • Äänestäjiä
    273

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Tommylle...

Viestin lähettänyt käyttäjä veikkolainen
Äänestin tietenkin Bluesia, joka on täysin ylimääräinen joukkue liigassa. Rahalla kasattu roskajengi, mikäs siinä. Vierastyöläiset tulevat floppaamaan täydellisesti, joukkueen pitäisi satsata enemmän suomalaisiin. Blues will lose forever!

Sen verran tartun syöttiin ja kysyn perusteluja seuraavalle lauseelle:
"Rahalla kasattu roskajengi, mikäs siinä."

Rahalla kasattu?
Ei todellakaan, kaikkea muuta kuin rahalla kasattu.
 
Viimeksi muokattu:

Tuamas

Jäsen
Blueshan nimenomaan on...

vahvat perinteet omaava pelaajien kasvattajaseura joka jakaa vastuuta myös suomalaisille ja nuorille. Maalivahdeissakin pihtailtiin oikein olan takaa.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
Re: Pikkaisen aikaista

Viestin lähettänyt käyttäjä piikki
Ilves voi olla myös todella iso pettymys, kun Mälkiä lähti.

joopa joo.....

no, kaikkihan on tietysti mahdollista, jotkut asiat ovat vaan enemmän tai vähemmän todennäköisiä.
ilveksen runko on lähes sama kuin kuluneella kaudella, ja organisaatiossa kaikki näyttää hyvältä.
kun tässä ketjussa oli kai kyse siitä, mikä joukkue on viimeisenä, niin voin kyllä sanoa, ettei se ainakaan tule olemaan ilves!
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Miten...

...se on mahdollista, että HIFK ei tätä äänestystä johda? Taitaa vanhat meriitit painaa. Paperilla HIFK:lla on ensi kaudella SM-liigan surkein jengi...


Valitettavasti...
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Re: Re: Pikkaisen aikaista

Viestin lähettänyt käyttäjä piikki
Ilves voi olla myös todella iso pettymys, kun Mälkiä lähti.

Pitää kumminkin muistaa, että vaikka Ilves menettikin Mälkiän, jäi Ilvekseen Ari-Pekka Selin. Mälkiä ja Selin valmensivat tiiminä, ei sillain, että Mälli johti koko joukkuetta. TIetysti Ilveksen (hyökkäys)peliin tulee varmasti Mälkiän lähtö, mutta puolustustyöskentely tuskin muuttuu. Ainoat asiat, joihin Ilves voi ensi kaudella kaatua on tälläkin kaudella ontunut viimeistely, sekä maalivahtipeli saattaa olla toinen akileenkantapää.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Re: Re: Re: Pikkaisen aikaista

Viestin lähettänyt käyttäjä vilperi#18


Pitää kumminkin muistaa, että vaikka Ilves menettikin Mälkiän, jäi Ilvekseen Ari-Pekka Selin. Mälkiä ja Selin valmensivat tiiminä, ei sillain, että Mälli johti koko joukkuetta. TIetysti Ilveksen (hyökkäys)peliin tulee varmasti Mälkiän lähtö, mutta puolustustyöskentely tuskin muuttuu. Ainoat asiat, joihin Ilves voi ensi kaudella kaatua on tälläkin kaudella ontunut viimeistely, sekä maalivahtipeli saattaa olla toinen akileenkantapää.

Tarkoitatko että HIFK sai vain puolet valmennuksesta, kun se sai Mälkiän????

Huolestunut...
 
Suosikkijoukkue
ILVES
No en nyt ihan, mutta Ilveksen menestys on pistetty suurimmaksi osaksi Mälkiän piikkiin, mutta osa kunniasta kuuluu myös Selinille. Molemmat valmentajista on hyviä nuorten pelaajien kouluttajia, ehkä Selin hiukan parempi. Mälkiän opastuksessa liigatason pelaajaksi ovat nousseet Dahlman, Pajula, sekä pienellä varauksella Hildén ja Vähä-Ruohola (kaksi viimeistä eivät saaneet kauheasti pelaikaa). Selinin opeissa taas on kehittynyt sellaiset puolustajat kuin Tukio, Bruun, Pettinen ja Sammalkangas, miksei myös Matt Smith eli viisi Ilveksen viime kauden seitsemästä pakista (periaatteessa kuudesta, kun aina joku oli loukkaantuneena). Eli se, mitä hain takaa on, että Mälkiän vaikutus Ilveksen viime kauden menestykseen ei ollut niin suuri kuin yleisesti uskotaan vaan myös Selinillä oli suuri rooli.
 
Viimeksi muokattu:

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Nonniin, äänestyksen aktiivinen vaihe lienee aika tavalla ohi (vaikka ääniä voi toki vielä antaa :-).

162 annetun äänen jälkeen erottuu neljän kärki omaksi ryhmäkseen (vajaa 20% jokaiselle, yhteensä 72% äänistä):

1. Ässät ja JyP (31 ääntä): Osa ihmisistä uskoo, että Ässien tulevalle kaudelle tekemä kauneusleikkaus on tuomittu epäonnistumaan ja jumbosija häämöttää. Yhtä moni ihminen uskoo, että JyP perii paikan Ässiltä näiden kivutessa sarjataulukossa ylöspäin.

3. Lukko (28 ääntä): Kauas ei jäänyt Lukko äänestyksessä. Lukon "omat pojat" -projekti ei siis herätä kovinkaan paljoa luottamusta.

4. Blues (27 ääntä): Ei jäänyt Bluesikaan kauas, moni uskoo, että Blues menetti liikaa pelaajia ja sai liian heikkoja tilalle. Tai sitten Blues ei päässyt riittävän monesta eroon (Tuomi?)...

Näiden joukkueiden jälkeen on iso aukko ja loput sijat menevät seuraavassa järjestyksessä:

5. SaiPa (13 ääntä)
6. HIFK (11 ääntä)
7. Pelicans (7 ääntä)
8. Kärpät (6 ääntä)
9. HPK ja Ilves (4 ääntä)
 
G

Guest

Leikkiähän tämä on, vielä

On ollut hauska palsta seurata. Ikävää on, ettei Ässiin vieläkään luoteta kuin sijoilla 12-13. Tosin peräpään ongelmat ovat vielä melkoiset etenkin pakkien osalta. Myös maalivahtiosasto on vielä hienoinen kysymysmerkki nimenomaan todellisten näyttöjen osalta. Hyökkäyspää näyttää paremmalta ja vaikka osa porukasta tulee hakemaan peliaikaa päasiassa A-junnuissa, materiaali riittää maalien tekoon. Huomiota herättää HPK:n hyvä sijoitus. Tosin siellä näyttää pakisto olevan melko betonia eikä hyökkäyspäässäkään ole paljon puutteita. Maalivahtiosasto on sen sijaan kysymysmerkki nykyisellään, sillä tsekkinuorukainen ei kevään lopun jäillä vakuuttanut. Puurula on periaatteessa hyvä, mutta korkeat torjuntaprosentit FPS:ssa tulivat osin eteen syljetyistä kiekoista, joista tuli paljon vaarattomia ripareita pakkien siivottua hyvin maalinedustan. Tosin kerho lienee varautunut nikkarihäkkärin hankintaan, mikäli nuorukaisilla ei peli kulje.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taalarin kirjoitukset taisivat paljastaa hänen henkilösyytensä, pata sydän, siirtynyt HPK:on ja on katkera Ässien junioripuolelle, varsinkin Myllymaalle ja koko perhe on ollut talkoissa... ja ovat vielä ajelleet paljon.
 
G

Guest

TosiFanille!

En helvettiäkään ymmärrä kielenkäyttöäsi, joten mene häpeämään!. Missä ovat todelliset Ässäfanit kun tuollaiset pääsevät rypeämään muualla kuin ässäpalstalla? Taitaa olla jotain omaa kivaa taustalla tai jotain Ässien sisäistä peliä. Itse kommentoin vain sen minkä olen nähnyt tai tiedän. Oletko nähnyt HPK:n nuoren tsekkimaalivahdin harjoittelua? Taitaa olla pitkä matka? Mutta niin kuin totesin, kerholla on ratkaisu tarvittaessa maalivahtiongelmiin, jos niitä yleensä tulee! Kirjoituksestasi tulee mieleen, että kuulut siihen Ässien p-reikäosastoon, josta eteläiset seurafanit kirjoittelevat. Eikä kirjoituksesi Ässien mainetta ainakaan paranna.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Piikki

Mitähän yllätystä Lukko on rakentamassa? Aikoo pelata koko kauden ilman maalivahtia, vai?

Kyllä tällä hetkellä näyttää siltä, että melkoisia siirtoja täytyy Raumalle päin vielä tapahtua, jotta jumbosija ei ol niingon gotonas.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taalari...

Olen kanssasi monessa asiassa samaa mieltä, mm. junioripäällikön vaihtamisessa ja sisäpiirin touhuissa, mutta olen kuitenkin todellinen fani ( kuten nimimerkki kertoo ) joka tekee työtä muutoksen eteen Porissa suoraan asianomaisten ihmisten kanssa ( en ole mukana Ässä organisaatiossa ) keskustellen ja uskonkin että pian tapahtuu.

Enkä hauku seuraa keskustelupalstalla koska se ei tuo mitään muutosta, kriittisen keskustelun hyväksyn. Olen niitä faneja, jotka istuvat kausikortillaan ( itse maksetulla ) ja kannustavat joukkuetta ( mm. viime kaudella 26 kotipeliä ) myös huonoina aikoina. Olen ollut mukana myös vuoden 1978 juhlissa ja joka syksy uskon että se toistuu seuraavana kesänä. Syy kirjoitukseeni oli toisto jota harrastat ja luultavasti osuin oikeaan.

PS. Tämä oli minun osaltani viimeinen kirjoitus tästä aiheesta.
 
G

Guest

TosiFanille

Tuli varmaan huti, sillä emme ole varmaankaan tavanneet, saati jutelleet. Luulet varmaan joksikin toiseksi? Noi talkoohommat ovat ihan uutta. Toki olen ollut joskus talkoissa, viimeksi Helsingissä viime kesänä parikin kertaa. Tulee tollaisessa Hesan reissussakin ajettua joku 300 km edes takaisin. Minusta tällainen ihmisten jahtaaminen ja arvuuttelu saa loppua ja keskitytään itse asiaan eli hokiin.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Vielä yksi ääni, niin menee yli 200! Olin hieman etuajassa, kun ajattelin äänestyksen olevan ohi, mutta sehän ei haittaa.

Onnistuuko Bluesin vahvistusten hankinta? Onko HIFK oikeasti niin huono kuin sanotaan vai leivotaanko leirissä yllätystä? Saako Kärpät pakin ja laiturin? Oliko Mällin lähtö kuitenkin Ilveksen kuolinkellojen sointia? Mikä joukkue kärsii eniten NHL-lähtijöistä? Saako se lähtijät paikattua? Kuka saa syksyllä parhaimmat maitojunalaiset?

Monta kysymystä, vähän vastauksia. Äänestä siis nyt sarjajumboa. Tässä vaiheessa oikein äänestäneet voivat sitten nautiskella ensi kauden lopulla huikeasta onnistumisen elämyksestä! Älä jätä mahdollisuutta käyttämättä!

Taalarille: Leikkiä ja huumoriahan tämä on vielä tässä vaiheessa, mutta pohtikaa vaikka vähäsen minun mielikseni. Koitan muistaa järjestää vastaavan äänestyksen tuossa kauden alun kynnyksellä, niin päästään vertaamaan tuloksia sitten, kun on enemmän faktaa. Ja hauskahan on vertailla ensi kauden jälkeen...
 
G

Guest

Hauskaahan tämä onkin

Euro71 puhuu asiaa, hauskaahan tämän pitää olla vielä tässä vaiheessa. Olen kyllä pohtinut omissa kannanotoissa joitain asioita, mutta väliin joku pirun porilainen lähti hyökkäilemään ksäittämättömästi. Mutta antaa olla, ainahan se koskee kun oma joukkue on kuralla eikä paljon ole merkkejä paremmasta. Lisäksi helposti hymy hyytyy, kun oma joukkue on äänestyksessä johtoasemassa. Olisi hyvä, jos pystyt järjestämään vastaavanlaisen äänestyksen esittämäsi mukaisesti.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
taalari: "...Lisäksi helposti hymy hyytyy, kun oma joukkue on äänestyksessä johtoasemassa..."

Sitä makeampi nauru keväällä :-D Eikös?

Lisätään: Minä ainakin saan aina suupieliini hymyn, kun käväisen lukemassa menneen kauden pleijaripaikkalaskelmia... :-) Silloin aikanaan ne puristivat kyllä rintaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse uskon Ässien olevan pleijareissa ja alla analyysi miksi. Alla olevaan on vain lisättävä se että Ässät hävisi viime kauden alussa 14 peliä ( joulutauolla viivaan muistaakseni n. 10 pistettä eli 5 voittoa ) ja se johtui liian suurista muutoksista joukkueessa ja johdossa, nyt se asia on toisin.
Ja kun nyt tässä vaiheessa kautta vertaillaan joukkueita niin esim. Lukko on aivan kuralla, maalivahteina Vehanen ja Jokela ( -81 syntynyt lahjakkuus, sama kun Ässät lähtisi A. Kempin kanssa liigaan, ei onnistu ) ja hankitut pelaajat junnuja. Eikä Jyppi, Ilves, Pelicans tai HIFK vaikuta kovin vahvoilta. Mutta... kesä on pitkä ja markkinat avoimet, joten järjestetään uusi äänestys elokuussa niin saadaan vähän parempaa tulosta.

Maalivahdit:

Antila on kelpo ykkönen, tosin armeija voi häiritä. Torjuntaprosentti tulee olemaan yli 90 %.

Satosaari on hyvä tuuraaja, sillä hänellä on kuitenkin kokemusta ja muistan kaverin Jypin ajoilta jolloin oli aina hyvä Porissa.

Maalivahti tilanne parempi kuin kahteen vuoteen.

Puolustajat:

Koko ja näköä on, käsiä vähemmän. Mutta seuratkaa Sami Saloa; taklauksia ja nopeita ja helppoja avauksia, yksinkertaista. Eli jos taktiikka ja valmentaja onnistuu niin ok. Jacesko, Sheptak, Peltonen, Willman ja Ahmaoja ovat suora viivaisia ja kokeneita liigajyriä, joten puolustus parempi kuin kahteen vuoteen.

Hyökkääjät:

Viime vuoden ykkösketju jatkaa, joten se on parannusta viime kauteen. Slovakit ovat arvoitus, mutta kuitenkin he ovat kokeneita ja tottuneita vastuunkantajia ( parempia kuin Karlsson ja Kristersson, tai mikä se svedu oli ) ja Palon me kaikki tiedämme. Kolmos- ja neloskentässä on sopivasti kokemusta ( Wesslin, Tähtinen ja Karjalainen ) ja nälkää ( Jalava, Väänänen, Immonen ja Bluesin mies ) ja lisäksi omat junnut. Joten hyökkäys parempi kuin viime vuonna.

Valmennus:

Tämä osa-alue on ainoa joka minua arveluttaa koska en ole mikään Jursi -fani, mutta toivottavasti onnistuu.
 
Suosikkijoukkue
ILVES
JYP

Ehdottomasti JYP on jumbo, en näe mitään muuta mahdollisuutta. Joukkue, joka on
joka vuosi melkein viimeinen eikä kehity, tulee jäämään viimeiseksi.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Aika nostaa tämäkin ketju hetkeksi aikaa ylös. Onnittelut oikein vastanneille!

EDIT: Elikkä onnittelut niille 17 oikein viime toukokuussa äänestäneelle. Turha enää hakea "respectiä" :-) Lukko, Ässät, Blues ja JYP voittivat kyllä SaiPan kesän äänestyksessä.
 
Viimeksi muokattu:

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mihinkähän olin kadottanut viime keväänä huumorintajun ja leikkimielisyyden? Olisi tuota voinut ihan hyvin veikata.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Lukon ensikauteen liittyy jossiteltavaa..

Lukko on play-offeissa:
- jos Vehanen onnistuu pelaamaan hyvän ja tasaisen kauden..
- jos tulevat ulkomaalaisvahvistukset ovat onnistuneita..
- jos Lehkonen lähtee menemään..
- jos vältytään tämän kauden tasoisilta loukkaantumisilta..
- jos Laaksonen lähtee..
- jos..
- jos..

Mutta usko on korkealla vaikka armeijan harmaiden takia kausi jääkin vajaaksi..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös