Kenen joukoissa seisot lopputurnauksen?

  • 1 744
  • 45

Minkä jäljellä olevan joukkueen toivot vievän mm:n?

  • Kanada

    Ääniä: 61 42,1%
  • Ruotsi

    Ääniä: 27 18,6%
  • Tsekki

    Ääniä: 27 18,6%
  • Venäjä

    Ääniä: 30 20,7%

  • Äänestäjiä
    145

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Toivon Venäjän nuorille (miksei vähän vanhemmillekin) ja taitaville hyökkääjille kultamitalia. Kerrassaan ihastuttavaa kiekkoa pelaavat parhaimmillaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse toivon Venäjälle mestaruutta, joukkueessa on mahtavia yksilöitä joiden peliä on ilo seurata. Kanada on voittanut jo muutaman mestaruuden putkeen, Ruotsille ei nyt tietenkään voi menestystä toivoa ja Tsekki ei vaan jostain syystä sytytä.
 

tiikeri

Jäsen
Kanada.

Saa taas lukea erään nimeltä mainitsemattoman katkeria vuodatuksia siitä kuinka sikakiekko voitti taas tuomarien ja ties minkä avulla taitokiekon.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Ikijokeri
Yllättävän paskaa lätkää, kun kerrankin Kanadalla on porukka, joka keskittyy pelaamiseen eikä hakkaamaan vastustajaa? Minun mielestäni jokainen Kanadan peli, jonka olen tv:n välityksellä nähnyt, on ollut todella viihdyttävää kiekkoa. Ei mitään näpräystä vaan suoraviivaista peliä.

Ja mitä tulee Nashiin, niin enpä ole herralta mitään sen kummempaa kiukuttelua nähnyt. Suomi-pelissä nyt oli jotain jälkipeliä, mutta sitä harrastavat muutkin. Tässä kohtaa täytyy tunnustaa, että vaikka luulin katsoneeni Ruotsi-Kanada pelin alusta lähtien, niin ilmeisesti tämä Nashin tuomarin tökkiminen meni minulta täysin ohi... Ja taisi mennä linjatuomariltakin, kun ei kuulemma edes tuntenut minkäännäköistä lyöntiä...

Ai herralle ei sovi, että Känädä ei olekkaan se kaikki perseennuolemisen kohde.

Katoppa kentälle, kun Nääs on kiekon. Itsekkäämpää pelaajaa saa hakea. Syötöt lähes järjestään toivotaan toivotaan, kun ei ole muuta mahdollisuutta.

En tiiä kumpiko on kisojen suurin diiva, Nääs vai Ilya.

Ja se nyt ei ole näissä kisoissa mitään uutta, että kaikki tärkeä menee ohi, kun kuvataa vaihtoaitiota ja juomapulloja, sillon kun peli on käynnissä.
Ihme, että maalit on tullu hidastuksina.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Kanada.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa on niin huonot vaihtoehdot, että pakko valita Sweden. Slovakiaa olisin toivonut, jos olisi vielä mukana.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun Slovakia kerran tipahti jatkosta, niin toivottavasti Venäjä voittaa.
 

Jusbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Chelsea FC
Venäjä, koska löin vetoa sen puolesta ennen kisoja.

Toinen syy, miksi Venäjä voisi voittaa on, että me suomalaiset voimme selitellä tappiota sillä, että vastassa oli sentään tuleva maailmanmestari.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Oh Canada!

Kanada, koska Kanada on aina Suomen jälkeen "kakkossuosikkini" ja koska jääkiekko on kanadalaisten peli, piste.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanada-Venäjä-ottelun voittaja saa sympatiat finaalissa. Ruotsin tai Tsekin sympatiseeraaminen ei onnistu sitten millään.

Kanada on voittanut turhankin paljon mestaruuksia viimeaikoina, ilman niitä suosikistani ei olisi kahta sanaa, mutta ehkäpä nyt on muiden vuoro. Kunhan ei Tsekin tai Ruotsin...
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Kanadalle noin periaatteessa sympatiaa kun ovat koko lajin "esi-isiä", mutta koska ovat Ämerikoissa aina nuivasti suhtautuneet koko kisoihin, koska NHL on se ainoa oikea mittari "maailman parhaista", niin tässä vaiheessa kunhan tulee Eurooppaan.

Eli kahdesta vaihtoehdosta valkkaan Ruotsin.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Vastauksemme on Känädä.

Ruotsia ei pysty, Tsekkejä katsellessa tulee vaan jano ja rupeaa tekemään mieli tsekkiläistä kaljaa, niin ja kun olen koko 70-luvun katsellut Neuvostoliiton vetävän Suomea kaukalossa turpaan, niin venäläisillehän ei anneta enää yhtään mitään. Kannakselta ei tulla läpi! Kerpele!

Edit: pai tö vei - mullon jopa Känädän punainen pelipaita numerolla 22 (vuodelta 2001). Olen kloorihuntteroitsija pahimmasta päästä.
 
Viimeksi muokattu:

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
Eihän se voi olla muu kuin canada.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Suomen pudottua ihan sama, kuka kannua kantaa. Hienoja joukkueita kaikki neljä jäljelläolevaa, en osaa nostaa sieltä yhtään ylitse muiden

Edit: Siis kolme jäljelläolevaa, Venäjä juuri putosi uskomattoman spektaakkelin päätteeksi.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Pronssipelissä puntit ovat melko tasan, Molemmissa joukkueissa on kaksi suosikkiani, Zetterberg ja Datsyuk. Parempi voittakoon. Finaalissa vaaka kallistuu Tsekille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös