Kenen bandwagoniin?

  • 221 697
  • 802

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Kunhan mestari tulee joukosta: HPK, KalPa tai Tappara, niin se käy.

Ehkäpä soisin mestaruuden eniten Sami Kapaselle, mutta KalPaan uskon vähiten tästä kolmikosta.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kyllä minä yllätän itseni ja menen Jokereiden kyytiin.
Hieno, ylimielinen ja rikas seura. Lisäksi hoitaisi mestaruuden " vanhasta" muistista. En halua mitään hypetyksiä mistään . Jyp muuten olisi jees, mutta ei nyt liikaa sinnekkään. Alkaa käymään pian muuten " Kärpät", eli ylimielisyys iskee ja aletaan luulemaan. Haluan kuitenkin Jypin pysyvän kärkitaistoissa jatkossakin.

Jokerit, menkää päätyyn asti.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
HIFK:n vankkureissa mennään. IFK:n kannattajat hurmasivat allekirjoittaneen tyylikkyydellään ja Söderholmin selkäranka siinä Bruunin taklauksessa vahvisti tunnetta entisestään. Kom igen IFK!
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Tukeni annan Ässille, kun oma joukkue on jo kesälomilla. Kiinnostavin joukkue noista jäljellä olevista. Jukureille myös peukkua, koska saattaisi tuoda lisää kiinnostavuutta liigaa kohtaan. En sitten tiedä onko nousu edes käytännössä mahdollista, mutta se ei ole tämän ketjun aihe joten en jatka pidemmälle.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Täältä noustaan Ässien wagoniin. Hyvin koottu joukkue ilman suurempia hutilyöntejä ja vedetään kotiinpäin tänne länsi-rannikolle. Lukko ei tule pärjäämään ja en tykkää Dufvan tyylistä + että joukkue kootaan aina päin vittua. Mutta kumpikin saa pärjätä toki. Ässät pelasi huikean runkosarjan lopun, että menestystä toivoo!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jahas, uutta junaa täytyy alkaa etsimään kun Oulun ratikka jäi asemalle heti alkuunsa. Tällä hetkellä ei ole oikein selkeää symppista pleijarijoukkueista mutta uskon että sellainen vielä löytyy kunhan pelit käynnistyvät. Poissulkevalla menelmällä kun lähdetään niin en missään nimessä toivo mestaruutta ainakaan Narreille, Jypille tai Tapparalle. IFK on vähän siinä ja siinä. Lukko ja HPK ei nappaa oikein myöskään. Ässät taas suljetaan pois sen takia että porilaiset on niin perseestä vaikka joukkue itsessään onkin mielenkiintoinen. Jäljelle jää paikallisvastus KalPa. KalPalle soisi mestaruuden ihan vaan jo senkin takia että siellä suunnalla ei ole pahemmin juhlittu vuosikymmeniin. Hyppään siis KalPan remmiin.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Jos HPK ei pärjää niin vastaus on yksiselitteinen: KUKA TAHANSA MUU PAITSI JYP! Viime vuonna oli kamala seurata JYPin ylivertaista marssia mestariksi ja finaalisarjan päätyttyä oli maanpako lähellä (asun Jyväskylässä). En toki aio heittäytyä passiiviseksi "katsompa tulosruudusta" -tyyliseksi seuraajaksi, vaan ihan aktiivisesti aion sarjoja seurata ja toivoa mahdollisimman paljon game sevenin jatkoaikoja. Niin, ja sitä että nuoret lupaukset ottaisivat kunnolla ratkaisijan roolia.

Jos nyt jonkinlaisen järjestyksen kuitenkin väsäisi:

1.-3. Tappara, Ässät, Kalpa: Nuoria tähtiä, minkä lisäksi symppispelaajia kuten Nieminen, Savinainen, Kapanen ja Hentunen
4.-6. Lukko, Jokerit, Hifk: Helsinkiläisseuroissa nuoria lupauksia, mutta helsinkiläisyys laskee nämä samaan kategoriaan itselleni HMV:n Lukon kanssa. Eivät nämäkään jää kovin kauaksi kolmesta ekasta.
7. Helvetin kaukana muista kuudesta JYP, jonka ainoa hyvä puoli on Miika Lahti.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Hypätäänpäs Jokereitten vaunuun, niinkuin näyttää jostain kumman syystä suuri osa kärppäkannattajista muutenkin hyppäävän.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tietävät sen tunteen, kun fyrkkaa palaa ja silti menee huonosti. En edes muista enää, miltä voittaminen tuntuu. Onhan siitä melkein 10 vuotta aikaa.

Saattaa olla näinkin. Itsellä tuli seurattua tarkemmin Jokereita liigassa Kärppien korpivaelluksen aikana, joten siitä syystä on sympatiat jokereiden suunnalla. Mut eipä tuo haittaa, vaikka joku "pienistä" kannun hoitaa. Aktiivinen liigan seuraaminen on joka tapauksessa vähissä kevään mm-kisoihin saakka.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos nyt vaikka Lukko tiputtaisi Jokerit laitumille, hyppäisin Red Wingsien ja Ducksien kelkkaan. Samalla rukoilisin päivittäin Penguinsien myymistä Venäjälle.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos Jokerit putoaa, niin hyppään kauden 13-14 Jokereiden bandwagoniin.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Helsinkiläisten. Mitkään muut joukkueet ei herätä minkäänlaisia tuntemuksia, ketä muita siellä enää edes on? Kärpät tippu jo.
 

ahal

Jäsen
Oman joukkueen tippuminen harmittaa yhä, vaikkei se suuri yllätys lopulta olekaan. Järjellä ajatellen näin sopi käydä, mutta tunne sanoi muuta. Suurta väliä uudesta mestarista ei ole, mutta pienempien puolta tulee luontaisesti pidettyä. Joten Ässät ja HPK saavat sympatiani ja kannustukseni jatkossa. Molemmat ovat pelanneet hyvän kauden, jonka kliimaksi olisi keskinäinen sarja kevään 2006 tapaan.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
KalPa olisi mieluisin mestari. Jokerit toinen mahdollinen. Lukko kolmas.
Kunhan HPK ei voita. Eipä silti, siitä ei ole pelkoa.

Ike
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varmaan Ässien, koska pieni. HPKn kelkka kelpais muuten, mutta Atu.
 

Sic

Jäsen
Ässien wagonissa ollaan, jospa tossa nyt olisi sitä kevään 2006 kaltaista liitoa luvassa. Lisäksi sympatiapisteitä menee HIFK:n suuntaan, eli näiden kahden jengin wagonissa ollaan kun muut joukkueet eivät kummempia tuntemuksia "sivusta" seuraavana herätä.
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jukurit ja Jokerit. Toivon Narrien näyttävän mallia Kärppien sikariportaalle miten isolla panostuksella ja pitkäjänteisellä kehitystyöllä niin kaukalon sisällä kuin ulkopuolellakin saavutetaan menestystä. Jos jokin asia Jokereilla on kunnossa niin se on markkinointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen ja oikeastaan kaikki mikä Kärpissä on pielessä juuri nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Aktiivinen liigan seuraaminen on joka tapauksessa vähissä kevään mm-kisoihin saakka.

Melko tylsää se liigan seuraaminen on mm-kisojenkin aikaan..

Jos Pata ei paina päätyyn saakka, löytää minut HIFK:n vaunusta, niin kuin aina ennenkin. Syyt tähän on käyty jo monen HIFK ja Ässä kannattajan toimesta läpi.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokereita toivon mestariksi. Jokerit ja KalPa edustavat tällä hetkellä näyttävää kiekollista pelitapaa. Kahdeksan joukossa on liian monta puolustusorientoitunutta kahvajoukkuetta. Tappara näistä ykkösnimenä. Aikamoinen sarja on tulossa JYPin ja HPK:n välille. Maalikeskiarvo peleissä noin yhden luokkaa, viihdyttävää. Jokerit pelastakaa suomalainen jääkiekko ja olkaa suvereeneja pudotuspeleissä. Täältä teille täysi tuki.
 

Kälvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itselläni suurin mielenkiinto kohdistuu nyt karsintasarjaan, jossa olen Jukureiden puolella. SM-liigan puolella en hyppää vielä mihinkään bandwagoniin, mutta finaalivaiheessa olen tietenkin sen pienemmän ja sympaattisemman puolella.
 

Ch4InS4w

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #49 Tuomas Pihlman
Aikamoinen sarja on tulossa JYPin ja HPK:n välille. Maalikeskiarvo peleissä noin yhden luokkaa, viihdyttävää. Jokerit

Runkkarin maalimäärissä nämä kolme joukkuetta eivät muuten juurikaan eronneet toisistaan.

Jokerit - tehdyt: 168 / 2,80, päästetyt: 136 / 2,27 & yhteensä: 304 / 5,07.
JYP - tehdyt: 161 / 2,68, päästetyt: 142 / 2,37 & yhteensä: 303 / 5,05.
HPK - tehdyt: 157 / 2,62, päästetyt: 144 / 2,40 & yhteensä: 301 / 5,02.

Ja esim. Tappara teki 10 maalia ja päästi yhdeksän maalia Jokereita enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös