Kenelle löisit jatkopahvin käteen...

  • 34 952
  • 147

nipa87

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten olisi Peltonen ensi vuodeksi. olen kuullut huhuja peltosen paluusta punapaitoihin. Tämä on ns. sisäpiiritietoa.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
nipa87 kirjoitti:
Miten olisi Peltonen ensi vuodeksi. olen kuullut huhuja peltosen paluusta punapaitoihin. Tämä on ns. sisäpiiritietoa.

Peltosella on sopimus ensi kaudeksi ja optio sitä seuraavaksi. On pelannut kuluvalla kaudella hyvin tehden 21 ottelussa 25 pistettä. Tuskinpa Lugano kovin helposti miestä päästää.

En usko, että Viliä ensikaudella HIFK:ssa nähdään, jos koskaan.
 

nipa87

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen kylläkin aika sata varma tästä asiasta, luotettava sisäpiiri tieto. katsotaan sitten kevällä/kesällä jos olen väärässä :).
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Näitä sisäpiiritietoja nyt tulee ja menee, joten eiköhän tämäkin juttu kuulu ns. Q-mappiin. Kaiken lisäksi meillä ei just nyt ole käyttöä sen tyyliselle pelaajalle, suuri jokerisydänhän saisi rytmihäiriöitä Nordiksella.
 

nipa87

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vaimo ja perhe on myöskin tämän takana, ja Peltosellehan valmistuu talo helsingissä keväällä. Lapset pitäis vissiin saada suomeen kouluun. Uskon edelleenkin siihen että Peltonen nähdään nordiksella ensi vuonna.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peltonen valitsi tiensä keväällä 2001 ja siltä tieltä ei ole paluuta. Aika sairas fani saa olla jos haluaa tätä huorien huoraa vielä joskus nähdä rahastamassa IFK:ssa. Kohta joku teini tulee itkemään että Pena se oli joka Juudaksen ryssi. Varmaan näin olikin mutta huora olisi aivan hyvin voinut mennä muualle rahastamaan kuin narreihin, ottajia ja potentiaalisia maksajia olisi ollut varmaan ihan Espoosta lähtien. Myöskään kusetusyritykset jostain halusta pelata kotimaassa perheen takia ei paljon saa vastakaikua kun mies pari vuotta myöhemmin lähti Sveitsiin rahastamaan. Mies kusi aikanaan IFK:n ja fanien niskaan ja nyt osa näistä faneista haluaa housut märkänä miestä takaisin ? ei vittu sentään...

Se että mies vielä kelpaisi monelle IFK-fanille, kuvastaa helvetin hyvin suomalaisen urheilukulttuurin ja intohimon puuttumista. Menkää kysymään Spurs-faneilta haluaako ne juudas-Campellin takaisin Arsenalista, aika hiljasta voi olla.

Täysin offtopic mutta tää saatanan jokakeväinen juudashuhuilu alkaa todella vituttamaan. Taitaa fanit olla jakautunu tässä hommassa aikalailla fifty-fifty.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Itse kuulun taas siihen ryhmään, joka pystyisi Peltosen takaisin ottamaan. Kyllähän se narrijupakka edelleen päähän ottaa, mutta jos poika on valmis myöntämään erheensä palaamalla meille vaikka narrit pari vuotta sitten tarjosi ties minkälaista sopparia, niin minulle kelpaa kyllä. Ja onhan se kuitenkin ihan mielettömän hyvä pelaaja, etenkin SM-liigan nykytaso huomioiden, veikkaisin että hyvällä tuurilla jopa Salmelaista parempi! Eli siinä olisi myös Salmelaisen stunttikin valmiina.

Mutta katsellaan vielä, aika utopistiselta siirrolta vaikuttaa..
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
JJ IFK kirjoitti:
Itse kuulun taas siihen ryhmään, joka pystyisi Peltosen takaisin ottamaan. Kyllähän se narrijupakka edelleen päähän ottaa, mutta jos poika on valmis myöntämään erheensä palaamalla meille vaikka narrit pari vuotta sitten tarjosi ties minkälaista sopparia, niin minulle kelpaa kyllä.
Olihan T. Ruutukin naapurileirissä, ja hyvin kelpasi - ja pelasi - IFK:lle. Pöhnäjuttuja tämmöiset "ei kelpaa mulle, kun kerran ..." -jutut. Jos VP on tullakseen, welcome. Huippuluokan pelimies.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeesataan Penaa ja laitetaan saman tien koko ensi kauden jengi tähän. Lähes varmoina lähtijöinä/pois lähetettävinä pidän Salmelaista, Whitea, Murphya ja Askeyta. Pikkarainenkin saattaa lähteä, mutta luotetaan nyt että ei lähde ja tehdään kokoonpano sen mukaan.

Luttinen-Hauhtonen-V.Peltonen (Salmelaisen tilalle siis. Jos Tony saadaan jollain ihme keinolla jäämään, ei Peltosella tehdä yhtään mitään)
Laakkonen-Holden-I.Pikkarainen (jokohan sen saisi farmeista takasin??)
Petrell-Hirso-Salonen
Järvinen-Porthen-Nielikäinen, Tob Salmelainen, Jouhkimainen, Lostedt

Pikkarainen-Karalahti
Saarinen-Turunen
Schnabel-Laakso
Helenius-Seppänen,Hovinen etc..

Lundell-Riksman

Eli ei tässä mitään isoja tarvitsisi tehdä. Pari hankintaa lähtevien tilalle ja jos H.Pikkarainen lähtee, niin kiekollinen pakki tilalle. Ja ulkolaispaikkojakin olisi auki vielä 2.

Mutta ensimmäinen ja ehdottomasti tärkein olisi nyt ja heti tehdä jatkosopimus SHEDDENILLE!!! Siis Pena SHEDDEN! Älä unohda sitä, vaikka joulun etelänmatkat painaisivatkin päälle.
 

MoBi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flintstensstigen Idrot Förening Kamrater
Sheddenin lukitseminen on Penan ykköshomma lähiaikoina. Mitä taas tulee Villeen niin ehdottomasti näkisin hyvänä saada kaveri takaisin kotiin. Jos ei muusta syystä niin ainakin siksi ettei Hjallis pääse häpäisemään suomalaista numerojen jäädytysperinnettä enää yhtä enempää kuin teki Tikkasen osalta.

Näkisin kultturimielessä myös kohtuulliseksi tehdä Krykovin kanssa vaikka ottelukohtaisen diilin että saisi päättää oikeasti uransa kotikentällään elikä posti kannetaisiin kotiin asti. Hakillekin annettiin mahdollisuus tulla seisoskeleman vielä yhdeksi kaudeksi vastustaan punaviivalle että muodollisuudet hoidettiin kunniakkaasti ja protokollan mukaisesti ja Hifk:n tavalla loppuun asti.

Heleniuksen ja Nielikäisen sijasta joukkueeseen olisi hyvä saada pari Oikeasti Kovaa pelaavaa karjua - tai ainakaan Heleniusta ei kaivata, ihan yhtä hyvin vaikka kävisi oma kasvatti V Surenkin jakamaan luuvitosia ja aivan yhtä hyvällä kiekollisella luistelupelillä - eli siis ei Helunaa kiitos !
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
nipa87 kirjoitti:
vaimo ja perhe on myöskin tämän takana, ja Peltosellehan valmistuu talo helsingissä keväällä. Lapset pitäis vissiin saada suomeen kouluun. Uskon edelleenkin siihen että Peltonen nähdään nordiksella ensi vuonna.

Näillä samoilla perusteluilla höystettyjä juttuja on liikkunut Peltosesta siitä lähtien, kun se sinne Sveitsiin lähti. Eipä ole näkynyt, vaikka Suomeen piti olla tulossa samasta syystä jo ensimmäisen kauden jälkeen erään naapuriseuran kanssa tekemisissä olevan mukaan. Eikös niistä lapsistakin ole jo vanhimmat aloittaneet koulun? Olivatko ne nyt kaksosia vai peräti kolmosia?

Enpä siis usko ennen kuin näen ja silloinkin uskon Hjalliksen rahojen kutsun voimaan.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Hank Pikkarainen lähtee varmuudella, joten hänelle tarvitaa stuntti. Onko HPK:n Mikko Jokelan sopimustilanne mikä?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Renegade kirjoitti:
Hank Pikkarainen lähtee varmuudella, joten hänelle tarvitaa stuntti. Onko HPK:n Mikko Jokelan sopimustilanne mikä?
Kattaa vielä ensi kauden. Tuskimpa Kerho päästää parasta pakkiansa muualle kuin rapakon taakse.
 
Viimeksi muokattu:

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kiitos tiedosta, ei varmaan päästä kyllä. Aavistelin että sopimus loppuu tähän kauteen, mutta HPK:n kannalta loistohomma että Jokelalla on diiliä jäljellä. Kerta kaikkiaan hyvä puolustaja.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Peltonen

Ville Peltoselle on aina tilaa mun IFK:ssa. Se, mitä tapahtui 2001, niin oli täysin Matikaisen ja IFK:n moka. Penakin varmaan myöntää sen tänä päivänä. Tietysti Peltonen olisi voinut mennä esim. Bluesiin, mutta tämä vaan nyt on tätä päivää. Pelaajat menevät yleensä sinne, mistä saavat parhaimmat edut. Niinkuin me muutkin työpaikkaa hakiessamme teemme. Silloin olisi pitänyt vaan tarjota Villelle hänen ansaitsema korvaus, niinkuin esim. Jerelle nyt tehdään.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
A-junioireiden jatkosopimuksiin en ota kantaa, sillä heistä ei minulla ole niin selkeätä kuvaa. Keskityn vain nyt pelaavaan kokoonpanoon.

Ensi kauden kattavat sopimukset löytyy näiltä herroilta:
Teemu Laakso
Tony Salmelainen
Juha Fagerstedt
Janne Hauhtonen
Arttu Luttinen

Jatkosopimuksia pitäisi tehdä nyt mahdollisimman nopeasti näiden miesten kanssa:

Doug Shedden ja Jere Karalahti. Doug on parasta mitä valmennusrintamalla on tapahtunut melkein kymmeneen vuoteen. Karalahti on mr. IFK, eikä pelitaidoissa ole moittimista. Jeren tapauksessa optio vuodelle 2008 olisi hyvä käyttää.

Sitten muista pakeista jatkoja tarjoilisin näin(ei minkäänlaisessa tärkeysjärjestyksessä):

Mikko Turunen

Turusella on ihan hyvin kokoa ja pelasi jo Benysekin vierellä 03/04 todella hyvää peliä. Mielestäni vuoden jatko on paikallaan, sillä Turunen on kolmosparin pakki nykyisellään ja sille paikalla lienee turhaa hankkia ulkopuolisia. Hyvillä otteilla mahdollisuudet kakkosketjun taaksekin.

Pasi Saarinen

Saarisen lonkkataklaukset ovat loistavia. Hyvä pelaaja kiekollisesti ja myös puolustuspäässä. Saarinen on pakkina helposti hyvää liigatasoa. Toivottavasti sopimus saadaan värkättyä. Saarinen pystyy pelaamaan suuressakin vastuussa ja esim. nyt Jeren ollessa poissa Pasi tulee pelaamaan käytännössä hänen peliaikansa. Ykkös-tai kakkospakkipariin. Toivon todellakin jatkoa, mieluiten pari vuotta, ellei vaadi hirveätä palkkaa.

Mikko Kurvisen kanssa asiaa täytyy katsoa. Nyt Kurvinen tulee ainakin saamaan peliaikaa ja kannattaisi antaa hyvät näytöt nyt. Ehkä sopimusta jos ensi kaudellekaan ei ole rahaa hirveästi pelureita hankkia.

Robert Schnabel. Schnabel on mielestäni paljon parempi puolustava puolustaja, kuin täältä jatkoajasta voisi olettaa. Mutta koska Pikkarainen lähtee, niin Schnabel pitänee laittaa pihalle kiekollisen ulkkaripakin tieltä.

Patrik Lostedt. Jos ensi kaudella valmentaa valmentaja joka tajuaa tämän miehen roolin ja peluuttamisen päälle, niin Pate saa varmasti sopimusta. En haluaisi nähdä kyllä Lostedtia jossain muussa jengissä.

Kasassa olisi näiden jatkojen jälkeen pakisto:

Karalahti-?
Saarinen-Turunen
(Kurvinen?)-(Schnabel?)
Lostedt

Pakistoon pitää hankkia kyllä uusia nimiä, sillä se on tällä kaudella aivan liian kapea ja nyt ainakin Pikkarainen lähtee, mahdollisesti Schnabelia ja Kurvistakaan ei nähdä tarpeelliseksi. Jos Kurvinen ja Schnabel jatkaa, niin tarvitsisi hankkia vain se kiekollinen pakki.

No, sitten hyökkäykseen:

Janne Laakkonen

Tämä pirun taitava mikkihiiri tuo paljon juonikkuutta ja käsiä hyökkäykseen ja yv:lle, joten minä ainakin tarjoiaisin jatkoa, vaikkei mikään ihmiskuula olekaan. Voisi pelata ensi kaudella ykkösessäkin, jos/kun Salmelainen lähtee.

Kim Hirschovits

Kimi on osoittanut kehitystä ja ollaan nähty muutamia todella oivaltavia syöttöjä tällä kaudella. Hirso tulee koko ajan. Plussaa myös helvetinmoinen monipuolisuus. En tiedä sitten, taitaa pelata nyt lähiaikoina enemmän pakkina kuin hyökkääjänä, mutta mikäs siinä. Voisi laittaa parikin vuotta jatkoa minun puolestani.

Lennart Petrell

Mahtava hyökkääjä ja todella IFK:n näköinen. Jatkoa olisi ehdottomasti saatava, mutta P-Amerikka saattaa kaapata. Lennun pelityyli miellyttää, on taitoa ja fyysisyyttä, sopivasti rämäpääkin.

Pasi Salonen

Potentiaalia vaikka mihin. Käsiä löytyy ja eiköhän johdossa ymmärretä hyvän päälle. Toivottavasti pelaa loppukauden ehjänä ja saa ensi kaudelle valmistautua täysillä.

Jermu Porthen

Ollut aika pirteä tällä kaudella. Hoitaa hommansa kolmosessa tai nelosessa. Jatkoa voisi laittaa.

Turo Järvinen

Järvinen tekee tällä kaudella piste-ennätyksensä, joka ei mitenkään älyttömän kaseva tietenkään ole. Jatkoa kuitenkin antaisin. Esittänyt välillä vieraskaukaloissa kusipäämäisiä otteita, ehkä power-forward joskus?

Toni Häppölä

Alkukausi meni päin honkia. Viime peleissä kuitenkin raastanut ja tehnyt pari ottelun kannalta ratkaisevaa maalia. Jos jatkaa samoilla otteilla, niin ehdottomoasti jatkoa. Häppölä on kuitenkin jokaisella solullaan IFK:n mies.

Tobias Salmelainen

On osoittanut pirteätä peliä. Hyvin liikkuva sähisijä. Jospa Tony antaisi veljelleen salaisuuden nopeuteensa. Tobiakselle jatkoa, on osoittanut pelimiehen otteita.

Miikka Jouhkimainen

Ei ole paljoa peliaikaa saanut, mutta kannattaisin jatkoa, sillä potentiaalia näkyisi olevan.

Heikki Laine

Laine jatkanee, sillä pystyy olemaan joukkueelleen suhteellisen tärkeä, vaikka ei montaa vaihtoa per ottelu pelaakaan. Shedden osaa ainakin kaveria peluuttaa, muista en tiedä.

MV:t

Jan Lundell

Häntä on aina potkittu päähän ja vaikka tulisi mestaruus 5 nollapelillä, niin silti muisteltaisiin pahoja. Toivottavasti sopimusta kouraan, voi pelata kyllä jo ykkösenäkin.

Toinen veskari kannattaisi olla kotimainen, niin voitaisiin satsata sitten noihin hyökkääjiin ulkomaalaispaikkoja.

Juuso Riksman olisi todella hyvä valinta tähän. Juusohan on kuitenkin "omia poikia". Kasassa olisi kaksi kovaa kotimaista veskaria, mutta Riksmanilla on optio Ässien kanssa ensi kaudesta. Joka tapauksessa paluu petopaitaan ja pääkaupunkiseudulle saattaisi kiinnostaa, mutta epäilen, että jatkaa Ässissä tai menee joukkueeseen jossa varma ykkösvahdin paikka. Joku Juuson tapainen veskari kuitenkin olisi hyvä hankkia.

Kokoonpano näyttäisi sitten jatkojen jälkeen suunilleen tältä(riippuen ketä lähtee rapakon taakse):

Luttinen-Hauhtonen-?
Laakkonen-?-?
Järvinen-Hirschovits-Petrell
Häppölä-Porthen-Fagerstedt
H.Laine

Karalahti-?
Saarinen-Turunen
(Kurvinen?)-(Schnabel?)
Lostedt

Lundell
(Riksman)

Hyökkäykseen lähtisin hakemaan mahdollisimman varmoja suorittajia ja mahdollisimman IFK:n näköisiä jätkiä kuitenkin. Toporowski olisi ollut hyvä, mutta sopimus kattaa ensi kaudenkin. Nämä arpajaiset ulkkareiden kohdalla voisi lopettaa. On ihmeellisestä, että käteen tulee lähes aina paskaa, kun esim. Kärpät ja Hpk hankkii poikkeuksetta ulkomaalaiset, jotka vahvistavat joukkuetta. Tämä on ainoa asia, mikä nyky IFK:ssä vituttaa rankasti. Muu meneekin ihan hyvin, no talous on kuralla, mutta se on suht ymmärrettävää.

Se olisi hyvä muistaa, että kaikkia ulkomaalaispaikkoja ei edes tarvitse käyttää. Kotimaiset hankinnat ovat nyt onnistuneet, niin mitä jos jatkettaisiin sillä linjalla ja koetettaisiin kalastella kotimaisia äijiä. Sitten joku täsmäulkkari siihen.

Huhuja on tullut korviini Carlo Grünnistä. Eiköhän se tuonne mahdu, sen verran hyvin on pelannut, mutta katsellaan miten käy.
 
Viimeksi muokattu:

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Greffin kirjoitti:
Kasassa olisi näiden jatkojen jälkeen pakisto:

Karalahti-?
Saarinen-Turunen
(Kurvinen?)-(Schnabel?)
Lostedt

Pakistoon pitää hankkia kyllä uusia nimiä, sillä se on tällä kaudella aivan liian kapea ja nyt ainakin Pikkarainen lähtee, mahdollisesti Schnabelia ja Kurvistakaan ei nähdä tarpeelliseksi. Jos Kurvinen ja Schnabel jatkaa, niin tarvitsisi hankkia vain se kiekollinen pakki.

.

Vaikka Kurvinen ja Schnabel jatkaisi, niin ei tuohon pakistoon yksi lisäpuolustaja riittäisi. Mutta missä on Laakso? Itse näkisin ensi kauden puolustuksen mielelläni tämänlaisena:

Karalahti - "kiekollinen pakki, mielellään parempi kuin tämänkautinen Pikkarainen"
Saarinen - "Vähintään liigatasoa oleva puolustaja, Kultasen kaltainen"
Turunen - Laakso
"7.s pakki joku pienipalkkainen, mutta varma vaihtoehto, ylläoleva materiaali ei kestäisi loukkaantumisia jos 7.s pakki ei osaa myös pelata (eli pelkkä Helge ei riitä)."

Schnabel sopisi minulle kotimaisena paremmin kuin hyvin, mutta häneen ei kannata ulkkaripaikkaa käyttää.

Ja listaamasi hyökkääjät ja ketjut näyttivät oikein hyviltä, jos siis hankinnat menevät edes jotenkin nappiin.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
JJ IFK kirjoitti:
Vaikka Kurvinen ja Schnabel jatkaisi, niin ei tuohon pakistoon yksi lisäpuolustaja riittäisi. Mutta missä on Laakso? Itse näkisin ensi kauden puolustuksen mielelläni tämänlaisena:

Karalahti - "kiekollinen pakki, mielellään parempi kuin tämänkautinen Pikkarainen"
Saarinen - "Vähintään liigatasoa oleva puolustaja, Kultasen kaltainen"
Turunen - Laakso
"7.s pakki joku pienipalkkainen, mutta varma vaihtoehto, ylläoleva materiaali ei kestäisi loukkaantumisia jos 7.s pakki ei osaa myös pelata (eli pelkkä Helge ei riitä)."

Schnabel sopisi minulle kotimaisena paremmin kuin hyvin, mutta häneen ei kannata ulkkaripaikkaa käyttää.

Noniin sekoilin sitten oikein kunnolla. Jotenkin unohdin Laakson, kun sillä jatkuu soppari ensi vuodenkin. Tietysti joukkueeseen, jolloin Kurvinen taitaa olla vielä lähempänä lähtöä.

Karalahti-?
Saarinen-?
Turunen-Laakso

Schnabelista olen samaa mieltä kuin sinä. Kotimaisena jatkaisi varmasti. Täytyy toivoa myöskin, että A-junnuista tulisi ensi kaudella liigarinkiin joku kelpo pakki, joka pystyisi pientä roolia hoitamaan. Esim. Hovinen tai Seppänen

Näin ollen ei tarvitsisi hankkia seitsemänneksi pakiksi pelaajaa ulkopuolelta.

Jos maalivahtitilanne saataisiin hoidettua kuten itse kaavailin, niin hyökkäykseen pitäisi hankkia kolme pelaajaa ja puolustukseen väh. kaksi. 4 ulkomaalaispaikkaa on käytössä, mutta kuten sanoin, niin turhapa niitä ulkkareita on samanlailla arpoa kuten tälläkin kaudella Murphy ja White. Mieluiten liigassa osaamisensa näyttäneitä ulkomaalaisia tai kotimaisia.

David Schneiderin sopimus loppuu kauden jälkeen. Saipasta vapaana olisivat kauden jälkeen Malmivaara, Kudroc ja Kokko. Mutta ei tuohon pakistoon kannata kahta todella hyökkäävää kaveria hankkia, tyyliin Schneider & Kokko. Ykkösketjuun kiekollinen ja kakkoseen hyvä puolustuspään kaveri.

Pakisto voisi näyttää tältä.

Karalahti-"Schneider"
Saarinen-Malmivaara
Turunen-Laakso
Lostedt/Seppänen/Hovinen
 

Punainen Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pluto kirjoitti:
Eikös niistä lapsistakin ole jo vanhimmat aloittaneet koulun? Olivatko ne nyt kaksosia vai peräti kolmosia?

Kaksosia ovat ja koulun ovat aloittaneet tänä syksynä Suomessa.
Pelaavat ainakin molemmat pojat Jokerien -98 joukkueessa enkä usko että Sveitsistä poikia sentään lennätetään joka peliin...;)

Taitaa siis mamma ja pojat asua tälläkin hetkellä täällä, voihan se tosiaan olla että Villekin tulee tämän kauden jälkeen...
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltosta tuskin Hifkissä nähdään vaikka kotomaahan palaisikin. Jokerit maksaa paremman "eläkkeen" ja Villen jälkikasvukin edustaa naapuriseuraa joten eiköhän tuo naapureita edustane viimeiset pelivuotensa, valitettavasti!
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
nipa87 kirjoitti:
en voi sanoa muuta kuin sisäpiiri tietoa. lähde on luottamuksellinen.

Jos olet varma, että kaveri pelaa ensi kaudella täällä, niin sopimus olisi ilmeisesti jo tehty?

Sanopa kun noin hyvin tunnut tietävän, että minkä mittainen tämä sopimus on?

Niin ja en kyllä usko pätkääkään, että IFK:lla on rahaa kilpailla tästä Peltosesta. Kiinnostuskaan ei välttämättä ole niin kova kuin se voisi olla tämän tasoisen äijän ollessa kyseessä.

Tosin ihan hyvä stunttihan tässä olisi Salmelaiselle, joka taitaa lähteä ensi kaudella pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös