Ke 9.5.2018 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

  • 98 575
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Tää on kyllä viihdyttävää, kun yhdessä matsissa käydään häviöllä ja koko Jatkoajan kiekkoseuranta menee sekasin.

Marjamäki on nyt saatanasta seuraava, ja on hänen vikansa ettei ottanut enempää NHL-pelaajia mukaan kisoihin, koska saatavillahan oli vaikka kuinka helvetisti. Ja sitä paitsi ne NHL pelaajat on paskoja, koska vastustaja teki nyt yhden maalin NHL-pelaajan virheestä. Ja miksi Suomi peruuttelee näin paljon, sen takiahan Tanska teki nyt vastahyökkäyksestä maalin!

Ainiin, ja Husso on vittu imuri. Ei ottanut sitä YV-kutia kiinni, joka tuli maskin takaa, ja ei saanut puolittaista yksinläpitilannettakaan torjuttua. Miksei Marjamäki ole saanut Raskia jo maaliin?

Tai sitten ehkä jäitä hattuun ja katotaan ottelu loppuun. Tähän asti ollut viihdyttävä matsi, toivottavasti kolmaskin erä olisi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jep. Vaikka Rantanenkin olisi tilanteen voinut pelata paremmin, niin Heiskasen virheestä tuo lähti. No se ja sama. Suomen suurin ongelma tässä pelissä on ollut se, että ei saada vastustajan reppuun kiekkoja. Nyt pitää ruveta saamaan.
Kun pakki pinchaa vastaan niin se on tasan sen hyökkääjän tehtävä, jolla vauhti kotiin, paikata se pakki ja pitää oma mies. NHL Rantanen mokasi.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon mieluummin tällaista matsia katsoo kuin jotain 6-0 -löylytyksiä varsinkin, kun vastassa on kisaisäntä.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Jos Rantasen kiekon polttelut lavassa yritetään selittää puolikuntoisuudella, niin sitten Mikko on ollut koko kauden hajalla.

Hyvä pelaaja mutta ei ole kiekon kanssa yhtä hyvä kuin ahot, teräväiset tai granlundit.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Mä en usko, että kyseessä on edes vain viha Marjamäkeä kohtaan vaan huono käsitys koko lajista nimeltä jääkiekko.
Jos Suomi olisi heittänyt pari maalia jostain niistä paikoistaan ja peli olisi muuten pysynyt ihan samana, niin eipä olisi paljon peruuttelupaskaa huudeltu.

"Mut ku mutku ei johdeta 6-0. Peruutteluapskaa"""


Joo, toki jääkiekkoa kannattaa pelata kusi sulassa omassa päässä. Näkeehän sen pelaajien kehonkielestäkin miten paljon ne tästä nauttii ja pelaa rennosti.

Peruutellaan lisää. Hyvä tulee.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pasi ei hirveästi leveämmällä voi seistä
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Ifk fanit varmaan ainoat tällä hetkellä jotka on tyytyväisenä, kun Suomela suorittaa. Pelaa hyvin todennäköisesti liigaa tällä menolla.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kun pakki pinchaa vastaan niin se on tasan sen hyökkääjän tehtävä, jolla vauhti kotiin, paikata se pakki ja pitää oma mies. NHL Rantanen mokasi.
Paitsi jos se pakki rupeaa pinchaamaan sellaisessa tilanteessa jossa hyökkääjä on lähempänä kiekollista ja epäonnistuu siinä täydeyllisesti pelaten molemmat ulos tilanteesta. Kyllä se oli Heiskanen joka mokasi.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Onhan Tanska tässä pelissä ollut oikeasti kova, ei siitä pääse mihinkään. Vielä on erä jäljellä, viihdyttävää kiekkoa ollut tämä!
 
Mä en usko, että kyseessä on edes vain viha Marjamäkeä kohtaan vaan huono käsitys koko lajista nimeltä jääkiekko.

...joka johtaa siihen, että aina on joku syyllinen löydettävä ja helpointa on osoittaa sormella päävalmentajaa.

Kun Suomi voittaa, niin se on pelaajien ansiota. Kun hävitään, niin syy on päävalmentajan.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Niin tai nyt ei ole Mackinnon samassa ketjussa. Ei tuosta pelaamisesta kyllä mikään fyysinen vamma paista, enemmänkin asennevamma. Ei ole fokusta yhtään tässä ottelussa. Onneksi sen asenteen saa kuitenkin korjattua.
Ihan tarpeeksi olen Avsin pelejä tällä kaudella nähnyt, että tiedän mihin Rantanen pystyy. MacKinnonin kanssa ja ilman. Ei tuollaisia harhasyöttöjä, haluttomuutta laukoa, ja ihmeellisiä kaatumisia tapahtunut keväällä ennen pudotuspelejä. Nuo ovat vielä asioita, joihin ketjukaverit eivät vittuakaan vaikuta, vaan pelkkä kaverin oma suoritustaso. Se ei Rantasella ole todellakaan kunnossa tällä hetkellä.

Voihan kyseessä olla se asennevammakin, sitä vaan ihmettelisin suuresti kun kerran A on tarjottu kaverille ja tosiaan tuli turnaukseen vaikka huhuttiin että pelasi pienen vamman kanssa pudotuspeleissä.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Just. Just. Tässä pelissä ei ole ollut yhtään nopeaa hyökkäystä. Ei yhtään.
Kattelet vissiin silmät kiinni? Suomi on pyrkinyt edelleen hyökkäämään nopeasti aika paljon, ei toki yhtä paljon kuin aiemmissa peleissä johtuen siitä että Tanska ei yhtä usein menetä kiekkoa haavoittuvassa asemassa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Negatiivisuus saattaa johtua myös siitä, että Marjamäen track record maajoukkueessa ei varsinaisesti tue luottamusta viimeisen erän nousuun.

No, Palola ja Manninen tekee maalit ja tämä voitetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös