Ke 9.5.2018 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

  • 98 608
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

ijuka

Jäsen
Ajanko johonkin miinaan? Juurihan se tarjoili Rantaselle maalipaikan.
Satunnaisia tapauksia saattaa toki ollaa mutta kun katselee kokonaisuutta niin ei kuulu tuohon joukkoon lainkaan. Ei se ole maalipaikoista kiinni vaan siitä, kuinka paljon saa rakennettua ilman että olisi jotain paikkaa ns. tarjottimella.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko jollain jo WAR82 tilastot valmiina ekasta erästä, että voitais lopettaa tää mutuilu ja mennä itse asiaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Tuon kolmosketjun kyllä voisi heivata hiuksista vittuun koko kisoista. Paremmin menisi jos Suomi pelaisi kolmella ketjulla. Harmi, että IFK rekrytoi Antti "NHL" Suomelan riesakseen ensi kaudelle. Täysi turhake jopa näitä puulaakijoukkueita vastaan mitä vastaan ollaan näissä kisoissa pelattu, puhumattakaan Tanskasta.
No nyt alkaa mennä tunteisiin, kaverilla eka kisat ja varmasti vielä parantaa. Tässä pelissä ei ole kukaan loistanut, mutta hienosti hait Suomelan, vituttaa kun teki sopparin tällaisten fanien jengiin.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Hirveä paniikki taas päällä ja viivelähtöjen kauhistelijoille tiedoksi, että noita tullaan todennäköisesti näkemään vielä enemmän Kanadaa ja Yhdysvaltoja vastaan.

Jälleen hyvä erä Suomelta. Eiköhän seuraavassa aukea maalihanat.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiva ois kattoa peli tuosta tuomarin kypäräkamerasta,
Sen verran tilava laitos kyseessä, että eiköhän sinne yks sohva ja pari katsojaa ihan mukavasti mahtuis. Kuvakulmakin sieltä käsin toki ihan kiintoisa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Tämä on Suomelle 4. peli 5 päivän sisällä, ja keskustelupalstalla on hirveä paniikki päällä, kun Suomelle tuli ensimmäinen maaliton erä 200 peliminuutin jälkeen. Eiköhän tämä peli vielä hoideta, vaikkakin 3. ketjun peli näyttää edelleen onnettomalta.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Joo, vois olla nykyaikana helposti toteutettavissa yhtenä valinnaisena kuvakulmana. Mietummin tuota ääniraitaa kuuntelisi kuin Saukkosta tai Mertsiä.

Joo, ei luulis olevan hankalaa toteuttaa. Mutta kai noissa joku sensuuri puskee päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös