Ke 9.4.2014 Jukurit - KooKoo, 2. finaali

  • 12 500
  • 55

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kiekko pomppi eilenkin KooKoolle, mutta onnikin on ansaittava - pulinat pois. Peli tasoittui jo kummasti, ja eiköhän ne kiekot pompi vielä meillekin.

KooKoo on lyötävissä.
 

Steus

Jäsen
Neljä matsia huilia tuosta taklauksesta. Ei tosiaankaan mikään yleissikailija, mutta tällä kertaa oli taklauksessa mukana niin paljon enemmän intoa kuin ymmärrystä, joten neljä peliä on ihan passeli rangaistus.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
neljä peliä on ihan passeli rangaistus.

Linkki ottelukoosteeseen taklauskohtaan
Sipola koitti tietenkin rotaatiomiehenä tuoda lisäenergiaa peliin, mutta oli kyllä taklaustilanteeseen saakka lähinnä turhake ketjun toisella laidalla, mitään lisää ei tuonut peliin. Hölmö taklaus liian kovalla vauhdilla puun takaa olkapää ylhäällä pienen hypyn kera. Täysin oikea rangaistus.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Juujärven Peli- ja Peluutusrohkeus

Muutamia hajakommentteja paikanpäältä nähtynä.

Mikkeli sai kaikkine kikkoineen ja sulatteluineen Rämön tosiaankin sulamaan. Mutta suurempi teko oli se, miten Rämö "jäähdytti" itsensä uudelleen aivan jäätävään torjuntakuntoon. Tätä oli upeaa seurata.

Suuret mutta pehmeät Karevaara ja Tuominen keittivät itsensä koviksi tässä ottelussa. Karevaaralta on jo Hokki -sarjassa nähty muutama taklaus ja pelaamista mukavuusalueen ulkopuolella. Karevaara taklasi tässä ottelussa ainakin 3kertaa kunnolla ja se kertoo että hän alkaa olla pelin sisällä ja jopa ytimessä. Tuomiselta odottaisi samaa. Tuominen on pitkältä nuorempi versio Karavaarasta. Molempien ongelmana on suoraviivaisuuden puute hyökkäyspäässä ja tietty pelirohkeuden ja -röyhkeyden heikkous. Tuomisella oli ennen alivoimamaalia muutama paikka ajaa laidesta tullessaan B-pisteeltä kohti maalia, mutta hän kurvaa mieluummin kulmaan tai maalin taa. Ehken hän on peliä tekevä sentteri, mutta...

Kuronen, Huhtala, Tallberg!!! Näillä pojilla on pelirohkeutta. Laidassa ahtaassa paikassa keskialueella kiekko haltuun, kiekon pitäminen kunnes vastustaja pakittaa ja ryminällä sisään. Tuo kaikki niin pienessä ja odottamattomassa tilassa, että tilaa vaan syntyy ympärille itsekseen kun kukaan ei odota tätä. Ja hirveä halua ajaa maalille.

Viisikon etäisyydet ja kenttätasapaino olivat sitä luokkaa että tämän tason pelimiehiltä ei hirveästi enempää voi vaatia. Painoton puoli pysyi Jukurikiekonriiston jälkeen peitettynä eikä kiekko kiinnostanut liikaa. KooKoo ei pelannut mitenkään voimakasta taklauspeliä mikä ei tuohon Juujärven systeemiin kuulukaan, mutta se iholle annettu paineistus osui enemmän kuin hyvin. Hokkihan oli ainakin välieräsarjassa tämän paineistuksen mestari ja vei tilan KooKoolta.

Juujärvi peluutti rohkeasti. Hyökkäyskolmikkokoostumuksia vaihdeltiin melko luovasti. Jos on sanottu että Juujärvi ei johda peliä eikä valmenna pelin aikana, niin mielestäni ainakin näissä molemmissa Loppuotteluissa Juujärvi on ollut aktiivinen. Hän ei niinkään meuhkaa, piirrä jatkuvasti taululle ja ripitä pelaajia, mutta hän peluuttaa joukkuetta monipuolisesti.

Tilanne oli 1-4. Jukureilla oli viimeisen rypistyksen paikka. KooKoolle jäähy. Odotettavissa 6 vs 4 -tilanne jos Jukurit saavat paineen KooKoon kenttäpäätyyn. Tämä toteutui. KETÄ JUUJÄRVI HEITTI ASKIIN ALIVOIMALLE???

Tässä piilee jotain suurempaa. Toki ilman totaalista taivahan ihmettä KooKoo oli vievä ottelun. Mutta silti.

Juujärvi komensti laatikkoo 3 kokemattominta ja vähinten tällä kaudella edustuksessa pelannutta pelaajaa neljästä mahdollisesta.

Puolustus: Nico Lehto + Lasse Lappalainen
Hyökkääjät: Mikko Virtanen + Timo-Pekka Heikkinen

Jos Jere Espo olisi vielä ollut Heikkisen tilalla niin...

Tämä mielestäni osoittaa että Juujärvi on todellakin hereillä ja tekee peluutuksen kanssa jos jonkinlaista kommervenkkiä.

Mukava oli olla katsomassa.

VeliPoika jo Kouvolassa scouttasi tarkasti Setäsen ja kommentoi että längistä menee. Ja längistähän on mennyt.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Mukava lukea taas MurhanHyviä analyyseja itse pelistä. Kovin faniporukka keskittyy itse matsin tunnelmaan ja kannustamiseen, ettei sieltä kovin syvällistä löydy jos ei sitten aamun pikkutunteina satu KooKoon liina kaulassa vastaan tulemaan..

Hemmetin hienoa, että jätkät on heränny parhaaseen aikaan pelaamaan. Meillä on levein materiaali mitä koskaan, nytkin kaksi parasta sentteriä sivussa ja tulosta tulee. Samoin liigasta tullut vahtimme taitaa olla koko kevään poissa. Joka kevät on jäänyt joko pakeista, senttereistä tai maalivahdeista kiinni. Nyt ei jää, siitä iso kiitos toimistolle ja valmennukselle!

P.S. Huoltajille myös iso käsi, he tekevät sen likaisimman työn. Arvostakaa junnut heitä!
 
Suosikkijoukkue
KK
Harmittaa iha hitoksee et mie en pääse tänää peliin. Tää peli on kuitenkin hitoksee tärkee, ehkä sarjan tärkeimpii pelii, jos meinataa tehä täst ees mitenkää helppo. Mie romahan. Leikki sikseen.

Yleisöä odotetaan yli 4000 ja viimeksi maanantaina oli sen 3221, joten nyt alan jo uskomaan hieman tuohon. Yli 5000 ei taida mennä. Miksi game 4:ää ei voisi pelata kotietujoukkueen hallissa? No näillä mennään. Kyllähän finaalin ympärillä puhutaan hassuista jutuista ja fanit menevät ihon alle. Eihän siinä mitään, kunhan ultrasin kaltaisilta idiotismeiltä vältytään ja käsirysyt jäävät pois. Ei haukku haavaa tee, paremman kannattaryhmän joukkue voittakoot, kunhan se on KooKoo. Toivottavasti tulosseuranta ja otteluketju ovat toiminnassa niin minäkin saan nauttia pelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös