Ke 9.2.2022 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 7 625
  • 130

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Miesten turnaus käynnistyy tänään seuraavilla otteluilla:

10:40 Venäjän olympiakomitea – Sveitsi

Hallitseva olympiavoittaja saa vastaansa kaksinkertaisen MM-hopeamitalisti Sveitsin. Venäläiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina, mutta luisteluvoimainen Sveitsin tarjoaa heille heti avausottelussa kovan haasteen. Alppimailta kannattaa ottaa seurantaan esimerkiksi NHL:ssäkin tällä kaudella pelannut Gregory Hofman sekä kokenut Andres Ambühl, joka osallistuu jo viidennettä kertaa olympialaisiin. Venäjältä kannattaa seurata vaikkapa Arseni Gritsjukia. Gritsjuk on New Jersey Devilsin 5. kierroksen varaus vuodelta 2019, joka on tällä kaudella tehtaillut Omskin paidassa tehot 16+12 yhteensä 36 ottelussa.

15:10 Tshekki – Tanska

Iltapäivän ottelussa mestarikandidaatti Tshekki kohtaa kokeneen Tanskan. Tanskan joukkueesta löytyy lukuisia MM-kisojen vakiokasvoja, kuten esim. Julian Jakobsen, Oliver Lauridsen sekä Morten Madsen. Kokeneempaa kaartia edustavat myös pitkän NHL-uran tehneet Frans Nielsen ja Mikkel Bödker. Nuoremmista voinee mainita Jukurien Oliver Joakim Larsenin sekä maalivahti Frederik Dichowin, joka tosin lienee tässä ottelussa luukkuvahtina tai katsomossa. Tshekillä on kosolti taitoa hyökkäyksessään mm. Roman Cervenkan, David Krejcin ja Jan Kovarin muodossa, ja maalivahtikaksikko on myös Euroopan parhaimmistoa. Puolustus sen sijaan herättää hienoisia kysymyksiä ja saas nähdä, millaista painetta Tanskan hyökkääjät tässä ottelussa tshekkipakeille antavat. Tshekki on odotetusti ennakkosuosikki, mutta Tanskan voitto ei olisi jättiyllätys.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Aika kaukana mistään "EHT-läpsyttelystä". Alun jälkeen ote siirtynyt venäläisille.
 

PunainenKukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, ManU, Classic
Säälittävää ettei sovellusta edelleenkään ole esim LG:n telkkuun saatavilla discovery/eurosportilta. Toki jälkimmäistä en tule ikinä tilaamaan mobiilisti senverran laginen oli kun viimeksi kokeillut :D
 

juhnis

Jäsen
Perinteistä Sveitsiä tarjolla taas. Hirvittävä määrä kiekonmenetyksiä keskialueella. Mieluummin sitten kunnolla päädyn kautta jos puolustajien kiekollinen peli ei muuhun riitä.

e. Ja siitä lopulta Venäjä rankaisee. 1-0.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Komea ohjaus Sveitsin pakilta.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Siis siellä ilmeisesti on studio, mutta sitä ei lähetyksessä näy?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
AJ Niemen uran ehdoton highlight oli kyllä Torinon olympialaisissa kun taklasi välierässä erään parikymppisen Alexander Ovechkinin maata kiertävälle radalle. Oli kyllä sellainen niitti että nykyään lentäisi varmaan ulos.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Sveitsille erän loppuminuuteille ylivoimaa. Tästä nyt pukukoppimaali.

Saas nähdä millä minuuteilla Slepyšev selviää.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2+2 ?

uudelleen videoille
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Rangaistuksen syy headbutting (pääperseily). MItähän tuosta nyt lopulta sitten tulee.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Slepyshevillä ei kestä kupoli ja tilanteen jälkeen puskee Sveitsiläistä kypärään. Ei ole kova pukkaus, mutta silti täysin ison rangaistuksen arvoinen.

Apina, mikä apina!

2+2:sta tarjoaa dumarit, mun mielestä kuitenkin täysin 5 minuutin rangaistuksen paikka
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös