Ke 9.10.2013 K-Vantaa - TUTO Hockey

  • 2 434
  • 7
Suosikkijoukkue
TuTo
Ke 9.10.2013 K-Vantaa - TUTO

Vantaalla käydään kärkipään kamppailu. Kotijoukkue on hyvässä iskussa, ja vierasjoukkue on onnistunut voittamaan pelejä varsin heikoillakin esityksillä. Nyt TUTOn sairaskoppi on Mikko Jortikkaa lukuunottamatta tyhjä, ja tärkeä
V-V Vainiola on saanut treenejä alle.

TUTOn kokonpanossa on huipputaitoa, Pulliaisen ketju on ehkä Mestiksen paras ketju tällä hetkellä. Jos vielä Aki Keinänen muistaisi laukoa niin tämä ketju voi ratkoa pelejä yksinään.

Illalla kohti Tikkurilaa, lt 3-4.
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Kierroksen kärkikamppailussa tänään Tikkurilan Valtti Areenalla kohtaavat sarjassa kolmantena oleva Kiekko-Vantaa ja kakkospaikalla keikkuva TUTO Hockey. Illan teemana kotijoukkueella voisi olla tänään "kostaa" tuo kolme viikkoa sitten Turussa kärsitty vierastappio 3-2. Ja varsinaisen peliajan voitolla olisi jopa mahdollisuus nousta sarjan piikkipaikalle, jos Sport häviää tänään myöskin varsinaisella peliajalla Kajaanissa Hokille.

Joukkueet lähtevät illan otteluun seuraavilla kokoonpanoilla:

Kiekko-Vantaa

19 Markus Hännikäinen - 81 Aleksi Rekonen - 17 Artem Iossafov
14 Oskari Manninen - 52 Otso Rantakari

21 Marko Rairama - 9 Aleksi Mustonen - 57 Jere Karjalainen
11 Saku Salmela – 4 Kim Wonjun

18 Kalle Moisio - 25 Saku Salminen - 27 Shin Sanghoon
8 Santeri Saari – 44 Eemeli Heikkinen

28 Jinhui Ahn - 23 Valtteri Heikkilä - 16 Eddie Legliti

3 Aaro Peltonen (am)
32 Joona Partanen (mv)

TUTO Hockey

71 Samu Pitkänen - 12 Mikael Salmivirta - 81 Niko Palonen
3 Tony Vidgren - 5 Nico Manelius

23 Anrei Hakulinen – 8 Tuukka Pulliainen - 82 Aki Keinänen
46 Mikko Lehtonen - 2 Ryan Ruikka

27 Aleksi Rutanen - 11 Ville-Vesa Vainiola- 42 Antti Virtanen
21 Patrik Parkkonen - 55 Oskari Hämäläinen

18 Juha Virtanen - 56 Anton Kokkonen - 22 Paulus Rundgren

19 Tommi Virtanen (am)
35 Kimmo Meriläinen (mv)

Hieman tilastoja molemmista joukkueista:

Parhaat pistemiehet:
Hakulinen Anrei TUTO Hockey 3+7=10
Virtanen Antti TUTO Hockey 3+7=10
Pulliainen Tuukka TUTO Hockey 8+1=9
Iossafov Artem K-Vantaa 5+4=9
Koivisto Henrik K-Vantaa 5+4=9
Rekonen Aleksi K-Vantaa 5+4=9

Aloittavien maalivahtien torjuntaprosentit:
Peltonen Aaro K-Vantaa 91,01
Virtanen Tommi TUTO Hockey 90,18

Tähän loppuun vielä linkit otteluennakoihin:
Mestiksen kotisivut: jatkuuko-kiekko-vantaan-nousukiito?.html
Jatkoajan otteluennakko: vantaalla-syksyn-ensimmäiinen-revanssi
TUTO Hockeyn ennakko: tuto-kohtaa-tanaan-kovavireisen-kiekko-vantaan
Ja Kiekko-Vantaan sivut ovat uudistuksen alla eli ei linkkiä sinne tällä(kään) kertaa.

Edit. Vähän liian kauan aikaa kirjoittelin tänne, niin samasta ottelusta on jo toinenkin ketju eli voisiko nämä yhdistää.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Edit. Vähän liian kauan aikaa kirjoittelin tänne, niin samasta ottelusta on jo toinenkin ketju eli voisiko nämä yhdistää.

Jatketaan tästä koska sinulla on nyt niin kattava aloitus. Tosiaan kärkikamppailu pelataan tänään Vantaalla ja nämä ottelut on ollut aina todella tasaisia. Jos TUTO haluaa tänään 3 pistettä niin saa kyllä pelata paljon paremmin kuin mitä pelasi JYP-Akkoja vastaan. Ja tänään Tommi Virtasella ei saa lirua helppoja sisään.
Kokoonpanoissa ei ole mitään yllätyksiä. Ainoa mikä pisti silmään on että Koivston Henkka ei ole Lohipaidassa mukana tänään. Muuten joukkueet pääsevät otteluun ykköskokoonpanoilla.
Pakko uskoa omiin. Lopputulos: 2-4. Lättyä pussiin! Ja toivotaan nyt että se Keni Keinänenkin osuisi sinne tolppien väliin myös.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Cärkeen

Tänään TuTon johto kesti ja palkintona on paluu sarjan kärkeen. Arvokas voitto, vaikka itse pelin kulusta on nykyään vaikea sanoa mitään jos ei peliä nähnyt. Tilastot ovat edelleen aika vajavaisia vaikka 10:s peli jo kyseessä (ei laukauksia, torjuntoja, yms. tilastoja).

Muutaman asian uskallan nostaa esiin näilläkin tilastoilla. TuTo kesti johdossa ja oma maalia suojeltiin ilmeisen hyvin kun vain kerran soi omissa. TuTo on mielestäni hyvää vauhtia pääsemässä tämän vuoden Mestiksessä Team To Beat asemaan. Tarkoittaa sitä, että vastustajat haluavat eniten juuri TuTon voittoa sarjassa. Tästä on hyviä ja huonoja puolia. TuTon on pelattava joka ilta 100 lasissa, jos mielii voittoja, mutta myös vastustajat arvostavat TuToa ja sen pelaajia.

Seuraavaksi onkin TuTolla sitten mielenkiintoinen kotipeli. KooKoo vilisee nimekkäitä pelaajia, mutta kausi ei aivan toivotulla tavalla ole startannut. Epäilen että ensi perjantaina kupittaalla on hyvä tunnelma ja varsin värikäs peli tiedossa. Nykyinen KooKoo jos kuka haluuaa TuTon tällä hetkellä juuri voittaa.
 

ahal

Jäsen
Hyvä, siisti ja vauhdikas matsi, nippa nappa pari tuntia kesti. En nähnyt sitä kokonaan, joten maaleista en osaa sanoa. TuTolla näköjään uusi maalitykki Rutanen, jota pakki Lehtonen hyvin säesti. Rööki-Analle syöttöpiste. Hyvin toverit puolustivat (oikeammin sitoivat), eikä lohipaidat päässeet kunnon paikoille. Virtanen poimi tai siivosi sitten loput.

Isännillä oli rosteri elänyt aika lailla viime ajoista (mm. Koivisto ja Lindell Jokereissa, Lindbohm Ässissä, Nordlund Sveitsissä) ja kokoonpanossa oli mm. neljä korealaista. Pysyivät kyllä vauhdissa mukana, mutta kevyessä varressa ei tietysti ole suuresti voimaa. Parhaiten erottui #27 Sanghoon. Lohen ainoa maali merkattiin Iossafovin ykköselle. TuTo on edelleen maalin pari edellä, sen todisti n. 750 silmäparia.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
ahal kirjoitti:
Hyvä, siisti ja vauhdikas matsi, nippa nappa pari tuntia kesti. En nähnyt sitä kokonaan, joten maaleista en osaa sanoa. TuTolla näköjään uusi maalitykki Rutanen, jota pakki Lehtonen hyvin säesti. Rööki-Analle syöttöpiste. Hyvin toverit puolustivat (oikeammin sitoivat), eikä lohipaidat päässeet kunnon paikoille. Virtanen poimi tai siivosi sitten loput.

Hyvä että TuTolaiset pystyivät sitomaan. Aiemmissa peleissä sitominen on ollut kesyä ja tuomareita suosivaa, parannettavaa siinä on ollut. Lehtosen herääminen on varsin positiivinen asia. Potentiaalinen pakki kärki rooliin jota TuTo hakee. Rutanen Blues lainana on ollut varsin lupaava, tosin saanut pelata ykköstykkien kanssa paljon. Ana tekee sitä mihin hänet on palkattu, ratkaisiijana illasta toiseen ja auttaa muita eteenpäin. Esimerkkiä tarvitsee koko joukkue.

PS. ahalin allekirjoitus on parhaasta päästä!!
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
TuTo oli tänään kova porukka eikä Kiekko-Vantaalla ollut mitään keinoja TuTon kaatamiseen. Yrityksestä ei Kiekko-Vantaata voi syyttää, mutta minkäs teet kun toinen pelaa täydellistä viisikkopeliä. Jo oman sinisen ylittämien tuotti tuskaa, punaisen ylittäminen tuotti kipua, hyökkäyspään sinisen ylittämiseen oli jo keinot ja neuvot loppu. Ainoa mihin Ki-Va pystyi hyökkäys sinisellä oli toivotaan toivotaan kiekkon heitto ristikulmaan.
 

Dragan

Jäsen
Aika vaisu matsi oli lopulta kärkikamppailuksi. Alla muutama ranskalainen

- Vantaalta korealaiset hyvällä jalalla. Etenkin Sanghoo Shin joka karkasi kertaalleen läpiajoonkin. Pojat ovat vaan pienestäkin kontaktista katollaan.
- Rantakari, Manninen ja Mustonen erottuivat vaan negatiivisesti, surkeaa yksinyrittämistä ja pään hakkaamista seinään.
- Salmelalta typerä kymppi, eikö pelaaminen kiinnostanut edes vähää alusta.
- TuTolta jäi mieleen Betoni Virtanen sekä alati vaarallinen Hakulinen.
- Muutama upea kaappi, TuTon ekassa pelattiin koko Vantaa aivan pihalle.. Myös upea rannarimaali
- Palonen on näyttävä pelaaja, pari hyvää tööttiä ja osaa näköjään myös jotain kiekon kanssa
- Tuomarit oli hyviä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös