Ke 7.3.2012 Jokipojat - Jukurit (4. välierä)

  • 8 576
  • 42

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Pakko avata tämä, kun ei millään malta odottaa huomisiltaa.

Tuhannen taalan kysymys: kuka pelaa Jukureiden maalilla? Nikkilä koitti eilen jatkaa loukkaantumisen jälkeen peliä, mutta parin minuutin jälkeen hänet vaihdettiin epävarmuutta huokuneeseen Tillaseen. Huhujen mukaan sattui selkään, mutta vamman vakavuudesta ei ole tihkunut mitään tietoja.

Pike on harrastanut kokoonpanorulettia pelien alla, eivätkä aamupäivällä julkistetut kp-tiedot ole vielä kertaakaan pitäneet lopullisesti paikkansa. Eilenkin vaihdettiin Salmelainen viime hetkellä Ryynäseen, ja Nöyränen nostettiin ykköskenttään. Voi olla, että huomenna tätä taktiikkaa käytetään maalivahdin suhteen. Jos Tillanen vaikka pelaakin, niin Nikkilän nimi siellä saattaa keikkua kokoonpanoissa pitkälle alkuiltaan - ja päinvastoin.

Jokipoikien osalta tällä nyt ei suurta merkitystä ole, sillä kaikki palaset tuntuvat loksahtaneen hienosti paikalleen. Joukkue puolustaa erinomaisesti, maalivahtipeli on enemmän kuin kunnossa ja paikoista tehdään maalit. Saman linjan jatkuessa Mehtimäki huutaa huomenna ilosta, kun kotijoukkue ansaitsee liput finaaliin.

Mutta ei nuolaista ennen kuin... Kyllä Jukurit on riivatun kova joukkue, ja jos esim. Piitulaisen hienot syötöt löytävät nyt paremmin tiensä pelitovereiden mailan lapaan, voi tämän kevään välieräsarjojen teema "miracle on ice" hyvinkin toteutua Joensuun illassa.

Huomennahan se nähdään. Hallilla on varmasti väkeä ja meininkiä. Huhhh.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomenna on kerrankin lähdettävä ihan paikan päälle katsomaan tätä jännitysnäytelmää. Jokipohan on monen kirjoittajan juttujen perusteella pyyhkinyt Jukureilla jäätä oikein kunnolla, joten huomenna olisi sitten sinikeltaisilla näytön paikka, onko meistä mihinkään. Maalinsuulla Jukureilla on lienee yllätysveto. Pari muutakin muutosta eiliseen koostumukseen lienee luvassa. Vahva epäilys ja toive on, että perjantaina vielä sarja jatkuu.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Huikee matsi tulossa! Jukurit pelaa veitsi kurkulla ja kaikki pitää laittaa nyt peliin. Alocacocin mainitsema Jukureiden maalivahtitilanne ratkaisee paljon huomisen ottelussa. Nyt ei voi kun toivoa, että Nikkilä pystyy pelaamaan huomenna. Tillanen oli eilen erittäin epävarma. Tuntui, että kaveri täris siellä maalilla, sen verran tiuhaan kiekot pomppivat eteen. Jukureiden pelaavaa maalivahtia ei saada varmaan tietää kuin vasta sitten kun kiekko tippuu jäähän. Varmasti Pike yrittää "salata" tätä tietoa niin pitkään kuin mahdollista. Mutta jos Tillanen pelaa niin miehen pitää nostaa reilusti tasoaan. Samanlaista epävarmuutta kuin eilen oli, ei saa olla huomenna.

Salmelaisen tilanne on myös mielenkiintoinen. Mies oli eilen aluksi merkattu kokoonpanoon, mutta ennen peliä tilalle oli tullut Ryynänen. Toivottavasti Tobias pystyy pelaamaan. Jukureilla kun ei liikaa noita maalintekijöitä ole. Uskon, että Jukurit lähtee pelaamaan todella kovaa heti alusta asti. Jos Jokipojat kestää Jukureiden alkurynnistyksen niin silloin he ovat vahvoilla. Mutta jos Jukurit saa maalin tai kaksi heti alkuun niin Jokipojilla on todella kova paikka pistää sarja poikki. Ei millään jaksaisi odottaa huomiseen asti. Mulla on vieläkin vahva usko, että perjantaina pelataan tätä sarjaa Mikkelissä ja silloin vierasvoittojen aika on ohi.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Maalinsuulla Jukureilla on lienee yllätysveto. Pari muutakin muutosta eiliseen koostumukseen lienee luvassa.

Vaikka tiedät kumpi pelaa huomenna niin tuskin sitä täällä kerrot, mutta anna edes pieni vihje onko Nikkilä pelikunnossa. :D
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pöyry maalissa, varmaa tietoa. Miä oon puolestani Pablon pakkiparina ku ollaa saman näkösiä, siinä menee vastustaja heti vipuun ;)

Tosiaan kauden kovin paikka (ohhoh, ihan välierämatsissa ja ottelupallokii vielä) huomenna ja onnistumisille ois tilausta. Jukurit tulee varmasti alussa kovaa ja koettaa kaikin käytettävissä olevin keinoin Voldenia ohittamaan. Tähän asti ne keinot eivät ole ihmeemmin tepsineet, kiitos Voldenin, Jokipon puolustuksen ja parissa kohtaa ihan huonon onnenkin. Ja onhan se Jukurien heikko viimeistelytaitokin ollut aika isossa roolissa taas...

Salmelainen ja Savolainen... Missä miehet luuraa? Vahvoja maalillenousijoita molemmat ja niitähän tässä tarvittaisiin. Eilisessä matsissa ainoastaan nelonen ajoi joka hyökkäyksen vahvasti maalille ja mylläkät pystyyn. Muista ketjuista Hietaharju harrasti kanssa maalillenousuja, mutta muuten Jukurien hyökkäykset ohjautuivat totutusti kulmiin. "Toppari"lle ja "Savo"lle olisi käyttöä, toivottavasti molemmat huomenna hääräämässä kärkikahinoissa. Nöyräsen nostoa ykköseen ihmettelin ennen viime lauantain peliä, ei kyllä ole siirto epäilyttänyt sen jälkeen. Kaverissa olisi potentiaa olla se runkosarjan työmyyrä, kuka nousee pleijjareissa ratkaisijaksi kun ns. maalitykeillä on ruuti kuivunut tai peli kuoletettu miesvartioinnilla.

Henkilökohtainen veikkaus, että Jukurit vielä huomenna voiton kaivavat. Tosin tässä sarjassa ei näköjään yksi voitto käännä suuntaan tai toiseen, ennen kuin se voitto on sarjan kolmas.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Maalinsuulla Jukureilla on lienee yllätysveto.

Eli joku kaksikon Nikkilä/Tillanen ulkopuolelta?

Hetkinen, olisikos siellä mahdollista repäistä jostain SaiPa-laina tyyliin Marlo Koponen viime kaudella neljänteen finaalipeliin... Vai torjuuko Rami Pöyry Mestis-debyyttinsä Mehtimäen hornankattilassa?

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Tai sitten Tuusan mainitsema yllätysveto tarkoittaa sitä, että Nikkilän loukkaantuminen oli odotettua lievempi ja mies pystyy pelaamaan huomenna. No, ehkä tuo oli toiveajattelua. Jos saadaan kolmikko Nikkilä, Salmelainen ja Savolainen huomenna pelaamaan niin Jukurit voittaa varmasti. :D Jos ei niin tiukkaa tekee. Täytyy vain toivoa, että kolmikko pystyy pelaamaan. Eilen Jukuripelaajista ei oikeestaan kukaan ajanut maalille ja laukaukset olivat heikkoja. Nyt pitää onnistua niistä paikoista. Savolainen olisi tärkeä palanen tohon kuvioon kun miehellä veto on hyvä ja maalejakin on tullut ihan kiitettävään tahtiin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hetkinen, olisikos siellä mahdollista repäistä jostain SaiPa-laina tyyliin Marlo Koponen viime kaudella neljänteen finaalipeliin...

Ainakin kaikki kolme liiga-SaiPan molaria ovat pelanneet siirtoajan umpeuduttua, joten farmiin ei taida olla apuja sieltä suunnalta. Tuskin HyDostakaan.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Miks me ylipäätään tarvittaisiin jotain ulkopuolista maalivahtia? Eihän Tillanen ole loukkaantunut? Eli jos Nikkilä ei pelaa niin sitten mennään luultavasti kaksikolla Tillanen-Pöyry.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Miks me ylipäätään tarvittaisiin jotain ulkopuolista maalivahtia? Eihän Tillanen ole loukkaantunut? Eli jos Nikkilä ei pelaa niin sitten mennään luultavasti kaksikolla Tillanen-Pöyry.

No ehkäpä siks, että teidän moket ei saa kuin kohta koittavilla kesälomilla noita rantapalloja kiinni :) Edelleen pitää vaan ihmetellä tuota case Seppästä tässä, SaPKossa kyllä tarttui - Miksi ei Jukureissa? Lie painetta enemmän penkin takaa tullut niskaan.. Tiedä häntä.

Kyllähän tuota pitää huomenna paikanpäälle vaivautua jos perhehommat sallii. Mennyt tässä lätkän ohi ihan huomaamati arvojärjestyksessä jo tuo verrattuna paikan päällä pelien seuraaminen. Minua siis voi syyttää osaltaan tästä hallilta poistumisesta - Siis yleisellä tasolla :)

EN usko, että ottelusarjan vierasvoittoputki saa huomenna jatkoa enää. Ja mikä mukavinta, tässäkin otteuparissa - Sekä ketjussa - on päästy vähitellen tunnelman osalta samaan, kuin Jokipojat - SaPKo -sarjassa jo ensimmäisestä pelistä asti. Siellä keskustelua aiheutti tosielämässä pelaajat, täällä ilmeisesti fanien käyttäytyminen ja poistuminen kesken pelin katsomotiloista.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No ehkäpä siks, että teidän moket ei saa kuin kohta koittavilla kesälomilla noita rantapalloja kiinni :) Edelleen pitää vaan ihmetellä tuota case Seppästä tässä, SaPKossa kyllä tarttui - Miksi ei Jukureissa? Lie painetta enemmän penkin takaa tullut niskaan.. Tiedä häntä.

Vaikee pelata maalivahdinkii tuota meidän nykyistä pelityyliä. Paine jatkuvasti vastustajan päädyssä, laukauksia tulee harvoina ja kun tulee, niin melko usein vaarallisista läpiajoista. Siinä menee paremmaltakin veskalta ottelu persiille ja sitä myöten pikkuhiljaa sulaa koko ukko kun voittavallakin veskalla torjunta-% jossain 87 paikkeilla eikä apuja saa kenttäpelaajilta.

edit. eli melkoisen se ja sama vaikka sinne tulis pekkarinne ja timthomas yhteensulautettuna maalille hyppimään (ja vaikka Belfourin Edi siihen luukkuvahiks) niin kauan kun pelityyli perustuu hallintaan, mutta revertoituu nykyisin (lähes) joka matsissa lähinnä näennäishallintaan.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Vaikee pelata maalivahdinkii tuota meidän nykyistä pelityyliä. Paine jatkuvasti vastustajan päädyssä, laukauksia tulee harvoina ja kun tulee, niin melko usein vaarallisista läpiajoista.

Juuri näin. Seppänen oli ihan liekeissä SaPKossa kun tilanteita tuli tasaiseen tahtiin. Teemuhan tekee pelikatkoillakin ihan hirmuisen määrän varjotorjuntoja, käy nurkissa ja tykkää puuhata kokoajan jotain. Varmasti Jukureiden pelityyliin sopii paremmin rauhallisempi kaveri.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ville Silvast tekee loukkaantumisensa jälkeen RYMINÄLLÄ paluun kokoonpanoon, joten Jukureiden herkkähipiäiset hyökkääjät saavat tänään olla varuillaan. Mikäli siis pelkäävät mustelmia.

Muuten Jokipoikien kp:ssa ei mitään uutisoitavaa.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jukureiden kokoonpanot tulivat juuri. Sekä Savolainen että Salmelainen siellä ovat mukana, mutta Tillanen jatkaa maalilla. Akkanen sivussa pakistosta. Näihin ei tosin ole luottaminen, kun pelin alkuun vielä kuusi tuntia... Muutoksia ehtii varmasti tapahtua.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Eiköhän joudeta kesälomille, jotenkin tämän joukkueen kemiat eivät ehkä sittenkään koskaan kohdanneet, tämän vaikutelman olen saanut.
Jos nyt sattuisivat voittamaan jollain tavalla, vaikka mielestäni saman lopputuloksen saisi aikaan vaikkapa Sarviskerholaisista tehty pari ensimmäistä hyökkäysketjua(maalit), niin kädetöntä, (aikaan)saamatonta, pelokasta on ollut tuo säälittävä Jukurilauman hyökkäyspään kupeltaminen.

Tulossa selkeä kotivoitto, onnittelut Joensuuhun. Ensikaudella yritetään.
 

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tulossa selkeä kotivoitto, onnittelut Joensuuhun. Ensikaudella yritetään.

Eihän tässä vielä mitään ole hävitty, vaikkakin tällä hetkellä Jokipojat ehkä niukasti vahvemmalta tässä sarjassa ja tässä vaiheessa näyttääkin. Ei tässä tarvita kuin pieni muutos, mistään ihmeestä ei tosiaankaan ole kyse. Esimerkiksi potentiaalisista tekopaikoista sisään paremmalla prosentilla voi tehdä ihmeitä tässä sarjassa Jukureiden eduksi, ja niitähän oli maanantainkin pelissä aivan tarpeeksi pelin kääntämiseksi meidän eduksi. Varmaa kuitenkin on, että ennalta häviämään joukkue ei tänään tuonne vaarojen keskelle susirajalle mene ja toivotaan nyt tässä vaiheessa hieman onneakin Jukureille, jota ei vielä tässä sarjassa ole ollut kuin Jokipojilla.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tai sitten Tuusan mainitsema yllätysveto tarkoittaa sitä, että Nikkilän loukkaantuminen oli odotettua lievempi ja mies pystyy pelaamaan huomenna.
Ei pelaa Nikkilä tänään, eikä Jukureilla ole kokoonpanossa ollenkaan kakkosveskaria.

Yllätys voisi olla, että joku kenttäpelaajista tekee Connor Crispit* ja päästää vain 13 häkkiä taakseen sekä tulee valituksi ykköstähdeksi, kun Tillanen loukkaantuu alkulämmittelyssä.

Toivottavasti ei kuitenkaan näin. Jukurit kaipaisi nyt Seppästä enemmän kuin kertaakaan tällä kaudella.

*Connor Crisp joutui Kanadan junnuliigassa maalille ensimmäisessä pelissä loukkaantumisesta tervehtymisensä jälkeen. Hyökkääjä Crisp oli ollut maalilla virallisessa ottelussa viimeksi 5-vuotiaana. Linkki vie Iltalehden sivulle.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Ei pelaa Nikkilä tänään, eikä Jukureilla ole kokoonpanossa ollenkaan kakkosveskaria.
Villi veikkaus on et Nikkilä siellä tolppien välissä kuitenkin on. Pöytäkirjan kokoonpanosta "unohtuneen" pelaajan kun voi lisätä pöytäkirjaan ottelun kestäessä, erotuomarin vahvistuksella. Näin kai sääntö menee. Piken ovelaa pelistrategiaa? Ihan sama kuka siellä tolppien välissä on, kiekkoa reppuun vaan.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Villi veikkaus on et Nikkilä siellä tolppien välissä kuitenkin on. Pöytäkirjan kokoonpanosta "unohtuneen" pelaajan kun voi lisätä pöytäkirjaan ottelun kestäessä, erotuomarin vahvistuksella. Näin kai sääntö menee. Piken ovelaa pelistrategiaa? Ihan sama kuka siellä tolppien välissä on, kiekkoa reppuun vaan.
Jaa, veikkaukseni saatoi sittenkin olla persehestä. Olli-Pekka Nokkonen nimetty Jukureiden kakkosmokeksi. Vaan saattaa olla Mehtimäen hallissa tänään tunnelmaa, väkeä luulisi olevan oikeastikin paikalla kun tällä hetkellä istumapaikkalippuja myymättä enää noin 100, mahtavaa! Ellei tänään tule voittoa, niin viimeinen kotipeli tämä olisikin. En millään enää jaksa uskoa vierasvoiton nappaamiseen Kalevankankaalta. Tosin kivahan sitä on aina välillä olla väärässä :)
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jaa, veikkaukseni saatoi sittenkin olla persehestä. Olli-Pekka Nokkonen nimetty Jukureiden kakkosmokeksi. Vaan saattaa olla Mehtimäen hallissa tänään tunnelmaa, väkeä luulisi olevan oikeastikin paikalla kun tällä hetkellä istumapaikkalippuja myymättä enää noin 100, mahtavaa!
Taitaa olla hyvä matsi tulossa, jos yli 4000 katsojaa tänään huutaa Jokipo:a yhteen ääneen.

Ottelu tulee myös Veikkaus-Tv:n kautta ilmaiseksi.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Taitaa olla hyvä matsi tulossa, jos yli 4000 katsojaa tänään huutaa Jokipo:a yhteen ääneen.

Ottelu tulee myös Veikkaus-Tv:n kautta ilmaiseksi.

Todella iso JOS, 3500 saattaa olla lähempänä totuutta. Totta kai toivon, että hallissa olisi niin paljon jengiä kuin sinne voidaan ottaa. Joka tapauksessa, toivottavasti kaikki satunnaiskatsojat löytävät tänään hallille ja kukaan joensuulainen ei tänään jää kotiin katsomaan peli TV:stä, jookos? Tullaan ihan rohkeasti sinne hallille.

Nyt olisi paikka laittaa sarja poikki, ja alkaa keskittymään Sportin haastamiseen finaaleissa. Toivottavasti annettaisiin Jukureille kunnolla nassuun niin näkisi Piken sierainten pullistelua, aina yhtä mukavan näköistä. Vielä 3 tuntia olisi kärvisteltävä ennen pelin alkua.

Siellä saa kiljua!
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jännittää taas nii perkuleesti. Eihän välierissä voi tulla neljää vieras voitto putkeen, eihän?

Jukurit tulee varmasti päälle todella kovaa, se on toiminut maalilukemista huolimatta melko hyvin. Jukurit ovat näin saaneet paljon tilanteita ja kyllä se jossain vaiheessa pomppii. Uskotaan, että Pikeki tähän luottaa. Jokipoikien puolustua on tähän asti pelannut kiitettävästi ja minta kertaa on onnistuttu murtamaan Jukureiden kova paine. Omassa päässään Jukureilla selvästi suurimmat ongelmat olleet meidän kookkaiden hyökkääjien kanssa. Varsinkin onnistuneet nopeat hyökkäykset on repineet puolustuksen välillä näyttävästi levälleen.

Jospa Pikkarainen onkin vaihtanut suunnitelmaa ja Jukurit lähtee pelaamaan tarkempaa omaa päätä? Jokipojillakin löytyy (vaikkei nimellisesti niin paljoa mitä Jukureilla) kyllä taitoa ja näppäryyttä pyörittää hyökkäspeliä.

Mitä pitemmälle mennään nollassa sen parempi Jokipoikien kannalta, vaikka katsomossa paineet on turhan kovat eikä pysty tiukkaa peliä. Uskon siis taas tiukkaan ja vauhdikkaaseen peliin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Alle 100 istumapaikkaa jäljellä plus ovelta myytävät 60kpl puupenkeille vaihtoaitioiden taakse. Eiköhän ottelu tule taas näiltä osin olemaan jotain sellaista, mistä Mikkelissä voidaan vain haaveilla.

Tillasen päivän kunto ratkaisee jonkin verran, tuskinpa Jukurit tulee pelaamistaan muuttamaan moken vuoksi kuitenkaan. Samoin ratkaisee se, kuinka Jokipoikien pannu kestää tämän tilanteen.

Tulee huikea ilta. Alkaisipa jo.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Joka tapauksessa, toivottavasti kaikki satunnaiskatsojat löytävät tänään hallille ja kukaan joensuulainen ei tänään jää kotiin katsomaan peli TV:stä, jookos? Tullaan ihan rohkeasti sinne hallille.

Toivon tuota myös. Mutta miltäs kanavalta/mistä nettiosoitteesta tuon näkis tällainen espoolainen, joka haluais katsella Voldenin ja Rannan edesottamuksia sekä tietysti sympata ja kannustaa kotikatsomossa Jokipoikia joille on kiitollinen Antti Oresta?
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivon tuota myös. Mutta miltäs kanavalta/mistä nettiosoitteesta tuon näkis tällainen espoolainen, joka haluais katsella Voldenin ja Rannan edesottamuksia sekä tietysti sympata ja kannustaa kotikatsomossa Jokipoikia joille on kiitollinen Antti Oresta?

VeikkausTV:sta näkee ilmaiseksi. Myös Canal+ Aitio näyttää ottelun TV:n puolelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös